Kızlar selam pek güzel haberlerle dönemedim maalesef. 12 embiryodan elde kaldı sıfır. Transferim bugün 10 da oldu fakat söyle bi durum varmış 3. Günde 6 ya da 8 hücreye bölünmesi gereken embiryolar 5. Günde 6 8 e bölünmüş. Yani gelişimi çok yavaş ilerlemiş iki tane transfer ettiler ama Şansın çok az bilin dediler. Gebelik aşısını biz sorduk kendileri demedidnzderya canım şansı az da olsa arttırıyormus. Kızlar biriniz moral verin bana böyle bişey duydunuz mu 5. Gün 6 8 e Bolunup tutan ben duymadım
insülin devam canım ama düştü çok şükür
benimde canım istediAyy biri mantimi dediruhum cekildi hemide kayseri off off cok gúzel ya kayseri mantisi da ama ben cok uzaktayimm ama hep burdayim nasib oldukca
Canim benim bak benim ilkinde 3. Gün embiryosuydu ve hic ii degildi dok biraz daha beklersem bozulur ortanin altinda demisti ama kadin rahmi okadar onariciki olmaz dedigin olur ve ben dok umut etmedigiylede hamile kaldim tutundu ama malesef nasibim degilmis sakin moralini bozma sen inan yeterki bunu kafana takipta tutmayacakmi deme diger grupta bir arkadasinda ayniydi degerleri cikti sonra hizla dústú dok sonlanir dedi ama cok sükür oglu simdi 1 aylik sen hamileliginin keyfini cikar ve kuzucuklarima ii bak annesi hosgelmis teyzesinin ballariKızlar selam pek güzel haberlerle dönemedim maalesef. 12 embiryodan elde kaldı sıfır. Transferim bugün 10 da oldu fakat söyle bi durum varmış 3. Günde 6 ya da 8 hücreye bölünmesi gereken embiryolar 5. Günde 6 8 e bölünmüş. Yani gelişimi çok yavaş ilerlemiş iki tane transfer ettiler ama Şansın çok az bilin dediler. Gebelik aşısını biz sorduk kendileri demedidnzderya canım şansı az da olsa arttırıyormus. Kızlar biriniz moral verin bana böyle bişey duydunuz mu 5. Gün 6 8 e Bolunup tutan ben duymadım
Canım evet bunun gibi örnekler çok var allah yeterki istesin olur biliyorum, inanıyorum. yani mesela 3 . Gün embiryosu olur 6 8 hücreli olur transfer olur günüyle uyumlu bi durum. Benim durum gibi duymadım okumadım 5. Güne gelmiş embiryo ama 5. Günde daha yeni 6 hücreye bölünmüş gelişimi çok yavaş yavaş ilerliyorlar dedi valla öyle deyince ne yalan söyleyeyim biraz moralim bozuldu. Çünkü ben bi daha tedavi olmam donmuslar olur onları saklariz derken hiç kalmadı ona daha çok üzüldüm inşaallah gerek kalmaz rabbim nasip eder deCanim benim bak benim ilkinde 3. Gün embiryosuydu ve hic ii degildi dok biraz daha beklersem bozulur ortanin altinda demisti ama kadin rahmi okadar onariciki olmaz dedigin olur ve ben dok umut etmedigiylede hamile kaldim tutundu ama malesef nasibim degilmis sakin moralini bozma sen inan yeterki bunu kafana takipta tutmayacakmi deme diger grupta bir arkadasinda ayniydi degerleri cikti sonra hizla dústú dok sonlanir dedi ama cok sükür oglu simdi 1 aylik sen hamileliginin keyfini cikar ve kuzucuklarima ii bak annesi hosgelmis teyzesinin ballari
Canım umudunu yitirme toparlan nice normal yoldan hamile kalamazsin denilipte hamile kalanları okuduk unuttunmuCanım evet bunun gibi örnekler çok var allah yeterki istesin olur biliyorum, inanıyorum. yani mesela 3 . Gün embiryosu olur 6 8 hücreli olur transfer olur günüyle uyumlu bi durum. Benim durum gibi duymadım okumadım 5. Güne gelmiş embiryo ama 5. Günde daha yeni 6 hücreye bölünmüş gelişimi çok yavaş yavaş ilerliyorlar dedi valla öyle deyince ne yalan söyleyeyim biraz moralim bozuldu. Çünkü ben bi daha tedavi olmam donmuslar olur onları saklariz derken hiç kalmadı ona daha çok üzüldüm inşaallah gerek kalmaz rabbim nasip eder de
Canimm elbet kirilip úzülmemek elde degil ki insan maddi manevi cok yoruluo bak sen bunlari düsûnme rahmin sicacik bak nasil gelisiolar sende gör pitirciklarima insallah hayirlisiyla hersey gúzel olcak Allah im gönlüne göre versin insallah en gúzelini ayyy cifter cifter 2 side tutarsa gör bakCanım evet bunun gibi örnekler çok var allah yeterki istesin olur biliyorum, inanıyorum. yani mesela 3 . Gün embiryosu olur 6 8 hücreli olur transfer olur günüyle uyumlu bi durum. Benim durum gibi duymadım okumadım 5. Güne gelmiş embiryo ama 5. Günde daha yeni 6 hücreye bölünmüş gelişimi çok yavaş yavaş ilerliyorlar dedi valla öyle deyince ne yalan söyleyeyim biraz moralim bozuldu. Çünkü ben bi daha tedavi olmam donmuslar olur onları saklariz derken hiç kalmadı ona daha çok üzüldüm inşaallah gerek kalmaz rabbim nasip eder de
Amin canım bakalım bekleyip görecez allah yüzümüze bakar inşaallah..Canimm elbet kirilip úzülmemek elde degil ki insan maddi manevi cok yoruluo bak sen bunlari düsûnme rahmin sicacik bak nasil gelisiolar sende gör pitirciklarima insallah hayirlisiyla hersey gúzel olcak Allah im gönlüne göre versin insallah en gúzelini ayyy cifter cifter 2 side tutarsa gör bak
Eşimle bugün onu dedik bakarsın Şansın yüksek diyenlere bugün tutmaz bizim tutar belli mi olur dedik. Yani allah istedikten sonra 3. Gün e de 5. Güne de can verir bundan sonra allahın takdiri inşaallah vakti gelmiştirCanım umudunu yitirme toparlan nice normal yoldan hamile kalamazsin denilipte hamile kalanları okuduk unuttunmu
son transferimde progesteron hormonum yüksekti yani o yukseklikte transfer yapılmaması gerekiyordu burda okuduğum kadariyla
Dr hiç yorum yapmadı bile ona güvendim evvela yaradana güvendim bu sefer olacak Rabbimin izniyle dedim hep..
Pozitif görüp Dr aradigimda o progesteron yuksekligiyle Şansın çok azdı dedi bana yazılı kaderin önüne geçilmiyor olacağı varsa oluyor demişti
şimdi kendini toparla arkadaşım hersey güzel olacak inanıyorum bu sefer gulecek yüzün
hic bisey ne sans verdi ne de vermedi bekleyip gorcez dedi...Kızlar Sağolun valla allahtan ümit kesilmez tabii bunlar bi vesile 3. Gün 5. Gün embiryosu olmasi allah istesin yeter bunun bilincindeyim ama insan yine de umut arıyor.papyonkilikli canım sana doktor ne dedi peki transfer öncesi şans olarak bana direkt çok az dedi umut etmeyelim diye...
Allahim bu umutvar sozleri senden duymak cok mutluyumCanım Rabbim ol deyipte olmayan ne var? İnşallah vakti saati gelmiştir. biz dualarimizi edeceğiz, umut edecegiz ve inşallah ikisi birden gelecek. Bizim bebekler enteresan öyle düz yollar onlara göre değil. Mucize lafinin hakkını verecekler inşallah
bana iki dr tup bebekle bile hamile kalamazsin dedi S Sky_sun . Rabbim ol desin...Canım umudunu yitirme toparlan nice normal yoldan hamile kalamazsin denilipte hamile kalanları okuduk unuttunmu
son transferimde progesteron hormonum yüksekti yani o yukseklikte transfer yapılmaması gerekiyordu burda okuduğum kadariyla
Dr hiç yorum yapmadı bile ona güvendim evvela yaradana güvendim bu sefer olacak Rabbimin izniyle dedim hep..
Pozitif görüp Dr aradigimda o progesteron yuksekligiyle Şansın çok azdı dedi bana yazılı kaderin önüne geçilmiyor olacağı varsa oluyor demişti
şimdi kendini toparla arkadaşım hersey güzel olacak inanıyorum bu sefer gulecek yüzün
ay hadi 3 tedavi 3 umuttt insallah guzel olur. 3 haber bekliyoruz simdi...kızlar şimdi kontrolden geliyorum 3 tanecik yumuşum varmş olsun ikisi bize yeter 3. Bolus :)) Allahım onları kaliteli etsin bize bağışlasn inşallah.. Ama şunu anladım ki her geçen gün sayı azalıyor.. İlkinde 11 tane sayılmş 8 tane çıkmştı ikinci de 6 saydı 4 çıktı. Şimdi 3 saydı bakalım ne çıkar..
Canım ne güzel demişin iki olsun bizim olsunkızlar şimdi kontrolden geliyorum 3 tanecik yumuşum varmş olsun ikisi bize yeter 3. Bolus :)) Allahım onları kaliteli etsin bize bağışlasn inşallah.. Ama şunu anladım ki her geçen gün sayı azalıyor.. İlkinde 11 tane sayılmş 8 tane çıkmştı ikinci de 6 saydı 4 çıktı. Şimdi 3 saydı bakalım ne çıkar..
Ayy canım asıl sen ne güzel diyosun inşallah öyle olur gebelik günlerimizide konuşuruz burdan.. Az kaldı senin güzel habernle motive olucazCanım ne güzel demişin iki olsun bizim olsunsayının önemi yok hadi yetiş hep beraber doğuma gidecez
İnşallah kuzuuuum bi de bana sor azıAyy canım asıl sen ne güzel diyosun inşallah öyle olur gebelik günlerimizide konuşuruz burdan.. Az kaldı senin güzel habernle motive olucaz
Canim benim benim ilkinde yumos coktu ama sadece 3 ortaydi digerleri ii degildi 2. Cisinde ise 3 tane vardi ve dok hic beklemedi aldi ve bunlar ii dedi yani az olmasindan korkma az olan kalitesi daha ii benim fikrim insallah hayirlisiyla az olsun saglikla senin olsun nezaman toplancak bellimikızlar şimdi kontrolden geliyorum 3 tanecik yumuşum varmş olsun ikisi bize yeter 3. Bolus :)) Allahım onları kaliteli etsin bize bağışlasn inşallah.. Ama şunu anladım ki her geçen gün sayı azalıyor.. İlkinde 11 tane sayılmş 8 tane çıkmştı ikinci de 6 saydı 4 çıktı. Şimdi 3 saydı bakalım ne çıkar..
Canım baştan hoca az yumrta olacağnı söylemişti. Az ilaçla organiğe yakın yumurta amaçlıyorum demişti.. Dediğin gibi önemli olan kaliteli olması ben ikinci tedavmde hiç ihtimal vermiyordum 4 yumrtadan sadece 1 tanesi 5. Güne gelmişti dedm demekki buda gitmeye yakınmiş ama tutunmştu..pazartesi tekrar kontrol var sanırım opu ozaman belli olur..Canim benim benim ilkinde yumos coktu ama sadece 3 ortaydi digerleri ii degildi 2. Cisinde ise 3 tane vardi ve dok hic beklemedi aldi ve bunlar ii dedi yani az olmasindan korkma az olan kalitesi daha ii benim fikrim insallah hayirlisiyla az olsun saglikla senin olsun nezaman toplancak bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?