Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar dun hastaneye gittik tekrar beynindeki suyu gorduler tekrar .doktor belki beynin ustundedir beyne baski yapiyodur diyo bur ihtimal .insallah beybe zarar vermemistir .bugunden gitcez hastaneye bebek oldigu icun serum takcaklar .bir gun onceden yatiyoruz yarun saat .9 da emara girecez .dua edin kizlar neolur Rabbim sifasini versin evladimin .insallah beyninde bi sorun cukmaz

inşasllah canım dualarım bebeğin için inşaallah bi sorun çıkmaz tatlım

Tatlım dualarımız sizinle...inşallah kötü bir şey çıkmayacak..bizi habersiz bırakma canım..

Kızlar bu ay yaptığım denemenin sonucunu açıklayayım...geçen hafta yumiker yeterince büyük değildi..dün için randevum vardı büyüdülerse çatlatalım demişti doktor..dün gittim ultrasonla baktı iki tane yumurta var sağlı sollu biri 8 diğeri 9 mm dedi..diğerleri çatlamışmı dedim baktı hatta baayaaaa baktı yok sanırım gerilemişler gelişmemişler dedi...bende yok çatlamıilardır dedim..keşke bahse girseydim..neyse progesteron bakalım kanda dedi...bugün baktırdım 18,51 çıktı doktorda şaşırdı çatlamış yani yumiler..hemen kocan geldimi diye sordu :)) yani sonuç kızlar kürler ve klomen karışınca yumi oluyor ve çatlıyor..en azından bende kist yapmadı...

Canım yumrtalar çatlayınca progestrn mu yükseliyo ben LH yükseliyo zannediyodum.. Progestrn hamilelikte yksek olur diye bilyrm.. Benm devreler karıştı galiba

Canım yumrtalar çatlayınca progestrn mu yükseliyo ben LH yükseliyo zannediyodum.. Progestrn hamilelikte yksek olur diye bilyrm.. Benm devreler karıştı galiba
Kaliteli yumurtlamada bu değer 10 üstünde olması gerekiyormuş..şuan 9mm lik yumurta olduğuna göre demekki yumurtlamışım..

Kaliteli yumurtlamada bu değer 10 üstünde olması gerekiyormuş..şuan 9mm lik yumurta olduğuna göre demekki yumurtlamışım..
Hmm hiç duymamştm demek ordan anlayablyrz yumrtlayıp yumurtlamadığımızı.. Ben en çokta şunu merak edyrm hadi diyelim o ay yumrtlama olmadı adette mi olmuyrz ozamn.. Yani adet oluyorsak her ay yumurta çatlamş diyeblrmyiz

Emin değilim ama kafamdan hesap yapınca her ay yumurtlanıyor ama yumurtalar kalitesiz yada gelişmiyor sanırım o zamanda adet oluyoruz..çünkü bugün bu konuyu araştırırken okudum bir çok kadın 21. Gün progesteron bakınca düşük değerlerin doktorlar yumurtlama olmamış demişler..sanırsam kalitesiz yumiden bahsediyorlar..bu konuyu adet olunca gittiğimde sorayım..kafamızda deli sorular kalmasın :))

Canım bu soruyu ben bi Dr a sormuştum.bi tanıdığın teyzesi hamile kalamiyormus yıllar sonra meğer yumurtası çatlamıyormus ondanmis ysni. Bunu duyunca acaba benim de yumurta çatlamıyor diye sormuştum Dr bana eğer adetini gününde olduyorsan o ay yumurtan çatlamıştir diyelim 28 günde bir âdet oluyorsun 24. Ya da25 gün adet oldun o ay kalitesiz yum oluşmuş yumurta çatlamıyor demişti. Yani gününde adet oluyorsan çatlıyor ve kaliteli yumurtlama oluyormus yanı senin yumurtalar öyle bi sorunun yok demişti

Kız hoşgeldin..bizde kendi kendimize düşünüp duruyorduk bu soruyu :).. Bu arada benim progesterona 21. Değil 18. Gün bakılmış oldu..galiba 21. Gün pik yapıyormuş bu hormon demekki 20 ye ulaşır..

Anladım galiba benmde arada 3 ay da bir falan erken oluyor 24. Gün gibi. Demekki o ay ya çatlamıyor ya da kalitesiz oluyor.. aysesahra senin doktorun ne diyecek acaba.. Bu merakım yüzünden her ay doktra muayene olasım geliyor:) gidip ben yumrtalarıma baktrmaya geldim desem ne derler acaba:))

Beni adetle tekrar çağırdı..bir daha deneyelim dedi..

Adetle git yumi takibi iste o ay neler oluyor içerde öğren tatlım..

Ayy başlayacakmsınz peki sizin kararınız nedir?? Aslında evet adetle gidip takip ettrblrm.. Gerçi belki bende adetle tüp bebek doktruna gideblrm o da bi ihtimal
Şubata kadar tüp bebeği düşünmüyorum..o zaman kadar bu normal doktorlarla takip falan yaptırırım...bence sizde bir iki ay takip yapın ne olur yumurtalar nasıl bi fikrin olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…