Âmin inşallah. Şimdi oturup Meryem süresini okuyacağım hepimiz için. Hep duam hayırlısı neyse o olsun. Hayırsız olup bir ömür üzeceğine diyorum ama bu sefer sanki tedavi doğru yapılmadı gibi geliyorHerşey olacağına varır arkadaşım belki bi kaç yumurtan daha yetişir büyüğe. sperm sorunu bizdede vardı bak benimkiler döllendi çok şükür
Canım benim yumurta boyutların kaç şuan? Benim de yarın kontrolüm var sanırım yarın bende çat iğnesi olurum demek salı günü opun var olsun canım üzülme bir tane lazım bizeSelamlar, doktor kontrolünden geldim. Her kontrol ayrı bir sıkıntımaalesef bir yumurtam çok önde gittiği için bu akşam çatlatma iğnesi yapacağım ve salı günü opu olacak. Aklım ruhum herşeyim karmakarışık. Çok ağladım bugün. Belki 15 tane yumurta var, içlerinden sadece 2-3 ü Olgun. Şiddetli erkek problemi ile birleşince işler iyice sıkıntıya giriyor. Allah yardımcımız olsun Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.
Âmin inşallah. Şimdi oturup Meryem süresini okuyacağım hepimiz için. Hep duam hayırlısı neyse o olsun. Hayırsız olup bir ömür üzeceğine diyorum ama bu sefer sanki tedavi doğru yapılmadı gibi geliyor
Canım benim yumurta boyutların kaç şuan? Benim de yarın kontrolüm var sanırım yarın bende çat iğnesi olurum demek salı günü opun var olsun canım üzülme bir tane lazım bize
Neden öyle düşündün , kontrollerde mi sıkıntı cikti
Baya yumlar var canım üzülme hemen canım belki opu dan Sonra baya yum kalır belli olmaz daha. Benim yumlar cumartesi gunu 13/14/15/16 mm olarak 15 e yakın yumurta var canım yarın kaç olur acaba o zaman benim de kullanır fazla yum kalmaz mıBiri 21 biri 19 onları takip eden bir 16 bir 14 var. Diğerleri 10 civarı ama bu 10 civarı dediklerim nereden baksan 8 tane falan.
Ilk kontrole gittiğimde bende dominant bir yumurta olduğunu söyledim. Görünmüyor dedi ve baskılama tedavisi uygulamadan kısa protokol başlandı. Bunu da sordum, doktorum baskılamada da %15 şans diyor ama yine de o şans denenebilirdi belki. Uzmanlık alanı olmayınca insanın kesin konuşamam ukalalık olur benimkiler sadece içgüdü ama bu asenkron meselesinin ilk defa kısa protokolde çıkması kafamı kurcalıyor işte.
Maşallah canım. Çok güzel bir haber bu. Nisan gelmek bilmez artık :))Kızlar 15 embîriyom 4.günü gördü....bugun dondurulucaklar haber beklıyorum
Benim dr.um 120 den fazla oluyor sayılmıyo demişti.Ama ona takılma bazen embriyo rahimde daha sağlıklı gelişiyo.Peki 5.gun embriyosu kac hucreli olur?
Kizlar ben de dün minislerimi aldım geldim inşallah benimle kalırlar.
Dünden beri dinleniyorum. Bu hafta üç gun ise gitmiyeyim diyorum yada 5 gün mü gitmesem acaba ne dersiniz?
Siz transferden sonra neler yaptiniz neler yediniz ne yemediniz?
Buarada test tarihim 2 mart.
Yeni gelen arkadas lar hosgeldiniz insallah pozitif sonuclanir tedaviniz
Canım hiç üzülme olanda Hayır vardır de. 1 yumurta ve 1 Sperm olduktan sonra gerisi Rabbimin ol emrine kalıyor. Bol bol dua et gerisini düşünmeSelamlar, doktor kontrolünden geldim. Her kontrol ayrı bir sıkıntımaalesef bir yumurtam çok önde gittiği için bu akşam çatlatma iğnesi yapacağım ve salı günü opu olacak. Aklım ruhum herşeyim karmakarışık. Çok ağladım bugün. Belki 15 tane yumurta var, içlerinden sadece 2-3 ü Olgun. Şiddetli erkek problemi ile birleşince işler iyice sıkıntıya giriyor. Allah yardımcımız olsun Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.
Biri 21 biri 19 onları takip eden bir 16 bir 14 var. Diğerleri 10 civarı ama bu 10 civarı dediklerim nereden baksan 8 tane falan.
Ilk kontrole gittiğimde bende dominant bir yumurta olduğunu söyledim. Görünmüyor dedi ve baskılama tedavisi uygulamadan kısa protokol başlandı. Bunu da sordum, doktorum baskılamada da %15 şans diyor ama yine de o şans denenebilirdi belki. Uzmanlık alanı olmayınca insanın kesin konuşamam ukalalık olur benimkiler sadece içgüdü ama bu asenkron meselesinin ilk defa kısa protokolde çıkması kafamı kurcalıyor işte.
Canim idrar testine takilma. Yarin kan testinde insallah olumlu sonuc alacaksin. Bu aksam hepimiz dua edelim sana.bize guzel haberler ver insallah. Ben de Meryem suresini okuyayim hepimiz adina. Allah yardimcimiz olsunKızlar benim Yarın test günümdü. 1 gün daha dayanamayıp evde test yaptım ve malesef negatif çıktı. Silik çizgi bile yoktu.
Nasipte yokmuş demek. Yinede Allah'tan ümit kesilmez. Yarın ola Hayrola.
Kizlar ben de dün minislerimi aldım geldim inşallah benimle kalırlar.
Dünden beri dinleniyorum. Bu hafta üç gun ise gitmiyeyim diyorum yada 5 gün mü gitmesem acaba ne dersiniz?
Siz transferden sonra neler yaptiniz neler yediniz ne yemediniz?
Buarada test tarihim 2 mart.
Yeni gelen arkadas lar hosgeldiniz insallah pozitif sonuclanir tedaviniz
İnşallah test hatalidir,pozitifi gorursun yrn,hayırlısıyla cnm :)Kızlar benim Yarın test günümdü. 1 gün daha dayanamayıp evde test yaptım ve malesef negatif çıktı. Silik çizgi bile yoktu.
hayırlı olsun neden transfer lmadı nisana kaldı merak ettim canımDonduruldu benim bebişlerim.3 erli 5 tüp halinde embiriyologumda iyi konsustu daha once kalıtesiz bir embiriyodan sağlıklı bir bebek dünyaya getirmişsiniz dedi bu embiriyoların tutmama sansı neredeyse yok gibi dedi.tabiki kesin konusamam ama bilginiz olsun diye söylüyorum dedi.nisanı beklıycez artık transfer için.keşke olsaydı transfer daha îyi olurdu ama kısmet.şuan için kardeşimin bebeğini sevîyoruz o biraz büyüdüğünde insallah kendi breişimi severim yine
Kızlar benim Yarın test günümdü. 1 gün daha dayanamayıp evde test yaptım ve malesef negatif çıktı. Silik çizgi bile yoktu.
Amin insallah canimCanım hadi gözün aydın aldın demek bebeklerini ne güzel canım rabbim sıkı sıkı tutunmayı sağlasın inşallah
Canim moralini bozma.catlatma igneside yumurtalari buyutuyo ve kucuk olanlar digerlerine yetisebilio.ben dede oyleydi.bekledigimizden fazla cikti olgun yumurta sayisi.ayrica kalitesi iyi olsun canim en onemlisi bu.Selamlar, doktor kontrolünden geldim. Her kontrol ayrı bir sıkıntımaalesef bir yumurtam çok önde gittiği için bu akşam çatlatma iğnesi yapacağım ve salı günü opu olacak. Aklım ruhum herşeyim karmakarışık. Çok ağladım bugün. Belki 15 tane yumurta var, içlerinden sadece 2-3 ü Olgun. Şiddetli erkek problemi ile birleşince işler iyice sıkıntıya giriyor. Allah yardımcımız olsun Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.
Yok canim tabiiki bebegim daha kiymetli.ozan ben de edeyim bu hafta :)Gitme ise bebeğinden kıymetli mi ? Önce bende kesin giderim evde sıkılırım filn diyodum şimdi amaaan diyorum o kadar acı çektik manevi ve maddi yorgunlukta cabası . BBebegimizi kucagimiza almaktan önemli değil is
Kızlar benim Yarın test günümdü. 1 gün daha dayanamayıp evde test yaptım ve malesef negatif çıktı. Silik çizgi bile yoktu.
Insallah canim.yok ben hicbisey hissetmiyorum.buda beni tedirgin yapiyor.a cok okdudum canim bisey hissetmiyenler agri cekenler herkeste farkli oluyo.icimizi ferah tutmaya calisalim ve insallah pozitif sonuc aliriz hepimizzzHayırlı olsun canımgüzelce tutunsunlar inşallah..ağrı var mı hiç sende? Ben de çok var bugün de korkuyorum..bana forumdakiler Ananas ve kabak çekirdeği yememi soylediler..doktor da posali yiyeceklerler ye demişti. .cok yatmak ve kabiz olmak yok dedi doktorum..
Canım hiç belli olmaz bi arkadaş kan verecegi gün evde test yaptı çıkmadı aynı gün kanda pozitif çıktı. insallh kanda pozitif çıkar canımKızlar benim Yarın test günümdü. 1 gün daha dayanamayıp evde test yaptım ve malesef negatif çıktı. Silik çizgi bile yoktu.
Canım diğer forumlardaysa okuduğum kadarıyla idrarda zaten genelde negatif cikiyo ümitsizliğe kapilmaKızlar benim Yarın test günümdü. 1 gün daha dayanamayıp evde test yaptım ve malesef negatif çıktı. Silik çizgi bile yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?