Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım 3.-5. Deneme diye yorma kendini ilk denemeymiş gibi heyecanlı ve istekli ol kendini öyle koşullandır.. Bi tanıdğm 8. Tüp denemesinde kavuştu bebişine hemde 2. Çocuğuydu.. Üstelk kendiside kadın doğum uzmanı. Herşeyi bilip araştrmakla olsaydı onun ilk denemesnde olurdu. Birazda akışına bırakmak doktoruna güvenmek lazım. Rabbim hiçbirimizi daha fazla bekletmesin..dualarım bu yönde

Ne güzel canım Allaha yaklaştıkça içindeki umut ve huzur artıyor.. Sen ne düşünyrsn kararını verdn mi tedavi için ramazanı geçirirm diyordun

Kurtaj sonrasi evden ise isten eve gittim hamile ya da bebek gormeyim diye. Is kiyafeti almam gerekiyord7 avmlerin kapanmasina yarim saat kala gittim o saattebhamile bebek kalmaz diye tv de kanal degistirdim her gordugumde. Isyerinde bile cocuk konusu olunca bastim gittim. Hamileligim boyunca yasadigim icin kimseye qci cektirmeyeyim diye ne sosyal medyada paylastim (sadece birkere esimi kiramadim) ne de o bebekli hamile kiyafetlerinden giydim gittim buyuk beden aldim pant. Haric ya da resimsiz kiyafetlerden sirf benim gibi yasayan birileri vardir elbet diye. Simdi bebek sahibi olanlara bakinca da belki onlar da benim yollarimdan gecti diyorum. Suzi anliyorum en iyi biz anlariz birbirimizi ama dualar edin. Bir insana muhtac olana yardim edin ona edemiyorsaniz bir hayvana. Ben guvercinlerden dua isterdim.

Neseli ismi gecmis o bu ortamlarda uzak durmaya calisiyor. Bir kac hafta once konustuk bekliyor hala.

Her daim duamdasiniz. Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.

iyi fikir tatlım bende yapacağım not almayı çok güzel fikir dua defteri gibi olur . Az kişiyiz evet inşaallah sırayla hamile haberleri veririz. Ben haziranda tedaviye başlıyorum aysesahra , sen Nursel sultan nautilus ne zaman tedaviye başlıyorsunuz aynı zamanda başlasak keşke ya da hamile haberleri alsak aynı zamanda

Amin canım inşaallah Rabbim daha fazla bekletmez valla araştırırız bu kadar araştırıp kafamız karışıyor deriz araştırmasak keşke araştırmadan tedaviye başlamasaydim derim. Ama şunu gördüm bilmemek daha iyi daha stressiz oluyor kan değer referans aralığına kadar herşeyi biliyorum takip edince canım sıkılıyor bilmesem takip etmem. Bu tedavimde elimden geldikçe merak etmeyi soru sormayı bırakacam kaç yumurta e2 kaç falan filan herşeyi merak ediyordum öğrenince birşey değişmiyor ya da değişemiyorsun... Rabbim sabır versin hepimize

Ben bu aralar tedaviye başlamak istemem malum ablamdan dolayı stres altındayım..ama doktorum sağolsun bir tuş kadar uzakta o benim destekcim..tahlillerimi yeni yaptırdım onları takipteyim herşey olması gerektiğindende iyi Tsh ve insülin de düzelmiş..ilaçlara devam ama tüp bekleye bilir..

Canlarım benim planım da ALlahtan bir mani gelmezse nisanda da foğal çalışmamızı yapıp mayısta tedaviye başlamak. Bu sefer doktorum dondurulmuş transfer deneyecek. Hazıran ramazan diye istemiyorum temmuza kalırsam ağustosta transfer. O da çok geç diye düşünüyorum dr um da uygun görürse mayısta tedavi temmuz da da transfer olsum istiyorum bakalım RAbbimin planı ne bu arada

Sen yok musuunnnn ağlatacaksın beni gece gece. RAbbim sana cenneyinde nasıl bir köşk hazırlıyor kim bilir ne kadar iyisin RAbbim nazardan saklasın minnacık prensesin gününü göresin

Bende Haziranda başlamak istyrm Allah izin verirse.. Ramazan diye bende istmiyordm ama ben üniverste hastanesnde yaptrmak istyrm orasıda temmuzdan itibaren 3 ay kapalı oluyormuş.dokotrumda çok ara vermeyelm demişti belkide mayısta başlayabilir hayrlısı olsun hepimiz için

canim rabbim yatdimcin olsun ben bu aralr cocuk lafini bile duymak istemiyorum artik okadrki yoruldum ara verdim sene sonuna kadr bekleyip bi birikim yapacagim malum elde avucta bisey yok dogal bitkiler kulanyrum simdi bi hocaya gorundum yurtlklarimn tembel oldugunu soyledi kansizlik cok bmde dalak yemeye basladim bide bildricin yumurtasi bu tarz uygulamlr yapiyorum suan calsiyorum sene sonuna ancak bi tup parasi biriktirebilirim anliycaginz boyle insalh burda his olmadan ayrilmak yokkk

Sen yok musuunnnn ağlatacaksın beni gece gece. RAbbim sana cenneyinde nasıl bir köşk hazırlıyor kim bilir ne kadar iyisin RAbbim nazardan saklasın minnacık prensesin gününü göresin
Oyle deme Allahim hepimize koskler hazirlasin cennetinde insaallah... insaallah sizler de evlatlarinizi kucaklariniza alip bugunleri unutacaksiniz. Hepimiz evlatlarimizin guzel gunleruni gorelim insaallllaaahhh...

Aynen canım eldeki avuctaki ne varsa tüketik sınırları zorluyoruz bizde aslında bizimde boğazına kadar borç var ama son bi kere daha deneyelim kredi çekelim diyoruz. inşaallah canım yaptığın kurler yediklerin şifa olur Rabbim çok aratmadan nasip eder inşaallah

Merhaba kızlar
R ravza54 canım prensesle uğraşıyorum zor bir ay geçirdik uykuda gözlerini kaydirip açıyordu korkup uyaniyordu
Çocuk nörolojisine götürdük muayene iyi geçti ama eeg istedi cektirdik
Acabalarla dolu 10 gün epilepsiden suphelendi Dr galiba
Çok şükür eeg temiz çıktı beyin dalgaları normalmis eşim gitti sonuca
Kurban adamistim kestik hemen
Ama hala devam ediyor korkmalari rem uykusunda hafif uykuda netten baktım dördüncü ayda fln geciyormus çoğu bebekte
Rabbim şükürler olsun

Tedaviye basliyacak arkadaslarim Rabbim yar ve yardımcınız olsun kızıma her baktığımda gözlerim dolduğunda Rabbim isteyen her kuluna yasat bu duygulari diyorum
Gecen sene bu günkü için kimyasal gebelik yaşadığımi öğrenmiştim çok aglamistim ama içimde bir ferahlık vardı Mayıs ta dondurulmuşlarla denedik Rabbim ol dedi oldu hamd olsun Rabbim sizlerede nasip etsin

papyonkilikli canım nasılsın bebis nasıl annesi
Güvercin konusunda bende öyleyim hala camimin önünde bir kase suyum var onlar için hatta biraz önce baktım sabah susuz kalmasinlar diye doldurdum bulgur dokerim pislerler ama olsun ben çok seviyorum hayvanları

S Sky_sun canim can arkadaslarimiz yazmis ama bende bisey söylemek istiorum evet önce Allah ol derse olcak ama orta okulda hocamiz tevekkül ile bir òrnek verip aciklamasini yapmisti tarlayi bicip ekip sula ozaman gerisini Allah a birak nasibini verir ama tarlayi ekip bicmez sulamazsan Allah nasil olsa verir die bekleme siz tevekkül edin demisti burdaki bùtùn hepimiz ettik edioruz cok sükür canim sen tevekkül ederken senin emegini ticarete dòkeni sizin emeginizi umudunuzu ticarete dòkeni Allah im kahru perisan etsin okudugum kadariyla kafan cok karisik sakin ama sakin baslama bu sorularla nurse51 yazmis numan beyazit hocayi halamin kizi 37 yasindaydi bakti ve olur dedi ilk Allah in izniyle dedi cok dogrucu harbi dok kafandaki sorulari yanitlior bak ona git demiorum yanlis anlama canimcim internet adresinden kafandaki sorulari sor okadar bilgiliki hemen cevaplio yuotube yaz konusma tatzinada bak yardimci olur en azindan ben bir dostun olarak bu sorularla baslamani istemem emegine parana yazik olmasini istemem ilk dok güven ve acaba kalmamali kafanda da deli gibi sorular olmamali kisa ve net olmali insallah en hayirlisi olur canim benim

Canımcım aynen kafamdaki soruları yenmeden zaten başlamayı düşünmüyorum canım dediğiniz doktoru takip edeceğim araştırıp canım. Bülent hocayı ilk görünce çok elektirik aldık eşim ve ben işte biraz araştırma yapmam lazım emin olmam lazım. önce allaha sonra doktorlara güveniyoruz inşallah allah doğru yolu bulmama yardımcı olur allahın izniyle bebeğimize kavuşuruz.

Iyiy
iyiyiz canim sukrolsun. Kirk gun annem yanimdaydi sildi camin onunu ama yine de ekmek attim ben de kizip durdu bana ben de onlar bizim degil biz onlarin dunyasini isgal ediyoruz diyince sustu :) Rabbim hepimize hayirlar nasio etsin insaallah. Canim bir de senin gebeligin de stresli gecti ozellikle son aylarin normal olarak bebegindeki korkmalar bundan olabilir ya kocakari tavsiyesi belki ama yarim kundak yapmayi denedin mi? Kendini guvende hissederse belki daha kolay uyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…