Canim benim sizinde guzel haberlerinizi alacagiz insallah .Allahim ne muradiniz varsa versin en yakin zamandaSıra sende arkadaşım ben inanıyorum. Güzel gül katlanacak. Ayağını bebisin inşallah surtmustur. Peşin sıra bizde geliriz inşallah
Ay çok sevindim rabbim tamamını getirsin inşallah..İnşallah canım arkadaşım hayrlısyla inşallah katlanarak devam eder
Canım evet kırmızı değil pembe sürekli uzanyrm doktrumla konştm olablr dedi pazar günkü sonuca bakıcaz artk.. 10. Gün bugün canmCanim benim korkma doktorunu ara istersen ve fasla yorulma uzan kalkma pembeyse kaorma kuzum Allahin izniyle biseycik olmaz .endiselenme bebisin seninle .Allahim gonlundekini omrune yazsin bugun kacinci gun
Allah razı olsun.Allahım en kısa zamanda bu topikteki herkese nasip etsin inşallahhAy çok sevindim rabbim tamamını getirsin inşallah..
Aminnnnnnn hayalim uc kelime oda soyle evli mutlu cocuklu.bebisi olmayan kalmayacak guzel Allahikin izniyleAllah razı olsun.Allahım en kısa zamanda bu topikteki herkese nasip etsin inşallahh
Olur canim kalintisi olur o halen orda yerlesti ve kendini gelistirip yerini kuvetlendirior gelebilir korkma dok òyle demisti bak bir iki damlaymis insallah hayirlisiyla bu sefer olcak gùven miniklerineCanım pembemsi peçeteye geldi bi kaç damla bilmyrm hayra yormak istyrm ama bu saatten sonra yerlşme kanaması olamaz.. Buhün adet günümdü normalde ondan mı acaba blmyrm
İnşallah canım çok teşekkür ederim şimdlk geçti çok şükürOlur canim kalintisi olur o halen orda yerlesti ve kendini gelistirip yerini kuvetlendirior gelebilir korkma dok òyle demisti bak bir iki damlaymis insallah hayirlisiyla bu sefer olcak gùven miniklerine
kim demis olmaz diye bal gibi olur. cok kirmizi adet kani gibi degilse endiselenme. batmalar ve cekilmeler varsa umt etmeli benceCanım pembemsi peçeteye geldi bi kaç damla bilmyrm hayra yormak istyrm ama bu saatten sonra yerlşme kanaması olamaz.. Buhün adet günümdü normalde ondan mı acaba blmyrm
Hemde ne batmalar canım ama yatınca ikiside geçti çok şükür.. Rengi pembeydi kırmızı değldi inşallahh güzel olurkim demis olmaz diye bal gibi olur. cok kirmizi adet kani gibi degilse endiselenme. batmalar ve cekilmeler varsa umt etmeli bence
pozitifi gormussun Sukur progesteron verebilir drun busurectensonra. guzellikler bulsun insallahHemde ne batmalar canım ama yatınca ikiside geçti çok şükür.. Rengi pembeydi kırmızı değldi inşallahh güzel olur
Cok sükür canim benim artsin bol bol degerlerrrİnşallah canım çok teşekkür ederim şimdlk geçti çok şükür
Canım benim çok sevindim gözün aydın rabbim inşaallah devamını sağlar sağ salim kucağına alırsın. ayy ne güzel haber ya çok mutlu oldum :)Canlarım hepinize hayrlı cumalar dilerim.. Kan sonucumu şimdi öğrendim 77 geldi inşallah Rabbim devam ettrir
Canm Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallahh.. İki gündür hafif hafif pembe kanamam oluyor yarın netleşir canm henüz sevinemedmCanım benim çok sevindim gözün aydın rabbim inşaallah devamını sağlar sağ salim kucağına alırsın. ayy ne güzel haber ya çok mutlu oldum :)
Evet tatlım bunu biliyorum ama hamilelik için önce soğan kürü ile başlanması lazım diye biliyorum..GÜNAYDIN KIZLAR kür icin neler ògrendim 2 yollu varmis bu hamileligin yani 2 kür biri kan degerlerini arttirio biride yumurtanin catlamasini saglio insallah yùkleyebilirim
Evet canım soğan kürü yap bence. Canım bir şey soracam incir kürünu kaynatip suyu içiliyor ya ben soğan kürü incir kürü vs suyu içildiği zaman midem bulaniyor içermiyorum yani denedim ama olmuyor bi türlü. Katı şeyleri yiyebilirim ama tadı kötü bile olsa yani arı sütü bal polen o tarz şeyler yapıyorum. Katı olarak yapılacak kur varsa canım ben onları deniyeyimBenim reglm halen yoluna oturmadı..ilk soğan kürü ile başlicam inşallah..başka kimler neye başlıyor kızlar?
inşaallah canım yarın değerin katlar güzel haberlerini alırız rabbim bebeğini korusun inşaallahCanm Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallahh.. İki gündür hafif hafif pembe kanamam oluyor yarın netleşir canm henüz sevinemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?