Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

dnzderya canım napyrsun adet oldun mu?? Kalan bebişlerini bu adetle mi alacaksn yoksa beklicekmisn biraz.. Bak benm bebişlerde dondurulcak inşallah.. Bakarsn buz bebiş annesi oluruzz
yok kuzum olmadım bugün yarın olmam lazım bu adetle tekrar denemek istiyorum zaten ilaçsız olduğu için dinlenmeye gerek yok. bizim işimiz yorulmak zaten dinlenme lüksümüz de yok. benim son iki embriyodan da umudum yok çünkü son transferdeki kalitelinde 29 harf birden yazıyordu maazallah bc cd bilmem ne gene öyledir gene tutmaz . inşallah sen ve jonguıl en kısa sürede sonra kalan arkadaşlarımız güler

Belli olmaz canım bol bol dua edelim inşallahh Rabbim bu kez güldürsün yüzümüzü.. Bende yarın opu olucam bakalım benm yumurtalar nasıl olacak döllencek mi falan filan.. Buarada opudan sonra ne zaman adet olmuştun hatrlıyormusn?

canım 18 mayıs opu 29 mayıs adet olmuştum. 10-14 gün arasında olursun sende inşallah sağlıkla döllenirler değerin de bir an düşer transferin olur canım dualarımdasın

R ravza54 canım duanı teslim ettim Rabbim kabul buyursun.

OKUNACAK ESMALARIMIZ EN AZ 100 ER ADET OLMAK ÜZERE:
YA SELAM
YA REZZAK
YA FETTAH
YA
BASIT
YA HASİB
YA HAYYU YA KAYYUM
YA ŞEKUR

dnzderya ........................................200 er adet
S Sky_sun ............................................100 er adet
papyonkilikli ..................................100 er adet
R ravza54 ...........................................200 er adet
NursELmira ....................................100 er adet
4 4343 ...............................................100 er adet
aysesahra .......................................100 er adet

igneni aksatma sakin cok onemli yesillik ye bol su ic.

Ultrasondan da kaynaklanabilir aslında
Ama şimdiye kadar hep günü gününe çıktı o yüzden panikledim canım biraz
Himm anladim cancazimm papyonumunda dedigi gibi bol su túket ve yemene dikkat et korkma insallah ultrasyon sag salim alda kucagina rahat bi nefes cek cok az kaldi insallah hayirlisiyla

Allah im binlerce kez razi olsun canim benim

Kızlar sabah 7.30 da opu var sizden dua istyrm hepi topu 3. Tanecik olan yumrtalarım kaliteli olup bebiş olarak geri dönsünler bana..
Sabah erkenden ayıyorsun kaygıyı ne güzel canım inşallah sürpriz yumişler de çıkar sağlıkla döllenir ve en az biri senin olur. Ben inanıyorum az olduğu için çok kaliteli olacaklar şıp diye tutacaklar

Kızlar sabah 7.30 da opu var sizden dua istyrm hepi topu 3. Tanecik olan yumrtalarım kaliteli olup bebiş olarak geri dönsünler bana..
Canim hayirli olsun insallah az olsun senin olsun yeterki sakin 3 tane die kafana takma benim 2 tedavimdede 3 tane vardi topu topuna cok sükür bitanesi benim oldu stres yok cok kaliteli yumoslarin olcak az olan daha kaliteli oluor dualarimiz seninle kuzum

Canim transfer in ertelenmesi iyi olmuş. Çünkü o değerle ohss riski oluyor. Daha rahat geçiyor bir De ikinci tedavim benimki e öyle olmuşt merak etme 3 u de dollenecek inşallah

Canım hiç belli olmaz az yumurta olunca kalitesi bozulmuyor yumurtaların inşaallah ikisi de kaliteli şekilde Bolunup ilerler ona dua edelim canım. Bi topikte biri var bir tane yumurtası toplanmıştı ikinci gün embiryosu transferi oldu tuttu o kısmet işi bunlar. kızın bir tane embiryosu ikinci günde 4 hücreye bölünmüş birinci kalite olarak transfer oldu. Benim 12 döllenen embiryolar düşün 5. Gün 6 ya 8 hücreye bölünmüş bu daha kötü bi durum sanırım çünkü çaresi olmayan bi durum bölünmeye müdahale edemiyorlar. Insaalah canım bir tane olsun kaliteli olsun ben hep ona dua ettim ama maalesef olmadı benimkiler yavaş bölündü. inşaallah senin güzel bölünecek canım

Moral oldun canm saol aslında başta yola çıkarken az yumrta olacağını konuşmuştuk ilaç dozlarımı düşük tuttuk.. Ama biri şimdiden boş çıkınca düğerlerinede güvenm kalmadı..yarın ola hayr ola.. Bide dondurulacaklar ya ondan da korkuyorum hayırlısı bakalım canm.. İnşallah sen hüzel haberler verde moralimiz düzelsn..3 gün mü kaldı büyük güne

Canım donmuş transfer daha iyi buna emin ol ben çok araştırıyorum tüp bebek tedavisini donmus embiryo transfer daha başarılı oluyor. Evet canım bugünü saymazsak 3 gün kaldı. Rabbim inşaallah nasip etmiştir yine de bi umut bekliyorum

Hayırlısı bakalım canm doktor istersen bi siklüs daha yumrta toplayalım dedi ama ben istmyrm artk ilaçlardan midem bulanıyo..Rabbim inşallahh güzel sonuçlar nasip etsin canm dualarımdasn herzaman

Bu ne karamsarlık böyle..benim ablamın bi tane yumurtası olmuştu ve o bir tanecik yumurta şimdi 22 yaşında maşallah..

Bu ne karamsarlık böyle..benim ablamın bi tane yumurtası olmuştu ve o bir tanecik yumurta şimdi 22 yaşında maşallah..
Şimdi daha iyiym ilk duyduğmda anestezininde etkisyle sanırım baya ağladım ama şimdi toparladm kendmi tek olsun bizim olsun inşallahh.. Rabbim büyük ne yapalım bu bizim imtihanımz belki daha çokk beklicez..

Şimdi daha iyiym ilk duyduğmda anestezininde etkisyle sanırım baya ağladım ama şimdi toparladm kendmi tek olsun bizim olsun inşallahh.. Rabbim büyük ne yapalım bu bizim imtihanımz belki daha çokk beklicez..
Kuzumm sakin icerleyip stres yapma ne dedik bastan beri az yumos kaliteli yumos sakin üzûlme birtane olsun hayirlisiyla senin olsun bak saglikla döllenecekler donupp üseyeceklerr ve sonra simsicacik annelerine gelip siki siki sarilcaklar bu tedaviyi stres bitirir benimde hic yumosum yok bitane vardi ii bak cok sükür kucagimda teyzesi en olumsuz vaka diolardi papyonkilikli ma 2. Gün dediler gelisimi dediler tek kordon dedilerr hoopp findigim hepsine karsi geldi seninkide gelcek canim benim insallah

benim de 3 topladilar 2 dollendi 1 tanesi canim ot tikiyor hamdolsun sukrolsun... R ravza54 un dedigi gibi ne olacagi hicccc belli olmaz. bak bu konuda mesela 2 tane 2. gun embriyosu var biri ikiz diye hatirliyorum biride ben mesela bazen olmaz denen olur. Rabbim ol desin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…