Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Selam kızlar. Bugün gittim ilk ignelerimi yedim. Her adette sol tarafım agrir.ignede de sol yanım acidi.dur dedim kendime bu daha başlangıç. ama tabi akşam eşim geldi nazimi da yaptım hihihi .Perşembe de kontrol var
Selam canım hadi iğnen hayırlı olsun canım bol bol yumlarin olur inşallah günde sabah akşam bir iki tane kuru incir ye canım bi de bal-ttarçın- çörek otu karışımı ye günde bir tatlı kaşığı

Ayyyy inşallah canım benimmmm. Ballı karışımı duymadım canım. O ne için. Incire başladım bugün.

Merhaba kızlar ben daha adet olamadim dün olmam gerekiyordu bel kasık ağrısı var olmuyor geçen ayda boyle olmuştu umutlanmak istemiyorum da

Kızlar ne gelişmeler olmuş bugün böyle yumurta toplatanlar transfer olanlar maşalahhh maşalahh inşallah herkesten güzel güzel haberler alırız.
btlsrdr sonuçlara çok sevindim baya endişeliydin inşallah sonuda güzel olur.
S Sky_sun seninde hayırlı olsun canım hiç birşeyi takma kafana sakın herşey ne güzel gidiyor bak.

Evet canım topik baya hareketlendi sanırım liste yaptık ya iyi takip ediyoruz baya haberler alıyoruz inşallah canım amin Sağol aslında kafama hiç birşeyi takmak istemiyorum ama ister istemez arada takıyorum

Haklısın aslında bende bugün kontrole gittim.Ama düşünüyorum bazen cehalet mutluluk derler ya.Ben ilk denememde hiç birşey bilmiyorum ne kalımlık ne olması gereken sayı ne değer yani gerçekten hiçbirşey.Dolayısıyla hiç birşeyde beni endişelendirmedi.Gerçi şimdi de pek bilmiyorum hatta sormuyorum da. Sanırım çok bilmemek gerekiyor bazen

iyi akşamlar arkadaşlar
bugün amerikana kendi doktoruma gittim. bir dahaki tedavim ne zaman olabilir ve neden bu seferde tutmamıştır yapabileceğimiz bir şey varmı bundan sonra diye aklıma takılanları sormak istedim....
negatif sonucu aldığımda izmitteki bi doktora gitmiştim hafta başında saolsun kendi beni perşembe günü ameliyata sokup tüplerimi almaya ikna etmeye çalıştı. aman benim doktorum cerrahiye gerek yok senin embriyoların çok iyi kalitede değil dedi.. grade 2 gibi birşey söyledi biz 1 olmasını isteriz felan bahsettii.
benim diğer tedaviye başlamadan önce embriyo kalitesi artırmak için yapabileceğim birşey varmı (yiyecek, içecek, kür, spor felan gibi...)
bu konuda bildiğiniz birşey varmı bayanlar

Selam kızlar. Bugün gittim ilk ignelerimi yedim. Her adette sol tarafım agrir.ignede de sol yanım acidi.dur dedim kendime bu daha başlangıç. ama tabi akşam eşim geldi nazimi da yaptım hihihi .Perşembe de kontrol var
hadi hayırlı olsun cnmm.. umarım herşey yolunda gider

Canim her sabah ac karnina bir kasik ari sutu- bal-polen karisimindan ye. Bir tane incir. Gun icersinde taze sıkılmıs havuc suyu. Hatta esine de icir havuc suyu.yine gu icersinde bir avuc cig badem findik ceviz karisimi ye. Benim bildiklerim ve uyguladiklarim bunlar. Ben biraz gec kaldim bunlari yapmakta. Aslinda bir ay onceden baslansa daha faydali olur. Insallah sana da faydasi olur.

ooooo maşallahhh iimişş. çok saol cnm yarın hepsini tamalar başlarım hemen :))
çok teşekkür ederim cnm

Ah canım yaaa yemicektin o iğneleti kas içi yağacaktın!! :) çok banal bi espri oldu di mi hayırlı olsun canım tedavin bu arada sol yanın acıması normal yüreğinin sızısıdır o

İyi geceler kızlar çalışmayınca daha az girebiliyorum foruma ne hikmetse:) bugün bebişlerimin 3. Günü sağlıkla devam ediyorlarmış grlişmeye maşallah rabbim sonuna kadar geliştirsin inşallah sağlıkla. pazartesi transferim var günler geçmek bilmiyor....

ay bişi sorabilir miyim cnm..
çiğ badem i nerden bulabilirim???

Sonuna kadar katılıyorum. Bilmemek en iyisi. Kurup dururken asıl odaklanmamız gereken şeyi bile kaçırıyoruz. Ilk tedavimde aynıdır, hiçbir şey bilmiyorduk buna rağmen çok güzel mutlu geçti süreç. 2. Ve 3. Zehir ettim kendime tüm süreçleri. Bunda şimdilik iyiyim sonu da iyi olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar bende Tüp bebek tedavisine 17 şubatta başladım. Bugün 6.günüm, ilaçlara devam ediyorum. 2 gün önce gittiğimde (tedavinin 4. günü)doktor daha ilaçlara tepki vermemiş vucudun dedi. Galiba zor gelişiyor bu yumurtalar. Telaş yapmalımıyım? Gelişir dimi? Aranızda böyle olan varmı? Gonal-f in dozajı 250 iu kullandım ilk 3 gun, 300 iu ya çıkardılar şimdi. Pazartesi tekrar kontrol var. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Birbirimize destek olalım canlar

Transferimi oldum test tarihim 5 mart

Rabbimin se lami uzerinize olsun arkadaslar, opu oldum evdeyim. Dilerim dollenir :) insallah hepimiz gizel hbrler aliriz

Merhaba arkadaşlar hastaneden aradılar 7 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş doktorum ve embryoloğum duruma göre blasta gidebiliriz dediler..inşallah böyle devam eder blast olurlar...

Kızlar maşallah size. Dün ağrılarım çoktu nete girmedim. Ama maşallah hiç kimse boş durmamış. Yumoşlarmı dersin embriyo transferlerimi dersin yeni iğnelere başlayanmı ararsın. Rabbim hepinize güç kuvvet versin. Bebişleriniz hızlıca döllensin ve size yapışıp sizi hiiiiç bırakmasın emi. Yeni gelen arkadaşlarada aramıza hoşgeldiniz diyorum

Telaş yapmalımıyım demişsin canım. Bu yapman gereken son şey. Senin yumoşlarını stresten uzak tutman lazım.merak etme geçte olsa bir kaç yumoş bulurlar. Sayı değil kalitesi önemli. 1 tane olsun kaliteli olsun. Canını sıkma tevekkül ve dua et.

Şimdiden hayırlısı olsun benim de yarın kontrolüm bakalım. En geç Pazartesi çatlatmaya iğnesi olursun dediler. Aynı gün gireceğiz belki de yumurta toplamaya :)
Cnm aynı gün olmaz arada 35-36 saat geçmesi gerek,çarşamba olur cnm yumurta toplama büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…