Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Herşey olacağına varır arkadaşım belki bi kaç yumurtan daha yetişir büyüğe. sperm sorunu bizdede vardı bak benimkiler döllendi çok şükür
Âmin inşallah. Şimdi oturup Meryem süresini okuyacağım hepimiz için. Hep duam hayırlısı neyse o olsun. Hayırsız olup bir ömür üzeceğine diyorum ama bu sefer sanki tedavi doğru yapılmadı gibi geliyor

Canım benim yumurta boyutların kaç şuan? Benim de yarın kontrolüm var sanırım yarın bende çat iğnesi olurum demek salı günü opun var olsun canım üzülme bir tane lazım bize

Neden öyle düşündün , kontrollerde mi sıkıntı cikti

Canım benim yumurta boyutların kaç şuan? Benim de yarın kontrolüm var sanırım yarın bende çat iğnesi olurum demek salı günü opun var olsun canım üzülme bir tane lazım bize

Biri 21 biri 19 onları takip eden bir 16 bir 14 var. Diğerleri 10 civarı ama bu 10 civarı dediklerim nereden baksan 8 tane falan.

Neden öyle düşündün , kontrollerde mi sıkıntı cikti

Ilk kontrole gittiğimde bende dominant bir yumurta olduğunu söyledim. Görünmüyor dedi ve baskılama tedavisi uygulamadan kısa protokol başlandı. Bunu da sordum, doktorum baskılamada da %15 şans diyor ama yine de o şans denenebilirdi belki. Uzmanlık alanı olmayınca insanın kesin konuşamam ukalalık olur benimkiler sadece içgüdü ama bu asenkron meselesinin ilk defa kısa protokolde çıkması kafamı kurcalıyor işte.

Baya yumlar var canım üzülme hemen canım belki opu dan Sonra baya yum kalır belli olmaz daha. Benim yumlar cumartesi gunu 13/14/15/16 mm olarak 15 e yakın yumurta var canım yarın kaç olur acaba o zaman benim de kullanır fazla yum kalmaz mı

Son düzenleme:
Ilk kontrole gittiğimde bende dominant bir yumurta olduğunu söyledim. Görünmüyor dedi ve baskılama tedavisi uygulamadan kısa protokol başlandı. Bunu da sordum, doktorum baskılamada da %15 şans diyor ama yine de o şans denenebilirdi belki. Uzmanlık alanı olmayınca insanın kesin konuşamam ukalalık olur benimkiler sadece içgüdü ama bu asenkron meselesinin ilk defa kısa protokolde çıkması kafamı kurcalıyor işte.[/QUOTE]
Moralinizi bozmayın ya inşallah yetişirler. dr ların bilmiş bilmiş konuşmasından sınır oluyorum o yüzden 2 merkez degistirdim tüp bebekten önce

Kızlar 15 embîriyom 4.günü gördü....bugun dondurulucaklar haber beklıyorum
Maşallah canım. Çok güzel bir haber bu. Nisan gelmek bilmez artık :))

Peki 5.gun embriyosu kac hucreli olur?
Benim dr.um 120 den fazla oluyor sayılmıyo demişti.Ama ona takılma bazen embriyo rahimde daha sağlıklı gelişiyo.

Hadi hayırlısı canım. Sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inşallah.

Canım hiç üzülme olanda Hayır vardır de. 1 yumurta ve 1 Sperm olduktan sonra gerisi Rabbimin ol emrine kalıyor. Bol bol dua et gerisini düşünme

canım sıkma canını kafana takma... benimde aynı şekilde bir tane kocamannn oluyor diğerleri boy boy küçülerek gidiyor... bende hem kısa hem uzun protokol uygulandı.. ilki kısa ikincisi uzun protokol yapıldı ama uzun olanda hüç pozitif göremedik bile...
yani diyeceğim şu olacağı varsa eğer ne yaparsan yap olur zaten.. bunlarla üzme o tatlı canını...

Kızlar benim Yarın test günümdü. 1 gün daha dayanamayıp evde test yaptım ve malesef negatif çıktı. Silik çizgi bile yoktu.
Nasipte yokmuş demek. Yinede Allah'tan ümit kesilmez. Yarın ola Hayrola.

Kızlar benim Yarın test günümdü. 1 gün daha dayanamayıp evde test yaptım ve malesef negatif çıktı. Silik çizgi bile yoktu.
Canim idrar testine takilma. Yarin kan testinde insallah olumlu sonuc alacaksin. Bu aksam hepimiz dua edelim sana.bize guzel haberler ver insallah. Ben de Meryem suresini okuyayim hepimiz adina. Allah yardimcimiz olsun

Hayırlı olsun canım güzelce tutunsunlar inşallah..ağrı var mı hiç sende? Ben de çok var bugün de korkuyorum..bana forumdakiler Ananas ve kabak çekirdeği yememi soylediler..doktor da posali yiyeceklerler ye demişti. .cok yatmak ve kabiz olmak yok dedi doktorum..

hayırlı olsun neden transfer lmadı nisana kaldı merak ettim canım

Canım hemen bozma moralini bazen bhcg idrara geç geçiyor ya da testler hatalı olabiliyor..önemli olan kan testi sonucun..inşallah yarın güzel haberler alirsin..kan da bile değer çok fazla çıkmayabilir sonradan artabilir..üzme şimdiden kendini..

Canım hadi gözün aydın aldın demek bebeklerini ne güzel canım rabbim sıkı sıkı tutunmayı sağlasın inşallah
Amin insallah canim

Canim moralini bozma.catlatma igneside yumurtalari buyutuyo ve kucuk olanlar digerlerine yetisebilio.ben dede oyleydi.bekledigimizden fazla cikti olgun yumurta sayisi.ayrica kalitesi iyi olsun canim en onemlisi bu.

Yok canim tabiiki bebegim daha kiymetli.ozan ben de edeyim bu hafta :)

Canim sakin ümidini kaybetme.belki idrara gecmemistir daha.rabbim insallah muradini versin aklimdasin

Son düzenleme:
Insallah canim.yok ben hicbisey hissetmiyorum.buda beni tedirgin yapiyor.a cok okdudum canim bisey hissetmiyenler agri cekenler herkeste farkli oluyo.icimizi ferah tutmaya calisalim ve insallah pozitif sonuc aliriz hepimizzz

Canım hiç belli olmaz bi arkadaş kan verecegi gün evde test yaptı çıkmadı aynı gün kanda pozitif çıktı. insallh kanda pozitif çıkar canım

Canım diğer forumlardaysa okuduğum kadarıyla idrarda zaten genelde negatif cikiyo ümitsizliğe kapilma

Opu dan sonora hiç ağrım sızım yok demiştim kendime nazar ettim bazen biseyler saplaniyoı gibi hissediyorum kasıklarıma sizede oldu mu arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…