Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

İnşallahhh.. Rabbim büyük daha umutluyum çok şükür..

Aynen canım sabredip görücez inşallah Rabbim nasip eder bu kez.. 2 yumurtam vardı ama oldu diye umut olurum inşallah birilerine bende

Eeee annesi okadar olcak valla dua et simdilik ot tikiolar bide genc kiz oldularmii ahh ahh ne tikarlar bilmemm yerim ben onu öp findigimi koklaya koklaya Allah im bòyle gúzel tasayi stresi hepsine nasib etsin kardeslerimin insallah

NursELmira canım ne diyorduk 1 tane olsun bizim olsun. inan ben umutluyum çok okudum böyle 1 tane olup ta kucağına alanı sen de alacaksın inşallah yeter ki moralini bozma umudunu kaybetme. dualarım seninle... @jonguıl nasılsın test günün bugün mü yoksa bak senden de umutluyum haa alacaz hayırlı haberler inşallah

kızlar günaydın yardımınıza ihtiyacım var kafayı yicem cumartesi gün doktora gittim sağolsun kendisi sonuç kısmıyla ilgilenmediği için gidip haber vereyim negatifi yeni tedaviyi konuşayım yeni paracıkları duyunca iyi kötü biraz konuşur dedim neyse her zamanki gibi allah allah çok ümitliydim vs bu arada kanama başladı mı dedi yok dedim bunun yüz ifadesi bir anda değişti bu işte bi anormallik var dedi o zaman yumurta çatlamamış dedi güya doğal siklusta transfer etti ya nasıl yani dedim siz takiplerinizde anlamıyor musunuz yumurtanın çatlayıp çatlamadığını işte geveledi tahlillerine baktım vs diliyle dişi arasında bişeylr söyleyip tekrar bi beta baktıralım sonra görüşelim dedi ya gebelik varmış ya bi anormallik... test tabi ki yine negatif yani gebelik yok anormallik var ama burdaki anormallik ne onu çözemedim internetten yanlış zamanda mı transfer etti? bi de transfer günü sanki bi aksilik olmuştu spekulumu çıkardı yenisini taktı falan ya içimde ne oluyor anlayan biri varsa anlatsın bana bu arada doktora tekrar yarın gidecem belki adet olurum diye oyalandım ama hala bişey yok

Alla alla canm bende hiç bilmyrm ki yardmcı olamıcam.. Benmde senin gibi olacak normal siklüsta transfer olacak( tabi gelişirse) ama siklusn hangi dönemine denk gelecek bilmyrm. Sen estrofem kullandın mı? Bana 1 hafta sonra lucrin başlıcak ve muhtemelen çatlatma iğnsi yaptıracak.. Sen hiç ilaç kullandın mı ve kan değerlerine bakıldı mı transfer öncesi estrodiol, progesteron falan??

ben ilk 10 gün hiçbişey kullanmadım 10 gün sonra gidince yumurta istediğimiz gibi büyümemiş beklersek süreç uzar stres olursun dedi o yüzden klomen verdi. transfer öncesi de değerlerime bakıldı lh 35 mesela yani ovulasyon başlamış gibi görünüyor progesteren 1.03 gibi bişeydi . ilk tedavimde düşükten sonra da dondurulmuş transfer edilecekti onda ben de estrofem kullanmıştım ve çatlatma iğnesi vermişti bunda çatlamamış ne demekse

Kızlar maalesef benim sonucumda negatif koca sıfır. Test günüm yarındi bugün yaptırdım üstümde yük olmuştu. Bu tüp bebeği herkes biliyordu işin yoksa tek tek herkese açıklama yap en zor kısmı o şuan allah sabır versin valla diyecek bişey diyemiyorum. Allah takdiri yapacak bişey yok

kelin ilacı olsa başına sürer derler ne diyim şimdi Rabbim dayanma gücü versin çok zor ama elalem kısmına hiç takılma olmadı de geç kimseye laf anlatmak zorunda değilsin derdinin üstüne derdin bu olmasın

Canım ne desem bilemedm kelimeler yetmiyor bazen hislerini anlatmaya ama şunu söyleyeblirm kendi sonucuma bu kdar yıkılırım çok üzgünüm Rabbim sabrını arttırsn.. Maddi ve manevi tekrar deneme gücü versin.. Vaktini bekliyor inşallah kendiliğinden geliverir miniğiniz belli mi olur Rabbim çok büyük...

Aynen canım ya allah hepimize dayanma gücü versin. Zaten olmayacak gibiydi önümüze bakacaz bakmasına ama embiryo gelişimine tıbbın bi çaresi yokmuş o nolcak bilmiyorum

Amin canım inşaallah Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin ne diyelim allah istediği zaman olacak bizim istememiz yetmiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah

Allah sabrını ve dayanma gücünü arttirsin. İnsanlara açıklamak zordur hatta onların verdiği teselli edici sözlerde bazen canı yakabiliyor. Kimsenin seni uzmesine izin verme. Sadece vakti zamanı gelmemiş. Daha çok dua edeceğiz inşallah en kısa zamanda kendinden gelecek.

Canım doktorunun protokolünü bilmyrm ama sanırım hormonların hazr olmasa transfer yapmazdı bir ay daha bekleyelim derdi.. İnşallah önemli bi durum yoktur ve kırmızılar gelir seni üzmeden.. Belki bu kez biraz farklı bir yöntem kullanır..

Aynen canım ya allah hepimize dayanma gücü versin. Zaten olmayacak gibiydi önümüze bakacaz bakmasına ama embiryo gelişimine tıbbın bi çaresi yokmuş o nolcak bilmiyorum
derdi veren Allah dermanını da verecek bizim umudumuz tıptan değil ki güzelim ALLAH büyük ol der oluverir

doktor kaynaklı değil vücudum bana bir oynadı bu sefer herşey normalken o yumurta niye çatlamadı. o kadar iğne ilaç derken canımızdan olacağız bıktım artık bıktımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…