Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Doğru diyorsun canım tedavi falan olmayınca çoğumuzun yazacak birşeyi kalmıyor. havadan sudan konuşabiliriz aslında sayılı kişiler var buraya gelen kişiler belli. Mesala kızlar geçen aklıma geldi değişik yönlerden kişiler variz bi tarif sorsam acaba tuhaf kaçar mı diye. Şimdi sorsam :) kızlar ben dogu yöresine ait bi misafirliğe gidince fellah köftesi yemiştim çok güzeldi tadı falan tarifini almadim ilk defa gittiğim yerdi mevzu olmadı yani. İnternetten baktım tarife denedim ama tam olmadı. Sanırım onun bi püf noktaları var bilen var mı

Benim hiç bilgim yok tatlım..zaten beceriksiz olduğum yerden geldi soru :)))

Aynen benmde zayıf olduğum bi nokta doğrusu.. Ama topiğimzn hamaratları illakı vardr bir bilen

Aynen benmde zayıf olduğum bi nokta doğrusu.. Ama topiğimzn hamaratları illakı vardr bir bilen
Bende mutfağa duskun biriyim surekli yemek pasta börek tarzı değişik lezzetler arıyorum. Hamarat kızlardan arada değişik tarif varsa alabiliriz yani. Kk sayesinde Kıbrıs tatlısini öğrendim tüp bebek tedavi zamanı biri yazmışti :)

Ben pasta börek yapmayı severm ama yemekle pek aram yoktur.. Ama yeni tarifler denemeye açığım tabi ki:) işten güçten fırsat kalırsa..

Ohoo yemek işleri iştaha davetiye..beslenmeye dikkat...

Ohoo yemek işleri iştaha davetiye..beslenmeye dikkat...
evet canım ben yapıp fazla yemeyenlerdenim yapmak hoşuma gidiyor vakit geçirmek açısından. Malûm tüp bebek tedavisini rahat olayım diye işten çıktım şuan boşta kaldım. mutfağa sardim. Ama güzel beslenmeye çalışıyorum bi süre böyle devam edecem sağlıklı doğal şeylerle bakalım bi faydası olacak mı. En azından cips yemeyi bıraktım yüzymde sivilce kalmadi vücudun tepkisi demek daha zararsız şeyleri yemessm belki vücut hamilik olarak tepki verir

Ben birde sürahinizdeki suyunuza zencefil atmayı deneyin derim kızlar ben limonda atıyorum..içimi çok güzel oluyor..

oy Allah razi olsun.

Ayy sus sus rezil olduk
kimsecikler de cevap vermedi zaten
hadi insalllaaahhhhh cooookkkk guzel haberlerle...
bir de adet oldugunuzdaagriniz varsa o ay yumurtlama oldu demekmis bama kardesim soylemisti.
Kuzum haftaya yapıcam keşke yakın olsak valla getirirdim.
eminim getirirdin kuzum kostura kostura. Allah razi olsun bitanemmm... hamarat arkadasim benim.
ben normal kofteyi becersem fellah sanir kocam durum okadar vahim....:)

Tamam canım deneyeyim su fazla içen biri değilim belki severim bu sayede daha fazla su içmiş olurum
ya kesinlikle cok su icin. metabolizmayi degerleri falan cok etkiliyor.

Ay canım güldürdün beni köfte meselesine. Yaa demek ağrı olduğu zaman yumurtlama olduğu anlamına geliyor. O zaman doğru kı bu ay agrim olmadı bi de 24. Gün âdet oldum bu fos çıkmışım. Bakalım gelecek adet ne olsun

TE="4343, post: 48422467, member: 472170"]Kizlar kizim emara girdi dua edin ne olur temiz sonuclari gelsin[/QUOTE]İNŞALLAH sonuç güzel çıkar RABBİM şafi isminin hürmetine kuzuna şifa versin.Allahım kimseyi evladiyla sinamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…