Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bence sen başla havuçla yapmaya...çatlamasına yardımı olur..

3 yumrta olduğu için mi yasak koydu doktor? Yoksa spermler için mi bekletti o kısmı anlamadm.. Ama bence bekleme değerlense

S Sky_sun canim senin transfer edilen embiriyolarin her daefasinda taze mi oldu yoksa donduruldumu?yani şöyle söyleyim embiriyolarin hiç donduruldumu?
Canım kusura bakma bildirimim gelmedi yeni fark ettim. Canım benim uç tedavi de de taze transfer oldu dondurmaya embiryo kalmıyordu kaliteli olarak canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin

Tatlım sen boş ver benim soruyu yat dinle istirahat et..Allah korusun yorgunluk hastalığa davetiye...
Amaninnn kizlar olmayin hasta fln .kendinize dikkat edin .insallah gun gelecek herkez bebisine kavusacak merak etmeyin .bol bol elemnesrahlekeyi okuyun kizlarrr.Allahim hepimizin yarrrr ve yardimcisi olsun

aysesahra m kuzum valla beynim durdu soruna yardim edemicem uykusuzluk yorgunluk iice nevrim dòndú Nautilus kuzum insallah degildir kist cok sanci yapio benimki en azindan yapiodu
Kuzum benim kiyamam sana .evet dedigin dogru insanin akli bisey kabul etmiyo artik .bide ustune yorgunluk binince gozu yatakta oluyo insanin .dinlen kuzucum dinlen kuzum benimmm

Ne kadar dogru soyluyosun insan kardes olarak goruyo buradaki arkadaslari .cevresindekilere anlatamadiklarini sizlerle paylasiyo .insallah bundan sonra guzel seyler paylasacaz Rabbimin izniyle
Amin canım inşallah...günde bin defa girip çıkıyorumdur ...kimsecikleri göremeyince kendimi boşlukta gibi hissediyorum..

Amin canım inşallah...günde bin defa girip çıkıyorumdur ...kimsecikleri göremeyince kendimi boşlukta gibi hissediyorum..
Evet kuzum bende firsat buldukca giriyom .icim yaniyo kuzum gecen sene bu aralar ne hayallerle gunlerimi geciruyodum .icim acayip sizliyo .iki gun sonra hastaneye tatcak .onunla bier olanlar civil civil .benimki kendi halinde hic umursamiyo .bilmiyom artik .insallah kizim iylesir kuzum .bu arada haftaniz ugurlu gecsin insallah

Canım benim inşallah tedavi ile bebişin cıvıl cıvıl olacak..iyi düşünelim iyi olsun...dualarım sizinle..seviliyorsun tatlım...

Kuzum benim kiyamam sana .evet dedigin dogru insanin akli bisey kabul etmiyo artik .bide ustune yorgunluk binince gozu yatakta oluyo insanin .dinlen kuzucum dinlen kuzum benimmm
Oyy canim ya aynen hic sorma he yaslandik demekki evlenmeden önce sabaha kadar cay dedikodu sabaha karsi 2 saatlik uyku bide kalkip bi ton makyaj yap ise simdi kas biyik hak getire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…