- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Günaydın güzellik...Canlarr günaydınn
Ayy bi an kendim konusuom zannettim ama benimki uzun marifetli arkadasim benimmmBenim saçlar kısa..ben evde kendim boyuyorum..hazırda boyamda var ama ben tembelim :)))
Ruh ikizim :)..Ayy bi an kendim konusuom zannettim ama benimki uzun marifetli arkadasim benimmm
Nasıl yapılıyor canımTatlım masaj yap göz pınarları tıkalıdır. Oğlumun da öyleydi. Gözleri sürekli yaşlı ve çapaklıydı. Masajla 7-8 aylıklen düzeldi.
Canim benim cok üzüldüm ama tesellin cok sükür bir evladin var Allah im hayirli ömür nasib etsin Allah im okadar búyúk ki hic ummadigin anda nasib etsin hic umudunu kaybetme vardir bu durumunda bi hayri nekadar ser görûnsedecanim malesef yine olmadı.bu sefer 13yumurta topladilar.10tanesi işleme alındı.neyazikki bu sefer dollenmedi bile bu sefer herşeyi yaptim.vitamin arisutu incir kuru yapmadığım şey kalmadı ilkinde hiç bişey yapmadığım halde yine beş tane kalmıştı.neyse RABBİM kızıma uzun ömür versin hepinizin yüzünü guldursun.zaten olacağı olsaydı doğal yoldan bile hamile kaldırdım.benim için tup sayfası kapanmıştır.onca emek para hepsi boşuna gitti.zaten görünürde bir sorun yok olacağı varsa olur.inan dün sanki ömrümde 10yil gitti Çok ÜZGÜNÜM
Hic sorma teyzesi hemde alerjik egzamayiz ee bende ve ablamin cocuklari hep.alerjik bak sende öyleymisin benim ina bakip òptúgúmde tek duam var Allah im insallah hayirlisiyla tek tek nasib etsin ilk olmayanlara en gúzelini versin insallah ne yapiosun canim hobi ayy hobisiz olurmu bende sarmistim kiz yokken kadnakta boncuk yapiodum simdi cam boyayip cikartmalarla sùslemeler ilgimi cekio ama cesaret edemiorumki dok. Bisey dedimi farkli bir uygulama felan nebilim ufacik biseyAy kuzum oda benim gibi egzamalimi. Benimde bu ara coştu. Krem fayda etmiyor nedense. Onlar bari çekmesin. Öp onu benim için.İnşallah burada benim gibi bekleyen herkes hamile kalıp anne olur. Ben doktora git gel. Onun dışında hobilere sardim. Yoksa keçi sayım azalacak.
Canım ya aynen benimde yaş 29 çocuğum yok ve üçüncü tüp bebekte de senin yaşadıklarınin aynısı iki gün kadar normal bölünme oluyor 3. Günde bölünme gelişme geriliyor ve yapacak birşey yok dendi banada. Seninle sanırım sebepsiz infertilite topiginde konuşmuştuk. Canım en azından senin ilk deneme de oldu ikinci de aynı olacağı belli olmaz daha belli değil yani sizinkinde İnşasllah bh sefer embiryolarin günüyle uyumlu şekilde bölünür
Insallah canim evet konusmustuk bende dun gittim doktora onde giden yumurta var dedi hizli buyuyor benim yumurta o yuzden bant tedavisi verdi bana onu uygulayip kasım ayi adetinle gel dedi bakalim bunuda deniyim inss bu sefer nasip olur.
canım benim yas 26 sakin rezerve takilma benim yumurtalarim hepsi olgun ilk tupte baya topladilar hepside isleme alinmisti.ama ikisindede transfere gidemedim.dogal yoldan bir kizim var.gorunurde sperm ve yumurtada sorun yok ama olmuyor.yani nasip olmayinca ne olursa olsun olmuyor.
Ve ekleyemedigim diger KARDESCANLARIM biliorum belki geri kafali die dùsúneceksiniz yada farkli bakacaksiniz ama bakin bisey dicem bendede sorun yok ki yaslarimiz genc dok bana cok sasirmisti ben normel yoldan hamile kaldim ama kalbi durup kùrtaj olunca cocukluk arkadasim bi SUBYEN i arastir dedi annesi kuran okuyan bi kadin ki ben bòyle seylere inanmazdim yani subyene ama benim kendi annem hasta olan bi kadindi ki hep nuskalarla gezerdi annem benim icin bir hocaya gitti bakin òyle bildiginiz savsafatan hocalardan degil nuska yapip búyù yapanlardan degil sadece bu ümmú subyen nuskasi yapan hocaydi ve direk sende var kizinada gecmis 2. Dereceden demis ki ben bekarken hep rahatsiz ederlerdi uykular haramdi dualarla cigliklarla uyanirdim esim olalicok olmadim ve nuskamdan sonra cok sükür hic olmadim gidip bi nuska yaptirdim ki ilk arastirdim gercekten de dinimizde varmis yazin bakin ûmmù subyen die bu kadinda musallat olan ii olmayan kadinda gúcsúzlúge yumurtanin kalitesine ve bebegjn gelisimine engel gercekten evet diceksinizki hadi canim Allah isterse onun gúcü nedirki evet hic Allah imin huxurunda imkansiz olurmu ama önlem almamak nie herseye kader veya kaza deyip kenara gecemeyiz dimi bi arastirin lùtfen bende inanmiodum ve bu anneden bebege gecermis simdi kizimi nuskasiz uyutmam hep yanindaAy kuzum oda benim gibi egzamalimi. Benimde bu ara coştu. Krem fayda etmiyor nedense. Onlar bari çekmesin. Öp onu benim için.İnşallah burada benim gibi bekleyen herkes hamile kalıp anne olur. Ben doktora git gel. Onun dışında hobilere sardim. Yoksa keçi sayım azalacak.
Aleykümselam canım...seninde aşure ayın mübarek olsun...Kizlar asure ayiniz mubarek olsun insallah bugün selamlasmak gerekirmis hepinize SELAMÜNALEYKÜM ve ALEYKÜMSELAM canlarim
Aminn canim benim hepimizinAleykümselam canım...seninde aşure ayın mübarek olsun...
Kizlar asure ayiniz mubarek olsun insallah bugün selamlasmak gerekirmis hepinize SELAMÜNALEYKÜM ve ALEYKÜMSELAM canlarim
Aminn canim insallah hayirlisiyla dualarimiz kabul etsinKuzum sanada Aleykumselam. Allah'im mübarek bu günün güzelliklerine hepimizi kavustursun.
Tatlım göz bitimine 3-4 kez baskı uygulayıp burun yankndan aşağıya kaydırıyorsun parmağını. Her iki göz içinde günde aklına geldiği kadar yap. Emzirirken kolay oluyor. İstersen netten videoları var. Geçmiş olsun.Nasıl yapılıyor canım
Ve aleykümselam canımKizlar asure ayiniz mubarek olsun insallah bugün selamlasmak gerekirmis hepinize SELAMÜNALEYKÜM ve ALEYKÜMSELAM canlarim
ayyyy bi yapan olsa da yesek... anne memlekette kv den hayir yok. ben zaten beceremem. bu adam beni yakinda bosar aksama yemek de yok lahvaltiya talim valla... ve Aleykumselam canim ravzam...Kizlar asure ayiniz mubarek olsun insallah bugün selamlasmak gerekirmis hepinize SELAMÜNALEYKÜM ve ALEYKÜMSELAM canlarim
Allahin izzniyle kuzucuk da neselenecek. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah...Evet kuzum bende firsat buldukca giriyom .icim yaniyo kuzum gecen sene bu aralar ne hayallerle gunlerimi geciruyodum .icim acayip sizliyo .iki gun sonra hastaneye tatcak .onunla bier olanlar civil civil .benimki kendi halinde hic umursamiyo .bilmiyom artik .insallah kizim iylesir kuzum .bu arada haftaniz ugurlu gecsin insallah
merhaba yasınız kaç benimde ilk denemem negatif kasımda 2 .yi denicem vitaminleri kullanıyorum etki edicekmi bakalım ilkinde 3. günden sonra ilerleme kaydedilmedi malum rezervde az 6 yumurta anca cıktı.
rezerve de kaliteye de takilma. ilk tedavi de yumurta olgunlasmadi ikinci de yumurta 9 a bolundu olmamasi gereken bisey bos gebelik oldu. ucuncu tedavi de 2. gun embriyosu SUKROLSUN nasip etti yuce Yaradan. ben deen fazla ,3 tane yumurta topluyorlar bir de.anladım bana yumurta kalitesiz dedi doktorum 2. dede aynısı olursa yapıcak bişey dedi dölleniyor ama büyümesi 2 gün normal 3. gün yavaşlıyo .en azından senin kızın var benim yaş 29 hiç hamile kalmadım hakkımızda hayırlısı
y ben de buna inaniyorum. ama hocalar guvenmiyorum. bol bol okumak lazim. evin icinde bir hatim sart bence...Ve ekleyemedigim diger KARDESCANLARIM biliorum belki geri kafali die dùsúneceksiniz yada farkli bakacaksiniz ama bakin bisey dicem bendede sorun yok ki yaslarimiz genc dok bana cok sasirmisti ben normel yoldan hamile kaldim ama kalbi durup kùrtaj olunca cocukluk arkadasim bi SUBYEN i arastir dedi annesi kuran okuyan bi kadin ki ben bòyle seylere inanmazdim yani subyene ama benim kendi annem hasta olan bi kadindi ki hep nuskalarla gezerdi annem benim icin bir hocaya gitti bakin òyle bildiginiz savsafatan hocalardan degil nuska yapip búyù yapanlardan degil sadece bu ümmú subyen nuskasi yapan hocaydi ve direk sende var kizinada gecmis 2. Dereceden demis ki ben bekarken hep rahatsiz ederlerdi uykular haramdi dualarla cigliklarla uyanirdim esim olalicok olmadim ve nuskamdan sonra cok sükür hic olmadim gidip bi nuska yaptirdim ki ilk arastirdim gercekten de dinimizde varmis yazin bakin ûmmù subyen die bu kadinda musallat olan ii olmayan kadinda gúcsúzlúge yumurtanin kalitesine ve bebegjn gelisimine engel gercekten evet diceksinizki hadi canim Allah isterse onun gúcü nedirki evet hic Allah imin huxurunda imkansiz olurmu ama önlem almamak nie herseye kader veya kaza deyip kenara gecemeyiz dimi bi arastirin lùtfen bende inanmiodum ve bu anneden bebege gecermis simdi kizimi nuskasiz uyutmam hep yaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?