- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Gözün aydın arkadşımCanlarim benim hepinizevayru ayri cok tesekkur ederim Allahim hepinuzden razinoldun .hepinuzbici dusa ettim Rabbim herkese yasatsin saglikla bu duygulari .ben besusu bes dakka gordum .kizim du yutmus antibiyotikum tedavidi ici giturduler bendr ameluyatluyim cok agrilarim var kalkamadim daha .Allahim bunada sukur isteyen dileyem herkese nasop etsin Mevlam sizleri seviyorum
canım nipty denen bir test yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz anne kanından çocukta genetik tarama yapıldı sonuç amerikadan gelecek sonuç4 4343 canim saglicakla al insallah hayirlisiyla emanetini sùkür kavusturana sizipapyonkilikli m cok gecmis olsun simdi nasilsin kuzum ya safi adiyla sifa nasib etsin insallah Allah im nurse51 kiz ne cabuk 14. Hafta oldu masallah subhanallah dok. Tahmini cinsiyet sòyledimj ayrintili icin gùn aldinmi ayy ne güzel ilerlio ya cok sükür @aysesahra m insallah hayirlisiyla uyandirilir ablan kuzum sifa nasib etsin Allah im vardir bununda hayri NursELmira m ahh kuzum tabikide en ii biz anlioruz ben ilk bebegimi kaybettigimde kürtajdan sonra hastaneden cikarken hamile bir kadin cikmisti elinde nst ve ultrasyon kagidiyla karnini oksaya oksaya o aciyi tarif edemem hepimiz yasadik yarida kalmayi ve en son kürtajimda hastaneye bakip artik sana dogum icin geleyim nasib et Allah im insallah dedim òyle bir icten derizki taaa yúregimiz degil ayak parmaklarimizin uclari bile hisseder o aciyi o òzlemi insallah hayirlisiyla Allah im hepinize tek tek nasib etsin insallah S Sky_sun cancazim Allah im maddi manevi gùc versin kuzum özel cok pahali malesef @Nautilus canim nasil oldun dnzderya @sultan1356 @nursela09 ve adini yazamadiklarim nasilsiniz canlar dogum yapan arkadaslarim nerdesiniz @dianthus kiz kayboldun iice Karpuzcilek_d @serenalar SEMCAN @ceren20 huuu ses verinn
geçmiş olsun canım benim allah analı babalı büyütsünCanlarim benim hepinizevayru ayri cok tesekkur ederim Allahim hepinuzden razinoldun .hepinuzbici dusa ettim Rabbim herkese yasatsin saglikla bu duygulari .ben besusu bes dakka gordum .kizim du yutmus antibiyotikum tedavidi ici giturduler bendr ameluyatluyim cok agrilarim var kalkamadim daha .Allahim bunada sukur isteyen dileyem herkese nasop etsin Mevlam sizleri seviyorum
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olsun gününü gör inşallah. biz de seni çok seviyoruzCanlarim benim hepinizevayru ayri cok tesekkur ederim Allahim hepinuzden razinoldun .hepinuzbici dusa ettim Rabbim herkese yasatsin saglikla bu duygulari .ben besusu bes dakka gordum .kizim du yutmus antibiyotikum tedavidi ici giturduler bendr ameluyatluyim cok agrilarim var kalkamadim daha .Allahim bunada sukur isteyen dileyem herkese nasop etsin Mevlam sizleri seviyorum
yazdıklarını okudukça şöyle bir kendimi dinledim de işin kötüsü ne biliyor musun bir gün geliyor bütün bunlara alışıyorsun bebek gördüğünde üzülmüyorsun etraftan duydukların acıtmıyor hamile haberleri dikkatini çekmiyorŞu durumdan kaçmaya çalışırken gözüme gözüme giren uyaranlardan nefret ediyorum.. Gözümü her açışımda karşımda gördüğüm bebişler kafamı her çevirdiğimde burnuma kadar giren koca göbüşler beni artık mutlu etmekten çok canımı acıtıyor.. Resmen kıskanıyorum imreniyorum ve bu beni çok üzüyor.. Uzaklaşmaya çalıştıkca dibimde bi hamiş bitiyor.. İş yerimde biri doğum iznine ayrılmşken birinin gebe haberini alıyorm. Onun sürecini hep birlkte yaşarken ben her sefernde daha da eriyorum.. Biliyorm Rabbim istedkten sonra illaki olur ama bu hislerime engel olamıyorum.. Nolur dualarınızı esirgemeyin canlarım.. Bizi bizden iyi anlayan kimse yok
Canımmm gözlerinaydın.Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Bizimde 19 nisan olarak belirlendi.Canlarim benim hepinizevayru ayri cok tesekkur ederim Allahim hepinuzden razinoldun .hepinuzbici dusa ettim Rabbim herkese yasatsin saglikla bu duygulari .ben besusu bes dakka gordum .kizim du yutmus antibiyotikum tedavidi ici giturduler bendr ameluyatluyim cok agrilarim var kalkamadim daha .Allahim bunada sukur isteyen dileyem herkese nasop etsin Mevlam sizleri seviyorum
Canm öyle deme yaa umut her zaman var inşallah.. Ben inanıyorum Rabbim inşallah bizede nasip edecek ama inşallah çok beklemeyiz.. Çünkü bebek hasretini hiç bir şey geçirmiyor.. Şuan ki ruh halin böyle söyletyr belki ama yeni tedaviye başla gör bak ozaman nasıl heyecanlanıyorsn umutlanıyorsunyazdıklarını okudukça şöyle bir kendimi dinledim de işin kötüsü ne biliyor musun bir gün geliyor bütün bunlara alışıyorsun bebek gördüğünde üzülmüyorsun etraftan duydukların acıtmıyor hamile haberleri dikkatini çekmiyorkimbilir belki de bütün bunları sana gösteren içindeki umut. Rabbim umudunu söndürmesin
4 4343 canim saglicakla al insallah hayirlisiyla emanetini sùkür kavusturana sizipapyonkilikli m cok gecmis olsun simdi nasilsin kuzum ya safi adiyla sifa nasib etsin insallah Allah im nurse51 kiz ne cabuk 14. Hafta oldu masallah subhanallah dok. Tahmini cinsiyet sòyledimj ayrintili icin gùn aldinmi ayy ne güzel ilerlio ya cok sükür @aysesahra m insallah hayirlisiyla uyandirilir ablan kuzum sifa nasib etsin Allah im vardir bununda hayri NursELmira m ahh kuzum tabikide en ii biz anlioruz ben ilk bebegimi kaybettigimde kürtajdan sonra hastaneden cikarken hamile bir kadin cikmisti elinde nst ve ultrasyon kagidiyla karnini oksaya oksaya o aciyi tarif edemem hepimiz yasadik yarida kalmayi ve en son kürtajimda hastaneye bakip artik sana dogum icin geleyim nasib et Allah im insallah dedim òyle bir icten derizki taaa yúregimiz degil ayak parmaklarimizin uclari bile hisseder o aciyi o òzlemi insallah hayirlisiyla Allah im hepinize tek tek nasib etsin insallah S Sky_sun cancazim Allah im maddi manevi gùc versin kuzum özel cok pahali malesef @Nautilus canim nasil oldun dnzderya @sultan1356 @nursela09 ve adini yazamadiklarim nasilsiniz canlar dogum yapan arkadaslarim nerdesiniz @dianthus kiz kayboldun iice Karpuzcilek_d @serenalar SEMCAN @ceren20 huuu ses verinn
Kizlar ben simdi hastanedyim gece agrim oldu biras donra sezaryenle alacaklar dualarinizi bekliyorum Allaha emanet olun
canım iyi araştır bak benim 2 tane dondurulmuş transferimde tutmadıkızlar selam yardımınıza ihtiyacım var lütfen fikir verin bana bu ara sıkı araştırmaya girdim 3. tüp bebek tedavisine başlayacağım 2 aya kadar ince eleyip sık dokumaya başladım istanbula iki üç merkezle görüşme yapmaya gitmştim acıbadem maslağa karar kıldık o günden sonra acıbademin topiğni takip ediyorum. tedavi görenlerin yumurtası toplanıyor nedense o ay herkesin p4 değeri yüksek çıkar anlamadım iptal oluyor transfer işlemleri dondurup ertesi ay a transfer oluyor. böyle iki üç hastaya denk gelince geçmişi okudum yine herkes aynı şeyi yazmış prolaktinim yüksek çıktı iptal oldu transferim diye. kafam çorba oldu. dondurma,çözme ve transfer ücreti çıkacak ertesi aya yani iptal olursa off allah yardımcımız olsun valla zaten bir sürü masraf oluyor bi de acaba para için mi donduruyorlar onu mu düşeneceğim şimdi eşime anlatsam onun da kafası çorba olacak en sonunda yaptırmıyorum diyecek. sizce herkesin p4 yüksek çıkma mevzusu tesadüf mü değil mi? taze embiryo trnsferi olan nerdeyse iki 3 kişi olmuş şimdiye kadar.
canım p4 le prolaktin aynı şey mi acaba valla tatlım bende iyi araştırıyorum doğru yeri bulmak için. şimdi bi arkadaş yazmış cevap çoğu merkez p4 değerine bakmaz embiryonun tutunmasına engel oluyormuş 1.5 ve 1.5 üstü değer o yüzden iptal ediyormuş Bülent hoca galiba öyle demişler kıza. yani iki tüp bebek denedim hiç transfer iptali olmadı prolaktin değerime bakıldı mı transfer öncesi hatırlamıyorum. valla ne zor iş adet oldum bide üstüne herşey üst üste geldi artık bazen ağlama krizi geliyor. allah doğru yolu bulmamıza yardım etsin inşallah bazen elim kolum bağlanıyor çaresiz gibi hissediyorum kendimicanım iyi araştır bak benim 2 tane dondurulmuş transferimde tutmadı
taze embriyo transferim tuttu .
numan beyazıtlada bir görüş derim
tüm ihtimallere göre hareket etti.hatta yumurta toplamadan sonra prolaktin hormonu yükselme ihtimaline karşı ilaç verdi transferden önce
canım benim yaa çok irdeleme önce Allaha sonra da aklına yatan bir doktora teslim et kendini . okudukça karışıyor ama elimizden gelen bir noktaya kadar. aslına bakarsan ben Bülent tıraşın biraz da ticari yaptığını düşünüyorum işini. benim 2. tedavimde herşeye bakılmıştı prolaktin de dahil.histereskopi de yapıldı.milyar milyar para ödedim Ankara memoriale. 5. gün embriyosu idi herşey çok güzeldi güya yine olmadı ,3 de yine olmadı sonra kendi kendine nasıl oldu o zaman kim baktı prolaktinecanım p4 le prolaktin aynı şey mi acaba valla tatlım bende iyi araştırıyorum doğru yeri bulmak için. şimdi bi arkadaş yazmış cevap çoğu merkez p4 değerine bakmaz embiryonun tutunmasına engel oluyormuş 1.5 ve 1.5 üstü değer o yüzden iptal ediyormuş Bülent hoca galiba öyle demişler kıza. yani iki tüp bebek denedim hiç transfer iptali olmadı prolaktin değerime bakıldı mı transfer öncesi hatırlamıyorum. valla ne zor iş adet oldum bide üstüne herşey üst üste geldi artık bazen ağlama krizi geliyor. allah doğru yolu bulmamıza yardım etsin inşallah bazen elim kolum bağlanıyor çaresiz gibi hissediyorum kendimi
amin camım sağol inaşşalh hep birlikte yüzümüz gülsün.rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. demin eşime anlattım böyle böyle ben giderim tüp bebek tedavisine başlarız verdikleri bütçeyi aşarsa bizim maddi durumumuz bu kadar siz bize bu kadar ücet çıkardınız derim zorla değil ya diyor... yani eşim çok güvendi doktora merkeze hayırlısı olsun ne diyim valla elimden geldikçe stresten uzak durmaya çalışıyorum ama korkularım var 3. deneme olacağı için allah sabır versin inaşşalh hep birlikte yeneceğiz bu günler geride kalacak az kaldı zaten hamile kalamayan inaşşalh bizde hamile kalıp burda bebeklerimizi konuşacağız... kaç kişi kaldık bu arada 4 5 kişi galibacanım benim yaa çok irdeleme önce Allaha sonra da aklına yatan bir doktora teslim et kendini . okudukça karışıyor ama elimizden gelen bir noktaya kadar. aslına bakarsan ben Bülent tıraşın biraz da ticari yaptığını düşünüyorum işini. benim 2. tedavimde herşeye bakılmıştı prolaktin de dahil.histereskopi de yapıldı.milyar milyar para ödedim Ankara memoriale. 5. gün embriyosu idi herşey çok güzeldi güya yine olmadı ,3 de yine olmadı sonra kendi kendine nasıl oldu o zaman kim baktı prolaktinediyeceğim o ki tabi ki iyi bir doktor tercih et ama yazılandan ötesi yok bak papyoncumun küçük papyoncuğu 2. gün prensesi Rabbim den duayı eksik etme bizim yolumuz stresi sevmez biraz uzak durmaya çalış kafanı dağıt inşallah yaza da hayırla başla tedavine canım benim boş kaldıkça inşirah oku Rabbim ferahlatsın içini yüzünü güldürsün tez zamanda inşallahhhhhhhhh
sen, ben, nautilus, Nursel, sultanım ve ayşem kaldık sanırım bir de bizi terkeden neşelimiz:) kuranın mealini okuyorum son günlerde boş kaldıkça dua niteliğinde ki ayetleri not ediyorum tavsiye öğüt uyarı niteliğindeki ayetleri not ediyorum kendime küçük bi not defteri yapacağım sonra notlarımdan aklın başka şeylere de kaymıyor tavsiye ederim canım çok keyifli ve huzurluamin camım sağol inaşşalh hep birlikte yüzümüz gülsün.rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. demin eşime anlattım böyle böyle ben giderim tüp bebek tedavisine başlarız verdikleri bütçeyi aşarsa bizim maddi durumumuz bu kadar siz bize bu kadar ücet çıkardınız derim zorla değil ya diyor... yani eşim çok güvendi doktora merkeze hayırlısı olsun ne diyim valla elimden geldikçe stresten uzak durmaya çalışıyorum ama korkularım var 3. deneme olacağı için allah sabır versin inaşşalh hep birlikte yeneceğiz bu günler geride kalacak az kaldı zaten hamile kalamayan inaşşalh bizde hamile kalıp burda bebeklerimizi konuşacağız... kaç kişi kaldık bu arada 4 5 kişi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?