Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çok teşekkür ederim içimi rahatlatıyorsunuz. Bu gruba çok alıştım ben. İyiki varsınız cansınız..

Hadi güzel haberlerle gellllllll

canım benim sabr
etmesi çok zor ama belkide kendini o kadar boşuna üzdün.Eşin haklı azıcık daha sabret inşallah güzel sonuçlanacak bak :)

bieten insallah pozıtıf sonucu alırsın canım. kızlar bısıy sormak ıstıyorum ben hala tedavıye baslayamadım cunku henuz reglı olamadım agrım var ama ınat ettı gelmıyor. hanı su agdetsokturucu forlatal mıydı neydı ondan kullansammı acaba?

Hiç bilmiyorum ama bu baya kan, lekelenme falan değil, adetime de var daha. İlk tüp bebekte böyle şeyler yaşamadım. Ben tutunma olarak düşünmek istiyorum. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Hepimizin bebişleri tutunsun inşallah..

Ya bebiş varsa, söktürücü falan kullanma bence

Gunaydin benim hala agrilarim var bitazdan dr ye gidecez jeden hala gecmedi diye agrilar azalacagina artiyo oluyorum ya

doktorunla konuşmadan bence alma canım nasılsa gelecek ha birgün önce ha sonra farketmez mümkün olduğunca doğal akışa müdahale etme bence benim de gecikmişti bu ay bişey olmaz geç olsun sağlam olsun

Inşaallah canım. Kullanma bence normalde olabilir ama tedavi öncesi yan etkileri olabilir. Ama illa içeceksen doktoruna sor onun önerdiği bişey kullan .

doktorunla konuşmadan bence alma canım nasılsa gelecek ha birgün önce ha sonra farketmez mümkün olduğunca doğal akışa müdahale etme bence benim de gecikmişti bu ay bişey olmaz geç olsun sağlam olsun
aslında dogru dıyosun ben sabırsızlanıyorum ıste, agrım var ama ınat ettı gelmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…