Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlarim benim hepinizevayru ayri cok tesekkur ederim Allahim hepinuzden razinoldun .hepinuzbici dusa ettim Rabbim herkese yasatsin saglikla bu duygulari .ben besusu bes dakka gordum .kizim du yutmus antibiyotikum tedavidi ici giturduler bendr ameluyatluyim cok agrilarim var kalkamadim daha .Allahim bunada sukur isteyen dileyem herkese nasop etsin Mevlam sizleri seviyorum

Gözün aydın arkadşım

canım nipty denen bir test yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz anne kanından çocukta genetik tarama yapıldı sonuç amerikadan gelecek sonuç
detaylıya gerek kalmaz dedi doktor bey
haftaya giderim cinsiyetini öğreniriz inşallah canım

geçmiş olsun canım benim allah analı babalı büyütsün

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olsun gününü gör inşallah. biz de seni çok seviyoruz

yazdıklarını okudukça şöyle bir kendimi dinledim de işin kötüsü ne biliyor musun bir gün geliyor bütün bunlara alışıyorsun bebek gördüğünde üzülmüyorsun etraftan duydukların acıtmıyor hamile haberleri dikkatini çekmiyor kimbilir belki de bütün bunları sana gösteren içindeki umut. Rabbim umudunu söndürmesin

Canımmm gözlerinaydın.Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Bizimde 19 nisan olarak belirlendi.

Canm öyle deme yaa umut her zaman var inşallah.. Ben inanıyorum Rabbim inşallah bizede nasip edecek ama inşallah çok beklemeyiz.. Çünkü bebek hasretini hiç bir şey geçirmiyor.. Şuan ki ruh halin böyle söyletyr belki ama yeni tedaviye başla gör bak ozaman nasıl heyecanlanıyorsn umutlanıyorsun

Selam canım ben çok fazla takip edemiyorum artık bilgisayar açamıyorum hiç ufaklık iyi çok şükür teyzesi 5 aylik olduk bu ara diş çıkaracak galiba gündüzleri hiç uyumuyor onunla uğraşıyorum 1.5 ay sonra da bakiciya bırakıp ise gidicem onun sıkıntısı çöktü içime bakalım çok hızlı geçiyor günler..sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor??

4 4343 canim gözùn aydin olsun Allah im hayirli evlat nasib etsin korkma canim hemencicik verirler kuzumu sana ipk kokusunu cekerken can dostlarimizi unutma gecmis olsun hayirli olsun insallah
nurse51 kuzum benimde amerikaya gitmisti ayrintili aynen anne kanindan bebegin kini secip ayrintili bakiolar cok pahaliydi bize cinsiyeti bile söylediler kandan ama benim 4. Olunca dok 13. Ve 27 haftada baktida ayrintili bitek hastalik degilki bilion zate gelisimi icinde ònemli ayy cok gúzel gúnler heyecanin hep olsun bide hisset bak insallah en kisa zamanda iki ay icinde edersin Allah im saglikli hayirli evlat nasib etsin testlerde sorunsuz gecsin insallah

Karpuzcilek_d canim masallah subhanallah erken cikario simdiki cocuklar disleri galiba bizimki kasinti agiz akma 3 aylikken basladik damaklarimiz sert ve beyaz ama cikmadi vakti zamaninda ciksin insallah oyy uyumamasi cok sorun oluo benimki zaten gùndùz uykusunu sevmiodu dùn hoc uyumadi nerdeyse bùtùn gùn toplam 2 saat oda yarim yarim bizde tam 4 ayligiz cok cabuk bùyùyolar bizde iiz canim benim òzlùoruz arada ses ver bol bol vakit gecir annesi cok zor durum ya birakip calismak burda iki bucuk sene dogum izni sonra kres zate minigim 6 bucukken birakip gidecen ilk bir haftan cok zor gececek arkadaslardan biliorum

kızlar selam yardımınıza ihtiyacım var lütfen fikir verin bana bu ara sıkı araştırmaya girdim 3. tüp bebek tedavisine başlayacağım 2 aya kadar ince eleyip sık dokumaya başladım istanbula iki üç merkezle görüşme yapmaya gitmştim acıbadem maslağa karar kıldık o günden sonra acıbademin topiğni takip ediyorum. tedavi görenlerin yumurtası toplanıyor nedense o ay herkesin p4 değeri yüksek çıkar anlamadım iptal oluyor transfer işlemleri dondurup ertesi ay a transfer oluyor. böyle iki üç hastaya denk gelince geçmişi okudum yine herkes aynı şeyi yazmış prolaktinim yüksek çıktı iptal oldu transferim diye. kafam çorba oldu. dondurma,çözme ve transfer ücreti çıkacak ertesi aya yani iptal olursa off allah yardımcımız olsun valla zaten bir sürü masraf oluyor bi de acaba para için mi donduruyorlar onu mu düşeneceğim şimdi eşime anlatsam onun da kafası çorba olacak en sonunda yaptırmıyorum diyecek. sizce herkesin p4 yüksek çıkma mevzusu tesadüf mü değil mi? taze embiryo trnsferi olan nerdeyse iki 3 kişi olmuş şimdiye kadar.

canım iyi araştır bak benim 2 tane dondurulmuş transferimde tutmadı
taze embriyo transferim tuttu .
numan beyazıtlada bir görüş derim
tüm ihtimallere göre hareket etti.hatta yumurta toplamadan sonra prolaktin hormonu yükselme ihtimaline karşı ilaç verdi transferden önce

canım p4 le prolaktin aynı şey mi acaba valla tatlım bende iyi araştırıyorum doğru yeri bulmak için. şimdi bi arkadaş yazmış cevap çoğu merkez p4 değerine bakmaz embiryonun tutunmasına engel oluyormuş 1.5 ve 1.5 üstü değer o yüzden iptal ediyormuş Bülent hoca galiba öyle demişler kıza. yani iki tüp bebek denedim hiç transfer iptali olmadı prolaktin değerime bakıldı mı transfer öncesi hatırlamıyorum. valla ne zor iş adet oldum bide üstüne herşey üst üste geldi artık bazen ağlama krizi geliyor. allah doğru yolu bulmamıza yardım etsin inşallah bazen elim kolum bağlanıyor çaresiz gibi hissediyorum kendimi

canım benim yaa çok irdeleme önce Allaha sonra da aklına yatan bir doktora teslim et kendini . okudukça karışıyor ama elimizden gelen bir noktaya kadar. aslına bakarsan ben Bülent tıraşın biraz da ticari yaptığını düşünüyorum işini. benim 2. tedavimde herşeye bakılmıştı prolaktin de dahil.histereskopi de yapıldı.milyar milyar para ödedim Ankara memoriale. 5. gün embriyosu idi herşey çok güzeldi güya yine olmadı ,3 de yine olmadı sonra kendi kendine nasıl oldu o zaman kim baktı prolaktine diyeceğim o ki tabi ki iyi bir doktor tercih et ama yazılandan ötesi yok bak papyoncumun küçük papyoncuğu 2. gün prensesi Rabbim den duayı eksik etme bizim yolumuz stresi sevmez biraz uzak durmaya çalış kafanı dağıt inşallah yaza da hayırla başla tedavine canım benim boş kaldıkça inşirah oku Rabbim ferahlatsın içini yüzünü güldürsün tez zamanda inşallahhhhhhhhh

amin camım sağol inaşşalh hep birlikte yüzümüz gülsün.rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. demin eşime anlattım böyle böyle ben giderim tüp bebek tedavisine başlarız verdikleri bütçeyi aşarsa bizim maddi durumumuz bu kadar siz bize bu kadar ücet çıkardınız derim zorla değil ya diyor... yani eşim çok güvendi doktora merkeze hayırlısı olsun ne diyim valla elimden geldikçe stresten uzak durmaya çalışıyorum ama korkularım var 3. deneme olacağı için allah sabır versin inaşşalh hep birlikte yeneceğiz bu günler geride kalacak az kaldı zaten hamile kalamayan inaşşalh bizde hamile kalıp burda bebeklerimizi konuşacağız... kaç kişi kaldık bu arada 4 5 kişi galiba

sen, ben, nautilus, Nursel, sultanım ve ayşem kaldık sanırım bir de bizi terkeden neşelimiz:) kuranın mealini okuyorum son günlerde boş kaldıkça dua niteliğinde ki ayetleri not ediyorum tavsiye öğüt uyarı niteliğindeki ayetleri not ediyorum kendime küçük bi not defteri yapacağım sonra notlarımdan aklın başka şeylere de kaymıyor tavsiye ederim canım çok keyifli ve huzurlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…