Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba
Ara ara bakıyordum ama cvp yazamıyordum
Kizimla iyiyiz çok şükür
Bugün 62gunluk olduk
Ikinci ay asimiz yapıldı bugün biraz huzursuz
Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıcakla kucaklarina alırlar inş
Topigimizde hamile kalmayan olmaz inş
Her gece dua ediyorum Rabbim isteyen herkese yasat bu duyguları diye

Canim benim bebisin saglikla buyusun insallah .binsallah bu topikde bebisini kucagini almayan kalmayacak dedigin gibi .Allahim herkesin gonlune gore versin

Canlarrr nasil bir gece anlatamam buna hamdolsun tabii ki... suanda ileri derecede sistit oldum bebekle ugrasirken su icmeyi unuttum. Basur azdi. Bu saatte acilde aldim solugu bebegi esime biraktim simdi evdeyim izin aldim drdan eve geldim sonucu almaya gidicem simdi. Ya herseyin basi saglik bir gidim uyumadim daha...

Çok geçmiş olsun tatlım..dikkat edin kendinize ..herşeyin başı sağlık diye boşuna dememişler...maalesef bende çok az su içiyorum...alıştıramadım kendimi su içmeye..

Gecmis olsun tatlim Allahim sifalar versin .bende dun cok kotuydum mide bulantisi bas agrisi dun aksama kadar soylemesi ayip kustum karnim davul gibiboldu .Allaha dukur simdi iyim .Allahim evlatlarimizla sagligimizla sinamasin hepimizin yardimcisi olsun

ah canım yaa benim sloganımdır "su sağlıktır". yataktan kalkar kalkmaz başlarım içmeye susuz yaşayamam o yüzden oruçlarda zorlanırım biraz çok geçmiş olsun dikkat et bol su iç lütfen sen bebişe lazımsın annesi

canım sana da geçmiş olsun aman dikkat et son zamanlar artık bebiş geliyooorrrr

Çok geçmiş olsun tatlım..dikkat edin kendinize ..herşeyin başı sağlık diye boşuna dememişler...maalesef bende çok az su içiyorum...alıştıramadım kendimi su içmeye..
alistirmaya calis canim kendimi herseyi ama herseyi etkiliyor su icmek.

kimi gebelerde doguma yakin boyle bulantilar olabiliyormus canim ee yaklasti artik saglikla hayirla insaallah

ah be canim ben de oyle elde sise dolanirdim. Ama kendime vakit ayiramadim su icmeye bile darisi sana en yakin vvakitte.

Kızlaaarr Merhaba...
Çok özür dilerim sizleri çok ihmal ettim yol arkadaşlarım.
Şükür iyiyiz biz oğlumla. 3 buçuk aylık olacağız artık.
İlk iki ay annem vardı giremedim çünkü hiç kimse bilmiyor bizim tüp yaptığımızı.
Alışıyoruz birbirimize. Yüzüme güldüğü zaman içim eriyor, gözlerim doluyor.
Ona bakarken, onu kucağıma almak için neler yaşadığımı hatırlıyorum. Neler çektiğimi. Hep şükrediyorum,
Onu severken ağlıyorum.Hep sürekli hoşgeldin diyorum ona.
Allah herkese, herkese nasip etsin.
El açıp dua eden, kalbi çoçuk özlemi ile dolu olan herkese bir an önce kavuşmayı nasip etsin.
Doğuma giderken burdaki herkese dua ettim.
Hepinizin ismini geçirdim ağlaya ağlaya.
Ben inanıyorum burdaki herkes anne olacak birgün.
Hepinizi çok seviyorum.
Bundan sonra hep sizinleyim inşallah yine.

Hoş geldin tatlım...özlettin..

papyonkilikli m ahh canim ben neler yasadim o bagsurdan hastanelik oldum son aylarima dogru halen gùnlùk 2 litre su iciorum pet siseyle dolasiodum dediler saglikli degil cok zararli aldim cam sise cesmeden iciorum valla ne ii geldi bilmiom ayy nazarlardan korusun bu bir aydir iim cok sükür cok gecmis olsun canimcimm minigim biraz sensiz kalmis simdi nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…