- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Medikal park göztepe dr nur dokuzeylül.benîm eski doktorum kendîsi o yüzden gidiyorumMerhaba ben kadikoy şifa Furkan kayabasoglu`na gidiyorum. sen?
Hangi değerin canım benim trioitler cok yüksekti halletim çok şükürMerhaba canım bende Şubat reglimi bekliyorum aslında bir hafta önce tedaviye başlayacaktık ama bir değerim düşük çıktı Şubat adetime ertelendi rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin tedavileri iyi gider
Canım prolaktin değerim 1.2 çıktı düşük yani... inşallah benimde düzelir doktor gynelle draje verdiHangi değerin canım benim trioitler cok yüksekti halletim çok şükür
İnşallah canım ya.ilk cocuk îçin mi tedavî seninCanım prolaktin değerim 1.2 çıktı düşük yani... inşallah benimde düzelir doktor gynelle draje verdi
Aynen canım 6 yıllık evliyim 4 yıldır olmuyor iki negatif aşılma bir negatif tüp bebek denemem var sorun eşimde ileri hızlı ve Morfoloji sorunu varİnşallah canım ya.ilk cocuk îçin mi tedavî senin
Birkaç aya 8 yıl biticek biz evleneli.2,5 sene önce ilk denememden bir kızımız oldu.ben pkoluyum eşimde azosperm.Aynen canım 6 yıllık evliyim 4 yıldır olmuyor iki negatif aşılma bir negatif tüp bebek denemem var sorun eşimde ileri hızlı ve Morfoloji sorunu varsende durumlar nasıl canım
hmm maşallah canım inşallah kızına kardeş gelirBirkaç aya 8 yıl biticek biz evleneli.2,5 sene önce ilk denememden bir kızımız oldu.ben pkoluyum eşimde azosperm.
İnşallah canım.5.gün embriyosuydu.hmm maşallah canım inşallah kızına kardeş gelirkaçıncı gün embiryosuydu cnmm ne güzel inşallah benimde tutar
Maşallah canım ne güzelarkadaslar gunaydın ınanamıyorum ama , esimin 2 milyon olan sperm sayısı tam 7 gunde 32 milyon oldu...
canım morfolojı normal, ama bızde ileri hızlı diye bırsey yoktu. oda yuzde 5 cıktı ama gelde bana sor adama neler yedirdim. garibim oda hıc sesını cıkarmadan yedı. ama gercekten benım ıcın mucıze gibi oldu tam 30 milyon arttı emınım devam ettıkce ılerı hızlıda artacakMaşallah canım ne güzelileri hızlı ve Morfoloji değeri kaç canım? Bizim de ilero hızlı ve Morfoloji sorunu var
Canım o zaman yedirmeye devam et canım.. önemli olan tedavi aşamasında değer en azından opu gününe kadar yesin iycecanım morfolojı normal, ama bızde ileri hızlı diye bırsey yoktu. oda yuzde 5 cıktı ama gelde bana sor adama neler yedirdim. garibim oda hıc sesını cıkarmadan yedı. ama gercekten benım ıcın mucıze gibi oldu tam 30 milyon arttı emınım devam ettıkce ılerı hızlıda artacak
hadi insallah canım hayırlı olsun...selam kızlar bu sabah regli oldum doktorumu aradım yarın gel dedi dondurulmusla transfer için tedaviye başlıyorum Allahın izniyle..benim ilk denemem olacak adetin kaçıncı günü transfer oluyor ??
gözünüz aydın :) çok güzel bir gelişme özel olarak kullandığınız ilaç kür vs var mı? gerçi bizim 0 bakalım o sıfır artmış mı yarın belli olacakarkadaslar gunaydın ınanamıyorum ama , esimin 2 milyon olan sperm sayısı tam 7 gunde 32 milyon oldu...
cnm sper sayınız kaçtı ve kaç oldu hangi ilaçları kullandınız sonucu alınca bunlarıda yazarmısın bizim ilk 0 dı ikinci 2 milyon haraketsiz üçüncü yine sıfır bizim keçi boynuzu kürü de 15 gün önce bitti 3 ay kullandık şuan çakşır macunu ve incir kürü yapıyorum ilaç olarakta proxced kullnaıyoruz 15 gün sonra bir test daha yaptıracağız az da olsa artsa dıyoruz yoksa tese olacağız inş senin olumlu olmuştur.arkadaslar merhaba :) yarın eşimin tahlili var bakalım ilaçlar ne kadar işe yarayacak diğer konularda bitkisel tedavilerden bahsetmişler ama biz sadece keçi boynuzu kürü yapıyoruz 2 haftadır bol c vitamini muz falan ama açıkçası öyle çok da üzerinde durmadıksizler bitkisel takviye olarak ne kullanıyorsunuz.. hem ilaç hem bitkisel vs ağır olmaz mı?
cnm bende aynı pko eşim azosperm nerde olduuz tedavi hayırlı olsun kzın darısı bizlere inş tese ilemi bulundu spermBirkaç aya 8 yıl biticek biz evleneli.2,5 sene önce ilk denememden bir kızımız oldu.ben pkoluyum eşimde azosperm.
canım hayırlı olsun tedavin rabbim yüzünü güldürsün inşallah. genellikle 18-20. gün gibi transfer ediliyorselam kızlar bu sabah regli oldum doktorumu aradım yarın gel dedi dondurulmusla transfer için tedaviye başlıyorum Allahın izniyle..benim ilk denemem olacak adetin kaçıncı günü transfer oluyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?