Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kuzum benim Rabbim razi ve memnun olsun senden .seninkini bitirdikten sonra okuruz benimkini .simdi sen niyet ettin kuzum insallah sonra benimkini okuruz .el birligi ole seninkibni en kisa surede bitiri sonra kizim icin okuruz tatlim .bu gusel niyetine Rabbim en kisa zamanda tedavusiz nasip eder .

Kizlar size bisey sorabilirmiyim .eger musade ederseniz aysemden sonra benim cimcime icin dua okuyabilirmiyiz.gercekten zor durumdayim . doktorkar durumubu tam netlestiremiyorlar.insallah duajariizin sayesinde duzelecek Rabbimin izniyle .
Kuzumm insallah hayirlisiyla safi adiyla sifa nasib etsin findigimada Allah in izniyle insallah düzelcek
Mavis bana uyar kizlarda kabul ederse güzel yürekli bu topigin dostlari gercekten güzel yürekli insanlar

Kizlar size bisey sorabilirmiyim .eger musade ederseniz aysemden sonra benim cimcime icin dua okuyabilirmiyiz.gercekten zor durumdayim . doktorkar durumubu tam netlestiremiyorlar.insallah duajariizin sayesinde duzelecek Rabbimin izniyle .

ben zaten utanarak soyluyorum daha baslayamadim eger sizlere uyarsa bana da uyar. yarin kismet olursa baslayacagim. diger arkadaslari da etiketleyip haber verelim.
cimcimeye sifa versin rabbim.
4 4343 esini ikna et Turkiyeye gelin. o ismini verdigim dr a bi gorunun ya da iletisim bi gecin raporlari bi yollayin en azindan.

C
Anim benim sagolun Rabbim raxi ve memnun olsumn oyle raporlari gonderip inceletme imkani oluyomu .oluyosa ne iyi .insallah Rabbim herkesin gonpine gore versin .sen nasilsin hamileligin nasil gidi yo .insallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder.benim kiz sekiz aylik oldu daha tam kafayi tutamiyo kollari cok sert pek bisey dikkatini cekmiyo .ayaklatida sertlesmeye basladi .Rabbim insallah sifasini verir en kisa zamanda yarin kemik doktorunda randevumuz var .

mail at derdini anlat yurtdisinda oldugunu heraan gelemedigini anlat. ununu duydugunu anlat. enazindan dene ne kaybedersin. bence ilk firsatta Turkiye ye gelun ve buradaki drlarla gorusun. inan bana tip alaninda pek cok avrupa ulkesinden hatta abd den bile daha ilerdeyiz. ilac konusunda da keza sigorta sistemi nedeniyle daha iyiyiz. maddi imkanlariniz iyiyse lutfen daha fazla gecikmeden buraya gelin. orada belli ki bir ilerleme kaydedemiyorsunuz.
arkadasimin kizina 18 aylikken serebnal palsu teshisi koyuldu bundan bikac ay once drlar iyi kierken geldiniz demisler seneye izi bile kalmaz demisler. sag kolunu ve bacagini zor oynatiyordu yavrum. simdi daha iyi 6 ay gibi surede az da olsa kendi kendin yuruyebiliyor. erken teshis cok onemli. eminimki senin cimcimede de kolayc cozumlenecek bir sorun var ama ordakilr anlayamiyor.

Kizlarr 4 4343 kardesimiz cok zor durumda kizi icin safi adiyla sifa ariyor aysesahra kardesimiz sirasini 4 4343 ün evladina devretti minigimiz icin basliyoruz dualarimiza kimimizin duasi kabul olunur bilinmez biz dualarda BULUSALIM acilsin semaya ellerimiz yüregimizz RABİA miz icin okuyacagiz yarin baslancak teslim tarihi ayni 30.12. Cuma saatine kadar
dnzderya : 555
aysesahra : 555
NursELmira : 555
papyonkilikli : 555
R ravza54 : 555
S Sky_sun : 555
dianthus : 555
4 4343 : 559
Teslim tarhi 30.12 cuma saatine kadar

Canım ben duydum. Annemin bir arkadaşının kızı bir çok doktor gezdi. Her ikisindede sorun yoktu. En son tüp bebek için Ankara'da @papyonkilikli doktoruna gittiler. Doktor bir sürü test istiyor. Seni okuyunca açıp sordum. Bununla birlikte başka şeylerde yapılmış ama aklında cd 56 diye bir test yapıldığı kalmış. Onda bu ikisinde sorun çıkmış. Cd 56'da kendi bağışıklık sistemininde bir antikor vücutta giren herşeyi mikrop gibi algılıyormuş. Hamilelik süreci için bir ilaç kullandırmış. Birde serumdan bahsetti. Onların doğal yolla oldu. Tüp bebek gerek yok demiş doktor. Mikro enjeksiyon benim bildiğim bütün merkezlerin kullandığı ortak bir yöntem. Daha önce yumurta etrafına sağlıklı spermler bırakılıp döllenme bekleniyormuş. Şimdi belli işlemlerden geçirilip en iyi sperm seçilerek yumurta içine enjekte ediliyor. Ancak senin bu dediğin durumda ekstra bir şeyler yapıyorlardır mutlaka.

Insallah canim gelmeyi dusjnuyotuz bikac doktora email attim geri hicbiri yazmadi.hayirlusi artik .Allahim hepinizden razo olsun sizleri cok seviyorum .Rabbim hepinizi gonlune gore versin

Tesekkur ederim canlarim ben bu aksam basip olursa niyetimi yapiyorum herkesden Rabbim razi vememnun olsun .insalah hepinisin gonlundeki muradi gerceklesir sevgilerle

Tatlim çok sağol ya Allah razı olsun. Bu konuyu bı ablam var ona da bahsetmiştim iki gün önce aynı senin dediğin gibi CD 56 diye bi test yaptırmış bı arkadaşı yüksek çıkmış ve Dr serum yapmış ona ondan sonra hamile kalmış. Şimdi senin yazını okuduğum zaman serum yapmışlar arkadaşina aynı durum. Allahım şuan ezan okunuyor cok dua ediyorum. görüyorum ki çaresi olan birşey belki de bizim durum bu antikorlardan sebep inşasllah bi umut doğdu tekrar içime rabbim yardımcımız olsun. Çok sağol tekrardan. Mikroenjeksiyon yapılıyor evet ama direk en iyi spermi seçip yumurta içine enjekte ediyorlar diye biliyorum yıkama oluyor mu hiç bilmiyorum. Yıkama aşılsma zamanı olmuyor diye biliyorum

Allah hepinizden razı olsun. Ne demek inşallah sana bir faydası olmuştur. Aşılama süreçlerini bilmiyorum. Orada sperm nasıl hazırlaniyor bir bilgim yok. İnşallah bebeğin en kısa zamanda gelir.

Allah hepinizden razı olsun. Ne demek inşallah sana bir faydası olmuştur. Aşılama süreçlerini bilmiyorum. Orada sperm nasıl hazırlaniyor bir bilgim yok. İnşallah bebeğin en kısa zamanda gelir.
Kizlar asilama da yöntem ayni gibi adetle tahliller yapilio kontrol edilio yum olustugunda catlatma ignesi vuruolar asilama sabahi yada birgün önce spermler alinio bizim dok. Yikamis ve en ii spermleri almisti sonra muane koltuguna yatip ultrasyon takibiyle spermleri yumurtamin yanina birakiolar folik asit kullaniosun ve progasteron kullaniosun

Kızlar hep konuştuk ama aklım hala karışık aramzda histerskopi olanlar var merak ettiğim işlem adetin kaçıncı günü yapılıyor?? Benm doktorum adetin 21. Günü yapıcaz dedi ama nerdeyse herkes adet bitimi yaptrmış?? Nautilus topik araştrması yaparken yorumuna denk geldm canım sende yakın zamanda yaptrmşsn sanırm bana sürecinden bahsedermsn?

buyuk sehire gitmem lazim demiatin bir yazinda Mehmet Erdem i dusunursenseyve seve yardimci okurum Ankara da haberin olsun tatlim.

kizlar dr kontrolumuz vardi bizim bugun SUKROLSUN ultrasonda major bir anomali gormedi dr. ama uclu yaptiracagiz ve on gore de amniyosentez. insallah gerek kalmaz. esim amniyosentez istemiyor. hayirlisi Rabbim yardim etsin dogru kararlar aldirsin.

cinsiyeti de ogrendik Yaradan nasip ederse erkekmis.

Yaradanin ol demesi onemli gerisi hikaye. insallah saglikla Hayirla hepimiz evlatlarimizi kucagimizaalir saglikla Hayirla Anali babali buyuturuz.

Canım gözün aydın sağlıkla doğsun bebişin inşallah getek kalmayacak amniosenteze emaneti RAbbime...

Canım ben de 21. Gün olmuştum dr una güveniyorsan teslim ol illa ki vardır bi bildiği. İşlem gayet kolay zaten anestezili uyanınca hafif ağrı oluyo bikaç gün de kanama opu gibi düşün. İnşallah bu sefer olacak ben hepinizden çok umutluyum

Canım ben devlet Raporu çıkarmak istiyordum. Birde 3 tedavide hep aynı doktora gittim. Doktor arayışına girince rahimde basıklık olduğu ve dış gebelik yüzünden daralma olduğu söylenince karar verdim. 4 doktor ile görüştüm. Hepside reglinin hemen sonra yapılsın rahim kalınlaşma dan daha iyi olur deyince gun konusunda karar vermiş oldum. Hatta bu doktorlardan 3 özeldeydi. Devlet doktoru bana daha mantıklı geldi. Bütün işlemleri ve süreci paylaştı. Reglinin 9. Günü oldum. Genişletme yapıldığı için yaklaşık 1,5 saat sürdü. Çok fazla ağrım, kanamam olmadı. Varsa başka bir sorun seve seve yanıtlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…