Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canim bende acibademde trdavi gordum histereskopi esnasinda cizik atildi adetimden uc gun sonra yapildi sadece histerskopi ucreti odedim ekstra bi ucret cikarmadilar hazir rahim icine bakmisken o esnada cizik te atalim demisti doktor avibadem maslak cok fiyat cikarmis 6 bin tl tup ucreti die biliyodum ilaclrda 2 bin tl ye yakin tutar diyodular dondurmada 1400 du galiba bi iyice konus biraz dusurmeye calis derim arkadsim alh yar ve yardimcin olsun bu yolda olan herkese maddi manevi guc versin inslh

Canım sen diğer Acıbadem de oldun galiba Acıbadem Maslak çok pahalı evet ama bizde doktor iyi her türlü yöntemler var diye oraya gitmek istiyoruz en önemli yöntem mikro cihp yöntemi var valla Rabbim hepimize yardım etsin çok zor süreçler yaşıyoruz yaza bişey kalmadı valla iyi düşünüp taşınmak lazım

Kızlar gece kanamam oldu sabah farkettim
İç çamaşırım sıyah ve kırmızı kan vardı
Peçeteye pıhtı geldi
Bebeğim gitti diye ağlaya ağlaya acile gittim
Kanama kahverengiye dönmüştü
Ebe baktı kanama durmuş dedi
Doktorumu aradılar poliklinikte muayene etti
Bebek gayet iyi
Plesenta tamamen oluşmuş rahimde kan yok dedi
Rahim ağzı tıkaç oluşmuş
Ama ben ağla ağla çok korktum
Rabbim evlatla imtihan etmesin kimseyi acısını göstermesin
Sizdede bunu yaşayan oldu mu kızlar

Canim benim gecmis olsun Allaha sukur korkulacak bisey yokmus Allahin izniyle .sen yinede kendine dikkat et bol bol dinlen tatlim .Allahim hic kinseyi evladiyla imtihan etmesin Rabbim saglikla sihhatle kucagini aldirmaya nasup etsin kuzum

Canim benim gecmis olsun Allaha sukur korkulacak bisey yokmus Allahin izniyle .sen yinede kendine dikkat et bol bol dinlen tatlim .Allahim hic kinseyi evladiyla imtihan etmesin Rabbim saglikla sihhatle kucagini aldirmaya nasup etsin kuzum
Sağol canım benim
Çok korktum inşallah bir daha yaşamam

Tabikide evlat evlattir yeterki saglikli hayirli olsun emanetlerimiz Allah im hepinize en hayirlisindan nasib etsin calis canim kùrtaj sonrasi verim cok ii tarlan kazinmisken bol bol ek sula Allah imda en gùzel veriminden nasib etsin insallah valla bende sasirmistim acikcasi

Aminn ecmainn canim benim insallah bazen ne desem ne yazsamda arkadaslarimin yùregindeki o ince siziya merhem olsam diorum bazen yazamiorum bile elim gitmio korkuorum yanlis olurmu die ben alisveris merkezlerine gitmeyi birakmistim okadar canimi yakioduki acimiz òzlemimiz ayni hepimizin Allah im insallah en kisa zamanda nasib etsin bu güzel duygulari bu gùzel haberi bu ugurda hersey mubahtir denemeye

Aaa demekki dogru hatirlamisimm ayy arastir aradtir cok bilgilendik bazen kv kuzio doktor kesildin kafana dio off off o derdi hic sorma öyle insanlara bende uyuz olluorum otur sùkret Allah im aratmamis nasib etmis ki tedavisiz zahmetsiz bide 2. Ciyi nasib etmis sevin bundan daha gùzel zenginlikmi var teyzemin 11 tane cocugu var diom Allah im okadar fakirki kòyde bagi yok bahcesi yok kòpek bile daha az yavrular yapistimi yapisio bizimkine nie yapismio derdim kayganmis yolumuz bide cinsiyet icin òzel arastiran gerzekler var dimi kibrista lan bulmusun en gûzel mücevherini rengini napcan saglam sekilde hayirlisiyla elinde yùregindeyse ama onu özlemi nedir bilmeyenler yapio ne diyelim Allah im aratmasin insallah

Olmazmi canim ben yasadim hatta hastanede bile yattim tùp bebekcim yollamadi sòz verdim kalkmayacam die öyle ciktim kanaman taze olmadikca korkma demisti rahimde sebepsiz biriken kan var demisti ama dok. Alttan kullandigim progestrondan suphelenmisti fitil cizip yara yapabilir demisti korkma elinden geldigince dinlen kalkma uzan insallah hayirlisiyla bisey olmaz bazen sebepsiz olabilio cok sükür bugünlere bak coktan 12 haftalik oldun ki papyonkilikli mda yasamisti bu tùr kanamalari

Morfoloji %50
Baş anomalisi %16
Akrozom anomalisi %16
Orta kısım anomalisi %12
Kuyruk kısım anomalisi %10
İmmatür morfolojide sperm sayısı %8

Hacim 3Cc
Sperm sayısı 40 milyon
Phss% %69
Ph 8,0
Sıvılaşma zamanı ; >60
Lökosit / ml ; 0,6 milyon
Renk; Opak beyaz
Hareketlilik %69
Hızlı lıneer hareket (+4) %17
Yavaş lineer hareket (+3) %47
Lokalize (+2) %5
Hareketsiz (+1) %31
Aglütisyon yok

Sperm sonucumuzdan anlayan varmı?

oy canim benim yaa rabbim yar ve yardimcin olsun bak korkulcak bisey degilmis cok sukur stres ypma dinlen canim peki doktor boyle biseyin olmasi normalmi dedi cnm

Aynen canım şükürler olsun demiyorlar bide cinayet için moral Bozuyorlar kıbrıs a gidip özel tup bebek yapıyorlar. Allah akıl fikir versin valla eli ayağı duz olsun sağlıklı olsun bundan güzeli var mı cahil insanlar işte ne anlar onlar işte çeken bilir derdimizi allah akıla getirsin böyle insanları

evet ben diger acibademde tedavi gordum esimin arkadasi basliyo tedaviyr orda esim acibadem personeli oldugu icin bilgim var allhim emeklerini bosa cikarmasin canim

Ben de yasadim canim R ravza54 un dedigi gibi. 4. Haftada basladi 8. Hatta 9. Haftaya kadar devam etti kahverengi siyah. Her seferin ha tamam dedim. Dr bana proluton depot igne verdi her hafta bir tane vuruldum. Cok yorma kendini bol su ic sut ic. Rabbim sana bagislasin yavrunu.
Kiz onu nerden anladin ben kendi sifremi unuttum valla telefonum bi gittimi bida giremiom sil bastan ùye olmam gerekio
canim sifremi girdim hatali giristen dolayi bi sure kapanmistir uyarisi verdi oradan anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…