Selam canım hadi iğnen hayırlı olsun canım bol bol yumlarin olur inşallahSelam kızlar. Bugün gittim ilk ignelerimi yedim. Her adette sol tarafım agrir.ignede de sol yanım acidi.dur dedim kendime bu daha başlangıç. ama tabi akşam eşim geldi nazimi da yaptım hihihi .Perşembe de kontrol var
Ayyyy inşallah canım benimmmm. Ballı karışımı duymadım canım. O ne için. Incire başladım bugün.Selam canım hadi iğnen hayırlı olsun canım bol bol yumlarin olur inşallahgünde sabah akşam bir iki tane kuru incir ye canım bi de bal-ttarçın- çörek otu karışımı ye günde bir tatlı kaşığı
ballı karışım da yumlar a etki yapıyor canım kalitesineAyyyy inşallah canım benimmmm. Ballı karışımı duymadım canım. O ne için. Incire başladım bugün.
Kızlar ne gelişmeler olmuş bugün böyle yumurta toplatanlar transfer olanlar maşalahhh maşalahh inşallah herkesten güzel güzel haberler alırız.
btlsrdr sonuçlara çok sevindim baya endişeliydin inşallah sonuda güzel olur.
S Sky_sun seninde hayırlı olsun canım hiç birşeyi takma kafana sakın herşey ne güzel gidiyor bak.
Selam kızlar. Bugün gittim ilk ignelerimi yedim. Her adette sol tarafım agrir.ignede de sol yanım acidi.dur dedim kendime bu daha başlangıç. ama tabi akşam eşim geldi nazimi da yaptım hihihi .Perşembe de kontrol var
Canim her sabah ac karnina bir kasik ari sutu- bal-polen karisimindan ye. Bir tane incir. Gun icersinde taze sıkılmıs havuc suyu. Hatta esine de icir havuc suyu.yine gu icersinde bir avuc cig badem findik ceviz karisimi ye. Benim bildiklerim ve uyguladiklarim bunlar. Ben biraz gec kaldim bunlari yapmakta. Aslinda bir ay onceden baslansa daha faydali olur. Insallah sana da faydasi olur.iyi akşamlar arkadaşlar
bugün amerikana kendi doktoruma gittim. bir dahaki tedavim ne zaman olabilir ve neden bu seferde tutmamıştır yapabileceğimiz bir şey varmı bundan sonra diye aklıma takılanları sormak istedim....
negatif sonucu aldığımda izmitteki bi doktora gitmiştim hafta başında saolsun kendi beni perşembe günü ameliyata sokup tüplerimi almaya ikna etmeye çalıştı. aman benim doktorum cerrahiye gerek yok senin embriyoların çok iyi kalitede değil dedi.. grade 2 gibi birşey söyledi biz 1 olmasını isteriz felan bahsettii.
benim diğer tedaviye başlamadan önce embriyo kalitesi artırmak için yapabileceğim birşey varmı (yiyecek, içecek, kür, spor felan gibi...)
bu konuda bildiğiniz birşey varmı bayanlar
Canim her sabah ac karnina bir kasik ari sutu- bal-polen karisimindan ye. Bir tane incir. Gun icersinde taze sıkılmıs havuc suyu. Hatta esine de icir havuc suyu.yine gu icersinde bir avuc cig badem findik ceviz karisimi ye. Benim bildiklerim ve uyguladiklarim bunlar. Ben biraz gec kaldim bunlari yapmakta. Aslinda bir ay onceden baslansa daha faydali olur. Insallah sana da faydasi olur.
Ah canım yaaa yemicektin o iğneleti kas içi yağacaktın!! :) çok banal bi espri oldu di mi hayırlı olsun canım tedavin bu arada sol yanın acıması normal yüreğinin sızısıdır oSelam kızlar. Bugün gittim ilk ignelerimi yedim. Her adette sol tarafım agrir.ignede de sol yanım acidi.dur dedim kendime bu daha başlangıç. ama tabi akşam eşim geldi nazimi da yaptım hihihi .Perşembe de kontrol var
Canim her sabah ac karnina bir kasik ari sutu- bal-polen karisimindan ye. Bir tane incir. Gun icersinde taze sıkılmıs havuc suyu. Hatta esine de icir havuc suyu.yine gu icersinde bir avuc cig badem findik ceviz karisimi ye. Benim bildiklerim ve uyguladiklarim bunlar. Ben biraz gec kaldim bunlari yapmakta. Aslinda bir ay onceden baslansa daha faydali olur. Insallah sana da faydasi olur.
Sonuna kadar katılıyorum. Bilmemek en iyisi. Kurup dururken asıl odaklanmamız gereken şeyi bile kaçırıyoruz. Ilk tedavimde aynıdır, hiçbir şey bilmiyorduk buna rağmen çok güzel mutlu geçti süreç. 2. Ve 3. Zehir ettim kendime tüm süreçleri. Bunda şimdilik iyiyim sonu da iyi olsun inşallah.Haklısın aslında bende bugün kontrole gittim.Ama düşünüyorum bazen cehalet mutluluk derler ya.Ben ilk denememde hiç birşey bilmiyorum ne kalımlık ne olması gereken sayı ne değer yani gerçekten hiçbirşey.Dolayısıyla hiç birşeyde beni endişelendirmedi.Gerçi şimdi de pek bilmiyorum hatta sormuyorum da. Sanırım çok bilmemek gerekiyor bazen
Transferimi oldum test tarihim 5 mart
Rabbimin se lami uzerinize olsun arkadaslar, opu oldum evdeyim. Dilerim dollenir :) insallah hepimiz gizel hbrler aliriz
Merhaba arkadaşlar hastaneden aradılar 7 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş doktorum ve embryoloğum duruma göre blasta gidebiliriz dediler..inşallah böyle devam eder blast olurlar...
Merhaba burada yazılanları hep okudum yeri geldi umutlandı yeri geldi korkuya kapıldım ilk defa yazıyorum ama aslında hep yanınızdaydım dua ederken banada isteyen herkesede nasip et Allahım diye dua ediyorum. 3 tane negatif aşılamam var ilk defa tüp bebek yaptırdım inşallah sonuç pozitif olur diye dua ediyorum. 14 şubat opu oldum 16 yumoşum vardı 5 tanne döllenmişti 5. Gün yani 19 şubat transferim yapıldı 3 mart test tarihim inşallah hayırlara vesile olur. Umutluyum ama yinede içimde bi korku var Allahım inşallah nasip eder
Sonunda arattırdım kendimien son eşimide gazladım bizim embriyolarimiz sahipsiz değil hayatım , karım helak oldu bi haber alamadı de diye ittirdim arkasından
16 yumurtadan 14 û işleme girmiş 11 î döllenmiş inşallah böyle güzel gider blasta bi 6 - 7 embriyomuz kalır devamını dondururuz
iyi akşamlar kızlarbugün doktor kontrolüm vardı yumlar 13/14/15/16 mm boyutunda pazartesi tekrar kontrolum var, Çarşamba opum var kızlar rabbim yardımcımız olsun. KIZLAR Yum toplama GÜNÜ E2 KAÇ OLMALI? rahim kalınlığı endomedrium yani kaç mm olmalı bilen var mı?
Selam kızlar. Bugün gittim ilk ignelerimi yedim. Her adette sol tarafım agrir.ignede de sol yanım acidi.dur dedim kendime bu daha başlangıç. ama tabi akşam eşim geldi nazimi da yaptım hihihi .Perşembe de kontrol var
İyi geceler kızlar çalışmayınca daha az girebiliyorum foruma ne hikmetse:) bugün bebişlerimin 3. Günü sağlıkla devam ediyorlarmış grlişmeye maşallah rabbim sonuna kadar geliştirsin inşallah sağlıkla. pazartesi transferim var günler geçmek bilmiyor....
Merhaba arkadaşlarbende Tüp bebek tedavisine 17 şubatta başladım. Bugün 6.günüm, ilaçlara devam ediyorum. 2 gün önce gittiğimde (tedavinin 4. günü)doktor daha ilaçlara tepki vermemiş vucudun dedi. Galiba zor gelişiyor bu yumurtalar. Telaş yapmalımıyım? Gelişir dimi? Aranızda böyle olan varmı? Gonal-f in dozajı 250 iu kullandım ilk 3 gun, 300 iu ya çıkardılar şimdi. Pazartesi tekrar kontrol var. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Birbirimize destek olalım canlar
Telaş yapmalımıyım demişsin canım. Bu yapman gereken son şey. Senin yumoşlarını stresten uzak tutman lazım.merak etme geçte olsa bir kaç yumoş bulurlar. Sayı değil kalitesi önemli. 1 tane olsun kaliteli olsun. Canını sıkma tevekkül ve dua et.Merhaba arkadaşlarbende Tüp bebek tedavisine 17 şubatta başladım. Bugün 6.günüm, ilaçlara devam ediyorum. 2 gün önce gittiğimde (tedavinin 4. günü)doktor daha ilaçlara tepki vermemiş vucudun dedi. Galiba zor gelişiyor bu yumurtalar. Telaş yapmalımıyım? Gelişir dimi? Aranızda böyle olan varmı? Gonal-f in dozajı 250 iu kullandım ilk 3 gun, 300 iu ya çıkardılar şimdi. Pazartesi tekrar kontrol var. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Birbirimize destek olalım canlar
Cnm aynı gün olmaz arada 35-36 saat geçmesi gerek,çarşamba olur cnm yumurta toplama büyük ihtimalŞimdiden hayırlısı olsun benim de yarın kontrolüm bakalım. En geç Pazartesi çatlatmaya iğnesi olursun dediler. Aynı gün gireceğiz belki de yumurta toplamaya :)
Heeee yapim o zaman.ballı karışım da yumlar a etki yapıyor canım kalitesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?