- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Canım anlamadım test mi yaptın?Yine bana hasret bana yine hüsran var yine bana esmer günler düştü
gelecek tesellileri biliyorum alışığım çünkü 4. İdi bu.
3. Gün embriyosu 8. Gün erken olabilir 2 gün daha sabret geç tutunmuş olabilir. Olmadıysa da zamanı gelmemiş demek ki RAbbim inşallah bir daha tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden verir vs vs vs.
İki gün daha bekleyeceğim elbet ama daha az heyecan daha az umut daha az stres ile... Rabbim neylerse güzel eyler...
tahlil mi yaptun?Yine bana hasret bana yine hüsran var yine bana esmer günler düştü
gelecek tesellileri biliyorum alışığım çünkü 4. İdi bu.
3. Gün embriyosu 8. Gün erken olabilir 2 gün daha sabret geç tutunmuş olabilir. Olmadıysa da zamanı gelmemiş demek ki RAbbim inşallah bir daha tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden verir vs vs vs.
İki gün daha bekleyeceğim elbet ama daha az heyecan daha az umut daha az stres ile... Rabbim neylerse güzel eyler...
Canım anlamadım test mi yaptın?
Galiba canım..papyonkilikli NursELmira kan mi vermis bu gûzel anne kendini vurmus en dipsiz kuyulara fikriniz varmi
canim baska konulara yazmis orada okudum kan vermispapyonkilikli NursELmira kan mi vermis bu gûzel anne kendini vurmus en dipsiz kuyulara fikriniz varmi
Himm kac cikmis degeriki hemen úmidini kesmiscanim baska konulara yazmis orada okudum kan vermis
iste o yazmiyorHimm kac cikmis degeriki hemen úmidini kesmis
Canim benim hayirlisi olsun insallah gercekten kelimelerim yok ama hic belli olmaz dimi bakarsin yok dedigin olur ve 3. Gúnú embriyosu súpriz yapar yeterki inancini umudunu kaybetmeCanlarım günaydın hakkınızı helal edin anlaşılmamışım evet dün kan verdim ve sonuç negatif çıktı yani bi değer yok 1,2 den küçük diye belirtmişler yani 0 iki günde yükselmesi de imkansız umudum yok ama çarşamba gün tekrarlayacam testi. iğneye bile devam etme hususunda tereddüt yaşadım ama iki gün daha yapayım dedim dualarınızı desteklerinizi hepinizin güzel yüreğini çok iyi biliyorum Allah hepinizden razı olsun
Canım allahtan ümit kesilmez inşaallah Bebeğin seninledir. Canın sağolsun canım üzülme sakin rabbim hakımızda hayırlı neyse o olsun inşaallahCanlarım günaydın hakkınızı helal edin anlaşılmamışım evet dün kan verdim ve sonuç negatif çıktı yani bi değer yok 1,2 den küçük diye belirtmişler yani 0 iki günde yükselmesi de imkansız umudum yok ama çarşamba gün tekrarlayacam testi. iğneye bile devam etme hususunda tereddüt yaşadım ama iki gün daha yapayım dedim dualarınızı desteklerinizi hepinizin güzel yüreğini çok iyi biliyorum Allah hepinizden razı olsun
Canlarım günaydın hakkınızı helal edin anlaşılmamışım evet dün kan verdim ve sonuç negatif çıktı yani bi değer yok 1,2 den küçük diye belirtmişler yani 0 iki günde yükselmesi de imkansız umudum yok ama çarşamba gün tekrarlayacam testi. iğneye bile devam etme hususunda tereddüt yaşadım ama iki gün daha yapayım dedim dualarınızı desteklerinizi hepinizin güzel yüreğini çok iyi biliyorum Allah hepinizden razı olsun
Denizim sana bakmak icin girmistim mujdeli haberi alayim diye buyuk bi heyecanla sayfaya baktim inslhh bebisin seninledir gec tutunma olmustur carsambaya kadr bekle mujdeli haberi inslh rabbim verir sana ve bize tevvekkul et rabbim en dogrusunu ve iyidini bilir allha hamdu senalar olsun canimmCanlarım günaydın hakkınızı helal edin anlaşılmamışım evet dün kan verdim ve sonuç negatif çıktı yani bi değer yok 1,2 den küçük diye belirtmişler yani 0 iki günde yükselmesi de imkansız umudum yok ama çarşamba gün tekrarlayacam testi. iğneye bile devam etme hususunda tereddüt yaşadım ama iki gün daha yapayım dedim dualarınızı desteklerinizi hepinizin güzel yüreğini çok iyi biliyorum Allah hepinizden razı olsun
Canım sen neler yapyrsn ne zamandr yoksun özletysn kendini. Arada ses ver bize.. Hep dua edyrm Allahım hepimizin yüzünü güldürsn diyeDenizim sana bakmak icin girmistim mujdeli haberi alayim diye buyuk bi heyecanla sayfaya baktim inslhh bebisin seninledir gec tutunma olmustur carsambaya kadr bekle mujdeli haberi inslh rabbim verir sana ve bize tevvekkul et rabbim en dogrusunu ve iyidini bilir allha hamdu senalar olsun canimm
şaka yaptım canım ben iştah sıfır bendenurse51 canimm hakkini helal et yaa hamis hamis canini cektirdik pitircigimda helal eder insallah kendime cikardim kocaman cok sevindim düsmesine olsun dogumuna cok az kaldi cok sükür canim bir iki parca al yengemde almamisti pat die dogurdu hic anlamadi 19 yillik hasretini cok sükür kucaginda ayy masallah subhanallah saglikla gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?