Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canim h.geldin nerelerdesin sen ya ozlettin kendini masalhh bebis buyumus dikkat et annesi rabbim bagislasin insalh arada gir bi selam ver boyle neseli yok oldu gtti ozletiyorsunuz kendinizi allhim gonlunuze gore versin opuldun arkadasim

Aminn cnm çok sagol hepimizin valla bende çok özlüyorum sizi..ama günler öyle bi geçiyor ki tek başıma bakıyorum oğluma hiç kimse yok..bide diş çıkaracak teyzesi galiba bu ara çok huysuz fırsat vermiyor çok optum bende

Karpuzcilek_d canim cok gecmis olsun cok sükür atlatmissiniz bizim evde gribi gecirdi cok sükür bi kizim hasta olmadi masallah tosunuma cok cabuk büyüyolar özlüoruz valla öptüm 2 zide

Senin kızda büyümüştür şimdi cnm yaa valla öyle çok çabuk buyuyorlar ben size cevap yazana kadar 5 aylik oldu

Canim benim nadilsin ilk once .evet az kaldi gunumuze Rabbim nasip ederse.ilk once kendim dedim doktora sonra doktorum yasimdan dolayi tamam sezaryanle olsun dedi .Allahin izniyle 4ayin 1 de olacak insallah .Allahim herkese saglikla sihhatle tattirsin bu guzel duygulari .Insallah Allahim saglikla gosterir bize

ceren20 canim benim nerdesin òzlettin gercekten masallah subhanallah sipaya coktan búyùmús òp annesi tosunu cok sevindik ii olmanizaa

canım benim ben de özlemişim sizleri. Öperim tabi sizin yerinize de

ister inan ister inanma bugun aklimdan gectin ne yapti nasil acaba diye. Masaallah suphanallah... anali babli saglikli sihatli buyut bebegini tatlim.
kalp kalbe karşıymış demek ki, hep aklımdaydınız zaten. Geceleri bebek için uyanıkken bile aslında hep sizleri de düşündüm. Şu doğum yapmıştır, şu tedaviye başladı mı acaba diye. Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah. kaç aydır yoktum hiç değişmemiş bizim papyonkılıklımız Okuyorum tüm yazdıklarını, rahat ol can kardeşim, Allah hep yardımcımız çok şükür. Pinpirik diye değiştircez senin adını ( alınmıyorsun dimi şaka yapıyorum)

O kadar haklısın ki sitem etmekte, ben de kendi kendime ettim, çok ihmal ettim diye. Çok saol canım senin de güzel haberlerini alacağız burda inşallah. Çok ismini geçirdim doğuma giderken. Dualarımız kabul olur inşallah.

Ay niye aliniyim ben kendimi biliyorum pimpirik gobek adim :)))

Face acilmiyor daha dogrusu mesaj kismini acmazsam mesajlari goremiyorum buradan da olsa durumdan haberdar et beni...

Kizz harbi esimde böyle baslamisti simdi psikoloktan yardim aliio biraz düzeldi onun cok ilerledi stres yapiodu tuvaletim gelirse die sonra el yikama sonra ne tutsa el yikama karisma herseye ayy kiz deme cancazim minigim emekliyecek eller kirlencek herseyi agzina sokcak biz esimle zitlasioz bazen bundan kiz sen benimkini ye ben seninkini yakalayim kiklaya koklaya öpcem o yanaklari findigimda kara gözlù cok can yakacak cok

Senin kızda büyümüştür şimdi cnm yaa valla öyle çok çabuk buyuyorlar ben size cevap yazana kadar 5 aylik oldu
Sana katiliorum canim ben uyuturken yada kucagimda emerek uyuyo anca ozaman girip cevap yaziorum yoksa hizli hizli okuyup cikiorum cok sükür teyzesi 4. Ayimizi doldurduk 5 ten gidioruz bizde dos sorunu baslamis Allah im yardim etsin tosunuma saglam kaya gibi disleri olsun insallah hayirlisiyla bizimde baslio yavas yavas agiz akio el emio yûzùme dalio agziyla disleri kizio herhalde sertlesmis damagimiz bizdende bòyle özletme kendini

Yok azcik azalttim cok fena kalayladi gecenlerde beni ben de dr etkisi yapti :)

Canım diş sorunu 5. ayda mı başlıyor. Biz 3,5 aylık olduk, el sürekli ağızda, parmaklarını yalıyor
ağzının suyu akıyor sürekli.

Canım diş sorunu 5. ayda mı başlıyor. Biz 3,5 aylık olduk, el sürekli ağızda, parmaklarını yalıyor
ağzının suyu akıyor sürekli.
Kuzum biz 3 aylikken basladik diorum kimse inanmio ilk sertlesmeye baslarmis damaklar bundanda eme bilir yada ellerini tanidikca bundanda emebilur erken cikabilio kuzum kiminin disi benim arkadasiminki 4 aylikken cikti benimkinin damaklari sertlesmeye baslamisti ki simdi dahada sert ama nezaman cikarir bilmem anne faktòrù cok etkilio bebekleri anne karnindayken ayy ben tùrkiyeden cikmasa tirsiom yerim o tosunu bùyùdùde ellerinimi emio ya cirkin

Canlar ya isyan degil tovbe hasa da bugun cok fenaim. Kasiklarimda bir agri regl olc dedim ama gelen giden yok kabiz desen degilim ishal dsen degilim acayip gaz var basur yine sisti. Canim tatli degildir inanin ama nasil bir agrim var anlatamam. Agliyorum agridan artik

kıyamam kuzum yaa dr ne diyor bu işe? başıma gelmediği için tavsiye de de bulunamıyorum canım Rabbim versin şifanı

Sabah apar topar acile gittim annemi cagirdim memleketten geliyor. Dr pihtinin cigere kalbe atmasinda supheleniyor dua edin bana
Allah korusun ne pıhtısı ne atması canım yaa Rabbim korktuğunuza uğratmasın minik kızının yüzüne bakıp sana acil şifalar versin dualarımdasın canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…