Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Tamam canım o aktara gidince bizimle de paylaş. Bende birşey öğrenirsem paylaşacağım canım. Rabbim inşaallah bu sene geride kalanlara yani hepimize nasip eder. Bazen bebek mevzusu hiç aklıma gelmiyor bazen de kendimi aşırı üzgün mutsuz iç geçirir gibi hissediyorum. Allahım yardım etsin bize inşaallah

Kizlar size bisey sorucam ben keci sutu verebilirmiyim cimcimeye pek ciliz .ben emzirmiyorum anne sutune yakin en iyi sut keci sutuymus .kac aylikken veriliyo
Kuzum benimki 7 aylikti ben.verdim ama sevmedi zaten direkt sùt olarak verilmio yogurt olarak verdim yada muhallebi yaptim yulaf unuyla ama dedimya biz ek gidayi itiraz ettigimiz icin kabul etmedi bide yogurdu sulu olurmus sulu yogurduda sevmio bizimki bakalim az daha bùyùsùn diorum gecistiriom kendimi bide sùt úrúnlerine alerjisi varmi dikkat et bide ben ilk inek sútúyle basladim yogurt seklinde benim bilgim bukadar keci sútù 1 yas die biliorum ama yasagi deldik biz hos delsek ne ayni kaldik

Arkadaşım aktarin ismi pendik yanıklar. Telefonlada derdini anlatıp sana uygun kurleri yolluyorlarmis. Ben biraz bakindim. Herkese farklı şeyler tavsiye edilmiş.

Bebek mevzusu dediğin gibi bazen çok ağır geliyor bazen hayat akıp gidiyor. İnşallah Rabbim daha fazla bekletmeden geride kalanlara nasip eder.

Canim benim evet herkes oyle diyo ben burda dm de baktim mamasi var dogduktan sonra verilebilenlerden .ama buradaki tanidiklarim verme diyo.mamadan tiksindirisin diyolar .bide bisey sorucam canim 5.5 aylikken biseyleri tutmaya calisiyorlarmi .Allahim korusun artik hepimizin evladini .rabbim diger arkadslarimida en yakin zamanda nasip etsin .

Aminnnnnnnn arkadasim bilinki ogunler gelecek .Rabbim nasip edecek kuzularim hic inancinizi umudunuzu yitirmeyin Rabbim saglikli sihhatli nasip etsin

Himm anladim canim ben hic mama vermedim ondan bakmadim hatta cok sòylediler tùrkiyedekiler kasik mamasi ver die ama biliosun burdakiler kiloyu sevmio hicmi hic zayif dogdu kilosu gayet ii dio sen sebze meyve ver dio dok. Bende bir iki veriorum iste ama yogurda bayilioruz tabi dis cikarinca herseyi kesti sen baskalarina aldirma herkesin damak tadi ayri ne malum igrenmiyecek belki dok. Bi danis bide kac kiloki zayif diosun canim benimki uzun sùreli eldiven kullandim dok. Cok kizdi tutma becerisini olusturamamis die her bebek farkli zamanlarda tutuo benimki 4 aylikti tutma nerde ama yavas yavas tuttuk tabi eline verdim suyunu bile direkt bardakla icirdim simdi kendi tutup icio sulugunu bardagini tabi dòkùoz ama olcak okadar bana múzikli oyun halisi cok fayda verdi iki duan icinde aminnnn ecmainn insallah canim benim insallah

Kızlarr çok üzgünüm az önce peçeteye kan geldi.. Öncesnde sol kasığımda iğne batmaları olmştu şiddetli ne düşünmelym blmyrm
Canim benim korkma bendende papyonkilikli mdanda gelmisti cok degilse ve taze kan degilse korkma sirt ústù yat uzan ve batmalar varsa insaat yapio minigin onun kalintilaridir canim benim merak etme ama dinlen kòtù seyler dúsunme

Canım pembemsi peçeteye geldi bi kaç damla bilmyrm hayra yormak istyrm ama bu saatten sonra yerlşme kanaması olamaz.. Buhün adet günümdü normalde ondan mı acaba blmyrm

Canım pembemsi peçeteye geldi bi kaç damla bilmyrm hayra yormak istyrm ama bu saatten sonra yerlşme kanaması olamaz.. Buhün adet günümdü normalde ondan mı acaba blmyrm
Canim benim korkma doktorunu ara istersen ve fasla yorulma uzan kalkma pembeyse kaorma kuzum Allahin izniyle biseycik olmaz .endiselenme bebisin seninle .Allahim gonlundekini omrune yazsin bugun kacinci gun

Canim benim korkma doktorunu ara istersen ve fasla yorulma uzan kalkma pembeyse kaorma kuzum Allahin izniyle biseycik olmaz .endiselenme bebisin seninle .Allahim gonlundekini omrune yazsin bugun kacinci gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…