- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Tedaviye basladik canim dua edin. Hersey biranlik iste...Allah korusun ne pıhtısı ne atması canım yaa Rabbim korktuğunuza uğratmasın minik kızının yüzüne bakıp sana acil şifalar versin dualarımdasın canımmmm
canim papyoncum cok buyuk gecmis olsun rabbim ŞAFİ isminin hurmetine sana şifa versin yavrunu sana senide yavruna bagislasin inslh bu gunlerde gecer cnm a.e.olTedaviye basladik canim dua edin. Hersey biranlik iste...
canım nasıl oldun clexanı lohusalıkta kullanmadın mıTedaviye basladik canim dua edin. Hersey biranlik iste...
Canım çok geçmiş olsun. İyi misin, haber ver merak ediyoruz seni. Allahım şifa versin inşallah.Tedaviye basladik canim dua edin. Hersey biranlik iste...
geçmiş olsun tatlım..Rabbim acil şifalar versin inşallah..dualarım seninle tatlım..Sabah apar topar acile gittim annemi cagirdim memleketten geliyor. Dr pihtinin cigere kalbe atmasinda supheleniyor dua edin bana
Canim kullandim tabii ki kullanmaz miyim? 1 hafta oldu birakali. Doplerle baktilar canim bacakta kronik olarak pihti buldular. Anjiyo bt yaptilar sonuc bekliyorum.canım nasıl oldun clexanı lohusalıkta kullanmadın mı
bacaklarına baksınlar mutlaka dopler çekilmesi gerekli pıhtı var mı diye
Aminnn insaalllahhhCanım çok geçmiş olsun. İyi misin, haber ver merak ediyoruz seni. Allahım şifa versin inşallah.
ben sanirim igne kullanicam bi omur hayirlisi.Canmpapyonkilikli m çok geçmiş olsun..doğumdan sonra aspirin kullanmadın mı bizim riskimiz her dönemde var malesef hayatımz boyunca aspirin kullanmalıyız..Rabbim bi an önce sağlığına kavuştrsn inşallah
sagol canim.geçmiş olsun tatlım..Rabbim acil şifalar versin inşallah..dualarım seninle tatlım..
canım ben de kalp damar cerrahiye gittimCanim kullandim tabii ki kullanmaz miyim? 1 hafta oldu birakali. Doplerle baktilar canim bacakta kronik olarak pihti buldular. Anjiyo bt yaptilar sonuc bekliyorum.
Aminnn insaalllahhh
ben sanirim igne kullanicam bi omur hayirlisi.
sagol canim.
Benim de duzenleme yapilacak elimde 0,4 luk var iki tane vurulucam artik sonrasinda hemotoloji gogus ve beyin ortak bi karar verilcek sanirim. Artik dr gormek istemiyorum demistim buyuk konusmusumcanım ben de kalp damar cerrahiye gittim
clexan 0,8 kullanmama gerekiyormuş
lohusalıkta da kullan
sonra tekrar ilaç düzenlemesi yapmamız gerekiyor dedi
ömür boyu ilaç kullanmalıymışım bende
rabbim tez zamanda kurtarsın bizleri de unutma dualarındaKizlar ben simdi hastanedyim gece agrim oldu biras donra sezaryenle alacaklar dualarinizi bekliyorum Allaha emanet olun
Hadi masaallahh saglikla hayirla insaallahKizlar ben simdi hastanedyim gece agrim oldu biras donra sezaryenle alacaklar dualarinizi bekliyorum Allaha emanet olun
Canım sağlıcakla kavuşun inşallahh.. Dualarına bizide eklersen sevinirim canmKizlar ben simdi hastanedyim gece agrim oldu biras donra sezaryenle alacaklar dualarinizi bekliyorum Allaha emanet olun
Kizlar ben simdi hastanedyim gece agrim oldu biras donra sezaryenle alacaklar dualarinizi bekliyorum Allaha emanet olun
Ah canım ah ne güzel duygularımın ta kendisini anlatmışsın aynı durum bende de var. Her kafamı çevirdiğimm zaman hamile görmek zorundamıyım her biriyle muhabbet ettiğim zaman hamile haberi duymak zorundayım sanki hergün canımı sıkan insanlar cabası bizi ancak biz anlarız canım benim allah inşaallah dualarımızı kabul etsin. Yazın 3. Tup bebek tedavisi göreceğim allah nasip ederse 15 bine yakın masraf olacak o kadar maddi maneviyattan sonra negatif de görmek var insanlar sürekli bunu diyor ne yapım var negatifi de görebilirim elim kolum bağlı bekliyim mi hergün gözüme gözüme giren hamileler varken nasıl bekleyeyimŞu durumdan kaçmaya çalışırken gözüme gözüme giren uyaranlardan nefret ediyorum.. Gözümü her açışımda karşımda gördüğüm bebişler kafamı her çevirdiğimde burnuma kadar giren koca göbüşler beni artık mutlu etmekten çok canımı acıtıyor.. Resmen kıskanıyorum imreniyorum ve bu beni çok üzüyor.. Uzaklaşmaya çalıştıkca dibimde bi hamiş bitiyor.. İş yerimde biri doğum iznine ayrılmşken birinin gebe haberini alıyorm. Onun sürecini hep birlkte yaşarken ben her sefernde daha da eriyorum.. Biliyorm Rabbim istedkten sonra illaki olur ama bu hislerime engel olamıyorum.. Nolur dualarınızı esirgemeyin canlarım.. Bizi bizden iyi anlayan kimse yok
Yok tatlım dün yine karar değiştirmiş doktorlar 2 hafta kadar daha uyutmayı düşünüyorlar..papyonkilikli tatlım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez zamanda iyileş inşaallah. 4 4343 canım bebeğini sağlıcakla kucağına al inşaallah Rabbim kolay doğum nasip etsin. aysesahra tatlım ablanı uyandırdılar mı inşaallah sağlığına tez zamanda kavuşur.
Hayırlı haberlerle gel tatlım..mis gibi bebek kokusu yolla bizlere inşallah..Kizlar ben simdi hastanedyim gece agrim oldu biras donra sezaryenle alacaklar dualarinizi bekliyorum Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?