Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Saol canm teşekkr ederm bende doktrla görüşeym de bakalım artk.. buarada sen tedaviye başladn mı? Histrskopiden hemen sonra başlayalım dedi bana doktr. Belki bi kaç kez toplama yapıp biriktireceğiz embryoları. Bu kez genetiğe gidecekler çünkü. Paylaşmak istyrmsn bilmyrm ama tedavi sürecini de paylaşrsan en azndan 4. Tedavide bişeyler eksik kalsın istmyrm fikir alışverişi olur. Tekrar teşekkr ederim

Saol canm teşekkr ederm bende doktrla görüşeym de bakalım artk.. buarada sen tedaviye başladn mı? Histrskopiden hemen sonra başlayalım dedi bana doktr. Belki bi kaç kez toplama yapıp biriktireceğiz embryoları. Bu kez genetiğe gidecekler çünkü. Paylaşmak istyrmsn bilmyrm ama tedavi sürecini de paylaşrsan en azndan 4. Tedavide bişeyler eksik kalsın istmyrm fikir alışverişi olur. Tekrar teşekkr ederim

Canim benim Rabbim saglikla kucagina aldirsin insallah .insallah amiyosenteze gerek kalmayacak guzel Allahumin izniyle.Allahim en kisa zamanda diger arkadaslarimizida nasip eder .Allah herkesin yardimcisivolsyn

Bir şey değil umarım faydası olur. Regli olmayı bekliyorum. Aklımda şu anda ilanları tabikide paylasayim. Rapor yetismezse tedaviye başlamiyacam. Genetiğe şu anda yollamayı düşünmüyorum. Bu konuda bir tek umut tüp bebek merkezi önerdi. Aydın arıcı ile görüştüm, Yeditepe üniversitesinden Cem beyle görüştüm. Birde ameliyatımi yapan doktorla görüştüm. Benim tedavilerde şöyle bir sorun var. Her seferinde bir embriyo transfer edildi. Yani toplamda 2 embriyo verildi. Normalde bir tedavide 2 veriliyor. Benim 4 tane eksik var. Bunları da sağladığın halde olmazsa mantıklı dendi. Bu denemeyide yapıcam eğer olmazsa baya bir ara verip maddide toparlanıp o zaman genetiği düşünebilirim. Aklımda hep histereskopi vardı. Acabalar vardı. Çok şükür o kısmı da hallettim. Rahim içinde bir sorun gözükmedi. Bir ara CD 56 testi yaptıracam. Onun dışında tedavi yöntemi degistirecem. Hep uzun protokol yapıldı. Görüştüğümüz her doktor bunun gereksiz olduğunu benim durumunda yumurta kalitesini düşürdüğünü söyledi. Sen neler yapicaksin?

Sağol canım desteğin için. AA sen hamile misin canım ben baya bı geri kaldım galiba burdan yoksa daha önce haberim var mıydı hiç hatırlamıyorum ya. Rabbim bebeğini korusun kollasin canım sağlıcakla kucağına al inşallah

Anladm cnm evet transfer edilen embriyo sayısı önemliymş.. benm 3 tedavimde toplam 4 embriyo transfer edildi. Ve hepside 5. Gün iyi kalite idi. Bende 3 doktrn görüşünü aldım hepside embriyolarn genetiğe gönderlmesi halinde herhangi bi anamoli saptanması diğerlerinin tutmama sebebini açıklar dedi. Hoş bu benim için önemli değil. Ama umut ediyorum ki genetiksel bi durum olmasın embriyolarda.. bana da histerskopi hiç yapılmadı acaba diyrm rahimle alakalı bi durum olablr mi tutunmayı engelleyen.. şimdi ilk iş histeskopi ondan sonra tedavi başlayacak inşallah.. elde edilen embryolara cgh yapılacak.. inşallah sağlıklı gelenler transfer edilecek.. yolum epey uzun yani.. ozaman anladığm kadaryla sen histreskopi sonrası ilk adetle başlıyorsun tedaviye. Allahım bu tedavilerimzin sonunda bebeğimize kavuşmayı nasip etsin inşallah..

canim olmaz denileni Rabbim nasip etti. insallah. saglikla Hayirla aliriz kucagimiza..

Topik gene canlanmış bi aradasınız gene ne guzel :) dualara ben de katılmak istedim ama ezberimde degil,zorlanip da aksatmak istemedim.. Yazilanlari hep takipteyim :)

papyonkilikli canimm bu topigi ilk takip etme sebebim sendin. Hcg sonucunu heyecanla beklemistim ben de.Simdi yeniden hamileymişsin.. Rabbim sağlıkla kucagina almayı,büyütmeyi nasip etsin insallah.. Cok sevindim inan

ya aglarim ama bak simdi. zaten cok fenayim. Alahim hepimize nasip etsin cifter cifter inanin ismini bildiklerim isimleriyle bile duamda. cok seviyorum sizleri.

bu gece ruyamda asansorde kaldim bir de yanimda cok kilolu bir kadin vardi. Asansir daraliyor daraliyor ben nefesalamiyorum resmen nefessiz kalarak uyandim....

Aminn canim insallah hepimize nasip etsin rabbim.. Ruya yorumlarindan pek anlamam ama kilolu kadin ben miyim acaba

Arkadaşım öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Allah sabrımızı arttırsin. Genetik işini tavsiyem iyi araştır. Kesinlikle diyebileceğim neden öncekilerin tutmadığını açıklamadıgi. Rezerv kaliten her yıl düşüyor.ancak bunun içinde bile dalgalanmalar var. Amh kötü olup hamile kalabilmek buna iyi bir örnek. Ayrıca sperm çok değişken. Bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun düşmüş. Anlayacağın bir önceki embriyo neden tutmadı bilemeyiz. Bu yapılan tutarmiya cevap verir. İyi gelende tutmaya biliyor. Olay sadece embriyo değil. O yüzden rahim kısmına baktırmak önemliymis. En azından ne olduğunu bilirsin. Benim rahim filminde tüpte polip vardı. Umut tüp bebekle görüştüm kesin rahimdede var dedi. Hiç bir şey çıkmadı. En azından aklım rahat. Tepesindeki sorun çözüldü. Tavsiyem önce rahimle başla. En azından tutunmanin gerçekleştiği yer ne durumda öğrenirsin. Transferide, genetiği iyi olanla yaptirsin. İnşallah da bu son denemen olur.

Yol dediğin gibi çok uzun. Benim rapor yetismeyecek sanırım. O yüzden başlamiyacam. Zaten bu işte uzun uzun beklemelere, o acıya alıştım. Olmadı biraz daha beklerim.

vardir elbet bir hayir. insallah uetisir.

Aslında aklıma şu da geliyor histerskopi yaptrıp bi deneme daha mı yaptrsam hiç genetik olayına girmeden.. belkide sorun rahimde.. ama Psikoljm çok iyiyken buaralar yine diplerdeym tedavi düşüncesi o heyecan o mutluluk bi anda pırr diye sönüyor ya işte o kısmı tekrar yaşamaktan çok korkuyrm.. bende biraz daha beklesem mi diyrm sonra rezerv durumunu düşünüyrm.. Senin içinde hayrlı ne ise öyle olsun arkadşm yetişmezsede rapor, onda da bi hayır aramak lazm. Belki doğru zaman bir ay sonrasıdır.. Rabbim bizi doğru zamana yöneltsin inşallahh hepimiz için artk son tedaviler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…