Tatlım soğan kürü rahmide temizliyor..bir ön hazırlık gibi düşün..su miktarını azaltarak dene istersen tatlım ..birde içeceğin zaman sakın koklama direk ağzını doldur yut..Evet canım soğan kürü yap bence. Canım bir şey soracam incir kürünu kaynatip suyu içiliyor ya ben soğan kürü incir kürü vs suyu içildiği zaman midem bulaniyor içermiyorum yani denedim ama olmuyor bi türlü. Katı şeyleri yiyebilirim ama tadı kötü bile olsa yani arı sütü bal polen o tarz şeyler yapıyorum. Katı olarak yapılacak kur varsa canım ben onları deniyeyim
Sende pco yok dimi? Yumurta sayın baya iyi..son fsh ve lh değerin kaçtı tatlım?Evet canım yaptım tedavi öncesi işte 24 tane yumurta görünüyordu 20 tanesini topladılar geriden gelen 8 e yakın yumurtayi bıraktıklar ilaç verdiler baskılasin diye faydasını gördüm yani
Canim sogan kúrú icindeki pislikleri kist ve vesayreler icin degilmiEvet tatlım bunu biliyorum ama hamilelik için önce soğan kürü ile başlanması lazım diye biliyorum..
Evet tatlım işte ilk ondan başlanmalı enfeksiyon falan varsa temizleniyormuş..Canim sogan kúrú icindeki pislikleri kist ve vesayreler icin degilmi
Ayy inşallah canım yaa kahverengi açık pembe değişiyo iki gündür ama ağrım falan yok çok şükür dün bi kasığmda batma oldu geçti.. İnşallahh yarına güzel haberler vereblrm uykumda kaçtı vallaa:) sen napysn bebişler uyumuyor mu bu saatte ayaktasın sende :)NursELmira canım çok çokkkkk sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Pembe akıntın tutunmadır endişe etme, benim de kahverengi olmuştu. Yarın güzel haberlerle gel inşallah taze annecik :)
İnşallah güzel haberlerini alırız canım. Ay benim oğlan pek fena bu aralar,daha yenice uyudu. Kucakta durmaz, yerde durmaz oy oy çok yoruyor anlayacağın. Teli elime zor alıyorum hemen kapıyor.Ayy inşallah canım yaa kahverengi açık pembe değişiyo iki gündür ama ağrım falan yok çok şükür dün bi kasığmda batma oldu geçti.. İnşallahh yarına güzel haberler vereblrm uykumda kaçtı vallaa:) sen napysn bebişler uyumuyor mu bu saatte ayaktasın sende :)
cok uzuldum....Kızlar yine şaşırtmadı beni durumum kan sonucu 74 geldi artık ne tedavi istyrm ne de hayal kırıklığı yaşamak.
Kaç tane transfer edilmişti tatlım sanaKeşke direk sıfır yazsa o kağıtta çok yoruldm her sefernde aynı şeyi yaşamaktan12. Gün bgn
tatlım döllenmede felan sorun yoksa inşallah kendiliğinden olacaktır..ama belki ikiz falansa değerler başta oynarmış..iki gün sonra tekrar kan ver umut herzaman vardır..tek yumurta ikizlerindede olsa biri iptal olunca değer düşüp yeniden yüksele biliyormuş..1 tane.. Sanırım rahimde problem var 3 tür böyle oluyor
Canim Rabbim hayırlısıni versin üzülme nolur. Tam histereskopi oldun mu hiç diye soracaktım. Ben kendimin bu transferdeki tutunmayi ona bagliyorum. Çünkü diğer transferlerimde senin gibi olmuştu. Au histereskopi yi hallet güzel olacak inşallah her şeySperm morfolojisinde sıkıntı var malesef yumrta kalitesnde de öyle.. Ama ona rağmen doktrları şaşrtacak derecede kaliteli embriyo oluşuyor fakat tutunamıyor.. Benm aklıma artk başka bişey gelmiyo ilk fırsatta histerskopi yaptırıcam.. Herşeyin hayırlısını versin Rabbim
İnşallah canm korkutuğum yine başıma geldi.. Aslnda ben tedavi başında istemştm ama doktor sulu hsg yapalım zaten bi sıkıntı varsa belli olur ozamn histrskopi yaparz demişti. Usg sonucu temiz çıkınca gerek yok dedi.. Senin histeroskopide herhangi bişey çıkmşmydı pekiCanim Rabbim hayırlısıni versin üzülme nolur. Tam histereskopi oldun mu hiç diye soracaktım. Ben kendimin bu transferdeki tutunmayi ona bagliyorum. Çünkü diğer transferlerimde senin gibi olmuştu. Au histereskopi yi hallet güzel olacak inşallah her şey
Keşke direk sıfır yazsa o kağıtta çok yoruldm her sefernde aynı şeyi yaşamaktan12. Gün bgn
Evet canım cokukluk varmış Rahimde. Ama doktor onu ultrasonda farketmistim çok olmadığı için onemsemedim dedi. Cokuklugu düzeltti, traslama yaptı birde. Bir sonraki adetimde de rahmin çok güzel kalinlasmis dedi yani bi sorun olmasa çizik dahi atsa ise yariyo bu histereskopiİnşallah canm korkutuğum yine başıma geldi.. Aslnda ben tedavi başında istemştm ama doktor sulu hsg yapalım zaten bi sıkıntı varsa belli olur ozamn histrskopi yaparz demişti. Usg sonucu temiz çıkınca gerek yok dedi.. Senin histeroskopide herhangi bişey çıkmşmydı peki
Doktorda devam etmemi söyledi bişey değişmeyeceğini bile bile edicem.. Sonrada hiç ara vermeden bidaha denicem gücüm yetene kadarNe diyeceğimi bilemiyorum Rabbim daha fazla sınamasin, uzmesin. Bu yolda son cektigin uzuntudur inşallah. Bir kaç gün daha ilaçlara devam etsen. Böyle değeri dusup çıkan ve hamileliği sağlıklı devam edenler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?