Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Tatlım soğan kürü rahmide temizliyor..bir ön hazırlık gibi düşün..su miktarını azaltarak dene istersen tatlım ..birde içeceğin zaman sakın koklama direk ağzını doldur yut..

NursELmira canım çok çokkkkk sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Pembe akıntın tutunmadır endişe etme, benim de kahverengi olmuştu. Yarın güzel haberlerle gel inşallah taze annecik :)
Ayy inşallah canım yaa kahverengi açık pembe değişiyo iki gündür ama ağrım falan yok çok şükür dün bi kasığmda batma oldu geçti.. İnşallahh yarına güzel haberler vereblrm uykumda kaçtı vallaa:) sen napysn bebişler uyumuyor mu bu saatte ayaktasın sende :)

İnşallah güzel haberlerini alırız canım. Ay benim oğlan pek fena bu aralar,daha yenice uyudu. Kucakta durmaz, yerde durmaz oy oy çok yoruyor anlayacağın. Teli elime zor alıyorum hemen kapıyor.

1 tane.. Sanırım rahimde problem var 3 tür böyle oluyor
tatlım döllenmede felan sorun yoksa inşallah kendiliğinden olacaktır..ama belki ikiz falansa değerler başta oynarmış..iki gün sonra tekrar kan ver umut herzaman vardır..tek yumurta ikizlerindede olsa biri iptal olunca değer düşüp yeniden yüksele biliyormuş..

Sperm morfolojisinde sıkıntı var malesef yumrta kalitesnde de öyle.. Ama ona rağmen doktrları şaşrtacak derecede kaliteli embriyo oluşuyor fakat tutunamıyor.. Benm aklıma artk başka bişey gelmiyo ilk fırsatta histerskopi yaptırıcam.. Herşeyin hayırlısını versin Rabbim

Canim Rabbim hayırlısıni versin üzülme nolur. Tam histereskopi oldun mu hiç diye soracaktım. Ben kendimin bu transferdeki tutunmayi ona bagliyorum. Çünkü diğer transferlerimde senin gibi olmuştu. Au histereskopi yi hallet güzel olacak inşallah her şey

İnşallah canm korkutuğum yine başıma geldi.. Aslnda ben tedavi başında istemştm ama doktor sulu hsg yapalım zaten bi sıkıntı varsa belli olur ozamn histrskopi yaparz demişti. Usg sonucu temiz çıkınca gerek yok dedi.. Senin histeroskopide herhangi bişey çıkmşmydı peki

Keşke direk sıfır yazsa o kağıtta çok yoruldm her sefernde aynı şeyi yaşamaktan 12. Gün bgn

Ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim daha fazla sınamasin, uzmesin. Bu yolda son cektigin uzuntudur inşallah. Bir kaç gün daha ilaçlara devam etsen. Böyle değeri dusup çıkan ve hamileliği sağlıklı devam edenler oluyor.

Evet canım cokukluk varmış Rahimde. Ama doktor onu ultrasonda farketmistim çok olmadığı için onemsemedim dedi. Cokuklugu düzeltti, traslama yaptı birde. Bir sonraki adetimde de rahmin çok güzel kalinlasmis dedi yani bi sorun olmasa çizik dahi atsa ise yariyo bu histereskopi

Doktorda devam etmemi söyledi bişey değişmeyeceğini bile bile edicem.. Sonrada hiç ara vermeden bidaha denicem gücüm yetene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…