Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bende senin gibi birde rahim sorunu kalkınca deneyim dedim. Sonra genetiğe bakarım. Herşeyi deneyip umut tükensin istemiyorum sanırım. Valla ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bir an heyecan bir an büyük umutsuzluk. Ben artık düşecegimi bile bile uçmayi denemek istemiyorum ama rezerv arkamdan itiyor. Yaşım hadi hadi diyor. Böyle karman çorban oturuyorum. Rapor yetismezsede diye telaşım yada üzüntüm yok. Aksine bu korkuyu ertelemek iyi bile geliyor. Dediğin gibi artık son tedaviler olsun bizim gibi çok bekleyenlere için.

Allah askina rezervi takmayin. 0.01 amh 23 yada 28 fsh ornek ben. tek yumurta yeter.

Kuzumm bende yaptirmistim ama unuttum Ben 4 sene oldu galiba yaptirali

Ayy cok sevindim insallah hayirlisiyla hersey yolunda gitsin canim hadi hayirlisiyla insallah gerek kalmaz ohh masallah bereketiyle dogsun findigim abla olcak insallah

Kizlar nasilsiniz Ben rahatsiz yatiodum mide gribi olduk evcek Allah im göstermesin kimseye cok sükür kizla Ben iim biraz dikkat edin bulasici ve kolay kolay terk etmiomus
gecmis olsun tatlim.

yine ben aksam hocayla konustuk.erken ayrintili ultrasona riskli gebelik bolumune yonlendirdi... piffff

yuregim pirpir icim daraliyor. oy oy oy... Allahim evlatla imtihan etmesin kimseyi...
Canim benim benimde ole cigerim yaniyo icim daraliyo hic biyere sigamiyorum .Rabbim evlatlarimuzla imtihan eylemesin herseyin hayirlisini versin okadar cok randevumuz varki .birinci ayda onlar bitinde nasip olursa turkiyeye gelecez insallah Rabbim sifasinu verir evladimun .neyler eyler Nevlam en guzelini eyler

Kızlarr pazartesi histrskopi olucam adet bitimnde yapalım dedi doktor 21. Günü beklemeyelim dedi.. bi yanım inşallah sorun rahimdedir diyo bi yanım inşallah bişey çıkmaz diyo.. bu ne yaman çelişkidirr

Arkadaşım hakkında hayırlısı. İnşallah aklında ki sorulardan kurtulursun. Benim tepesine işlem yapılmış olmasına rağmen hızlıca toparliyorsun. Ben devlette olduğum için CD vermediler. Sağolsun doktor video kaydı yaptı. Sen mutlaka iste. Benimle o gün histereskopi olacak bir bayan acıbadem de yaptırmış. Verilen CD' de doktorun dediği hiç bir işlemin olmadığı hatta sadece bakılıp çıkıldığı ortaya çıkmış. Eminim doktorun iyidir ama elinde olursa yine iyi oluyo r. Dualarım seninle. Mutlaka haber ver.

Selamlar dun ultrasona girdim bir sorun gorunmuyor simdilik ama iki hafta sonr tekrar cagirdi benim dr um.da amniyosentezi bir dusun diyo.... cildirma raddesindeyim...
Çıldırma kuzum bak us da bişey görünmemiş keşke hiç olmasaydı zaten o us lar 9 ay sonra doğurup kurtulsaydık MEvlanın verdiğine bin şükür diyip. Teknolojı yüzünden 9 değil 99 doğuruyoruz bu ne iş yaa

Kızlarr pazartesi histrskopi olucam adet bitimnde yapalım dedi doktor 21. Günü beklemeyelim dedi.. bi yanım inşallah sorun rahimdedir diyo bi yanım inşallah bişey çıkmaz diyo.. bu ne yaman çelişkidirr
Canım benim Rabbim kolay geyirsin hakkında hayırlısını vetdin inşallah emeklerin sana yemelik bi bebek olarak dönsün inşallaahhhh

Selamlar dun ultrasona girdim bir sorun gorunmuyor simdilik ama iki hafta sonr tekrar cagirdi benim dr um.da amniyosentezi bir dusun diyo.... cildirma raddesindeyim...
Kuzumm anlamiom neden sorun cikmadiysa hala amniyosentez de israr edio ki ayrintilida temiz kafan yüregin sikisik ama bu saglikli hamilelik olmazki.yani stresten bebeginin ne sevincini yasayabilion nede hamileligini binbir soru kafanda findigimda hissediordur sen yinede sakin ol vardir bununda bir hayri okadar ugrastin zar zor bir evlat nasib etti Rabbim hic ummadigin anda yine al dedi ve sicacik yüregine emanet etti amniyosentez yaptirdin Allah korusun tabiki ben inanmiorum gör bak hicbisey cikmayacak hadi cikti o hamileligi gecirebilcekmisin bebegine verimli findigima ii bakabilcenmi stres en büyük düsman hakkinizda hayirlisi olsun insallah sag salim saglikla al pasayi kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…