- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
R ravza54 yapiyor kuzum listeyipapyonkilikli günde toplam 500 diye algıladım tövbe Yarabbi, bu saatte uykusuz olunca böyle oluyor işte. Bana kaç düşerse okurum tatlım :)
Yaptım tatlım..aysesahra niyetini yaptinmi kuzum
Eline sağlık canım hadi bismillah..Haydin canlar basliyoruz dualarimiza kimimizin duasi kabul olunur bilinmez biz dualarda BULUSALIMaysesahra icin basliyoruz süre 15 gün 30.12 teslim 4444 Salavat i TEFRICIYE okuyoruz
dnzderya : 555
aysesahra : 559
papyonkilikli : 555
dianthus : 555
R ravza54 : 555
4 4343 : 555
S Sky_sun : 555
NursELmira : 555
Toplam 4444 tekrarliorum teslim süresi 30.12.16 cuma saatine kadar
Saol kuzumEline sağlık canım hadi bismillah..
Kuzumm Ben iim bu ay yanlizlari oynuorum bide duymadim senden duydum acikcasi ama yapiliosa buna faydasi varsa dok sorununuzu bildigi halde neden bunu önermediki ve anlatmadiKızlar selam nasılsınız. İnşasllah hepiniz iyisiniz.aysesahra dnzderya R ravza54 papyonkilikli 4 4343 NursELmira @Nautilus @sultan1356 dianthus @serenalar kızlar adını sayamadığım canlar kusura bakmayın unutmuş olabilir özür dilerim. Uzun zamandır kk yı takip etmeyi bırakmıştım. Geçen antisperm antikor diye bi yazı okudum onu araştırmaya başladım. Bilgisi olan var mı bu konuda. Asa testi ile ölçüm yapılıyormuş kan testiyle. Antisperm antikor kızlar vücudun sperm e karşı red etmesiymis yani kimi vücut spermi red ediyormuş o yüzden döllenme olmuyormuş. Asa testinde yüksek çıkarsa tüp bebek tedavisi öneriliyorlarmış. Tüp bebekte mikroenjeksiyon yöntemi ile antikorlar temizleniyormus dölleme o zaman oluyormuş. Bizim sorunumuzu bilenler vardır. Embiryolar dış ortamda dölleniyor en azından bunu biliyoruz ama gelişimi geriden geliyor. Antikor olduğu zaman tüp bebekte embiryo gelişimine etkisi oluyormuş gelişmemesine. Acaba diyorum Bizim tüp bebekte mikroenjeksiyon mu yapıldı yıkama oluyor mu ya hiç bu kısımları sormuyoruz ki yıkama oluyor mu vs. ? Kızlar bilgisi olan var mı? Acaba benim vücudum da asa oranı yüksek mı bi ara bu testi yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada dua okuyorsunuz galiba kaç günde bitirmek gerekiyor en az kaç tane alıyoruz kızlar benimde katkim olsun istiyorum.
Tatlım inan bu drları anlamıyorum ya madem böyle bi ihtimal var çok mu zor bu testi istemek kan testi ile anlaşılan birşey. Vallahi iş her zamanki gibi bize düşüyor. Küçük yerde yaşıyorum burada o test yapılmıyor. Büyük şehire gidince ilk önce bu testi sormak ve yaptırmak olacakKuzumm Ben iim bu ay yanlizlari oynuorum bide duymadim senden duydum acikcasi ama yapiliosa buna faydasi varsa dok sorununuzu bildigi halde neden bunu önermediki ve anlatmadi
Kizlarin dedigi gibi dok bircogu kaliplasmis durumda duydugumuzu soruncada ya ters cevap veriolar yada baska bisey yapiolar hemen sor dene tabikide kuzum hayirlisi olsun insallahTatlım inan bu drları anlamıyorum ya madem böyle bi ihtimal var çok mu zor bu testi istemek kan testi ile anlaşılan birşey. Vallahi iş her zamanki gibi bize düşüyor. Küçük yerde yaşıyorum burada o test yapılmıyor. Büyük şehire gidince ilk önce bu testi sormak ve yaptırmak olacak
Kizlar ben nasip olursa ozartesi baslayabilurim insallah bebis bekleyenlerin bebisi hastalagi olanlarin sifasi olacak bu dua insallah benim kizumda sifa bulur .Allahim Aysemin niyetini kabul etsinKIZLAR BENIM BIR AYIBIM VAR Ben hic dua bagislamadim bilmiorum bu konuda cahilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?