Bence sen başla havuçla yapmaya...çatlamasına yardımı olur..Arkadaşım bu incir havuçu okudum. Ona regli ile birlikte mi başlanıyor yoksa istediğinde havuç incir yapılabilir mi? O kısmı çözemedim. Benim cuma biri 17 mm diğeri 21 mm di. Bize cumartesi den cumaya kadar gün aşırı ilişki dedi. 24-26 mm catliyormus. Kist olmasından çok korkuyorum. Benim normalde pazartesi,sali regli olmam gerekiyordu. Kafam cidden karışık. Rahim kalınlığıda yumurta mmleri ile uyumlu dedi.
3 yumrta olduğu için mi yasak koydu doktor? Yoksa spermler için mi bekletti o kısmı anlamadm.. Ama bence bekleme değerlenseŞimdi kızlar benimde bir sorum var...çarşamba günü doktora gittiğimde doktor bana bugün ilişki olsun sonra yasak salı günü gel tekrar bakalım demişti..buraya kadar normal ama doktor eşimin burada olmadığını benim deneme amaçlı kür yaptığımı bilmiyordu..sorun şu ki dün eşim geldi..ben salıya kadar yasağa uysam mı yoksa ne yapsam? Kafam karıştı..bana kalırsa salıya kadar o yumurtalar zaten çatlamış olur..adetin 17. Gününe denk geliyor..ve ben son iki aydır 28-29.günde regl oluyorum..
Bende anlamadım ki canım..herif yok nasıl olsa diye orayı atlamışım..yumi durumlarını merak etmiştim... :))3 yumrta olduğu için mi yasak koydu doktor? Yoksa spermler için mi bekletti o kısmı anlamadm.. Ama bence bekleme değerlense
Canım kusura bakma bildirimim gelmedi yeni fark ettim. Canım benim uç tedavi de de taze transfer oldu dondurmaya embiryo kalmıyordu kaliteli olarak canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin
Bence sen başla havuçla yapmaya...çatlamasına yardımı olur..
Çatlar inşallah tatlım saraçoğlundan dinlemiştim..Tamam sağol arkadaşım birde onu deneyelim. İnşallah çatlar kist olmaz.
Amaninnn kizlar olmayin hasta fln .kendinize dikkat edin .insallah gun gelecek herkez bebisine kavusacak merak etmeyin .bol bol elemnesrahlekeyi okuyun kizlarrr.Allahim hepimizin yarrrr ve yardimcisi olsunTatlım sen boş ver benim soruyu yat dinle istirahat et..Allah korusun yorgunluk hastalığa davetiye...
Kuzum benim kiyamam sana .evet dedigin dogru insanin akli bisey kabul etmiyo artik .bide ustune yorgunluk binince gozu yatakta oluyo insanin .dinlen kuzucum dinlen kuzum benimmm
Ne kadar dogru soyluyosun insan kardes olarak goruyo buradaki arkadaslari .cevresindekilere anlatamadiklarini sizlerle paylasiyo .insallah bundan sonra guzel seyler paylasacaz Rabbimin izniyleBir kaç kardeş birden burada olunca sevindim ya içim açıldı...
Amin canım inşallah...günde bin defa girip çıkıyorumdur ...kimsecikleri göremeyince kendimi boşlukta gibi hissediyorum..Ne kadar dogru soyluyosun insan kardes olarak goruyo buradaki arkadaslari .cevresindekilere anlatamadiklarini sizlerle paylasiyo .insallah bundan sonra guzel seyler paylasacaz Rabbimin izniyle
Evet kuzum bende firsat buldukca giriyom .icim yaniyo kuzum gecen sene bu aralar ne hayallerle gunlerimi geciruyodum .icim acayip sizliyo .iki gun sonra hastaneye tatcak .onunla bier olanlar civil civil .benimki kendi halinde hic umursamiyo .bilmiyom artik .insallah kizim iylesir kuzum .bu arada haftaniz ugurlu gecsin insallahAmin canım inşallah...günde bin defa girip çıkıyorumdur ...kimsecikleri göremeyince kendimi boşlukta gibi hissediyorum..
Canım benim inşallah tedavi ile bebişin cıvıl cıvıl olacak..iyi düşünelim iyi olsun...dualarım sizinle..seviliyorsun tatlım...Evet kuzum bende firsat buldukca giriyom .icim yaniyo kuzum gecen sene bu aralar ne hayallerle gunlerimi geciruyodum .icim acayip sizliyo .iki gun sonra hastaneye tatcak .onunla bier olanlar civil civil .benimki kendi halinde hic umursamiyo .bilmiyom artik .insallah kizim iylesir kuzum .bu arada haftaniz ugurlu gecsin insallah
Ahh nerde canim benim tam uyuyacsm hep biseyy cikioooTatlım sen boş ver benim soruyu yat dinle istirahat et..Allah korusun yorgunluk hastalığa davetiye...
Oyy canim ya aynen hic sorma he yaslandik demekki evlenmeden önce sabaha kadar cay dedikodu sabaha karsi 2 saatlik uyku bide kalkip bi ton makyaj yap ise simdi kas biyik hak getireKuzum benim kiyamam sana .evet dedigin dogru insanin akli bisey kabul etmiyo artik .bide ustune yorgunluk binince gozu yatakta oluyo insanin .dinlen kuzucum dinlen kuzum benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?