Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

nurse51 kizz taze anne gúzel anne nerelerdesin nasil gidio coktan Allah in izniyle varmistirsiniz evinize @serenalar kayiplardasin canim kizcen nasil
Çok şükür iyiyiz kızlar
Sütüm indi çok şükür anne sütü alıyoruz
Zeynep te iyi maşallah
Gözümüz çapak oluyor sadece anne sütüyle siliyorum inşallah geçer

aysesahra m kuzum valla beynim durdu soruna yardim edemicem uykusuzluk yorgunluk iice nevrim dòndú Nautilus kuzum insallah degildir kist cok sanci yapio benimki en azindan yapiodu

Şu anda arkadaşım kist değil. Benim bir yumurtaligim varya ikisi birden gelişince ne bileyim acaba çatlamaz kalirmi korkusu yaşıyorum. Sen nasılsın bu arada? Bebis nasıl?

Çok şükür iyiyiz kızlar
Zeynep te iyi maşallah
Oyy yesinler o zeynebi emi kokulu kokulu òp insallah çokşükür cok sevindim saglikla beslensin topigin minigi olur canim benimkide cok oluodu soguktan diolardi sen ihmal etme hep sil

Şu anda arkadaşım kist değil. Benim bir yumurtaligim varya ikisi birden gelişince ne bileyim acaba çatlamaz kalirmi korkusu yaşıyorum. Sen nasılsın bu arada? Bebis nasıl?
Himm anladim canim benim ayy uykusuzluktan ne okuduysam onu anliomda okudugumuda dogru okuyommu sen bana sor korkma insallah hayirlisiyla catlar kuzum böylece tecrube olur herkese hayirlisiyla ayy teyzesi elkerinizden öper cok sükür ii egzamamiz aziodu bi ara hemen ònlemini aldim Allah im insallah benide teyze eder hayirlisiyla sen nasilsin

Canım kusura bakma bildirimim gelmedi yeni fark ettim. Canım benim uç tedavi de de taze transfer oldu dondurmaya embiryo kalmıyordu kaliteli olarak canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin
canim malesef yine olmadı.bu sefer 13yumurta topladilar.10tanesi işleme alındı.neyazikki bu sefer dollenmedi bile bu sefer herşeyi yaptim.vitamin arisutu incir kuru yapmadığım şey kalmadı ilkinde hiç bişey yapmadığım halde yine beş tane kalmıştı.neyse RABBİM kızıma uzun ömür versin hepinizin yüzünü guldursun.zaten olacağı olsaydı doğal yoldan bile hamile kaldırdım.benim için tup sayfası kapanmıştır.onca emek para hepsi boşuna gitti.zaten görünürde bir sorun yok olacağı varsa olur.inan dün sanki ömrümde 10yil gitti Çok ÜZGÜNÜM

merhaba yasınız kaç benimde ilk denemem negatif kasımda 2 .yi denicem vitaminleri kullanıyorum etki edicekmi bakalım ilkinde 3. günden sonra ilerleme kaydedilmedi malum rezervde az 6 yumurta anca cıktı.

merhaba yasınız kaç benimde ilk denemem negatif kasımda 2 .yi denicem vitaminleri kullanıyorum etki edicekmi bakalım ilkinde 3. günden sonra ilerleme kaydedilmedi malum rezervde az 6 yumurta anca cıktı.
canım benim yas 26 sakin rezerve takilma benim yumurtalarim hepsi olgun ilk tupte baya topladilar hepside isleme alinmisti.ama ikisindede transfere gidemedim.dogal yoldan bir kizim var.gorunurde sperm ve yumurtada sorun yok ama olmuyor.yani nasip olmayinca ne olursa olsun olmuyor.

anladım bana yumurta kalitesiz dedi doktorum 2. dede aynısı olursa yapıcak bişey dedi dölleniyor ama büyümesi 2 gün normal 3. gün yavaşlıyo .en azından senin kızın var benim yaş 29 hiç hamile kalmadım hakkımızda hayırlısı

Canım benim ya hayırlısı olsun artık diyecek birşey de bulamıyorum ama seni çok iyi anlıyorum aynı durumları bende yaşadım bizim de tüp bebek defteri kapandı normal yolla olursa olur artık bekleyecez mecbur olmasa rabbimin takdiri ne yapalım demek anne baba olmak alnımiza yazılı değil deriz önümüze hayatımıza bakarız

Ay kuzum oda benim gibi egzamalimi. Benimde bu ara coştu. Krem fayda etmiyor nedense. Onlar bari çekmesin. Öp onu benim için. İnşallah burada benim gibi bekleyen herkes hamile kalıp anne olur. Ben doktora git gel. Onun dışında hobilere sardim. Yoksa keçi sayım azalacak.

Canım ya aynen benimde yaş 29 çocuğum yok ve üçüncü tüp bebekte de senin yaşadıklarınin aynısı iki gün kadar normal bölünme oluyor 3. Günde bölünme gelişme geriliyor ve yapacak birşey yok dendi banada. Seninle sanırım sebepsiz infertilite topiginde konuşmuştuk. Canım en azından senin ilk deneme de oldu ikinci de aynı olacağı belli olmaz daha belli değil yani sizinkinde İnşasllah bh sefer embiryolarin günüyle uyumlu şekilde bölünür

Insallah canim evet konusmustuk bende dun gittim doktora onde giden yumurta var dedi hizli buyuyor benim yumurta o yuzden bant tedavisi verdi bana onu uygulayip kasım ayi adetinle gel dedi bakalim bunuda deniyim inss bu sefer nasip olur.

Canini sıkma ama benim bi akrabamin senib gibi kizi var ikinciyi uc dort sene ugrasti olmadi sonra vazgectiler olmuyo diye ikinci ye hamile kaldi daha bir yasina girmedi bebis ucuncuye hamile kaldi dusun rabbim once aratiyo sonradanda veriyo nasip kismet bu isler biz elimizden geleni yapiyoruz vericek inss ben inaniyorum.

Çok şükür iyiyiz kızlar
Zeynep te iyi maşallah
Tatlım masaj yap göz pınarları tıkalıdır. Oğlumun da öyleydi. Gözleri sürekli yaşlı ve çapaklıydı. Masajla 7-8 aylıklen düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…