Ben hic anlamamcanim dok nezaman gòsterecenMorfoloji %50
Baş anomalisi %16
Akrozom anomalisi %16
Orta kısım anomalisi %12
Kuyruk kısım anomalisi %10
İmmatür morfolojide sperm sayısı %8
Hacim 3Cc
Sperm sayısı 40 milyon
Phss% %69
Ph 8,0
Sıvılaşma zamanı ; >60
Lökosit / ml ; 0,6 milyon
Renk; Opak beyaz
Hareketlilik %69
Hızlı lıneer hareket (+4) %17
Yavaş lineer hareket (+3) %47
Lokalize (+2) %5
Hareketsiz (+1) %31
Aglütisyon yok
Sperm sonucumuzdan anlayan varmı?
Aynen canim benim ceken bilir sen ben biliriz bazen kadinlarimiz caresiz kalio ya kayinvalideleri ya kicasi baski yapio erkek olsun die kizin neyi varsa kuz rahmet erkek nimetmis Allah nimetten dolayi hesaba cekermis ama rahmetten dolayi òdùllendirirmis ki okadar degerli kiz evlat cok sükür Allah ima binlerce sûkûrler olsun insallah hayirlisiyla kuzi oglani nasib etsin cifter cifter de ayy yazamiom uykusuzum kilo aldim yorgunum ya bunlari nasil uyuturum gibi sòzcukler dòkúlsùn o gùzel agzindan ellerinizden insallahAynen canım şükürler olsun demiyorlar bide cinayet için moral Bozuyorlar kıbrıs a gidip özel tup bebek yapıyorlar. Allah akıl fikir versin valla eli ayağı duz olsun sağlıklı olsun bundan güzeli var mı cahil insanlar işte ne anlar onlar işte çeken bilir derdimizi allah akıla getirsin böyle insanları
2 hafta icinde 3 ameliyat Allah im küc kuvvet versin gúzel ablana insallah hayirlisiyla atlatir bida olmaz Allah im evlatlarina bagislasin size bagislasinKızlar ablam iki haftankn içinde 3. Ameliyatınıda oldu..şimdilik uyutuluyor..
Aaa anladim canim ay ne sorumsuz insanlar var yaBen de yasadim canim R ravza54 un dedigi gibi. 4. Haftada basladi 8. Hatta 9. Haftaya kadar devam etti kahverengi siyah. Her seferin ha tamam dedim. Dr bana proluton depot igne verdi her hafta bir tane vuruldum. Cok yorma kendini bol su ic sut ic. Rabbim sana bagislasin yavrunu.
canim sifremi girdim hatali giristen dolayi bi sure kapanmistir uyarisi verdi oradan anladim.
Tekrar yaptırcaz şimdiBen hic anlamamcanim dok nezaman gòsterecen
Allahim tez zamanda sifalar nasip etsin ablana kuzum insallah sagligina kavusur.sabirlar diluyorum sizlereKızlar ablam iki haftankn içinde 3. Ameliyatınıda oldu..şimdilik uyutuluyor..
Amin canım benim inşaallah. Kız erkek fark etmez ikisi de evlat ikisi allahın yarattığı kul cahil insanlar işte ağzı olan konuşur işine geldiği gibi. Rabbim eli ayağı düzgün bebek nasip etsin inşaallah en önemlisi oAynen canim benim ceken bilir sen ben biliriz bazen kadinlarimiz caresiz kalio ya kayinvalideleri ya kicasi baski yapio erkek olsun die kizin neyi varsa kuz rahmet erkek nimetmis Allah nimetten dolayi hesaba cekermis ama rahmetten dolayi òdùllendirirmis ki okadar degerli kiz evlat cok sükür Allah ima binlerce sûkûrler olsun insallah hayirlisiyla kuzi oglani nasib etsin cifter cifter de ayy yazamiom uykusuzum kilo aldim yorgunum ya bunlari nasil uyuturum gibi sòzcukler dòkúlsùn o gùzel agzindan ellerinizden insallah
en sevmedigim insan tipi ben de iki tane var oyle cinsiyetci kv ve kp kizimi kabullenemedikleri gibi (doguncaya kadar acaba erkek mi dediler dr yanlis gormus dedi kp 30. Haftaya kadar) kv surekli ikinci erkek olacak ben ruyasini gordum diyor. Coookkk sanli soylu soy isimlerini surdurecek ya sehzade dogurcaz sanki..Aynen canım şükürler olsun demiyorlar bide cinayet için moral Bozuyorlar kıbrıs a gidip özel tup bebek yapıyorlar. Allah akıl fikir versin valla eli ayağı duz olsun sağlıklı olsun bundan güzeli var mı cahil insanlar işte ne anlar onlar işte çeken bilir derdimizi allah akıla getirsin böyle insanları
allah iyiligini versin ne guldum ama birsey olur mu hic tuvalette cikar gider o en kotu ihtimal kalsiyum olur bebege :)Kizlar ben ekmek yerken disimin kenari kurilsi galiba yuttum busey oluemu sizce bilgisi olan varmi
Ne bileyimmm kuzum ya korktum sen de beni guldurdun beni .bebis nadil iyimi kuzum .Allahim saglikli omurler nadip etsin saglikla buyutsunen sevmedigim insan tipi ben de iki tane var oyle cinsiyetci kv ve kp kizimi kabullenemedikleri gibi (doguncaya kadar acaba erkek mi dediler dr yanlis gormus dedi kp 30. Haftaya kadar) kv surekli ikinci erkek olacak ben ruyasini gordum diyor. Coookkk sanli soylu soy isimlerini surdurecek ya sehzade dogurcaz sanki..
Allahim saglik hayir versin gerisine ne hacet...
allah iyiligini versin ne guldum ama birsey olur mu hic tuvalette cikar gider o en kotu ihtimal kalsiyum olur bebege :)
Biraz usuttuk sanirim canim. Bikac sey almamiz gerekiyordu avm ye gittik cok fazla uyaran vardi hem korktu hem huzursuz oldu. Biraz sikintiliyiz bugun Rabbim sifa versin.Ne bileyimmm kuzum ya korktum sen de beni guldurdun beni .bebis nadil iyimi kuzum .Allahim saglikli omurler nadip etsin saglikla buyutsun
Uyyy kiyamam ona ben Allahim sifalar versin tez zamanda iylesir insallahBiraz usuttuk sanirim canim. Bikac sey almamiz gerekiyordu avm ye gittik cok fazla uyaran vardi hem korktu hem huzursuz oldu. Biraz sikintiliyiz bugun Rabbim sifa versin.
Allah razı olsun tatlım..ne dileğiniz varsa kabul olsun inşallah..başta sağlık sonra bebiş inşallah..aysesahra canımmmm hergün ya şafi çekiyorum RAbbim tez zamanda şifalar versin inşallah ablacığına...
2 hafta icinde 3 ameliyat Allah im küc kuvvet versin gúzel ablana insallah hayirlisiyla atlatir bida olmaz Allah im evlatlarina bagislasin size bagislasin
sağolun kızlar Allah razı olsun..rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallah..Allahim tez zamanda sifalar nasip etsin ablana kuzum insallah sagligina kavusur.sabirlar diluyorum sizlere
Aminn ecmainn canim benim insallah hayirlisiyla valla o gùnlerinde nasib etsinAmin canım benim inşaallah. Kız erkek fark etmez ikisi de evlat ikisi allahın yarattığı kul cahil insanlar işte ağzı olan konuşur işine geldiği gibi. Rabbim eli ayağı düzgün bebek nasip etsin inşaallah en önemlisi o
Ay kizar miyim diledigini soyleyebilirsin.papyonkilikli m kizma ama òyle kv kp de sinir oluorum ya bir kayiptan sonra Allah im evlatlariniza eli ayagi dùzgùn en gùzel hediyesini vermis cinsiyet ne fark eder o evin nesesi gelecegin gùzelligimi ònemli yoksa soy admi yemisim soy adini ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?