Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Opu dan sonora hiç ağrım sızım yok demiştim kendime nazar ettim bazen biseyler saplaniyoı gibi hissediyorum kasıklarıma sizede oldu mu arkadaslar
Evrt canim ara ara batmalar agri oldu bazen adet sancisina brnzer de agrim oldu ama gecti

Opu dan sonora hiç ağrım sızım yok demiştim kendime nazar ettim bazen biseyler saplaniyoı gibi hissediyorum kasıklarıma sizede oldu mu arkadaslar
Ben opudan sonra agri cektim hatta bikac gun sonra bile egilip dogrulurken batmalar oldu. Normaldir arkadasim merak etme

Canim idrar testine takilma. Yarin kan testinde insallah olumlu sonuc alacaksin. Bu aksam hepimiz dua edelim sana.bize guzel haberler ver insallah. Ben de Meryem suresini okuyayim hepimiz adina. Allah yardimcimiz olsun

İnşallah test hatalidir,pozitifi gorursun yrn,hayırlısıyla cnm :)

Canim sakin ümidini kaybetme.belki idrara gecmemistir daha.rabbim insallah muradini versin aklimdasin

Canım hiç belli olmaz bi arkadaş kan verecegi gün evde test yaptı çıkmadı aynı gün kanda pozitif çıktı. insallh kanda pozitif çıkar canım

Canım diğer forumlardaysa okuduğum kadarıyla idrarda zaten genelde negatif cikiyo ümitsizliğe kapilma

Sağolun kızlar. Insanın sizler gibi dostları olması çok güzel bir duygu. Bakalım hayırlısı inşallah. Kusura bakmayin kendi derdimle sizleride üzdüm. Siz pozitif olun üzülmeyin bebişlerinizide üzmeyin emi :)

Canim oyle sey olur mu hic.bizler bu yuzden burdayiz.sende uzme kendini kesin olan hicbisey yok önemli olan kan testi.inancini kaybetme dua et.insallah 2 gün sonra guzel haberler alirsin

Kızlar benim Yarın test günümdü. 1 gün daha dayanamayıp evde test yaptım ve malesef negatif çıktı. Silik çizgi bile yoktu.
Nasipte yokmuş demek. Yinede Allah'tan ümit kesilmez. Yarın ola Hayrola.
umutsuzluğa kapılma cnm hemen idrar da negatif çıkması gayet normal kan testi gününden 1-2 gün sonra çıkıyor çoğu zaman...
yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnmm....

umutsuzluğa kapılma cnm hemen idrar da negatif çıkması gayet normal kan testi gününden 1-2 gün sonra çıkıyor çoğu zaman...
yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnmm....
Sağol canım.. inşaallah dediğin gibi olur. Tabi başta boğazım düğümlendi ama şimdi iyiyim. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Canim benim bir yumurtaligim var çok şükür tedavide guzel yumurta cikti. Ameliyatimi yapan doktor tavsiye etti bence faydasini gordum. Taze sikilmiş veya yüzde yüz katkisiz nar suyu içtim. Her gün en fazla 2 bardak mümkünse aç karnina ictim.Atatürk orman çiftliğinin bulmuştum. Ayrıca bir ananasi 5 parçaya bölüp her gün bir parçayı yedim. Ayrıca adacayi günde yine en fazla 2 fincan içtim. Bana doktorun bu 3'nu tavsiye etmişti. Şifa önce Allah'tan tabi.

çok saol cnm iyi yapmışsın şifa olsun inşallah sanada:) tedavide hangi aşamadasın :)
dün akşam arkadaşlar saolsunlar bir takım önerilerde bulunmuşlar. eksik olanları bugün temin ettim:) her sabah bal ve propolist yiyorum aç karnına buna ilave havuç suyu ve inciri de ilave ettim bugün:) çiğ badem normal badem fındık kabak çekirdeği de aldım:) maşallah kilo almam bide gece yatmadan hemen önce arısütü polen yiyorum...
istersen sende dene.. arısütü polene çok inanıyorum...
ancak adaçayı hamilelikte, emziren annelerde ve tüp bebek tedavisi görenlerde kullanılmaması gereken bir bitki çayı olarak yazıyor her yerde. hatta transferden sonra bana hemşirem adaçayı içmeyin demişti.. canım buda aklında olsun....
efet dediğin gibi herşey allah tan tabiki ama bisde bir takım şeyler yapalım hiç olmazsa içimiz rahat olsun :)

arkadaşım bu tedavide en önemli şey moral. ben de topu topu 2 tane vardı bir tane de küçük vardı ve en son güne kadar bir tanesi hep önde gitti. toplamada bir süpriz yumurtam çıktı 3 oldu. üçü de olgundu ikisi döllendi hamdolsun. hiç moralini bozma lütfen. Rabbim ol desin yeter. üzülme bir yumurta bir sperm yeter :)

Test günümüz aynı, inşallah güzel sonuçlar alırız. Ben nar, maydanoz ve greyfurttan uzak duruyorum. Bol bol kuru kayısı, incir, süt, naneli yoğurt , ceviz, fındık, fıstık, sıkma portakal suyu tüketiyorum. Rabbim ol derse olur, çok ta takmamaya çalışıyorum...

1 tane kaliteli bize yeter biliyorsun. sıkma güzel canını Rabbim büyükkkkk

Evrt canim ara ara batmalar agri oldu bazen adet sancisina brnzer de agrim oldu ama gecti
Benimki adet sancısına benzemiyo bildiğin batiyo sabah bi süre kipirdayamadim. Ohss diyo bazı arkadaşlar ya ondansam anneannem gibi oldum yeminle , kalbim agriyo ya kalp krizi geciriyosam gibi replikleri var

Okudum herkesi ama tek tek yazmadıklarım olmuştur. Transferi olanlara embriyoları pek sıkı tutunsun, opusu olanlara süper süper embriyoları olsun inşallah.

Transfer sonrası kendinde belirti arayan arkadaşlar hiç ama hiç kendinizi dinlemeyin. Çünkü belirti yok aslında bugün farkettim ki bu yumurta büyütme ilaçlarını alırken de hamilelik belirtileri var. Bulantı var, karın ağrısı var, baş dönmesi var. Tedavide olduğumu bilmesem hamile sanacağım kendimi :)

Bakmayın böyle böyle yazdığıma önümüzdeki hafta da siz bana yazarsınız :) hatta çıkmayacağını bile bile idrar testi bile yapmaya kalkabilirim, engellersiniz beni.

Topladım kendimi yine, bir anlık bir umutsuzluk çöküyor insanın üstüne. Destekle atlatıyoruz hep beraber. Biz isteyeceğiz sonunda Allah'ın dediği olacak.

hadi inşallah canım. Bilgin için teşekkürler.
ben de bu vakte kadar takmiyordum fakat bikac saatdir aklıma takılıyor ben hicbisey hissetmiyorum ne batma ne agri iyimi kötü mü bilemedim.
rabbim ne eylerse güzel eyler..

Benimki adet sancısına benzemiyo bildiğin batiyo sabah bi süre kipirdayamadim. Ohss diyo bazı arkadaşlar ya ondansam anneannem gibi oldum yeminle , kalbim agriyo ya kalp krizi geciriyosam gibi replikleri var

Cok güldüm canim :))

Herkesin belirtileri farklı. Belirti olması da şart değilmiş ya, insanın elinde değil işte, illaki belirti arıyoruz işte. Eşim bile kızlarımdan belirti varmı bugün diye soruyor, kendimce bişeyler bulmaya çalışıyorum. Belirtilerin çoğu kullandığımız ilaçların yan etkileri zaten. Asıl hamilelik belirtileri test günümüzden sonra ortaya çıkacak. İnşallah hepimizin HAMİLELİK belirtileri olacak. Ay söylemesi bile ne güzel, hamiş hamiş olalım... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…