- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Canimm dualarimdasinsağolun kızlar Allah razı olsun..rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallah..
Allah razı olsun kardeşim...Canimm dualarimdasin
Canim benim bebisin saglikla buyusun insallah .binsallah bu topikde bebisini kucagini almayan kalmayacak dedigin gibi .Allahim herkesin gonlune gore versinKızlar uzun bir aradan sonra Merhaba
Ara ara bakıyordum ama cvp yazamıyordum
Kizimla iyiyiz çok şükür
Bugün 62gunluk olduk
Ikinci ay asimiz yapıldı bugün biraz huzursuz
Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıcakla kucaklarina alırlar inş
Topigimizde hamile kalmayan olmaz inş
Her gece dua ediyorum Rabbim isteyen herkese yasat bu duyguları diye
Çok geçmiş olsun tatlım..dikkat edin kendinize ..herşeyin başı sağlık diye boşuna dememişler...maalesef bende çok az su içiyorum...alıştıramadım kendimi su içmeye..Canlarrr nasil bir gece anlatamam buna hamdolsun tabii ki... suanda ileri derecede sistit oldum bebekle ugrasirken su icmeyi unuttum. Basur azdi. Bu saatte acilde aldim solugu bebegi esime biraktim simdi evdeyim izin aldim drdan eve geldim sonucu almaya gidicem simdi. Ya herseyin basi saglik bir gidim uyumadim daha...
Gecmis olsun tatlim Allahim sifalar versin .bende dun cok kotuydum mide bulantisi bas agrisi dun aksama kadar soylemesi ayip kustum karnim davul gibiboldu .Allaha dukur simdi iyim .Allahim evlatlarimizla sagligimizla sinamasin hepimizin yardimcisi olsunCanlarrr nasil bir gece anlatamam buna hamdolsun tabii ki... suanda ileri derecede sistit oldum bebekle ugrasirken su icmeyi unuttum. Basur azdi. Bu saatte acilde aldim solugu bebegi esime biraktim simdi evdeyim izin aldim drdan eve geldim sonucu almaya gidicem simdi. Ya herseyin basi saglik bir gidim uyumadim daha...
ah canım yaa benim sloganımdır "su sağlıktır". yataktan kalkar kalkmaz başlarım içmeye susuz yaşayamam o yüzden oruçlarda zorlanırım birazCanlarrr nasil bir gece anlatamam buna hamdolsun tabii ki... suanda ileri derecede sistit oldum bebekle ugrasirken su icmeyi unuttum. Basur azdi. Bu saatte acilde aldim solugu bebegi esime biraktim simdi evdeyim izin aldim drdan eve geldim sonucu almaya gidicem simdi. Ya herseyin basi saglik bir gidim uyumadim daha...
canım sana da geçmiş olsun aman dikkat et son zamanlar artık bebiş geliyooorrrrGecmis olsun tatlim Allahim sifalar versin .bende dun cok kotuydum mide bulantisi bas agrisi dun aksama kadar soylemesi ayip kustum karnim davul gibiboldu .Allaha dukur simdi iyim .Allahim evlatlarimizla sagligimizla sinamasin hepimizin yardimcisi olsun
canik abla nasıl oldu daha iyidir inşallah?Çok geçmiş olsun tatlım..dikkat edin kendinize ..herşeyin başı sağlık diye boşuna dememişler...maalesef bende çok az su içiyorum...alıştıramadım kendimi su içmeye..
Durumunda değişiklik yok maalesef...halen uyutuyorlar..iyi olacak inşallah..canik abla nasıl oldu daha iyidir inşallah?
inşallah tabi ki iyi olacak Rabbim ne büyük çok şükür...Durumunda değişiklik yok maalesef...halen uyutuyorlar..iyi olacak inşallah..
alistirmaya calis canim kendimi herseyi ama herseyi etkiliyor su icmek.Çok geçmiş olsun tatlım..dikkat edin kendinize ..herşeyin başı sağlık diye boşuna dememişler...maalesef bende çok az su içiyorum...alıştıramadım kendimi su içmeye..
kimi gebelerde doguma yakin boyle bulantilar olabiliyormus canim ee yaklasti artik saglikla hayirla insaallahGecmis olsun tatlim Allahim sifalar versin .bende dun cok kotuydum mide bulantisi bas agrisi dun aksama kadar soylemesi ayip kustum karnim davul gibiboldu .Allaha dukur simdi iyim .Allahim evlatlarimizla sagligimizla sinamasin hepimizin yardimcisi olsun
ah be canim ben de oyle elde sise dolanirdim. Ama kendime vakit ayiramadim su icmeye bile darisi sana en yakin vvakitte.ah canım yaa benim sloganımdır "su sağlıktır". yataktan kalkar kalkmaz başlarım içmeye susuz yaşayamam o yüzden oruçlarda zorlanırım birazçok geçmiş olsun dikkat et bol su iç lütfen sen bebişe lazımsın annesi
Insaallah guzel haberler alicaz senden.Durumunda değişiklik yok maalesef...halen uyutuyorlar..iyi olacak inşallah..
inşallah tabi ki iyi olacak Rabbim ne büyük çok şükür...
inşallah kızlar inşallah..Insaallah guzel haberler alicaz senden.
Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm.Durumunda değişiklik yok maalesef...halen uyutuyorlar..iyi olacak inşallah..
Hoş geldin tatlım...özlettin..Kızlaaarr Merhaba...
Çok özür dilerim sizleri çok ihmal ettim yol arkadaşlarım.
Şükür iyiyiz biz oğlumla. 3 buçuk aylık olacağız artık.
İlk iki ay annem vardı giremedim çünkü hiç kimse bilmiyor bizim tüp yaptığımızı.
Alışıyoruz birbirimize. Yüzüme güldüğü zaman içim eriyor, gözlerim doluyor.
Ona bakarken, onu kucağıma almak için neler yaşadığımı hatırlıyorum. Neler çektiğimi. Hep şükrediyorum,
Onu severken ağlıyorum.Hep sürekli hoşgeldin diyorum ona.
Allah herkese, herkese nasip etsin.
El açıp dua eden, kalbi çoçuk özlemi ile dolu olan herkese bir an önce kavuşmayı nasip etsin.
Doğuma giderken burdaki herkese dua ettim.
Hepinizin ismini geçirdim ağlaya ağlaya.
Ben inanıyorum burdaki herkes anne olacak birgün.
Hepinizi çok seviyorum.
Bundan sonra hep sizinleyim inşallah yine.
Sağol canım...inşallah iyi olur..verende alanda Allah bize dua etmekten başka birşey düşmüyor maalesef..Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?