Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kuzumm Ben iim bu ay yanlizlari oynuorum bide duymadim senden duydum acikcasi ama yapiliosa buna faydasi varsa dok sorununuzu bildigi halde neden bunu önermediki ve anlatmadi

Kuzumm Ben iim bu ay yanlizlari oynuorum bide duymadim senden duydum acikcasi ama yapiliosa buna faydasi varsa dok sorununuzu bildigi halde neden bunu önermediki ve anlatmadi
Tatlım inan bu drları anlamıyorum ya madem böyle bi ihtimal var çok mu zor bu testi istemek kan testi ile anlaşılan birşey. Vallahi iş her zamanki gibi bize düşüyor. Küçük yerde yaşıyorum burada o test yapılmıyor. Büyük şehire gidince ilk önce bu testi sormak ve yaptırmak olacak

Kizlarin dedigi gibi dok bircogu kaliplasmis durumda duydugumuzu soruncada ya ters cevap veriolar yada baska bisey yapiolar hemen sor dene tabikide kuzum hayirlisi olsun insallah

Kızlar hepinizden Allah razı olsun ama lütfen benim için okumayı donduralım...arkadaşımızın yavrusuna şifa niyetine başlayalım..ben canı gönülden veriyorum sıramı...bana kaldığımız yerden devam ederiz nasıl olsa...inşallah sizde benim gibi düşünürseniz yavrunun şifası için başlayalım..ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…