Canım maşallah benim oğlum pek güzel içiyor. Sütten de karşılıyordur su ihtiyacını merak etme. Meyve suyu vermeyi dene. Bir de yemekten yarım saat sonra su vermeyi dene.papyonkilikli R ravza54 dianthus kizim su icmiyor siz nasil iciriyorsunuz
Ek gıdaya basladik su İçmesi lazım icmiyor alıştırma bardağı aldım biberondanda icmiyor kaşıkla veriyorum geri puskurtuyor gece uykudayken bi kere çekiyor su olduğunu anlayınca çekmiyor
Evet canım bizim de bölünme problemi var yani günüyle uyumlu bölünmüyorlar. Tatlım senin hiç mi bölünme olmuyordu? Piyazoelektirik verilince nasıl bölündü canım yani kaçıncı güne kadar gidebildi Allaha Şükür bu şekilde yöntemler var canım oğluna kavuştun darısı bize Insaalah
Ayy insallah hayirlisiyla canimm insallahh buda tutcak ve birdaha hic bitmeyecek en güzeli olcak ayy az kaldi tekrar o güzel duygulari tekrar yasayacaksin ve hepiniz yasayacaksinizzCanım baştan hoca az yumrta olacağnı söylemişti. Az ilaçla organiğe yakın yumurta amaçlıyorum demişti.. Dediğin gibi önemli olan kaliteli olması ben ikinci tedavmde hiç ihtimal vermiyordum 4 yumrtadan sadece 1 tanesi 5. Güne gelmişti dedm demekki buda gitmeye yakınmiş ama tutunmştu..pazartesi tekrar kontrol var sanırım opu ozaman belli olur..
Ahh canım inşallahh dua niyetine geçsin söyledklerin bende kocamn bi aminnn diyim..biraz yoğun çalışıyorum buara o yüzden tedavide olduğumu bile unutyrm gün içinde.. Ama tabi transferden sonra herşey değişiyor :)Ayy insallah hayirlisiyla canimm insallahh buda tutcak ve birdaha hic bitmeyecek en güzeli olcak ayy az kaldi tekrar o güzel duygulari tekrar yasayacaksin ve hepiniz yasayacaksinizz
Kolay gelsin kuzumm insallahbende kocaman aminn diyeyim insallah transferden sonrada güzel ve stressiz gecerAhh canım inşallahh dua niyetine geçsin söyledklerin bende kocamn bi aminnn diyim..biraz yoğun çalışıyorum buara o yüzden tedavide olduğumu bile unutyrm gün içinde.. Ama tabi transferden sonra herşey değişiyor :)
Yok canm daha belli değil opu tarihi.. Pazartesi kontrol var tekrar belli olur mu bilmyrm.. İnşallah canm peşpeşe güzel haberlerimz olsun..dnzderya canım bugün mu test yapacaktın?
NursELmira canım yumurta toplama günü belli mi? Insaalah kaliteli yumilerin olur ondan sonra embiryolarin ondan sonra inşaallah Hamilelik sonra doğum inşaallah Insaalah...
bende durumlar aynı dün transfer oldu bugün bi belirti hissetmiyorumbugünden belirti olsun istiyorum galiba
dianthus canım bişey soracağım iki tüp bebek denemem var ondan sonra piyazoelektrik sonrası oldu dedin. iki denemen aynı merkezde mi oldu bi de bu Piyazoelektirik i kim önerdi canım. Ankara genartta mı oldu tedavin canım? Bölünme problemi neymiş neden kaynaklı oluyormuş
Canlarım kalbim dayanmadı kan vermedim bugün mersk etmeyin sabırla beklemeye devam
Canım dört gözle sonucunu bekliyorum inşaallah bebeğin seninledir canım hepimize neşe gelecek allahim inşaallah nasip etmiştirCanlarım kalbim dayanmadı kan vermedim bugün mersk etmeyin sabırla beklemeye devam
Evet cnm benim hiç bölünme olmayıp transfer dahi yapılamıyordu. Riske atmayıp 3. Gün embriyosu transfer oldu piyazodan sonra. Çok şükür cnm. Allah sizlere de nasip etsin inşallah.Evet canım bizim de bölünme problemi var yani günüyle uyumlu bölünmüyorlar. Tatlım senin hiç mi bölünme olmuyordu? Piyazoelektirik verilince nasıl bölündü canım yani kaçıncı güne kadar gidebildi Allaha Şükür bu şekilde yöntemler var canım oğluna kavuştun darısı bize Insaalah
anım ilk anatolya da, 2. Ve 3. Genartta oldu. Sanırım ilkinde kandırıldım ve transfer yapıldı anatolida. Ancak tabiki tutmadı. Sonra 2. Genartta döllenme olmadı için transfer yapılamadı. Sperm akrozomları yumurtaya girmeyi başaramıyor yani. Aysun hanım piyazoyu önerdi. Birtek genartta uygulanıyor zaten. Çok şükür sonuç oğluşumdnzderya canım bugün mu test yapacaktın?
NursELmira canım yumurta toplama günü belli mi? Insaalah kaliteli yumilerin olur ondan sonra embiryolarin ondan sonra inşaallah Hamilelik sonra doğum inşaallah Insaalah...
bende durumlar aynı dün transfer oldu bugün bi belirti hissetmiyorumbugünden belirti olsun istiyorum galiba
dianthus canım bişey soracağım iki tüp bebek denemem var ondan sonra piyazoelektrik sonrası oldu dedin. iki denemen aynı merkezde mi oldu bi de bu Piyazoelektirik i kim önerdi canım. Ankara genartta mı oldu tedavin canım? Bölünme problemi neymiş neden kaynaklı oluyormuş
Anladım canım çok şükür oğlusun oldu. Bizim de döllenme oluyor 3 tedavide de ama gelişimi çok yavaş oluyor anlamadık gitti rabbim inşaallah nasip ederde bi daha tedaviye gerek kalmaz.C
anım ilk anatolya da, 2. Ve 3. Genartta oldu. Sanırım ilkinde kandırıldım ve transfer yapıldı anatolida. Ancak tabiki tutmadı. Sonra 2. Genartta döllenme olmadı için transfer yapılamadı. Sperm akrozomları yumurtaya girmeyi başaramıyor yani. Aysun hanım piyazoyu önerdi. Birtek genartta uygulanıyor zaten. Çok şükür sonuç oğluşum
Amin cnm inşallah, Rabbim gönlünüze göre versin.Anladım canım çok şükür oğlusun oldu. Bizim de döllenme oluyor 3 tedavide de ama gelişimi çok yavaş oluyor anlamadık gitti rabbim inşaallah nasip ederde bi daha tedaviye gerek kalmaz.
Canim Allah isteyince hersey oluyokuzum hic meralk etme kendini strese sokma vakti ve saato gelince Rabbim ol deyince olduruyo insallah vakti ve saati gelmistir .inaniyorumku gusel haberler vereceksin insallahKızlar selam pek güzel haberlerle dönemedim maalesef. 12 embiryodan elde kaldı sıfır. Transferim bugün 10 da oldu fakat söyle bi durum varmış 3. Günde 6 ya da 8 hücreye bölünmesi gereken embiryolar 5. Günde 6 8 e bölünmüş. Yani gelişimi çok yavaş ilerlemiş iki tane transfer ettiler ama Şansın çok az bilin dediler. Gebelik aşısını biz sorduk kendileri demedidnzderya canım şansı az da olsa arttırıyormus. Kızlar biriniz moral verin bana böyle bişey duydunuz mu 5. Gün 6 8 e Bolunup tutan ben duymadım
Canim benim insan senden haber almak icin girmistim Allahin izniyle yarin kizzzlar hamileyimmmm diye yazacaksin insalllah guzel Rabbim ol de oldun arkaslarimin tedavileri olumlu gitsin hepisininde yuzu gulsumn sen buyuksun Allahimmmm Insallah sende guzrl haberler vereceksin kuzumCanlarım kalbim dayanmadı kan vermedim bugün mersk etmeyin sabırla beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?