Canim benim cook sagol Allah razi olsun kuzum .Allahim tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun kuzunmmcanim benim rabbim hayirlisyla kucagina almayi nasib etsin tez zamnda dogum geldi catti cici anne rabbim seninde gonlune gore versin hayirli cumalar canlarim
canim bende acibademde trdavi gordum histereskopi esnasinda cizik atildi adetimden uc gun sonra yapildi sadece histerskopi ucreti odedim ekstra bi ucret cikarmadilar hazir rahim icine bakmisken o esnada cizik te atalim demisti doktor avibadem maslak cok fiyat cikarmis 6 bin tl tup ucreti die biliyodum ilaclrda 2 bin tl ye yakin tutar diyodular dondurmada 1400 du galiba bi iyice konus biraz dusurmeye calis derim arkadsim alh yar ve yardimcin olsun bu yolda olan herkese maddi manevi guc versin inslhAynen canım çok masraflı oluyor iki negatif tüp bebekten sonra iyi yer olsun diye Acıbadem e gittik iki tüp bebek fiyati kadar masraf çıkıyor bir sürü masrafmiz var eşim biraz daha bekleyelim seneye yapalım diyor ben bi sene daha bekleyemem diyorum kredi çekecez mecbur dediğin gibi o kadar masraf yapıp negatif çizgiyi de görmek var Rabbim büyük allah YardımcımiZ olsun
Canım sen diğer Acıbadem de oldun galiba Acıbadem Maslak çok pahalı evet ama bizde doktor iyi her türlü yöntemler var diye oraya gitmek istiyoruz en önemli yöntem mikro cihp yöntemi var valla Rabbim hepimize yardım etsin çok zor süreçler yaşıyoruz yaza bişey kalmadı valla iyi düşünüp taşınmak lazımcanim bende acibademde trdavi gordum histereskopi esnasinda cizik atildi adetimden uc gun sonra yapildi sadece histerskopi ucreti odedim ekstra bi ucret cikarmadilar hazir rahim icine bakmisken o esnada cizik te atalim demisti doktor avibadem maslak cok fiyat cikarmis 6 bin tl tup ucreti die biliyodum ilaclrda 2 bin tl ye yakin tutar diyodular dondurmada 1400 du galiba bi iyice konus biraz dusurmeye calis derim arkadsim alh yar ve yardimcin olsun bu yolda olan herkese maddi manevi guc versin inslh
Canim benim gecmis olsun Allaha sukur korkulacak bisey yokmus Allahin izniyle .sen yinede kendine dikkat et bol bol dinlen tatlim .Allahim hic kinseyi evladiyla imtihan etmesin Rabbim saglikla sihhatle kucagini aldirmaya nasup etsin kuzumKızlar gece kanamam oldu sabah farkettim
İç çamaşırım sıyah ve kırmızı kan vardı
Peçeteye pıhtı geldi
Bebeğim gitti diye ağlaya ağlaya acile gittim
Kanama kahverengiye dönmüştü
Ebe baktı kanama durmuş dedi
Doktorumu aradılar poliklinikte muayene etti
Bebek gayet iyi
Plesenta tamamen oluşmuş rahimde kan yok dedi
Rahim ağzı tıkaç oluşmuş
Ama ben ağla ağla çok korktum
Rabbim evlatla imtihan etmesin kimseyi acısını göstermesin
Sizdede bunu yaşayan oldu mu kızlar
Sağol canım benimCanim benim gecmis olsun Allaha sukur korkulacak bisey yokmus Allahin izniyle .sen yinede kendine dikkat et bol bol dinlen tatlim .Allahim hic kinseyi evladiyla imtihan etmesin Rabbim saglikla sihhatle kucagini aldirmaya nasup etsin kuzum
Tabikide evlat evlattir yeterki saglikli hayirli olsun emanetlerimiz Allah im hepinize en hayirlisindan nasib etsin calis canim kùrtaj sonrasi verim cok ii tarlan kazinmisken bol bol ek sula Allah imda en gùzel veriminden nasib etsin insallah valla bende sasirmistim acikcasiHiç böyle düşünmemiştm olablir yani :) bana okuyunca çok saçma gelmişti :) amaann olsunda sağlıklı sihhatli hayırlı olsun emanetim kızda olsa erkekte olsa başım gözüm üstüne eminm burda ki herkes aynı düşünyrdr.. O yüzden biz günaşırı çalışmaya devam edelim
Canimm harbi cok ùzùldùm ne dicemi bilemiorum bu sinavida atlatirsiniz insallah cok gecmis olsun peki simdi nasilValla yılan hikayesine döndü bu hastalık..dün apar topar tekrar ameliyata alındı içerde iltihap olmuş..
Aminn ecmainn canim benim insallah bazen ne desem ne yazsamda arkadaslarimin yùregindeki o ince siziya merhem olsam diorum bazen yazamiorum bile elim gitmio korkuorum yanlis olurmu die ben alisveris merkezlerine gitmeyi birakmistim okadar canimi yakioduki acimiz òzlemimiz ayni hepimizin Allah im insallah en kisa zamanda nasib etsin bu güzel duygulari bu gùzel haberi bu ugurda hersey mubahtir denemeyeen güzeli dijital olan bence de canım bakalım inşallah işe yarar yaza kadar en azından bunlarla oyalanayım:) yoksa kafayı yiyeceğim her gün hamile haberi almaktan kendimi kötü hisssetmeye başladım... rabbim tez zamanda dileyen herkese nasip etsin inşallah...
Aaa demekki dogru hatirlamisimm ayy arastir aradtir cok bilgilendik bazen kv kuzio doktor kesildin kafana dio off off o derdi hic sorma öyle insanlara bende uyuz olluorum otur sùkret Allah im aratmamis nasib etmis ki tedavisiz zahmetsiz bide 2. Ciyi nasib etmis sevin bundan daha gùzel zenginlikmi var teyzemin 11 tane cocugu var diom Allah im okadar fakirki kòyde bagi yok bahcesi yok kòpek bile daha az yavrular yapistimi yapisio bizimkine nie yapismio derdim kayganmis yolumuz bide cinsiyet icin òzel arastiran gerzekler var dimi kibrista lan bulmusun en gûzel mücevherini rengini napcan saglam sekilde hayirlisiyla elinde yùregindeyse ama onu özlemi nedir bilmeyenler yapio ne diyelim Allah im aratmasin insallahevet canım yazdıklarını bende bi yerde okudum şöyle yazıyordu... erkek sperm hızlı hareket edip erken ölür,kız sperm yavaş hareket edip daha fazla yaşar... yani ilişki olduğu gün yumurta çatladıysa o gün erkek sperm yumurtayı döllüyor eğer yumurta çatlmadıysa ertesi gün çatladıysa kız sperm daha çok yaşadığı için kız sperm döllüyor yazıyordu:) rabbim nasip etsin yeterki eli ayağı düzgün olsun kız erkek farketmez. bi arkadaş var ikinci çocuğuna hamile kalmış 2 ay kendime gelemedim moralim çok bozuldu ilk çocuk erkekti kız istiyordum bu da erkek dedi çok kızdım içimdem biz nelerle uğraşıyoruz miiletin 2 3 ay morali bozuk oluyor erkek hamile kaldı diye ya Allahtan iyi gelmez sinir oluyorum böylelelriine
Kiz onu nerden anladin ben kendi sifremi unuttum valla telefonum bi gittimi bida giremiom sil bastan ùye olmam gerekioYauvv delircegim manyagin biri sifremi deneyip duruyor bulamiyor :) bu iki oldu ...
aysesahra canim cok gecmis olsun.
Olmazmi canim ben yasadim hatta hastanede bile yattim tùp bebekcim yollamadi sòz verdim kalkmayacam die öyle ciktim kanaman taze olmadikca korkma demisti rahimde sebepsiz biriken kan var demisti ama dok. Alttan kullandigim progestrondan suphelenmisti fitil cizip yara yapabilir demisti korkma elinden geldigince dinlen kalkma uzan insallah hayirlisiyla bisey olmaz bazen sebepsiz olabilio cok sükür bugünlere bak coktan 12 haftalik oldun kiKızlar gece kanamam oldu sabah farkettim
Peçeteye pıhtı geldi
Bebek gayet iyi
Rahim ağzı tıkaç oluşmuş
oy canim benim yaa rabbim yar ve yardimcin olsun bak korkulcak bisey degilmis cok sukur stres ypma dinlen canim peki doktor boyle biseyin olmasi normalmi dedi cnmKızlar gece kanamam oldu sabah farkettim
Peçeteye pıhtı geldi
Bebek gayet iyi
Rahim ağzı tıkaç oluşmuş
Aynen canım şükürler olsun demiyorlar bide cinayet için moral Bozuyorlar kıbrıs a gidip özel tup bebek yapıyorlar. Allah akıl fikir versin valla eli ayağı duz olsun sağlıklı olsun bundan güzeli var mı cahil insanlar işte ne anlar onlar işte çeken bilir derdimizi allah akıla getirsin böyle insanlarıAaa demekki dogru hatirlamisimm ayy arastir aradtir cok bilgilendik bazen kv kuzio doktor kesildin kafana dio off off o derdi hic sorma öyle insanlara bende uyuz olluorum otur sùkret Allah im aratmamis nasib etmis ki tedavisiz zahmetsiz bide 2. Ciyi nasib etmis sevin bundan daha gùzel zenginlikmi var teyzemin 11 tane cocugu var diom Allah im okadar fakirki kòyde bagi yok bahcesi yok kòpek bile daha az yavrular yapistimi yapisio bizimkine nie yapismio derdim kayganmis yolumuz bide cinsiyet icin òzel arastiran gerzekler var dimi kibrista lan bulmusun en gûzel mücevherini rengini napcan saglam sekilde hayirlisiyla elinde yùregindeyse ama onu özlemi nedir bilmeyenler yapio ne diyelim Allah im aratmasin insallah
evet ben diger acibademde tedavi gordum esimin arkadasi basliyo tedaviyr orda esim acibadem personeli oldugu icin bilgim var allhim emeklerini bosa cikarmasin canimCanım sen diğer Acıbadem de oldun galiba Acıbadem Maslak çok pahalı evet ama bizde doktor iyi her türlü yöntemler var diye oraya gitmek istiyoruz en önemli yöntem mikro cihp yöntemi var valla Rabbim hepimize yardım etsin çok zor süreçler yaşıyoruz yaza bişey kalmadı valla iyi düşünüp taşınmak lazım
rabbim sifa versin tez zamanda iyilesir inslh zor bi surec geciriyrsunz ah canim indlh son olur bu sagligina kavusur araniza doner en kisa zamndaKızlar ablam iki haftankn içinde 3. Ameliyatınıda oldu..şimdilik uyutuluyor..
Ben de yasadim canim R ravza54 un dedigi gibi. 4. Haftada basladi 8. Hatta 9. Haftaya kadar devam etti kahverengi siyah. Her seferin ha tamam dedim. Dr bana proluton depot igne verdi her hafta bir tane vuruldum. Cok yorma kendini bol su ic sut ic. Rabbim sana bagislasin yavrunu.Kızlar gece kanamam oldu sabah farkettim
Peçeteye pıhtı geldi
Bebek gayet iyi
Rahim ağzı tıkaç oluşmuş
canim sifremi girdim hatali giristen dolayi bi sure kapanmistir uyarisi verdi oradan anladim.Kiz onu nerden anladin ben kendi sifremi unuttum valla telefonum bi gittimi bida giremiom sil bastan ùye olmam gerekio
Canım allah şifa versin ablana inşaallah biran önce sağlığına ve sizlerin yanına sağlıklı şekilde döner canım. Dualarımız ablan için canım şifa olsun RabbimKızlar ablam iki haftankn içinde 3. Ameliyatınıda oldu..şimdilik uyutuluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?