Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım Rabbim ol deyipte olmayan ne var? İnşallah vakti saati gelmiştir. biz dualarimizi edeceğiz, umut edecegiz ve inşallah ikisi birden gelecek. Bizim bebekler enteresan öyle düz yollar onlara göre değil. Mucize lafinin hakkını verecekler inşallah

insülin devam canım ama düştü çok şükür
haftaya doğum iznine çıkıyorum inşallah
hazırıkta odası tamam kıyafet almadım daha

Canim benim bak benim ilkinde 3. Gün embiryosuydu ve hic ii degildi dok biraz daha beklersem bozulur ortanin altinda demisti ama kadin rahmi okadar onariciki olmaz dedigin olur ve ben dok umut etmedigiylede hamile kaldim tutundu ama malesef nasibim degilmis sakin moralini bozma sen inan yeterki bunu kafana takipta tutmayacakmi deme diger grupta bir arkadasinda ayniydi degerleri cikti sonra hizla dústú dok sonlanir dedi ama cok sükür oglu simdi 1 aylik sen hamileliginin keyfini cikar ve kuzucuklarima ii bak annesi hosgelmis teyzesinin ballari

nurse51 canimm hakkini helal et yaa hamis hamis canini cektirdik pitircigimda helal eder insallah kendime cikardim kocaman cok sevindim düsmesine olsun dogumuna cok az kaldi cok sükür canim bir iki parca al yengemde almamisti pat die dogurdu hic anlamadi 19 yillik hasretini cok sükür kucaginda ayy masallah subhanallah saglikla gelsin insallah

Canım evet bunun gibi örnekler çok var allah yeterki istesin olur biliyorum, inanıyorum. yani mesela 3 . Gün embiryosu olur 6 8 hücreli olur transfer olur günüyle uyumlu bi durum. Benim durum gibi duymadım okumadım 5. Güne gelmiş embiryo ama 5. Günde daha yeni 6 hücreye bölünmüş gelişimi çok yavaş yavaş ilerliyorlar dedi valla öyle deyince ne yalan söyleyeyim biraz moralim bozuldu. Çünkü ben bi daha tedavi olmam donmuslar olur onları saklariz derken hiç kalmadı ona daha çok üzüldüm inşaallah gerek kalmaz rabbim nasip eder de

Canım umudunu yitirme toparlan nice normal yoldan hamile kalamazsin denilipte hamile kalanları okuduk unuttunmu
son transferimde progesteron hormonum yüksekti yani o yukseklikte transfer yapılmaması gerekiyordu burda okuduğum kadariyla
Dr hiç yorum yapmadı bile ona güvendim evvela yaradana güvendim bu sefer olacak Rabbimin izniyle dedim hep..
Pozitif görüp Dr aradigimda o progesteron yuksekligiyle Şansın çok azdı dedi bana yazılı kaderin önüne geçilmiyor olacağı varsa oluyor demişti
şimdi kendini toparla arkadaşım hersey güzel olacak inanıyorum bu sefer gulecek yüzün

Canimm elbet kirilip úzülmemek elde degil ki insan maddi manevi cok yoruluo bak sen bunlari düsûnme rahmin sicacik bak nasil gelisiolar sende gör pitirciklarima insallah hayirlisiyla hersey gúzel olcak Allah im gönlüne göre versin insallah en gúzelini ayyy cifter cifter 2 side tutarsa gör bak

Amin canım bakalım bekleyip görecez allah yüzümüze bakar inşaallah..

Eşimle bugün onu dedik bakarsın Şansın yüksek diyenlere bugün tutmaz bizim tutar belli mi olur dedik. Yani allah istedikten sonra 3. Gün e de 5. Güne de can verir bundan sonra allahın takdiri inşaallah vakti gelmiştir

kızlar şimdi kontrolden geliyorum 3 tanecik yumuşum varmş olsun ikisi bize yeter 3. Bolus :)) Allahım onları kaliteli etsin bize bağışlasn inşallah.. Ama şunu anladım ki her geçen gün sayı azalıyor.. İlkinde 11 tane sayılmş 8 tane çıkmştı ikinci de 6 saydı 4 çıktı. Şimdi 3 saydı bakalım ne çıkar..

hic bisey ne sans verdi ne de vermedi bekleyip gorcez dedi...

Allahim bu umutvar sozleri senden duymak cok mutluyum

bana iki dr tup bebekle bile hamile kalamazsin dedi S Sky_sun . Rabbim ol desin...

ay hadi 3 tedavi 3 umuttt insallah guzel olur. 3 haber bekliyoruz simdi...

Canım ne güzel demişin iki olsun bizim olsun sayının önemi yok hadi yetiş hep beraber doğuma gidecez

Canim benim benim ilkinde yumos coktu ama sadece 3 ortaydi digerleri ii degildi 2. Cisinde ise 3 tane vardi ve dok hic beklemedi aldi ve bunlar ii dedi yani az olmasindan korkma az olan kalitesi daha ii benim fikrim insallah hayirlisiyla az olsun saglikla senin olsun nezaman toplancak bellimi

Canım baştan hoca az yumrta olacağnı söylemişti. Az ilaçla organiğe yakın yumurta amaçlıyorum demişti.. Dediğin gibi önemli olan kaliteli olması ben ikinci tedavmde hiç ihtimal vermiyordum 4 yumrtadan sadece 1 tanesi 5. Güne gelmişti dedm demekki buda gitmeye yakınmiş ama tutunmştu..pazartesi tekrar kontrol var sanırım opu ozaman belli olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…