Bende henüz sıcak bakmıyrm zaten ama doktrun önceden isteyeceği şeyler olablr diye bi görüşeblrz.. Belki havuz yöntemi falan yapılırsa işimz epey uzun o yüzden yani.. Hem histerkopi yapılır muhtemelen hem bi kaç toplama derken.. Bakalım bende kür mür denemyi düşünyrm:) hadi bakalım tuttablrsek ne mutluŞubata kadar tüp bebeği düşünmüyorum..o zaman kadar bu normal doktorlarla takip falan yaptırırım...bence sizde bir iki ay takip yapın ne olur yumurtalar nasıl bi fikrin olur..
ayyyy bi yapan olsa da yesek... anne memlekette kv den hayir yok. ben zaten beceremem. bu adam beni yakinda bosar aksama yemek de yok lahvaltiya talim valla... ve Aleykumselam canim ravzam...
Onuda deneriz yapan birini bulunca :))Kızlar kürler, hacamatlar derken aklıma göbek düşüklüğü geldi. Daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum ama çok kişiden duymuştum göbeği kayık olanlar düzelttirdiğinde o ay hamile kalmışlar. Birde bunu deneyin derim :)
Bir görüş tatlım..bir şeylerden başlamak lazım..Bende henüz sıcak bakmıyrm zaten ama doktrun önceden isteyeceği şeyler olablr diye bi görüşeblrz.. Belki havuz yöntemi falan yapılırsa işimz epey uzun o yüzden yani.. Hem histerkopi yapılır muhtemelen hem bi kaç toplama derken.. Bakalım bende kür mür denemyi düşünyrm:) hadi bakalım tuttablrsek ne mutlu
Korkma insallah hayirlisiyla canimm benimm insallah bisey cikmaz 13 de gitcektiniz kuzum normelde olsun nekadar erken okadar ii cok gecmis olsun bizi haberdar et kuzumKizlar dun hastaneye gittik tekrar beynindeki suyu gorduler tekrar .doktor belki beynin ustundedir beyne baski yapiyodur diyo bur ihtimal .insallah beybe zarar vermemistir .bugunden gitcez hastaneye bebek oldigu icun serum takcaklar .bir gun onceden yatiyoruz yarun saat .9 da emara girecez .dua edin kizlar neolur Rabbim sifasini versin evladimin .insallah beyninde bi sorun cukmaz
Hoş bulduk canımKız hoşgeldin..bizde kendi kendimize düşünüp duruyorduk bu soruyu :).. Bu arada benim progesterona 21. Değil 18. Gün bakılmış oldu..galiba 21. Gün pik yapıyormuş bu hormon demekki 20 ye ulaşır..
Oy oy oy hadi aysem devam gúzel en güzel haberlerle insallah okurken bi an hamileyim die okuyacam die heyecan yaptim agzina gúcùne kuvvet insallah dedene doktorun oldun kendinin doktora bile kendin cevaplinnKızlar bu ay yaptığım denemenin sonucunu açıklayayım...geçen hafta yumiker yeterince büyük değildi..dün için randevum vardı büyüdülerse çatlatalım demişti doktor..dün gittim ultrasonla baktı iki tane yumurta var sağlı sollu biri 8 diğeri 9 mm dedi..diğerleri çatlamışmı dedim baktı hatta baayaaaa baktı yok sanırım gerilemişler gelişmemişler dedi...bende yok çatlamıilardır dedim..keşke bahse girseydim..neyse progesteron bakalım kanda dedi...bugün baktırdım 18,51 çıktı doktorda şaşırdı çatlamış yani yumiler..hemen kocan geldimi diye sordu :)) yani sonuç kızlar kürler ve klomen karışınca yumi oluyor ve çatlıyor..en azından bende kist yapmadı...
Onuda deneriz yapan birini bulunca :))
Tatlım en büyük düşmanımız stres zaten...elalem ne der? Ne derse desinler hiç umursamayın...seni ilgilendiren birşey yok de geç git..kendimiz için birşeyler yapacağız..kimse için boşa geçirecek zamanımız yok..bizler zamanla yarışıyoruz artık..boş ver git adetle takiplerini yaptır canım..Hoş bulduk canımvalla bu ay. Bende 24. Gün âdet oldum demek ki yumiler kalitesiz oldu yine neyse bakalım daha tüp bebeğin ustunden iki ay geçti bu aralar bi geç bi erken olacak gibi. canım dr gidip bende muayene falan olup takip etmek istiyorum ama çok küçük bi yerde yaşıyoruz herkes bir birini tanıyor Dr gidince soru ustune soru Dr a gitmeye de soğudum insanı soğuturlar. keşke büyük şehirde yaşasam rahat rahat dr gidip gelsem
Birimiz bieyerden başlamalıydı..birlikten kuvvet doğar ..işe yarayan ne varsa deneyip göreceğiz..Oy oy oy hadi aysem devam gúzel en güzel haberlerle insallah okurken bi an hamileyim die okuyacam die heyecan yaptim agzina gúcùne kuvvet insallah dedene doktorun oldun kendinin doktora bile kendin cevaplinn
Aynen canım doğru diyorsun zamanla yarışıyoruz. Benim sanırım biraz zamana ihtiyacım var henüz ayağım doktora gitmeyi çekmiyor. En son işte yaptırmadigimiz genetik karyotip test kalmıştı onu yaptırdık şükur normal çıktı. işte yakında tiroid için Dr gidecem her ay takip ediyorum. Artık şurda 3 5 kişi kaldık hepimiz hamile kalıriz inşaallah ya valla rabbim inşaallah nasip etsin ilk defa bu kadar uzun süre bi Topik takip ediyorumm burada bisey var o kadar tüp bebek topiklerine yazdım bi şekilde takip etmek içimdem gelmedi. Buranın bu büyüsü ile inşasllah hamile haberini verene kadar gitmeyecez nasip olacak galiba bu haberi vermek inşasllah tabiiTatlım en büyük düşmanımız stres zaten...elalem ne der? Ne derse desinler hiç umursamayın...seni ilgilendiren birşey yok de geç git..kendimiz için birşeyler yapacağız..kimse için boşa geçirecek zamanımız yok..bizler zamanla yarışıyoruz artık..boş ver git adetle takiplerini yaptır canım..
Valla bize umut oluon he benim adetim hep dùzensiz ki arasi 30 kúsùrdù cok problemliydi bende baslayacam insallahBirimiz bieyerden başlamalıydı..birlikten kuvvet doğar ..işe yarayan ne varsa deneyip göreceğiz..
Hamile kalana kadar ne demek kız? Hamiş kalsakta gitmek yok ..bak kardeşlerimiz bizi bıraktımı? Bizim gurup gönülden bağlı ..bizim yarışımız zamanla..zamana bırakılacak kadar zamanımız yok artık...her yenilgide elimizden tutup kaldıran kardeşliğimiz var..sende bu ay kürlere doktor takibine başla tatlım..Aynen canım doğru diyorsun zamanla yarışıyoruz. Benim sanırım biraz zamana ihtiyacım var henüz ayağım doktora gitmeyi çekmiyor. En son işte yaptırmadigimiz genetik karyotip test kalmıştı onu yaptırdık şükur normal çıktı. işte yakında tiroid için Dr gidecem her ay takip ediyorum. Artık şurda 3 5 kişi kaldık hepimiz hamile kalıriz inşaallah ya valla rabbim inşaallah nasip etsin ilk defa bu kadar uzun süre bi Topik takip ediyorumm burada bisey var o kadar tüp bebek topiklerine yazdım bi şekilde takip etmek içimdem gelmedi. Buranın bu büyüsü ile inşasllah hamile haberini verene kadar gitmeyecez nasip olacak galiba bu haberi vermek inşasllah tabii
Başla tabiii...yeğenime kardeş lazım annesiiii...Valla bize umut oluon he benim adetim hep dùzensiz ki arasi 30 kúsùrdù cok problemliydi bende baslayacam insallah
Ben samimiyetimizden hiç şüphe etmedim..ben varım..Hepinizi çok seviyrm yaa burda yazmak okumak bana o kadar iyi geliyor ki.. O kadar samimi ve içten.. Bazen diyorum bi whatsapp grubumzda mı olsaydı diye
Yok canım olur mu öyle şey hamile kalsamda burdayım. yani o kadar olumsuz sonuc aldım buradaki arkadaşlarım sizlerin sayesinde ayağa kalktım. Kurlere devam canım takipte inşaallah en yakın zamanda gidecem bi gitmem lazım zaten tüp bebektn sonra ne durumda bakılsın.Hamile kalana kadar ne demek kız? Hamiş kalsakta gitmek yok ..bak kardeşlerimiz bizi bıraktımı? Bizim gurup gönülden bağlı ..bizim yarışımız zamanla..zamana bırakılacak kadar zamanımız yok artık...her yenilgide elimizden tutup kaldıran kardeşliğimiz var..sende bu ay kürlere doktor takibine başla tatlım..
Canın aynen ya kardeş gibi olduk. Bisey diyim mi bizim bi Topik vardı varikosel topigi ordan kızlar whatsaptsn grup kurdular iki uç ay konuşuldu ondan sonra kimse yazmamaya başladı. Halbuki Topikte hergun konuşurduk. Bi de whatsaptsn korkar oldum tanıdık biri çıkacak diye malum bazıları tüp bebegi bilmiyorHepinizi çok seviyrm yaa burda yazmak okumak bana o kadar iyi geliyor ki.. O kadar samimi ve içten.. Bazen diyorum bi whatsapp grubumzda mı olsaydı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?