19 subat ta yumurta toplandi cok agrim var sizin nasil agriniz siskinliginiz vatmi
Hayırlısıyla güzelce döllensinler inşallah. Benim transferden sonra çağırmadılar ama ultrason için giden arkadaşlar var tutunmuşmu kontrol etmek için10 tane toplandi sali gunu transfer olacak Allahin izniyle.sizlerin dr transferden 3 gun sonra ultrasonda bakmak icin randevu verdimi
canim, Allah razi olsun, kimseye derdimi anlatamiyorum, icim icimi yiyorTelaş yapmalımıyım demişsin canım. Bu yapman gereken son şey. Senin yumoşlarını stresten uzak tutman lazım.merak etme geçte olsa bir kaç yumoş bulurlar. Sayı değil kalitesi önemli. 1 tane olsun kaliteli olsun. Canını sıkma tevekkül ve dua et.
canim benide listeye eklermisin? Tedavi asamasindayim henuz. Ilac kullanmaya 17 subatta basladim. :)ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
SERSENIS87:HAMILE
JONGUIL:Tedavi aşamasında
ADMAD: Tedavi aşamasında
DILAYAY:Tedavi aşamasında
DOGA14:Tedavi aşamasında
KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi
HLN21:4 Mart test tarihi
EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi
DIANTHUS : 2 Mart test tarihi
SPRING2014:2 Mart test tarihi
NURSE51:28 şubat test tarihi
ILK_SNF:28 şubat test tarihi
GYGRY:28 şubat test tarihi
MİNİSSS:27 şubat test tarihi
SEVIL35:25 şubat test tarihi
MUALLIME54:24 şubat test tarih
321BIETEN: 23 Şubat test tarihi
NEŞELI41: Negatif
TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor
DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor
BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
SHRKRSGR: 7 yumurta toplandı, 4 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
KARŞIPENCEREDEKIKARGA: opu oldu,2 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
Benim yarın test günüm ama hala ağrılar geçmedi hatta gitgide çoğalıyor. Bende kist oluşmuş ameliyat sonrası sanırım ondan. Ağrıları dert etme zamanla düzelir inşallah.19 subat ta yumurta toplandi cok agrim var sizin nasil agriniz siskinliginiz vatmi
Hayırlı olur inşallah canım. Benim doktorumda ultrasona çağırmıştı. Rahim kalınlığı ve ameliyat sonrası komplikasyon oluşmuşmu10 tane toplandi sali gunu transfer olacak Allahin izniyle.sizlerin dr transferden 3 gun sonra ultrasonda bakmak icin randevu verdimi
10 tane toplandi sali gunu transfer olacak Allahin izniyle.sizlerin dr transferden 3 gun sonra ultrasonda bakmak icin randevu verdimi
Kızlar kanamam olmuşBu ne şimdi tutunma kanamasıdır deyin nolurrr. Çok endişelendim..
Korkma canım. Transferden 4 gün sonra bi arkadaşımda böyle olmuştu ama şimdi 3 aylık oğlu var. Hemde onun kanaması adetten daha çoktu. Kullandığımız ilaçlar her insanda farklı tepki gösteriyor. Bunlardan sonuç çıkarma. Doktorunu ara canım seni en iyi o aydınlatacaktır. Bak sakın üzülüp bebeğinide üzme.Kızlar kanamam olmuşBu ne şimdi tutunma kanamasıdır deyin nolurrr. Çok endişelendim..
Kızlar kanamam olmuşBu ne şimdi tutunma kanamasıdır deyin nolurrr. Çok endişelendim..
Kızlar bu arada ben dün test yapmıştım ve negatif demiştim.Baya üzüldüm tabi ama eşim hala mükemmel bir tevekkülle olumlu düşünüyor. Bugün testi çöpe atmak için elime aldım baktım silik çizgi belirmiş. Çok tuhaf sevinsenmi bilemedim bir yarım çok mutlu öbür yarım 4 saat daha sabret diyo
Çok az bişey olmuş, yine de endişe ettim. Teşekkür ederim.Kanamanın miktarı nasıl? Eğer azsa tutunma kanamasıdır inşallah ama yine de doktoruna görünmeye çalış. En iyi cevabı yine doktorun verir. Çok geçmiş olsun.
Kızlar bu arada ben dün test yapmıştım ve negatif demiştim.Baya üzüldüm tabi ama eşim hala mükemmel bir tevekkülle olumlu düşünüyor. Bugün testi çöpe atmak için elime aldım baktım silik çizgi belirmiş. Çok tuhaf sevinsenmi bilemedim bir yarım çok mutlu öbür yarım 4 saat daha sabret diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?