Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım çok güzel üstelik bu salavat olduğu için adetli iken de okunabilir. kim için başlayıp kaçar tane okuyoruz sen bildir ben varım kuzum
Kuzum bu adetliyken okunuomu bilmiom bu konuda Ben liste bildirim nasil yapilio hic yapmadim normel yazdigimiz gibi miking
Bende varım kızlar ama buna başlamadan kim için okuyacaksak o kişi 2 rekat namaz kılıp dua etmeli ondan sonra başlamalıyız..
Aaa bununla ilgili bisey okumustum Ben mûsait olanla baslayalim hep beraber karar verip
Ben dualara katılmayacağım. Allah hepinizin yolunu açık etsin. Ara ara sizleri okuyorum. Dualarim sizlerle. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun
Olsun katilmasanda birakma bizi senin icinde okuruz güzel arkadasim
ben varım zaten ezberlemeye çalışıyordum iyi olur..
Bende ezberlerim insallah

Bende varim kuzum ben kacar tane alicaz

hadi bismillah diyelim ozaman. bence aysesahra ile baslayalim S Sky_sun ile devam edelim sonrasi Allah kerim. kisi basi 500 alsak cik mu az mi olur?
kac kisi katilir ki
Baslayalim kuzum ozaman 2 hafta süre yetermiki bize cok zaman oluncada bosluoz dimi
Kuzumm biz burdayiz duamiza katilmak isteyen olursada buyursun ozaman aysesahra ile baslayalim yaptigin hesap cok mantikli bu sekilde bana uyar kizlara uyarsada tabi

Kızlar selam nasılsınız. İnşasllah hepiniz iyisiniz. aysesahra dnzderya R ravza54 papyonkilikli 4 4343 NursELmira Nautilus sultan1356 dianthus @serenalar kızlar adını sayamadığım canlar kusura bakmayın unutmuş olabilir özür dilerim. Uzun zamandır kk yı takip etmeyi bırakmıştım. Geçen antisperm antikor diye bi yazı okudum onu araştırmaya başladım. Bilgisi olan var mı bu konuda. Asa testi ile ölçüm yapılıyormuş kan testiyle. Antisperm antikor kızlar vücudun sperm e karşı red etmesiymis yani kimi vücut spermi red ediyormuş o yüzden döllenme olmuyormuş. Asa testinde yüksek çıkarsa tüp bebek tedavisi öneriliyorlarmış. Tüp bebekte mikroenjeksiyon yöntemi ile antikorlar temizleniyormus dölleme o zaman oluyormuş. Bizim sorunumuzu bilenler vardır. Embiryolar dış ortamda dölleniyor en azından bunu biliyoruz ama gelişimi geriden geliyor. Antikor olduğu zaman tüp bebekte embiryo gelişimine etkisi oluyormuş gelişmemesine. Acaba diyorum Bizim tüp bebekte mikroenjeksiyon mu yapıldı yıkama oluyor mu ya hiç bu kısımları sormuyoruz ki yıkama oluyor mu vs. ? Kızlar bilgisi olan var mı? Acaba benim vücudum da asa oranı yüksek mı bi ara bu testi yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada dua okuyorsunuz galiba kaç günde bitirmek gerekiyor en az kaç tane alıyoruz kızlar benimde katkim olsun istiyorum.

Benim embriyoloğum yıkandığını söylemişti..bu yüzden transferden önce erkeği alıyorlar spermleri işleme hazırlamak için ..pardon opu yazacaktım transfer yazdım..

canım yaa biz iyiyiz çok şükür sen de iyisindir inşallah. bahsettiğin konuyu bilmiyorum ama sen Bülent traş gibi sözüm ona bir duayende tedavi gördün artık o da düşünmediyse kim düşünecek dicem ama hep yaşadık gördük bütün doktorların taktik aynı kes koplaya yapıştır. ayrı bir özen kişiye özel tedavi yok maalesef ama madem bulmuşun böyle bişey üstüne git sen yönlendir dr ları bu konuya Rabbim büyük dermansız dert vermemiş yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim.
dua konusuna gelince yeni başlıyoruz hem topiğimiz canlı kalsın hem de birbirimizin duasından nasiplenelim diye 4444 salatı tefriciye okuyacağız toplam 15 günde 1 kişiye. 6 kişi olduğumuz için 740 ar adet düşüyordu ama sen de katılacaksan kişi başı 630 adet olur. ravza takip ediyor ilgilenirsen onu etiketle eklesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…