İyi hatırlattın benim fırsatım varken bugün saç boyama işini halledeyim :)))Oyy canim ya aynen hic sorma he yaslandik demekki evlenmeden önce sabaha kadar cay dedikodu sabaha karsi 2 saatlik uyku bide kalkip bi ton makyaj yap ise simdi kas biyik hak getire
Günaydın güzellik...Günaydin kardescanlarim
Çok şükür iyiyiz kızlarnurse51 kizz taze anne gúzel anne nerelerdesin nasil gidio coktan Allah in izniyle varmistirsiniz evinize @serenalar kayiplardasin canim kizcen nasil
Ayva kompostosu çok güzel süt yapıyor tatlım..bizim buralarda meşhurdur sütü azalana hemen içirirler...Çok şükür iyiyiz kızlar
Sütüm indi çok şükür anne sütü alıyoruz
Zeynep te iyi maşallah
Gözümüz çapak oluyor sadece anne sütüyle siliyorum inşallah geçer
İyi hatırlattın benim fırsatım varken bugün saç boyama işini halledeyim :)))
Oyy yesinler o zeynebi emi kokulu kokulu òp insallah çokşükür cok sevindim saglikla beslensin topigin minigi olur canim benimkide cok oluodu soguktan diolardi sen ihmal etme hep silÇok şükür iyiyiz kızlar
Zeynep te iyi maşallah
Himm anladim canim benim ayy uykusuzluktan ne okuduysam onu anliomda okudugumuda dogru okuyommu sen bana sor korkma insallah hayirlisiyla catlar kuzum böylece tecrube olur herkese hayirlisiyla ayy teyzesi elkerinizden öper cok sükür ii egzamamiz aziodu bi ara hemen ònlemini aldim Allah im insallah benide teyze eder hayirlisiyla sen nasilsinŞu anda arkadaşım kist değil. Benim bir yumurtaligim varya ikisi birden gelişince ne bileyim acaba çatlamaz kalirmi korkusu yaşıyorum. Sen nasılsın bu arada? Bebis nasıl?
Benim saçlar kısa..ben evde kendim boyuyorum..hazırda boyamda var ama ben tembelim :)))túh gitti paraciklar burda çok pahali ya kesim boya zamanim geldide gecio valla ama kapaliyimya salliomda salliom ohh bugün gúzellik degisiklik gùnù
canim malesef yine olmadı.bu sefer 13yumurta topladilar.10tanesi işleme alındı.neyazikki bu sefer dollenmedi bile bu sefer herşeyi yaptim.vitamin arisutu incir kuru yapmadığım şey kalmadı ilkinde hiç bişey yapmadığım halde yine beş tane kalmıştı.neyse RABBİM kızıma uzun ömür versin hepinizin yüzünü guldursun.zaten olacağı olsaydı doğal yoldan bile hamile kaldırdım.benim için tup sayfası kapanmıştır.onca emek para hepsi boşuna gitti.zaten görünürde bir sorun yok olacağı varsa olur.inan dün sanki ömrümde 10yil gitti Çok ÜZGÜNÜMCanım kusura bakma bildirimim gelmedi yeni fark ettim. Canım benim uç tedavi de de taze transfer oldu dondurmaya embiryo kalmıyordu kaliteli olarak canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin
merhaba yasınız kaç benimde ilk denemem negatif kasımda 2 .yi denicem vitaminleri kullanıyorum etki edicekmi bakalım ilkinde 3. günden sonra ilerleme kaydedilmedi malum rezervde az 6 yumurta anca cıktı.canim malesef yine olmadı.bu sefer 13yumurta topladilar.10tanesi işleme alındı.neyazikki bu sefer dollenmedi bile bu sefer herşeyi yaptim.vitamin arisutu incir kuru yapmadığım şey kalmadı ilkinde hiç bişey yapmadığım halde yine beş tane kalmıştı.neyse RABBİM kızıma uzun ömür versin hepinizin yüzünü guldursun.zaten olacağı olsaydı doğal yoldan bile hamile kaldırdım.benim için tup sayfası kapanmıştır.onca emek para hepsi boşuna gitti.zaten görünürde bir sorun yok olacağı varsa olur.inan dün sanki ömrümde 10yil gitti Çok ÜZGÜNÜM
canım benim yas 26 sakin rezerve takilma benim yumurtalarim hepsi olgun ilk tupte baya topladilar hepside isleme alinmisti.ama ikisindede transfere gidemedim.dogal yoldan bir kizim var.gorunurde sperm ve yumurtada sorun yok ama olmuyor.yani nasip olmayinca ne olursa olsun olmuyor.merhaba yasınız kaç benimde ilk denemem negatif kasımda 2 .yi denicem vitaminleri kullanıyorum etki edicekmi bakalım ilkinde 3. günden sonra ilerleme kaydedilmedi malum rezervde az 6 yumurta anca cıktı.
anladım bana yumurta kalitesiz dedi doktorum 2. dede aynısı olursa yapıcak bişey dedi dölleniyor ama büyümesi 2 gün normal 3. gün yavaşlıyo .en azından senin kızın var benim yaş 29 hiç hamile kalmadım hakkımızda hayırlısıcanım benim yas 26 sakin rezerve takilma benim yumurtalarim hepsi olgun ilk tupte baya topladilar hepside isleme alinmisti.ama ikisindede transfere gidemedim.dogal yoldan bir kizim var.gorunurde sperm ve yumurtada sorun yok ama olmuyor.yani nasip olmayinca ne olursa olsun olmuyor.
Canım benim ya hayırlısı olsun artık diyecek birşey de bulamıyorum ama seni çok iyi anlıyorum aynı durumları bende yaşadım bizim de tüp bebek defteri kapandı normal yolla olursa olur artık bekleyecez mecbur olmasa rabbimin takdiri ne yapalım demek anne baba olmak alnımiza yazılı değil deriz önümüze hayatımıza bakarızcanim malesef yine olmadı.bu sefer 13yumurta topladilar.10tanesi işleme alındı.neyazikki bu sefer dollenmedi bile bu sefer herşeyi yaptim.vitamin arisutu incir kuru yapmadığım şey kalmadı ilkinde hiç bişey yapmadığım halde yine beş tane kalmıştı.neyse RABBİM kızıma uzun ömür versin hepinizin yüzünü guldursun.zaten olacağı olsaydı doğal yoldan bile hamile kaldırdım.benim için tup sayfası kapanmıştır.onca emek para hepsi boşuna gitti.zaten görünürde bir sorun yok olacağı varsa olur.inan dün sanki ömrümde 10yil gitti Çok ÜZGÜNÜM
Himm anladim canim benim ayy uykusuzluktan ne okuduysam onu anliomda okudugumuda dogru okuyommu sen bana sor korkma insallah hayirlisiyla catlar kuzum böylece tecrube olur herkese hayirlisiyla ayy teyzesi elkerinizden öper cok sükür ii egzamamiz aziodu bi ara hemen ònlemini aldim Allah im insallah benide teyze eder hayirlisiyla sen nasilsin
Canım ya aynen benimde yaş 29 çocuğum yok ve üçüncü tüp bebekte de senin yaşadıklarınin aynısı iki gün kadar normal bölünme oluyor 3. Günde bölünme gelişme geriliyor ve yapacak birşey yok dendi banada. Seninle sanırım sebepsiz infertilite topiginde konuşmuştuk. Canım en azından senin ilk deneme de oldu ikinci de aynı olacağı belli olmaz daha belli değil yani sizinkinde İnşasllah bh sefer embiryolarin günüyle uyumlu şekilde bölünüranladım bana yumurta kalitesiz dedi doktorum 2. dede aynısı olursa yapıcak bişey dedi dölleniyor ama büyümesi 2 gün normal 3. gün yavaşlıyo .en azından senin kızın var benim yaş 29 hiç hamile kalmadım hakkımızda hayırlısı
Insallah canim evet konusmustuk bende dun gittim doktora onde giden yumurta var dedi hizli buyuyor benim yumurta o yuzden bant tedavisi verdi bana onu uygulayip kasım ayi adetinle gel dedi bakalim bunuda deniyim inss bu sefer nasip olur.Canım ya aynen benimde yaş 29 çocuğum yok ve üçüncü tüp bebekte de senin yaşadıklarınin aynısı iki gün kadar normal bölünme oluyor 3. Günde bölünme gelişme geriliyor ve yapacak birşey yok dendi banada. Seninle sanırım sebepsiz infertilite topiginde konuşmuştuk. Canım en azından senin ilk deneme de oldu ikinci de aynı olacağı belli olmaz daha belli değil yani sizinkinde İnşasllah bh sefer embiryolarin günüyle uyumlu şekilde bölünür
Canini sıkma ama benim bi akrabamin senib gibi kizi var ikinciyi uc dort sene ugrasti olmadi sonra vazgectiler olmuyo diye ikinci ye hamile kaldi daha bir yasina girmedi bebis ucuncuye hamile kaldi dusun rabbim once aratiyo sonradanda veriyo nasip kismet bu isler biz elimizden geleni yapiyoruz vericek inss ben inaniyorum.canım benim yas 26 sakin rezerve takilma benim yumurtalarim hepsi olgun ilk tupte baya topladilar hepside isleme alinmisti.ama ikisindede transfere gidemedim.dogal yoldan bir kizim var.gorunurde sperm ve yumurtada sorun yok ama olmuyor.yani nasip olmayinca ne olursa olsun olmuyor.
Tatlım masaj yap göz pınarları tıkalıdır. Oğlumun da öyleydi. Gözleri sürekli yaşlı ve çapaklıydı. Masajla 7-8 aylıklen düzeldi.Çok şükür iyiyiz kızlar
Zeynep te iyi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?