Hic sorma hele dahada kaybolanlar var ama ben burdayim kovsanizda gitmimmGerçekten de herkes kayboldu...bebişi olanlar huuu hadi ikinci için katılın bize...
Aaa cok gecmis olsun canimcimm havalar cok dengesiz alerji degil dimi yigenim kizimdan 1 ay kúcúk grip zannettik ilk ama megersem alerjikmis hadi hayirlisi haber ver bize insallahCanım okuyorum ama yazamadım kactir
Kizim grib oldu yine hapsuruyor geniz akıntısı var burnu açık çok şükür
Peditus veriyorum günde iki kez haftaya kontrol var
Aklıma Şener Şen repliği geldi...kovmirem ulan kovmireeem. :)))Hic sorma hele dahada kaybolanlar var ama ben burdayim kovsanizda gitmimm
Aklıma Şener Şen repliği geldi...kovmirem ulan kovmireeem. :)))
Bak bak baaak yine kimsecikler yoookessah mi agam simdi sen beni kovmiyirmisinn cansin ya valla durusuna hayranim yúreginde baska hayaller durus disinda bambaska insallah yúregindekininde en gûzelini nasib etsin Allah im hepinize
Amiiiiin tatlım...Evet ya kimseler girmiyo artik .herkes dunya telasasiicinde .yinede biz terk etmeyelim burayi .ne gunler gecirdik ne zorluklar gecirdik .hayatin bize ne suprizleri var onuda bilmiyoruz .Allahim daha fazla imyihan eylemrsun bizleri .tez zamanda herkesin muradini versin
Senin 3 yumuş çatlıyo olmasın :) inşallah enfeksyn değildr yaaBugün bütün gün karnımın içi yandı anlam veremedim ...acaba gaz felanmı dedim yoooo oda değil..durduk yere enfeksiyon geçirmesem iyi...
Çarşamba bakıldığında küçüklerdi 14-15 mmSenin 3 yumuş çatlıyo olmasın :) inşallah enfeksyn değildr yaa
Hu huuu kimse yokmuuuu
Yok tatlım reglde incir kürü başlanıyor ama çatlaması için ikinci yarıda havuçla incir yapılıyor..Arkadaşım iyi hafta sonları. Bu aralar yine sıkıntılı zamanlar geçiyor. Cuma günü iptal edilen tüp bebekten sonra ilk kez doktora gittik.
bütün kızlara bir sorum var. Normalde haftaya regli olmam gerekiyordu ama rahim ve yumurta anca gelişmiş. İki tane yumurta gördü doktor. Catlatma iğnesi vermedi. Büyük bir sıkıntı olmazsa bunlar kendiliğinden çatlar dedi. Ancak kist olmasından korkuyorum. Bildiğiniz doğal bir şeyler varmı? İncir havuç varmış ama onu baya regli ile başlayıp kullanmak gerekiyormuş.
Bu ay bendede 3yumurta gelişmiş çarşamba baktırdığımda 14-15- mm lerdi artık büyümüşlerdir bende incir havuça başlayayım diyorum kist olmasın diye..Arkadaşım iyi hafta sonları. Bu aralar yine sıkıntılı zamanlar geçiyor. Cuma günü iptal edilen tüp bebekten sonra ilk kez doktora gittik.
bütün kızlara bir sorum var. Normalde haftaya regli olmam gerekiyordu ama rahim ve yumurta anca gelişmiş. İki tane yumurta gördü doktor. Catlatma iğnesi vermedi. Büyük bir sıkıntı olmazsa bunlar kendiliğinden çatlar dedi. Ancak kist olmasından korkuyorum. Bildiğiniz doğal bir şeyler varmı? İncir havuç varmış ama onu baya regli ile başlayıp kullanmak gerekiyormuş.
Ondan bende çok ümitliyim...artık gelsin bende çok özledim..Ben burdaym ama sanırm ikimizden başka gelen yok buralara.. Buaradadnzderya yı çok özledm ama sanki bize güzel bi süprizle dönecekmiş gibi geliyor :)
Bu ay bendede 3yumurta gelişmiş çarşamba baktırdığımda 14-15- mm lerdi artık büyümüşlerdir bende incir havuça başlayayım diyorum kist olmasın diye..
Regl le sadece incir yapılıyor yumurta olsun diye10-15gün sonrada havuçla yapılıyor oda çatlatsın diye..Arkadaşım bu incir havuçu okudum. Ona regli ile birlikte mi başlanıyor yoksa istediğinde havuç incir yapılabilir mi? O kısmı çözemedim. Benim cuma biri 17 mm diğeri 21 mm di. Bize cumartesi den cumaya kadar gün aşırı ilişki dedi. 24-26 mm catliyormus. Kist olmasından çok korkuyorum. Benim normalde pazartesi,sali regli olmam gerekiyordu. Kafam cidden karışık. Rahim kalınlığıda yumurta mmleri ile uyumlu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?