Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

hiç bilmyrm canm işte bi baktıralım dıyrm asırı fazla hasar varsa tup bebek te olmaz dyrlar. ama 15 20 30 falansa zaten tup bebek yapılcak mikroçiple gerek yok bence de
Aynen canım çok büyük hasar varsa ilk önce tedavi edilmeli zaten. O yüzden kafanız rahat olsun diye yaptırın derim dna hasar testini... Bizde yeni test öğrendik Karyotip genetik testi sonucuma göre onu yaptircaz.

Aynen canım çok büyük hasar varsa ilk önce tedavi edilmeli zaten. O yüzden kafanız rahat olsun diye yaptırın derim dna hasar testini... Bizde yeni test öğrendik Karyotip genetik testi sonucuma göre onu yaptircaz.
ay dogru ya ben bıyologum ama işte hiç daha once dusunemedm kromozom testı dna testı falan. ama sanmam kromozomlarnzda bozuklk olacagını. kadında xxx kromozom var super dişi onlar zaten adet göremez. erkekte klinefelter var ondan da testisler küçük olur hiç canlı sperm cıkısı olmaz.

Valla canım bizim de sorun üç tüp bebek tedavisinde de embiryolar yavaş gelişim gösteriyor genetik olabilir diyorlar. Diyelim genetik sorun yok o zaman nedeni ne çaresi var mı dedim yok diyorlar bişey anlamadım bu tüp bebek tedavisi sorunu olduklar için değil mi Sperm var yumurta var ama çözüm yok

bulent tırasa gittn mi can sen hiç? ben bı kızla tanstm kac kez tup bebek denemş en son bülent tıras mikroçip ve genetk tarama yapms ıkız bebek beklıyormus.

S Sky_sun canm bu arada benm embrıyolar da yavas gelıstı ılk 3, gun 8cb embrıyo transfer edıldı ıkıncı dondurulmus 6, gunde 4aa transfer edıldı ıkısı de olmadı dığerlerı gerıden geldıgı ıcın ımha edıldı 4. gunde kaldı

bulent tırasa gittn mi can sen hiç? ben bı kızla tanstm kac kez tup bebek denemş en son bülent tıras mikroçip ve genetk tarama yapms ıkız bebek beklıyormus.
Canım ben bu ay Bülent tıraş tedavi gördüm mikro çip yöntemi uygulandi bize ama hoca genetik test istemedi. Şuan bekliyorum iki embiryo transferim oldu herşey çok güzel ilerledi fakat embiryolar 5. Güne geldiği zaman embiryo gelişimi 5. Günle uyumlu değildi 3. Gün embiryosu gibi gelişimi olmuştu 12 döllenen embiryodan sadece iki tanesi transfer edildi geriye kalmadı hoca şansınız çok az dedi peki canım senin de aynı durum olmuş doktorlar ne diyor? Genetik Test yaptırdiniz mı ?

Canım öyle düşünme progesteron değeri yüksek olunca embiryo tutunmaz. Önemli olan embiryolarin bir tane olsun iyi kalite olsun inşaallah bu sefer olacak canım

hiç düşünme hersey Allahtan inşallah tutacak bak göreceksin. benmkı sennkınden farklıymiş embriyolarm kaliteli olmadı canmcm ya tüp bebek doktorlarnn ne umrunda ki parayı al koy gec kenara ... kac tl tuttu canm

hiç düşünme hersey Allahtan inşallah tutacak bak göreceksin. benmkı sennkınden farklıymiş embriyolarm kaliteli olmadı canmcm ya tüp bebek doktorlarnn ne umrunda ki parayı al koy gec kenara ... kac tl tuttu canm
Canım hastane masrafı yani hastanenin bizden aldığı para 6250 tl tüp bebek tedavi parası + 1200 tl mikro çip parası. ilaçlarm 1000 tl tuttu. inşaallah amin canım bakalım allah büyük. Sen suan HANGİ asamadasin

Kızlar doğum iznine çıktım bugün hayırlısıyla
Nst girdim sancım yok
Ama 32 haftalığım kızım 30+5 çıktı midesi küçük dedi
Haftaya tekrar çağırdı
Beslenmene dikkat et dedi
Galiba 2 haftadır hiç dikkat etmedim iştahım yok yemedim güzel
Ondan olabilir mi
Öneriniz var mı
Şekerden olabilir mi

Canım öyle düşünme progesteron değeri yüksek olunca embiryo tutunmaz. Önemli olan embiryolarin bir tane olsun iyi kalite olsun inşaallah bu sefer olacak canım
Öyle canım biraz daha sabır biraz daha dua gerekiyor belkide...belkide vakti bu ay değil gelecek aydır.. Herşeyde bi hayır var belki o zamana izinlerde açılır psikolojkmen rahatlatablrm kendimi.. İnşallah yumurtalarm kalitelidir ve döllenip dondurulablrler..

Canim benimhic korkma bazen bir iki hafta ya ònden yada geriden gelisir ayiyla uyumlu olmaz bu cok normel hatta benimde 3veya 4 gùn geridendi kafasi cok bùyùk dedi cok kilolu dedi 3.700 dû bi dogum yaptim ki bide dogmadi sezeryann hoppp ana minnak ufak tefek 2.800 bisey dogdu cok sükür ultrasyon òlcüleri pek güvenilir degil bide bi problem olsaydi dok sik kontrole cagirir kesin kesin uyarirdi zannetmem sekeri olaninki kilolu olmuyomuyduki sag salim al kucagina insallah hayirli olsun iznin

Brn bal arisutu polen findik incir yeme asamasndaym 2. Tedavidem yeni negatf aldm hem.maddi hem.manevi toparlanmam.lazim

Canim benim inanki uzuldum insallah dondurulmuslarinda tyuzun guler Rabbim ol dedimi hersey olur kuzum

kan ignesi kullaniyordun degil mi? zamaninda vurmaya dikkat et. sekerden olabilir ama cok da takma son haftalarda buna benzer seyler yasanabiliyor. bol su ve elma ye gunde 3 4 taneelma ye. sut ic

kan ignesi kullaniyordun degil mi? zamaninda vurmaya dikkat et. sekerden olabilir ama cok da takma son haftalarda buna benzer seyler yasanabiliyor. bol su ve elma ye gunde 3 4 taneelma ye. sut ic
Canım iğneyi de aksattım aslında saatlerini
İzine çıkacağım diye işleri yetiştirmeye çalıştım
1700-1900 arası olması gerekiyor 1687 çıktı
1 hafta sonra tekrar bakacak dikkat et dedi ara öğünlerine bakalım canım

Ultrasondan da kaynaklanabilir aslında
Ama şimdiye kadar hep günü gününe çıktı o yüzden panikledim canım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…