Merhaba canim benim massallah bebisin buyuyo Allahim saglikla buyitmeyi nasp etsin insallah dualarimizla bu topikde anne olmayan kalmayacak Allahin izniyleKızlaaarr Merhaba...
Çok özür dilerim sizleri çok ihmal ettim yol arkadaşlarım.
Şükür iyiyiz biz oğlumla. 3 buçuk aylık olacağız artık.
İlk iki ay annem vardı giremedim çünkü hiç kimse bilmiyor bizim tüp yaptığımızı.
Alışıyoruz birbirimize. Yüzüme güldüğü zaman içim eriyor, gözlerim doluyor.
Ona bakarken, onu kucağıma almak için neler yaşadığımı hatırlıyorum. Neler çektiğimi. Hep şükrediyorum,
Onu severken ağlıyorum.Hep sürekli hoşgeldin diyorum ona.
Allah herkese, herkese nasip etsin.
El açıp dua eden, kalbi çoçuk özlemi ile dolu olan herkese bir an önce kavuşmayı nasip etsin.
Doğuma giderken burdaki herkese dua ettim.
Hepinizin ismini geçirdim ağlaya ağlaya.
Ben inanıyorum burdaki herkes anne olacak birgün.
Hepinizi çok seviyorum.
Bundan sonra hep sizinleyim inşallah yine.
Sagol kuzum Allah razi oldun baya kotuydum ama suan iyimm Rabbime sukuralistirmaya calis canim kendimi herseyi ama herseyi etkiliyor su icmek.
kimi gebelerde doguma yakin boyle bulantilar olabiliyormus canim ee yaklasti artik saglikla hayirla insaallah
ah be canim ben de oyle elde sise dolanirdim. Ama kendime vakit ayiramadim su icmeye bile darisi sana en yakin vvakitte.
Sagol kuzum Allah razi olsun evet az kaldi Rabbimin izniyle Allahim dileyen usteyen herkese enkisa zamanda nasip etsin saglikli sihhatlicanım sana da geçmiş olsun aman dikkat et son zamanlar artık bebiş geliyooorrrr
ister inan ister inanma bugun aklimdan gectin ne yapti nasil acaba diye. Masaallah suphanallah... anali babli saglikli sihatli buyut bebegini tatlim.Kızlaaarr Merhaba...
İlk iki ay annem vardı giremedim çünkü hiç kimse bilmiyor bizim tüp yaptığımızı.
Ona bakarken, onu kucağıma almak için neler yaşadığımı hatırlıyorum. Neler çektiğimi. Hep şükrediyorum,
El açıp dua eden, kalbi çoçuk özlemi ile dolu olan herkese bir an önce kavuşmayı nasip etsin.
Hepinizi çok seviyorum.
canim sistit fena degil ama basur icin net bisi diyemiyecegim gebelik oncesi yoktu gebelikle cikti lohusalikta artti. Allah bunla gecirsin. Bol su ben de iciyorum kayisi kaynattim onun suyunu iciyorum. Hindistan cevizi yagi iyi geliyomus onu aldirdim onu deniyorum dereotu yicem falan bakalim gecsin de biseyler deneye deneye dogruyu bulcaz insaallahpapyonkilikli m ahh canim ben neler yasadim o bagsurdan hastanelik oldum son aylarima dogru halen gùnlùk 2 litre su iciorum pet siseyle dolasiodum dediler saglikli degil cok zararli aldim cam sise cesmeden iciorum valla ne ii geldi bilmiom ayy nazarlardan korusun bu bir aydir iim cok sükür cok gecmis olsun canimcimm minigim biraz sensiz kalmis simdi nasilsin
cerennnn inanmıyorum e artık bi sitemi hakettin valla en azından doğumdan çıktım iyiyim bi süre giremem deseydin bi cümlecik yeterliydi valla aklıma kötü kötü şeyler bile gelmedi desem yalan olurKızlaaarr Merhaba...
Hepinizi çok seviyorum.
3 tüp + 1 kürtaj heyecan mı kaldı cancazımmmmCANLARIM nasilsiniz napionuz kizlarr nerdesinizz bi ses verin artikaz girioz az yazioz sanki heyecanimizin fisini cekmisler gibi
aaaa hiç yakıştıramadım sana ..ne demek heyecanmı kaldı nolmuş yani bende 1 dış 3 tüp yaptım .....az sirkelen kendine gel.. şu tahlilleri ver .. bak misss gibi bahar havası çiçek kokuları var inşallah bebiş kokusunuda alacağız..her ay yeni bir heyecan canım..bu kadar sıkıntının içinde ben bile karamsar değilim çok şükür...sende umatlan beraber kürler felan yapalım destek alalım birbirimizden..3 tüp + 1 kürtaj heyecan mı kaldı cancazımmmm
Evet evet kürler mürler umut olsun herşey bize.. Ben eşime keçiboynuzu yapyrm her akşam.. Bide bioenerji ile ilgilenen birisyle görüştm böyle çocuk hasreti çekenler falanda geliyormuş ona kür hazrlıyormuş. Benm içinde bi kür hazırladı hormon düzenleyiciymş yumurta kalitesini arttırıyormuş ballı bi karışım onu yiyorum hergün..önce Rabbimin izniyle vesile olur inşallah bizlere böyle şeyler kendiliğnden geliverir meleklerimz.. Boş boş geçirince insanın vicdanıda rahat etmiyor hem de bunlarla oyalanıyoruz umutlanıyoruz işte..aaaa hiç yakıştıramadım sana ..ne demek heyecanmı kaldı nolmuş yani bende 1 dış 3 tüp yaptım .....az sirkelen kendine gel.. şu tahlilleri ver .. bak misss gibi bahar havası çiçek kokuları var inşallah bebiş kokusunuda alacağız..her ay yeni bir heyecan canım..bu kadar sıkıntının içinde ben bile karamsar değilim çok şükür...sende umatlan beraber kürler felan yapalım destek alalım birbirimizden..
evet yaa başlayalım....denemedik demeyiz içimiz rahat eder...Evet evet kürler mürler umut olsun herşey bize.. Ben eşime keçiboynuzu yapyrm her akşam.. Bide bioenerji ile ilgilenen birisyle görüştm böyle çocuk hasreti çekenler falanda geliyormuş ona kür hazrlıyormuş. Benm içinde bi kür hazırladı hormon düzenleyiciymş yumurta kalitesini arttırıyormuş ballı bi karışım onu yiyorum hergün..önce Rabbimin izniyle vesile olur inşallah bizlere böyle şeyler kendiliğnden geliverir meleklerimz.. Boş boş geçirince insanın vicdanıda rahat etmiyor hem de bunlarla oyalanıyoruz umutlanıyoruz işte..
Canimm ahh ahh bak kalktiginda helva ye lokumda ii gelio bagsura bide tombul degil òbùr patlicanlar varya onlarin baslarini kesip haslayacaktik galiba inun suyuna oturdunmu bagsuru temizlio denenmis bisey istersen tam ògrenirim burda bi yenge demistiister inan ister inanma bugun aklimdan gectin ne yapti nasil acaba diye. Masaallah suphanallah... anali babli saglikli sihatli buyut bebegini tatlim.
canim sistit fena degil ama basur icin net bisi diyemiyecegim gebelik oncesi yoktu gebelikle cikti lohusalikta artti. Allah bunla gecirsin. Bol su ben de iciyorum kayisi kaynattim onun suyunu iciyorum. Hindistan cevizi yagi iyi geliyomus onu aldirdim onu deniyorum dereotu yicem falan bakalim gecsin de biseyler deneye deneye dogruyu bulcaz insaallah
Kalcak tabi 3 asilama 2 kùrtaj bir kimyasal 2 tùp bunlarin yaninda babamin acisi heyecanimiz olmazsa yarinlarimizin ne anlami var canim arkadasim kizim kucagimda oldugundan bukadar rahat konusuo die degil bunlar bizi gúclendirio acilarimizin gùcùyle ayaktayiz3 tüp + 1 kürtaj heyecan mı kaldı cancazımmmm
Valla helal olsun masallah bende senin gibi dúsùnùorum hersey bizim icin hersey yolumuz dúz olsaydi bazi seylerin anlami ònemi kalirmiydi yolumuz tasli olcakki ayaklarimiz batacakki anlayacaz yolun kiymetini yolcunun degeriniaaaa hiç yakıştıramadım sana ..ne demek heyecanmı kaldı nolmuş yani bende 1 dış 3 tüp yaptım .....az sirkelen kendine gel.. şu tahlilleri ver .. bak misss gibi bahar havası çiçek kokuları var inşallah bebiş kokusunuda alacağız..her ay yeni bir heyecan canım..bu kadar sıkıntının içinde ben bile karamsar değilim çok şükür...sende umatlan beraber kürler felan yapalım destek alalım birbirimizden..
Sagol canim benim sukur iyim simdi bende heralde yediklerim dokundu dedim ana bazilsrinda oluyomuds boylre seninde dedigin gibi .evet Allahin izniyle sz kaldi Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah Rabbim bu yolda kimseyi eylemesin .nadip olursa 4ayin 1 de sezaryanle okacak insallah .Allahim herkese yasatsin saglikla sihhatle insallah .sen nasilsin bebis nasil Allahim hwrkesin gonlune gore versin@₩4343 canim gecmis olsun dikkat et kusman bulantin normel bebisinin ayaklari dayanmistir mideye dòndùyse dònmediyse kafasi mideye baski yapio sipa az yersen hazmini kolay saglayacak seyler ye canim az kaldi bir iki haftaya alor dok artik kavusma zamani yakinnn ayy heyecan basti korku endise merak bosluk kicaman tarif edilemeyen hayaller simdi karmakarisiksindir Allah im bùtùn arkadaslarimiza nasib etsin insallah
Ayy desene hadtalar kaldi minigimizin adi ne olcak valla iim canim bizde tam 4 aylik olduk 5 ten gùn aldik devamli degisio ayak uydurmaya calisiorum bùtùn gùnùm onunla uyku oyun emerek uyuyo bide gùndùzleri ayakta sallanaraj uyuyo gùndùz 3 gibi bi uyuyoz 6 gibi kalkioz sonra 8 gibi uyuyoz ama 11 e kadar cekismeli emmeli mirildanarak sonra2 veye 3 e kadar uyuyoruz 5 ten sonra pek uyumuoruz 7.30 ayaktayiz yeni yeni seyler ògrenioruz bide hazirlik yapioruz izne bizden böyle gelsin uykusuz geceler bak cok güzel gùnler yorulsanda onunla cok gúclùsùn Allah im herkese nasib etsin insallahSagol canim benim sukur iyim simdi bende heralde yediklerim dokundu dedim ana bazilsrinda oluyomuds boylre seninde dedigin gibi .evet Allahin izniyle sz kaldi Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah Rabbim bu yolda kimseyi eylemesin .nadip olursa 4ayin 1 de sezaryanle okacak insallah .Allahim herkese yasatsin saglikla sihhatle insallah .sen nasilsin bebis nasil Allahim hwrkesin gonlune gore versin
Ooo massallah kuzuma seni yoruyo desene ama en guzel yorgunluk bunlar Rabbim isteyen herkese tatdirsin hayirlisiyla .bizumde evet az kaldi isim daha karar veremedik babasina biraktik .senin bebisin ismi ne kuzum ismiyle saglikli omurlwr versin AllahimAyy desene hadtalar kaldi minigimizin adi ne olcak valla iim canim bizde tam 4 aylik olduk 5 ten gùn aldik devamli degisio ayak uydurmaya calisiorum bùtùn gùnùm onunla uyku oyun emerek uyuyo bide gùndùzleri ayakta sallanaraj uyuyo gùndùz 3 gibi bi uyuyoz 6 gibi kalkioz sonra 8 gibi uyuyoz ama 11 e kadar cekismeli emmeli mirildanarak sonra2 veye 3 e kadar uyuyoruz 5 ten sonra pek uyumuoruz 7.30 ayaktayiz yeni yeni seyler ògrenioruz bide hazirlik yapioruz izne bizden böyle gelsin uykusuz geceler bak cok güzel gùnler yorulsanda onunla cok gúclùsùn Allah im herkese nasib etsin insallah
Aminn ecmainn canim benim insallah hic sorma kiz bebekler biraz hareketli oluor erkek bebeklere karsi simdiden bòyleyiz emeklesin hic vaktim olmayacak diorum bizim adimiz HAVVA ESİLA cok zorlandik isimde ben ravza ismini cok istedim ama havva zor bi isim 2 vv oldugu icin ravza da vz den dolayi zordu ondan havva esila ya karar verdik almanlar rahat sòylesin die ama esila kullanmiolar havva diolar oda zorla havva yi esimle kv esilayida benle kaynim koyduk ayy desene esine biraktim isim isini diosunn kiz cocuk dogdu dogacak isimsiz kalcak minigim yoksaOoo massallah kuzuma seni yoruyo desene ama en guzel yorgunluk bunlar Rabbim isteyen herkese tatdirsin hayirlisiyla .bizumde evet az kaldi isim daha karar veremedik babasina biraktik .senin bebisin ismi ne kuzum ismiyle saglikli omurlwr versin Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?