Kızlar selam. Bugün gebelik aşısı yaptılar bana yarın allah nasip ederse transferim var. içinizde gebelik aşısı yaptıran var mı inşaallah faydası olur. Bu arada @aysesahra buralarda mı ben mi gözden kaçırdım neredesin canım ses ver
cevabı yazıyorum alıntıları eklemeyi unutuyorum ALlahım aklımın emaneti sana@aysesahra bayadir sessiz anlamadim ben de. gebelik asisimi bilmiyorum ama transfer sonrasi hcg yani catlatma ignesi vuruldum ben
ağzından bal damlıyor kuzum inşallah pozitif habercisidir. 3. gün embriyosu olduğu için direniyorum yoksa geçen sefer 6. gün kan vermiştim:)dnzderya m insallah bu sinirin stresin olumlu pozitiflerdir vúcudun degismesiyle olan etkendir kuzum agrisin bel kasik bunlari defalarca yasadik ve pozitif sonucta aldik ve ve ve ve sakin stres yapma ki duygusallik hormon tavan yapmis ayy insallah pazartesi gúzel haberlerini alcaz insallah seneler aylar haftalar derken bak gúnler kaldi mutlu habere Allah im cok búyúk
bi yere gitmek yok şu kafalar toplansın daha buluşma ayarlayacam hepinize Kayseri de mantı yedirecemmmmSelam CANLAR bir bir gittiler az kisi kaldik malesef ama bizler burdayizz dimii daha cok mutlu haber alcaz
Coktan vercende korkuom dion dimi ben 3. Gûn embiriyosunda 6. Gûn test yapmistim pozitif cikmisti 5. Gûn embiryosunda 6. Gûn yapmistim cikmamistiiağzından bal damlıyor kuzum inşallah pozitif habercisidir. 3. gün embriyosu olduğu için direniyorum yoksa geçen sefer 6. gün kan vermiştim:)
Ayy biri mantimi dedibi yere gitmek yok şu kafalar toplansın daha buluşma ayarlayacam hepinize Kayseri de mantı yedirecemmmm
kız gaza getirme beni 3. gün embriyosu 6. gün tesstttttCoktan vercende korkuom dion dimi ben 3. Gûn embiriyosunda 6. Gûn test yapmistim pozitif cikmisti 5. Gûn embiryosunda 6. Gûn yapmistim cikmamistiicok sasirmistim demek istedigim belli olmuoo pazartesi ye cok az kaldi desemde beklemek cok zor yaa ama sabir ve sonucu cok güzel insallah
K8z yapma die anlattim zaten bak 5. Gún embiriyosunda cikmadi yani belli olmuo yapcan moral bozcan sakinn bak ben hep inandim ve moral bozmamistim cikmasa bile soguk kanli olmaya calis kuzumm otur kiz is yerindeee uslu usluukız gaza getirme beni 3. gün embriyosu 6. gün tessttttt
gönüller bir canım benim mesafe dediğin nedir Türkiye de olduğun zamana ayarlarızAyy biri mantimi dediruhum cekildi hemide kayseri off off cok gúzel ya kayseri mantisi da ama ben cok uzaktayimm ama hep burdayim nasib oldukca
Ayy insallah birgún ortak yerde bulusuruz ne gûzel olur hepimizin elinde tüpcüklerle insallahgönüller bir canım benim mesafe dediğin nedir Türkiye de olduğun zamana ayarlarız
gelirim acimam...bi yere gitmek yok şu kafalar toplansın daha buluşma ayarlayacam hepinize Kayseri de mantı yedirecemmmm
canim masaallah 2. gun embriyosu besikte sukrolsun o nedenle ne olacagi hicccc belli olmaz.Kızlar selam pek güzel haberlerle dönemedim maalesef. 12 embiryodan elde kaldı sıfır. Transferim bugün 10 da oldu fakat söyle bi durum varmış 3. Günde 6 ya da 8 hücreye bölünmesi gereken embiryolar 5. Günde 6 8 e bölünmüş. Yani gelişimi çok yavaş ilerlemiş iki tane transfer ettiler ama Şansın çok az bilin dediler. Gebelik aşısını biz sorduk kendileri demedidnzderya canım şansı az da olsa arttırıyormus. Kızlar biriniz moral verin bana böyle bişey duydunuz mu 5. Gün 6 8 e Bolunup tutan ben duymadım
Canım sıkma canını moralinin yüksek olması lazm şuan 2 bebişin seninle onlara sıkıca sarıl ki onlarda annelerine sarılsınlar.. Allah büyük O ne derse o olur.. Lütfen bunları düşünme aldığın bebişlerini üzme..Kızlar selam pek güzel haberlerle dönemedim maalesef. 12 embiryodan elde kaldı sıfır. Transferim bugün 10 da oldu fakat söyle bi durum varmış 3. Günde 6 ya da 8 hücreye bölünmesi gereken embiryolar 5. Günde 6 8 e bölünmüş. Yani gelişimi çok yavaş ilerlemiş iki tane transfer ettiler ama Şansın çok az bilin dediler. Gebelik aşısını biz sorduk kendileri demedidnzderya canım şansı az da olsa arttırıyormus. Kızlar biriniz moral verin bana böyle bişey duydunuz mu 5. Gün 6 8 e Bolunup tutan ben duymadım
Allah sevindireceği kula önce kaybettirir sonra buldururmuş sana da olunca çok sevin diye şansın az demişler moralini boz diye değil artık lab. ortamında değil en emin yerdeler annesi iyi bak bebişlerine sloganıız belli umudumuz sonsuz duaya devam şeker benimkiler de 8 hücreli napalımKızlar selam pek güzel haberlerle dönemedim maalesef. 12 embiryodan elde kaldı sıfır. Transferim bugün 10 da oldu fakat söyle bi durum varmış 3. Günde 6 ya da 8 hücreye bölünmesi gereken embiryolar 5. Günde 6 8 e bölünmüş. Yani gelişimi çok yavaş ilerlemiş iki tane transfer ettiler ama Şansın çok az bilin dediler. Gebelik aşısını biz sorduk kendileri demedidnzderya canım şansı az da olsa arttırıyormus. Kızlar biriniz moral verin bana böyle bişey duydunuz mu 5. Gün 6 8 e Bolunup tutan ben duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?