Çok teşekkür ederim içimi rahatlatıyorsunuz. Bu gruba çok alıştım ben. İyiki varsınız cansınız..Korkma canım. Transferden 4 gün sonra bi arkadaşımda böyle olmuştu ama şimdi 3 aylık oğlu var. Hemde onun kanaması adetten daha çoktu. Kullandığımız ilaçlar her insanda farklı tepk i gösteriyor. Bunlardan sonuç çıkarma. Doktorunu ara canım seni en iyi o aydınlatacaktır. Bak sakın üzülüp bebeğinide üzme.
Hadi güzel haberlerle gellllllllKızlar bu arada ben dün test yapmıştım ve negatif demiştim.Baya üzüldüm tabi ama eşim hala mükemmel bir tevekkülle olumlu düşünüyor. Bugün testi çöpe atmak için elime aldım baktım silik çizgi belirmiş. Çok tuhaf sevinsenmi bilemedim bir yarım çok mutlu öbür yarım 4 saat daha sabret diyo
canım benim sabrKızlar bu arada ben dün test yapmıştım ve negatif demiştim.Baya üzüldüm tabi ama eşim hala mükemmel bir tevekkülle olumlu düşünüyor. Bugün testi çöpe atmak için elime aldım baktım silik çizgi belirmiş. Çok tuhaf sevinsenmi bilemedim bir yarım çok mutlu öbür yarım 4 saat daha sabret diyo
etmesi çok zor ama belkide kendini o kadar boşuna üzdün.Eşin haklı azıcık daha sabret inşallah güzel sonuçlanacak bak :)Kızlar bu arada ben dün test yapmıştım ve negatif demiştim.Baya üzüldüm tabi ama eşim hala mükemmel bir tevekkülle olumlu düşünüyor. Bugün testi çöpe atmak için elime aldım baktım silik çizgi belirmiş. Çok tuhaf sevinsenmi bilemedim bir yarım çok mutlu öbür yarım 4 saat daha sabret diyo
Türkiye saatiyle 14 te randevum var.Kan sonucunu ne zaman alacaksın? ? Of çok heyecanlı :))
Hiç bilmiyorum ama bu baya kan, lekelenme falan değil, adetime de var daha. İlk tüp bebekte böyle şeyler yaşamadım. Ben tutunma olarak düşünmek istiyorum. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Hepimizin bebişleri tutunsun inşallah..Test tarihine yakın olsa adet kanaması diye şüphelen diyeceğim ama epey varmış daha test tarihine. İnşallah tutunma kanamasıdır. İnşallah güzel bebeğin sana tutunmuştur. Bana transfer sonrası jel verirler. O jel ile birlikte hep azar azar kahverengi akıntı gibi gelir ama bu öyle bir şey olabilir mi?
hemen endişe etme doktorunla konuşmaya çalış olmayacaksa kanama yokkende negatif sonuçlar aldık üzülme sakın.Tutunma kanamasıdır o sen gönlünü ferah tut.Kızlar kanamam olmuşBu ne şimdi tutunma kanamasıdır deyin nolurrr. Çok endişelendim..
Inşaallah canım zaman geçecek bilmiyoHadi güzel haberlerle gellllllll
Çok az miktarda, ama kırmızıCanım doktoru bir ara istersen ama bence tutunma kanaması..miktar ve renk nasıl?
Türkiye saatiyle 14 te randevum var.
Ya bebiş varsa, söktürücü falan kullanma bencebieten insallah pozıtıf sonucu alırsın canım. kızlar bısıy sormak ıstıyorum ben hala tedavıye baslayamadım cunku henuz reglı olamadım agrım var ama ınat ettı gelmıyor. hanı su agdetsokturucu forlatal mıydı neydı ondan kullansammı acaba?
canım ınsallah tutunma kanamasıdır..Çok az miktarda, ama kırmızıBiraz geçsin arıycam doktoru.
doktorunla konuşmadan bence alma canım nasılsa gelecek ha birgün önce ha sonra farketmez mümkün olduğunca doğal akışa müdahale etme bence benim de gecikmişti bu ay bişey olmaz geç olsun sağlam olsunbieten insallah pozıtıf sonucu alırsın canım. kızlar bısıy sormak ıstıyorum ben hala tedavıye baslayamadım cunku henuz reglı olamadım agrım var ama ınat ettı gelmıyor. hanı su agdetsokturucu forlatal mıydı neydı ondan kullansammı acaba?
Sağol canım, vallahi iyiki varsınız. Eşim bu kadar motive edemiyor beni...hemen endişe etme doktorunla konuşmaya çalış olmayacaksa kanama yokkende negatif sonuçlar aldık üzülme sakın.Tutunma kanamasıdır o sen gönlünü ferah tut.
kötü düşünme tatlımm tutunmaya calışıyor minikler 2 tane olduğu için kolay değilÇok az miktarda, ama kırmızıBiraz geçsin arıycam doktoru.
canım bebeıs kesın yok emınız o konuda, suan eczaneye gıdıp hemen almak ıstıyorum, ama tedavıde etkısı olurmu?Ya bebiş varsa, söktürücü falan kullanma bence
Inşaallah canım. Kullanma bence normalde olabilir ama tedavi öncesi yan etkileri olabilir. Ama illa içeceksen doktoruna sor onun önerdiği bişey kullan .bieten insallah pozıtıf sonucu alırsın canım. kızlar bısıy sormak ıstıyorum ben hala tedavıye baslayamadım cunku henuz reglı olamadım agrım var ama ınat ettı gelmıyor. hanı su agdetsokturucu forlatal mıydı neydı ondan kullansammı acaba?
aslında dogru dıyosun ben sabırsızlanıyorum ıste, agrım var ama ınat ettı gelmıyor..doktorunla konuşmadan bence alma canım nasılsa gelecek ha birgün önce ha sonra farketmez mümkün olduğunca doğal akışa müdahale etme bence benim de gecikmişti bu ay bişey olmaz geç olsun sağlam olsun
Doğal akışına bırak, söktürücüler de hormon sonuçta. Boşuna dengeni bozma bence. Zaten tedavide yeterince horona maruz kalıyoruz.canım bebeıs kesın yok emınız o konuda, suan eczaneye gıdıp hemen almak ıstıyorum, ama tedavıde etkısı olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?