Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım maşallah benim oğlum pek güzel içiyor. Sütten de karşılıyordur su ihtiyacını merak etme. Meyve suyu vermeyi dene. Bir de yemekten yarım saat sonra su vermeyi dene.

Evet canım bizim de bölünme problemi var yani günüyle uyumlu bölünmüyorlar. Tatlım senin hiç mi bölünme olmuyordu? Piyazoelektirik verilince nasıl bölündü canım yani kaçıncı güne kadar gidebildi Allaha Şükür bu şekilde yöntemler var canım oğluna kavuştun darısı bize Insaalah

Ayy insallah hayirlisiyla canimm insallahh buda tutcak ve birdaha hic bitmeyecek en güzeli olcak ayy az kaldi tekrar o güzel duygulari tekrar yasayacaksin ve hepiniz yasayacaksinizz

Ayy insallah hayirlisiyla canimm insallahh buda tutcak ve birdaha hic bitmeyecek en güzeli olcak ayy az kaldi tekrar o güzel duygulari tekrar yasayacaksin ve hepiniz yasayacaksinizz
Ahh canım inşallahh dua niyetine geçsin söyledklerin bende kocamn bi aminnn diyim..biraz yoğun çalışıyorum buara o yüzden tedavide olduğumu bile unutyrm gün içinde.. Ama tabi transferden sonra herşey değişiyor :)

Kolay gelsin kuzumm insallahbende kocaman aminn diyeyim insallah transferden sonrada güzel ve stressiz gecer

dnzderya canım bugün mu test yapacaktın?
NursELmira canım yumurta toplama günü belli mi? Insaalah kaliteli yumilerin olur ondan sonra embiryolarin ondan sonra inşaallah Hamilelik sonra doğum inşaallah Insaalah...
bende durumlar aynı dün transfer oldu bugün bi belirti hissetmiyorum bugünden belirti olsun istiyorum galiba
dianthus canım bişey soracağım iki tüp bebek denemem var ondan sonra piyazoelektrik sonrası oldu dedin. iki denemen aynı merkezde mi oldu bi de bu Piyazoelektirik i kim önerdi canım. Ankara genartta mı oldu tedavin canım? Bölünme problemi neymiş neden kaynaklı oluyormuş

Yok canm daha belli değil opu tarihi.. Pazartesi kontrol var tekrar belli olur mu bilmyrm.. İnşallah canm peşpeşe güzel haberlerimz olsun..

Evet cnm benim hiç bölünme olmayıp transfer dahi yapılamıyordu. Riske atmayıp 3. Gün embriyosu transfer oldu piyazodan sonra. Çok şükür cnm. Allah sizlere de nasip etsin inşallah.

C
anım ilk anatolya da, 2. Ve 3. Genartta oldu. Sanırım ilkinde kandırıldım ve transfer yapıldı anatolida. Ancak tabiki tutmadı. Sonra 2. Genartta döllenme olmadı için transfer yapılamadı. Sperm akrozomları yumurtaya girmeyi başaramıyor yani. Aysun hanım piyazoyu önerdi. Birtek genartta uygulanıyor zaten. Çok şükür sonuç oğluşum

Anladım canım çok şükür oğlusun oldu. Bizim de döllenme oluyor 3 tedavide de ama gelişimi çok yavaş oluyor anlamadık gitti rabbim inşaallah nasip ederde bi daha tedaviye gerek kalmaz.

Canim Allah isteyince hersey oluyokuzum hic meralk etme kendini strese sokma vakti ve saato gelince Rabbim ol deyince olduruyo insallah vakti ve saati gelmistir .inaniyorumku gusel haberler vereceksin insallah

Canlarım kalbim dayanmadı kan vermedim bugün mersk etmeyin sabırla beklemeye devam
Canim benim insan senden haber almak icin girmistim Allahin izniyle yarin kizzzlar hamileyimmmm diye yazacaksin insalllah guzel Rabbim ol de oldun arkaslarimin tedavileri olumlu gitsin hepisininde yuzu gulsumn sen buyuksun Allahimmmm Insallah sende guzrl haberler vereceksin kuzum

dnzderya canım nasılsın heyecan stres sarmistir seni beynin oyun oynar ha yarın ha bu akşam diye geçer aklından
Güzel haberini alalım inş
Bu sabah ezanı ile uyandım dua ettim bütün anne olmak isteyenler için
Kendimede ettim tedavisiz ikinci bebegide nasip etsin diye kızım iki üç yaşına gelsin düşünüyorum kardessiz olmaz

Yine bana hasret bana yine hüsran var yine bana esmer günler düştü
gelecek tesellileri biliyorum alışığım çünkü 4. İdi bu.
3. Gün embriyosu 8. Gün erken olabilir 2 gün daha sabret geç tutunmuş olabilir. Olmadıysa da zamanı gelmemiş demek ki RAbbim inşallah bir daha tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden verir vs vs vs.
İki gün daha bekleyeceğim elbet ama daha az heyecan daha az umut daha az stres ile... Rabbim neylerse güzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…