Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım anlamadım test mi yaptın?

tahlil mi yaptun?
kan mi verdin idrar mi? idrarsa kizacagim da...

Canım anlamadım test mi yaptın?
dnzderya
baska konularda yazmissin kan vermissin ilk hamileligim de 10.gun kan verdim 40 cikti dianthus yanlis hatirlamiyorsam 12. gun 20lerde bir sayi ile oglusu kucaginda. tahlil sonuci ne kac cikti?
umut vermek degil niyetim ama sabirsiz davranip da umudunu kirma. ucuncu gun dondurulmus embriyo ve 8.gun cok erken normal yolla gebe kalsan bile negatif cikar bugunlerde...
sen umudunu yitirmis olabilirsin ben senin yerine umut ediyorum...

Bende 5. Gün embriyosu 10. Günde 57 almştm eminm 4 gün önce test yapsam senin gibi negatif alırdm..bence erken davranmişsn canm.. 15 günlük olması lazm sen 11 günlükken yapmş oldun

dnzderya m kuzum fece kullaniosan òzge kaptan dirik plates hocasi ve gúzellermi güzeller tatlimi tatli oglusu efehani takip et Allah im hic nasib etmeyecegi seyin hayalini kurdururmu kuzum KIZLAR FECE KULLANAN HERKES TAKIP ETSIN ÖZGE KAPTAN DİRİK Allah im yardimcilari olsun safi adiyla sifa nasib etsin insallah

Canlarım günaydın hakkınızı helal edin anlaşılmamışım evet dün kan verdim ve sonuç negatif çıktı yani bi değer yok 1,2 den küçük diye belirtmişler yani 0 iki günde yükselmesi de imkansız umudum yok ama çarşamba gün tekrarlayacam testi. iğneye bile devam etme hususunda tereddüt yaşadım ama iki gün daha yapayım dedim dualarınızı desteklerinizi hepinizin güzel yüreğini çok iyi biliyorum Allah hepinizden razı olsun

Canim benim hayirlisi olsun insallah gercekten kelimelerim yok ama hic belli olmaz dimi bakarsin yok dedigin olur ve 3. Gúnú embriyosu súpriz yapar yeterki inancini umudunu kaybetme

Canım allahtan ümit kesilmez inşaallah Bebeğin seninledir. Canın sağolsun canım üzülme sakin rabbim hakımızda hayırlı neyse o olsun inşaallah

Canım ne desem boş şimdi çok aciyacak ve belki bitti bu son diyeceksin AMA evlat hasreti ateşten gömlek. Sen ve eşin sağlıklı oldukça, umut oldukça deneyecegine eminim. Bizim yolumuz oldukça uzun ve zor. Umarım bir gun herşeye değdi bizde diyeceğiz.

Denizim sana bakmak icin girmistim mujdeli haberi alayim diye buyuk bi heyecanla sayfaya baktim inslhh bebisin seninledir gec tutunma olmustur carsambaya kadr bekle mujdeli haberi inslh rabbim verir sana ve bize tevvekkul et rabbim en dogrusunu ve iyidini bilir allha hamdu senalar olsun canimm

Canım sen neler yapyrsn ne zamandr yoksun özletysn kendini. Arada ses ver bize.. Hep dua edyrm Allahım hepimizin yüzünü güldürsn diye

şaka yaptım canım ben iştah sıfır bende
insülinle de iyice kaçtı verilen listeyi bile yiyemiyorum hepsini
izine çıkıyorum bu hafta daha sık girerim inşallah siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…