- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
insallah benimde öyle olur bebegim sağlıklı olur ve bana sımsıkı tutnur insallah. güzel örnek icin teşekkürler:)Selam canim evet var arkadasimin ayni òyle oldu degeri hep az az ilerledi dok cok úmitlenme dedi ama cok sükür zamanla artti dok olmaz dedigi bebis simdi kucaginda 2 aylik oglu cok sükür sakin stres yapma bol bol konus bebeginle insallah hayirlisiyla artacak canim hayirli olsun insallah
Kuzum yavas ilerleyini duydumda bunu bilmiorum dok. Terim olarak demistir Allah imin vardir bi bildigi disardaki ortamla rahim ici birdegil biliosun zatenn hizla bòlùnùp gelismistir sicagiyla insallah hayirlisiyla umut olursun bircok insan
Kuzummm halen benim icin ugrasiorsun Allah im hepinizden razi olsun cok utandimm ya Allah im gönlüne göre versin insallah hayirlisiyla test verdinmo yine insallah hayirli haberlerle gel bitanem
Hayirlisiyla insallah canim benim kaliteli en güzel olsun senin olsun canimm az kaldi az gelio bebis
Geriden geldim ama yakalamak üzereyim ..papyonuma 100 er okudum ravzamada 100 er alıyorum canım..CANLARIM RABBİMİN İZNİYLE DUA SIRAMIZ R ravza54 e geldi.
RAVZAMIZIN HER TÜRLÜ HAYIRLI DUASI İÇİN HER TÜRLÜ SIKINTININ DEF İ İÇİN YAVRUSUNU HAYIRLA SAĞLIKLA BOL RIZIKLA BÜYÜTMESİ İÇİN HAYDİ BİSMİLLAH
OKUNACAK ESMALARIMIZ EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE:
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR
dnzderya ........................................200 er adet
S Sky_sun ............................................100 er adet
papyonkilikli ..................................100 er adet
R ravza54 ...........................................200 er adet
NursELmira ....................................100 er adet
@4343...............................................100 er adet
neredesin kiz sen???Geriden geldim ama yakalamak üzereyim ..papyonuma 100 er okudum ravzamada 100 er alıyorum canım..
Evet canım doğru diyorsun allah nasip ettiyse önüne bişey geçmez artık test gününü beklemekten başka çaremiz yok inşaallah Rabbim nasip etmiştirben de hicbirsey hissetmemistim sadece tahlili verdigim gun ya da bir onceki gun kasiklarimda hafif bir gerilme hissi yasamistim okadar biraz da goguslerim agrimisti ama ben regl olacagim zaman da agrirdi goguslerim.
bak benim ilk hamileligimde 3. gun 9 hucreliydi tuttu ama bos oldu yani cok da belli olmaz ne olacagi
GÜNAYDIN GÜZEL YÜREKLİ CANLARIM. MAALESEF İYİ HABERLERİM YOK AYNEN BEKLEMEDİĞİM GİBİ... DEĞERİM 2.3 . ADET OLUNCA SON İKİ DONDURULMUŞUMLA TEKRAR DENEYECEĞİM SON BİR UMUT.NursELmira CANIM İNŞALLAH SENİN İYİ HABERLERİNİ ALACAĞIZ S Sky_sun DUALARIMDASIN R ravza54 hala seninle uğraşmak ne yaaa utanmak nee inanın bana eşimle annemle kardeşimle paylaşamadıklarımı paylaştım sizinle hiçbiri siz kadar anlamadı siz kadar destek olmadı kim bilir siz kadar yürekten dua etmedi kader kardeşiyiz biz hepinizi çokkk seviyorum. aysesahra nerelerdesin sen bakem iyi bi tatil yaptın anlaşılan
Allah razi olsun canim benim nerdesin sen hepimiz merak ettik iisin dimiGeriden geldim ama yakalamak üzereyim ..papyonuma 100 er okudum ravzamada 100 er alıyorum canım..
Aminn ecmainn insallah canim benim insallah böyle birsürü var sen bol bol dinlen ve bol bol su ic ayaklarini uzat hep beynine sinyal yolla ben hamileyim.bebegim var die saglicakla gelissin minaggiminsallah benimde öyle olur bebegim sağlıklı olur ve bana sımsıkı tutnur insallah. güzel örnek icin teşekkürler:)
tatlım sana dna hasar testi yapıldı mı? memorialde yapıyorlarms . kaan aydosa gitmeyi düşnyrm benGÜNAYDIN GÜZEL YÜREKLİ CANLARIM. MAALESEF İYİ HABERLERİM YOK AYNEN BEKLEMEDİĞİM GİBİ... DEĞERİM 2.3 . ADET OLUNCA SON İKİ DONDURULMUŞUMLA TEKRAR DENEYECEĞİM SON BİR UMUT.NursELmira CANIM İNŞALLAH SENİN İYİ HABERLERİNİ ALACAĞIZ S Sky_sun DUALARIMDASIN R ravza54 hala seninle uğraşmak ne yaaa utanmak nee inanın bana eşimle annemle kardeşimle paylaşamadıklarımı paylaştım sizinle hiçbiri siz kadar anlamadı siz kadar destek olmadı kim bilir siz kadar yürekten dua etmedi kader kardeşiyiz biz hepinizi çokkk seviyorum. aysesahra nerelerdesin sen bakem iyi bi tatil yaptın anlaşılan
canım yaa tutunacak dal arıyorsun çok iyi anlıyorum seni ama dna hasar testi yaptırdık diyelim hasarlı olduğunu öğrendik eee yapacak bişey yok ki kaan Aydos ta Bülent tıraşın erkek versiyonu bi dünya tahlil muayene para alıyo sonra proxeed veriyo gönderiyo. senin yapacığın yeni tedaviye kadar eşini güzel beslemek ve iyi lab ı olan bi merkez bulmak gerisi Allaha kalmış...tatlım sana dna hasar testi yapıldı mı? memorialde yapıyorlarms . kaan aydosa gitmeyi düşnyrm ben
emodex e vitamini veryrmus canm. kayseri memorialde dna hasar testi bakılıyormus sanırım. orda bı tahlıl vereyım dıyrm olmazsa hiç gitmem kendm alırım emodexı sonra giderm tüp bebeğeyaa tutunacak dal arıyorsun çok iyi anlıyorum seni ama dna hasar testi yaptırdık diyelim hasarlı olduğunu öğrendik eee yapacak bişey yok ki kaan Aydos ta Bülent tıraşın erkek versiyonu bi dünya tahlil muayene para alıyo sonra proxeed veriyo gönderiyo. senin yapacığın yeni tedaviye kadar
Canım merhaba bizde kaan hoca da tedavi gördük ilk önce düzen lab dna hasar testi ve Sperm testi yaptırdık sonuç çıkınca hocaya gittik emodex diyet listesi ve fsh tedavisi için menapur iğne tedavisi verdi hoca 6 ay bu tedavi fsh ı düşüktü eşiminemodex e vitamini veryrmus canm. kayseri memorialde dna hasar testi bakılıyormus sanırım. orda bı tahlıl vereyım dıyrm olmazsa hiç gitmem kendm alırım emodexı sonra giderm tüp bebeğe
Canım benim yumurta toplama gününden bir gün önce 2890 falandi e2 değeri 5000 e kadar gelene kadar toplanıyor galiba. Progesteron 1 in altında olması gerekiyor canım transfer günü 0.82 idi benim. Canım üzülme donmus transfer daha güzel dinlenmiş vücuda transfer yapmak şansı az da olsa bi tık daha yükseltiyor diyorlar doktorlarKızlar yaa estrodiol kaç olunca opu yapılıyordu? Benm dün ki değer 1600 ken bugün 3000 e fırlamş nasıl oldu anlamadm.. Progestronda 2.4 olmş sanırım transfer iptal olacak.. Opu bari olsaydı
neredesin kiz sen???
valla heçde tatil yapmadım aksine yorgunluktan tatile ihtiyacım var artık ..GÜNAYDIN GÜZEL YÜREKLİ CANLARIM. MAALESEF İYİ HABERLERİM YOK AYNEN BEKLEMEDİĞİM GİBİ... DEĞERİM 2.3 . ADET OLUNCA SON İKİ DONDURULMUŞUMLA TEKRAR DENEYECEĞİM SON BİR UMUT.NursELmira CANIM İNŞALLAH SENİN İYİ HABERLERİNİ ALACAĞIZ S Sky_sun DUALARIMDASIN R ravza54 hala seninle uğraşmak ne yaaa utanmak nee inanın bana eşimle annemle kardeşimle paylaşamadıklarımı paylaştım sizinle hiçbiri siz kadar anlamadı siz kadar destek olmadı kim bilir siz kadar yürekten dua etmedi kader kardeşiyiz biz hepinizi çokkk seviyorum. aysesahra nerelerdesin sen bakem iyi bi tatil yaptın anlaşılan
bir faydası olsu mu canmcm?Canım merhaba bizde kaan hoca da tedavi gördük ilk önce düzen lab dna hasar testi ve Sperm testi yaptırdık sonuç çıkınca hocaya gittik emodex diyet listesi ve fsh tedavisi için menapur iğne tedavisi verdi hoca 6 ay bu tedavi fsh ı düşüktü eşimin
Valla kaan hoca 6 aya kadar düzelirse düzelir dedi yani tedavi süresi 6 ay 5 ay kadar kullandı eşim dediklerine harfi harfi uyduk dna hasarı 28 den 5 ay sonra 20 e düştü hoca 15 altına düşmesini istiyor hatta % 10 olmasını istiyor. Bu şekilde oldu tedavi yani işe yaradı mı dersen pek yaramadı doğal yolla olmadı tüp bebekte zaman imsi ya da mikro çip yöntemleri olduğu için dna fazla önem arz etmiyor eğer tüp bebek yapılacaksa çok büyük hasar yoksa tabiibir faydası olsu mu canmcm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?