Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim cok üzüldüm ama tesellin cok sükür bir evladin var Allah im hayirli ömür nasib etsin Allah im okadar búyúk ki hic ummadigin anda nasib etsin hic umudunu kaybetme vardir bu durumunda bi hayri nekadar ser görûnsede

Hic sorma teyzesi hemde alerjik egzamayiz ee bende ve ablamin cocuklari hep.alerjik bak sende öyleymisin benim ina bakip òptúgúmde tek duam var Allah im insallah hayirlisiyla tek tek nasib etsin ilk olmayanlara en gúzelini versin insallah ne yapiosun canim hobi ayy hobisiz olurmu bende sarmistim kiz yokken kadnakta boncuk yapiodum simdi cam boyayip cikartmalarla sùslemeler ilgimi cekio ama cesaret edemiorumki dok. Bisey dedimi farkli bir uygulama felan nebilim ufacik bisey

Insallah canim evet konusmustuk bende dun gittim doktora onde giden yumurta var dedi hizli buyuyor benim yumurta o yuzden bant tedavisi verdi bana onu uygulayip kasım ayi adetinle gel dedi bakalim bunuda deniyim inss bu sefer nasip olur.
Ve ekleyemedigim diger KARDESCANLARIM biliorum belki geri kafali die dùsúneceksiniz yada farkli bakacaksiniz ama bakin bisey dicem bendede sorun yok ki yaslarimiz genc dok bana cok sasirmisti ben normel yoldan hamile kaldim ama kalbi durup kùrtaj olunca cocukluk arkadasim bi SUBYEN i arastir dedi annesi kuran okuyan bi kadin ki ben bòyle seylere inanmazdim yani subyene ama benim kendi annem hasta olan bi kadindi ki hep nuskalarla gezerdi annem benim icin bir hocaya gitti bakin òyle bildiginiz savsafatan hocalardan degil nuska yapip búyù yapanlardan degil sadece bu ümmú subyen nuskasi yapan hocaydi ve direk sende var kizinada gecmis 2. Dereceden demis ki ben bekarken hep rahatsiz ederlerdi uykular haramdi dualarla cigliklarla uyanirdim esim olalicok olmadim ve nuskamdan sonra cok sükür hic olmadim gidip bi nuska yaptirdim ki ilk arastirdim gercekten de dinimizde varmis yazin bakin ûmmù subyen die bu kadinda musallat olan ii olmayan kadinda gúcsúzlúge yumurtanin kalitesine ve bebegjn gelisimine engel gercekten evet diceksinizki hadi canim Allah isterse onun gúcü nedirki evet hic Allah imin huxurunda imkansiz olurmu ama önlem almamak nie herseye kader veya kaza deyip kenara gecemeyiz dimi bi arastirin lùtfen bende inanmiodum ve bu anneden bebege gecermis simdi kizimi nuskasiz uyutmam hep yaninda

Kizlar asure ayiniz mubarek olsun insallah bugün selamlasmak gerekirmis hepinize SELAMÜNALEYKÜM ve ALEYKÜMSELAM canlarim
ayyyy bi yapan olsa da yesek... anne memlekette kv den hayir yok. ben zaten beceremem. bu adam beni yakinda bosar aksama yemek de yok lahvaltiya talim valla... ve Aleykumselam canim ravzam...

Allahin izzniyle kuzucuk da neselenecek. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah...

merhaba yasınız kaç benimde ilk denemem negatif kasımda 2 .yi denicem vitaminleri kullanıyorum etki edicekmi bakalım ilkinde 3. günden sonra ilerleme kaydedilmedi malum rezervde az 6 yumurta anca cıktı.

rezerve de kaliteye de takilma. ilk tedavi de yumurta olgunlasmadi ikinci de yumurta 9 a bolundu olmamasi gereken bisey bos gebelik oldu. ucuncu tedavi de 2. gun embriyosu SUKROLSUN nasip etti yuce Yaradan. ben deen fazla ,3 tane yumurta topluyorlar bir de.

y ben de buna inaniyorum. ama hocalar guvenmiyorum. bol bol okumak lazim. evin icinde bir hatim sart bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…