Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım okuyorum ama yazamadım kactir
Kizim grib oldu yine hapsuruyor geniz akıntısı var burnu açık çok şükür
Peditus veriyorum günde iki kez haftaya kontrol var
Aaa cok gecmis olsun canimcimm havalar cok dengesiz alerji degil dimi yigenim kizimdan 1 ay kúcúk grip zannettik ilk ama megersem alerjikmis hadi hayirlisi haber ver bize insallah

Evet ya kimseler girmiyo artik .herkes dunya telasasiicinde .yinede biz terk etmeyelim burayi .ne gunler gecirdik ne zorluklar gecirdik .hayatin bize ne suprizleri var onuda bilmiyoruz .Allahim daha fazla imyihan eylemrsun bizleri .tez zamanda herkesin muradini versin

Bugün bütün gün karnımın içi yandı anlam veremedim ...acaba gaz felanmı dedim yoooo oda değil..durduk yere enfeksiyon geçirmesem iyi...

Hu huuu kimse yokmuuuu

Arkadaşım iyi hafta sonları. Bu aralar yine sıkıntılı zamanlar geçiyor. Cuma günü iptal edilen tüp bebekten sonra ilk kez doktora gittik.

bütün kızlara bir sorum var. Normalde haftaya regli olmam gerekiyordu ama rahim ve yumurta anca gelişmiş. İki tane yumurta gördü doktor. Catlatma iğnesi vermedi. Büyük bir sıkıntı olmazsa bunlar kendiliğinden çatlar dedi. Ancak kist olmasından korkuyorum. Bildiğiniz doğal bir şeyler varmı? İncir havuç varmış ama onu baya regli ile başlayıp kullanmak gerekiyormuş.

Yok tatlım reglde incir kürü başlanıyor ama çatlaması için ikinci yarıda havuçla incir yapılıyor..

Bu ay bendede 3yumurta gelişmiş çarşamba baktırdığımda 14-15- mm lerdi artık büyümüşlerdir bende incir havuça başlayayım diyorum kist olmasın diye..

Şimdi kızlar benimde bir sorum var...çarşamba günü doktora gittiğimde doktor bana bugün ilişki olsun sonra yasak salı günü gel tekrar bakalım demişti..buraya kadar normal ama doktor eşimin burada olmadığını benim deneme amaçlı kür yaptığımı bilmiyordu..sorun şu ki dün eşim geldi..ben salıya kadar yasağa uysam mı yoksa ne yapsam? Kafam karıştı..bana kalırsa salıya kadar o yumurtalar zaten çatlamış olur..adetin 17. Gününe denk geliyor..ve ben son iki aydır 28-29.günde regl oluyorum..

Bu ay bendede 3yumurta gelişmiş çarşamba baktırdığımda 14-15- mm lerdi artık büyümüşlerdir bende incir havuça başlayayım diyorum kist olmasın diye..

Arkadaşım bu incir havuçu okudum. Ona regli ile birlikte mi başlanıyor yoksa istediğinde havuç incir yapılabilir mi? O kısmı çözemedim. Benim cuma biri 17 mm diğeri 21 mm di. Bize cumartesi den cumaya kadar gün aşırı ilişki dedi. 24-26 mm catliyormus. Kist olmasından çok korkuyorum. Benim normalde pazartesi,sali regli olmam gerekiyordu. Kafam cidden karışık. Rahim kalınlığıda yumurta mmleri ile uyumlu dedi.

Regl le sadece incir yapılıyor yumurta olsun diye10-15gün sonrada havuçla yapılıyor oda çatlatsın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…