- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
Evrt canim ara ara batmalar agri oldu bazen adet sancisina brnzer de agrim oldu ama gectiOpu dan sonora hiç ağrım sızım yok demiştim kendime nazar ettim bazen biseyler saplaniyoı gibi hissediyorum kasıklarıma sizede oldu mu arkadaslar
Ben opudan sonra agri cektim hatta bikac gun sonra bile egilip dogrulurken batmalar oldu. Normaldir arkadasim merak etmeOpu dan sonora hiç ağrım sızım yok demiştim kendime nazar ettim bazen biseyler saplaniyoı gibi hissediyorum kasıklarıma sizede oldu mu arkadaslar
Canim idrar testine takilma. Yarin kan testinde insallah olumlu sonuc alacaksin. Bu aksam hepimiz dua edelim sana.bize guzel haberler ver insallah. Ben de Meryem suresini okuyayim hepimiz adina. Allah yardimcimiz olsun
İnşallah test hatalidir,pozitifi gorursun yrn,hayırlısıyla cnm :)
Canım hemen bozma moralini bazen bhcg idrara geç geçiyor ya da testler hatalı olabiliyor..önemli olan kan testi sonucun..inşallah yarın güzel haberler alirsin..kan da bile değer çok fazla çıkmayabilir sonradan artabilir..üzme şimdiden kendini..
Canim sakin ümidini kaybetme.belki idrara gecmemistir daha.rabbim insallah muradini versin aklimdasin
Canım hiç belli olmaz bi arkadaş kan verecegi gün evde test yaptı çıkmadı aynı gün kanda pozitif çıktı. insallh kanda pozitif çıkar canım
Canım diğer forumlardaysa okuduğum kadarıyla idrarda zaten genelde negatif cikiyo ümitsizliğe kapilma
Canim oyle sey olur mu hic.bizler bu yuzden burdayiz.sende uzme kendini kesin olan hicbisey yok önemli olan kan testi.inancini kaybetme dua et.insallah 2 gün sonra guzel haberler alirsinSağolun kızlar. Insanın sizler gibi dostları olması çok güzel bir duygu. Bakalım hayırlısı inşallah. Kusura bakmayin kendi derdimle sizleride üzdüm. Siz pozitif olun üzülmeyin bebişlerinizide üzmeyin emi :)
umutsuzluğa kapılma cnm hemen idrar da negatif çıkması gayet normal kan testi gününden 1-2 gün sonra çıkıyor çoğu zaman...Kızlar benim Yarın test günümdü. 1 gün daha dayanamayıp evde test yaptım ve malesef negatif çıktı. Silik çizgi bile yoktu.
Nasipte yokmuş demek. Yinede Allah'tan ümit kesilmez. Yarın ola Hayrola.
Sağol canım.. inşaallah dediğin gibi olur. Tabi başta boğazım düğümlendi ama şimdi iyiyim. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eylerumutsuzluğa kapılma cnm hemen idrar da negatif çıkması gayet normal kan testi gününden 1-2 gün sonra çıkıyor çoğu zaman...
yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnmm....
Hiç ama hiç umutsuzluğa kapılma. Kesin olan kan testi. Başıma geleni anlattım sana. Yarın ola hayır ola.Sağol canım.. inşaallah dediğin gibi olur. Tabi başta boğazım düğümlendi ama şimdi iyiyim. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler
heh efet canm işte böle herşeyin hayırlısı...Sağol canım.. inşaallah dediğin gibi olur. Tabi başta boğazım düğümlendi ama şimdi iyiyim. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler
iyi akşamlar arkadaşlar
bugün amerikana kendi doktoruma gittim. bir dahaki tedavim ne zaman olabilir ve neden bu seferde tutmamıştır yapabileceğimiz bir şey varmı bundan sonra diye aklıma takılanları sormak istedim....
negatif sonucu aldığımda izmitteki bi doktora gitmiştim hafta başında saolsun kendi beni perşembe günü ameliyata sokup tüplerimi almaya ikna etmeye çalıştı. aman benim doktorum cerrahiye gerek yok senin embriyoların çok iyi kalitede değil dedi.. grade 2 gibi birşey söyledi biz 1 olmasını isteriz felan bahsettii.
benim diğer tedaviye başlamadan önce embriyo kalitesi artırmak için yapabileceğim birşey varmı (yiyecek, içecek, kür, spor felan gibi...)
bu konuda bildiğiniz birşey varmı bayanlar
çok saol cnm iyi yapmışsın şifa olsun inşallah sanada:) tedavide hangi aşamadasın :)Canim benim bir yumurtaligim var çok şükür tedavide guzel yumurta cikti. Ameliyatimi yapan doktor tavsiye etti bence faydasini gordum. Taze sikilmiş veya yüzde yüz katkisiz nar suyu içtim. Her gün en fazla 2 bardak mümkünse aç karnina ictim.Atatürk orman çiftliğinin bulmuştum. Ayrıca bir ananasi 5 parçaya bölüp her gün bir parçayı yedim. Ayrıca adacayi günde yine en fazla 2 fincan içtim. Bana doktorun bu 3'nu tavsiye etmişti. Şifa önce Allah'tan tabi.
arkadaşım bu tedavide en önemli şey moral. ben de topu topu 2 tane vardı bir tane de küçük vardı ve en son güne kadar bir tanesi hep önde gitti. toplamada bir süpriz yumurtam çıktı 3 oldu. üçü de olgundu ikisi döllendi hamdolsun. hiç moralini bozma lütfen. Rabbim ol desin yeter. üzülme bir yumurta bir sperm yeter :)Selamlar, doktor kontrolünden geldim. Her kontrol ayrı bir sıkıntımaalesef bir yumurtam çok önde gittiği için bu akşam çatlatma iğnesi yapacağım ve salı günü opu olacak. Aklım ruhum herşeyim karmakarışık. Çok ağladım bugün. Belki 15 tane yumurta var, içlerinden sadece 2-3 ü Olgun. Şiddetli erkek problemi ile birleşince işler iyice sıkıntıya giriyor. Allah yardımcımız olsun Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.
Test günümüz aynı, inşallah güzel sonuçlar alırız. Ben nar, maydanoz ve greyfurttan uzak duruyorum. Bol bol kuru kayısı, incir, süt, naneli yoğurt , ceviz, fındık, fıstık, sıkma portakal suyu tüketiyorum. Rabbim ol derse olur, çok ta takmamaya çalışıyorum...Kizlar ben de dün minislerimi aldım geldim inşallah benimle kalırlar.
Dünden beri dinleniyorum. Bu hafta üç gun ise gitmiyeyim diyorum yada 5 gün mü gitmesem acaba ne dersiniz?
Siz transferden sonra neler yaptiniz neler yediniz ne yemediniz?
Buarada test tarihim 2 mart.
Yeni gelen arkadas lar hosgeldiniz insallah pozitif sonuclanir tedaviniz
1 tane kaliteli bize yeter biliyorsun. sıkma güzel canını Rabbim büyükkkkkSelamlar, doktor kontrolünden geldim. Her kontrol ayrı bir sıkıntımaalesef bir yumurtam çok önde gittiği için bu akşam çatlatma iğnesi yapacağım ve salı günü opu olacak. Aklım ruhum herşeyim karmakarışık. Çok ağladım bugün. Belki 15 tane yumurta var, içlerinden sadece 2-3 ü Olgun. Şiddetli erkek problemi ile birleşince işler iyice sıkıntıya giriyor. Allah yardımcımız olsun Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.
Benimki adet sancısına benzemiyo bildiğin batiyo sabah bi süre kipirdayamadim. Ohss diyo bazı arkadaşlar ya ondansamEvrt canim ara ara batmalar agri oldu bazen adet sancisina brnzer de agrim oldu ama gecti
Ben opudan sonra agri cektim hatta bikac gun sonra bile egilip dogrulurken batmalar oldu. Normaldir arkadasim merak etme
herşeyden kıllanıyorum artik
arkadaşım bu tedavide en önemli şey moral. ben de topu topu 2 tane vardı bir tane de küçük vardı ve en son güne kadar bir tanesi hep önde gitti. toplamada bir süpriz yumurtam çıktı 3 oldu. üçü de olgundu ikisi döllendi hamdolsun. hiç moralini bozma lütfen. Rabbim ol desin yeter. üzülme bir yumurta bir sperm yeter :)
Test günümüz aynı, inşallah güzel sonuçlar alırız. Ben nar, maydanoz ve greyfurttan uzak duruyorum. Bol bol kuru kayısı, incir, süt, naneli yoğurt , ceviz, fındık, fıstık, sıkma portakal suyu tüketiyorum. Rabbim ol derse olur, çok ta takmamaya çalışıyorum...
Benimki adet sancısına benzemiyo bildiğin batiyo sabah bi süre kipirdayamadim. Ohss diyo bazı arkadaşlar ya ondansamanneannem gibi oldum yeminle , kalbim agriyo ya kalp krizi geciriyosam gibi replikleri var
hadi inşallah canım. Bilgin için teşekkürler.
ben de bu vakte kadar takmiyordum fakat bikac saatdir aklıma takılıyor ben hicbisey hissetmiyorum ne batma ne agri iyimi kötü mü bilemedim.
rabbim ne eylerse güzel eyler..
Cok güldüm canim :))[/
Herkesin belirtileri farklı. Belirti olması da şart değilmiş ya, insanın elinde değil işte, illaki belirti arıyoruz işte. Eşim bile kızlarımdan belirti varmı bugün diye soruyor, kendimce bişeyler bulmaya çalışıyorum. Belirtilerin çoğu kullandığımız ilaçların yan etkileri zaten. Asıl hamilelik belirtileri test günümüzden sonra ortaya çıkacak. İnşallah hepimizin HAMİLELİK belirtileri olacak. Ay söylemesi bile ne güzel, hamiş hamiş olalım... :))))
hadi inşallah canım. Bilgin için teşekkürler.
ben de bu vakte kadar takmiyordum fakat bikac saatdir aklıma takılıyor ben hicbisey hissetmiyorum ne batma ne agri iyimi kötü mü bilemedim.
rabbim ne eylerse güzel eyler..
Cok güldüm canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?