Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Doktorda olabilir bu kanamalar dedi rahimde biriken eski kan olabilirmiş
Şimdi iyiyim canlar bu hafta stresli bir haftaydı onun da etkisi oldu galiba
İştahım hiç yok bu aralar
Ama bebeğimin yüzünü çok net gördüm
Çok şükür

Ben hic anlamamcanim dok nezaman gòsterecen

Aynen canim benim ceken bilir sen ben biliriz bazen kadinlarimiz caresiz kalio ya kayinvalideleri ya kicasi baski yapio erkek olsun die kizin neyi varsa kuz rahmet erkek nimetmis Allah nimetten dolayi hesaba cekermis ama rahmetten dolayi òdùllendirirmis ki okadar degerli kiz evlat cok sükür Allah ima binlerce sûkûrler olsun insallah hayirlisiyla kuzi oglani nasib etsin cifter cifter de ayy yazamiom uykusuzum kilo aldim yorgunum ya bunlari nasil uyuturum gibi sòzcukler dòkúlsùn o gùzel agzindan ellerinizden insallah

Aaa anladim canim ay ne sorumsuz insanlar var ya

Amin canım benim inşaallah. Kız erkek fark etmez ikisi de evlat ikisi allahın yarattığı kul cahil insanlar işte ağzı olan konuşur işine geldiği gibi. Rabbim eli ayağı düzgün bebek nasip etsin inşaallah en önemlisi o

en sevmedigim insan tipi ben de iki tane var oyle cinsiyetci kv ve kp kizimi kabullenemedikleri gibi (doguncaya kadar acaba erkek mi dediler dr yanlis gormus dedi kp 30. Haftaya kadar) kv surekli ikinci erkek olacak ben ruyasini gordum diyor. Coookkk sanli soylu soy isimlerini surdurecek ya sehzade dogurcaz sanki..
Allahim saglik hayir versin gerisine ne hacet...
Kizlar ben ekmek yerken disimin kenari kurilsi galiba yuttum busey oluemu sizce bilgisi olan varmi
allah iyiligini versin ne guldum ama birsey olur mu hic tuvalette cikar gider o en kotu ihtimal kalsiyum olur bebege :)

Ne bileyimmm kuzum ya korktum sen de beni guldurdun beni .bebis nadil iyimi kuzum .Allahim saglikli omurler nadip etsin saglikla buyutsun

Ne bileyimmm kuzum ya korktum sen de beni guldurdun beni .bebis nadil iyimi kuzum .Allahim saglikli omurler nadip etsin saglikla buyutsun
Biraz usuttuk sanirim canim. Bikac sey almamiz gerekiyordu avm ye gittik cok fazla uyaran vardi hem korktu hem huzursuz oldu. Biraz sikintiliyiz bugun Rabbim sifa versin.

2 hafta icinde 3 ameliyat Allah im küc kuvvet versin gúzel ablana insallah hayirlisiyla atlatir bida olmaz Allah im evlatlarina bagislasin size bagislasin

Allahim tez zamanda sifalar nasip etsin ablana kuzum insallah sagligina kavusur.sabirlar diluyorum sizlere
sağolun kızlar Allah razı olsun..rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallah..

Aminn ecmainn canim benim insallah hayirlisiyla valla o gùnlerinde nasib etsin

papyonkilikli m kizma ama òyle kv kp de sinir oluorum ya bir kayiptan sonra Allah im evlatlariniza eli ayagi dùzgùn en gùzel hediyesini vermis cinsiyet ne fark eder o evin nesesi gelecegin gùzelligimi ònemli yoksa soy admi yemisim soy adini ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…