Aslında aklıma şu da geliyor histerskopi yaptrıp bi deneme daha mı yaptrsam hiç genetik olayına girmeden.. belkide sorun rahimde.. ama Psikoljm çok iyiyken buaralar yine diplerdeym tedavi düşüncesi o heyecan o mutluluk bi anda pırr diye sönüyor ya işte o kısmı tekrar yaşamaktan çok korkuyrm.. bende biraz daha beklesem mi diyrm sonra rezerv durumunu düşünüyrm.. Senin içinde hayrlı ne ise öyle olsun arkadşm yetişmezsede rapor, onda da bi hayır aramak lazm. Belki doğru zaman bir ay sonrasıdır.. Rabbim bizi doğru zamana yöneltsin inşallahh hepimiz için artk son tedaviler olsun..
Allah korusun.Yetismezsede dert değil. Bekleyen derviş, beklerken
Allah askina rezervi takmayin. 0.01 amh 23 yada 28 fsh ornek ben. tek yumurta yeter.Aslında aklıma şu da geliyor histerskopi yaptrıp bi deneme daha mı yaptrsam hiç genetik olayına girmeden.. belkide sorun rahimde.. ama Psikoljm çok iyiyken buaralar yine diplerdeym tedavi düşüncesi o heyecan o mutluluk bi anda pırr diye sönüyor ya işte o kısmı tekrar yaşamaktan çok korkuyrm.. bende biraz daha beklesem mi diyrm sonra rezerv durumunu düşünüyrm.. Senin içinde hayrlı ne ise öyle olsun arkadşm yetişmezsede rapor, onda da bi hayır aramak lazm. Belki doğru zaman bir ay sonrasıdır.. Rabbim bizi doğru zamana yöneltsin inşallahh hepimiz için artk son tedaviler olsun..
Kuzumm bende yaptirmistim ama unuttum Ben 4 sene oldu galiba yaptiraliKızlar hep konuştuk ama aklım hala karışık aramzda histerskopi olanlar var merak ettiğim işlem adetin kaçıncı günü yapılıyor?? Benm doktorum adetin 21. Günü yapıcaz dedi ama nerdeyse herkes adet bitimi yaptrmış??Nautilus topik araştrması yaparken yorumuna denk geldm canım sende yakın zamanda yaptrmşsn sanırm bana sürecinden bahsedermsn?
Ayy cok sevindim insallah hayirlisiyla hersey yolunda gitsin canim hadi hayirlisiyla insallah gerek kalmaz ohh masallah bereketiyle dogsun findigim abla olcak insallahbuyuk sehire gitmem lazim demiatin bir yazinda Mehmet Erdem i dusunursenseyve seve yardimci okurum Ankara da haberin olsun tatlim.
kizlar dr kontrolumuz vardi bizim bugun SUKROLSUN ultrasonda major bir anomali gormedi dr. ama uclu yaptiracagiz ve on gore de amniyosentez. insallah gerek kalmaz. esim amniyosentez istemiyor. hayirlisi Rabbim yardim etsin dogru kararlar aldirsin.
cinsiyeti de ogrendik Yaradan nasip ederse erkekmis.
Yaradanin ol demesi onemli gerisi hikaye. insallah saglikla Hayirla hepimiz evlatlarimizi kucagimizaalir saglikla Hayirla Anali babali buyuturuz.
gecmis olsun tatlim.Kizlar nasilsiniz Ben rahatsiz yatiodum mide gribi olduk evcek Allah im göstermesin kimseye cok sükür kizla Ben iim biraz dikkat edin bulasici ve kolay kolay terk etmiomus
Geçmişler olsun tatlım. Acil şifalar dilerim.Kizlar nasilsiniz Ben rahatsiz yatiodum mide gribi olduk evcek Allah im göstermesin kimseye cok sükür kizla Ben iim biraz dikkat edin bulasici ve kolay kolay terk etmiomus
Canım iyi düşün iyi olsun.gecmis olsun tatlim.
yine ben aksam hocayla konustuk.erken ayrintili ultrasona riskli gebelik bolumune yonlendirdi... piffff
Canim benim benimde ole cigerim yaniyo icim daraliyo hic biyere sigamiyorum .Rabbim evlatlarimuzla imtihan eylemesin herseyin hayirlisini versin okadar cok randevumuz varki .birinci ayda onlar bitinde nasip olursa turkiyeye gelecez insallah Rabbim sifasinu verir evladimun .neyler eyler Nevlam en guzelini eyleryuregim pirpir icim daraliyor. oy oy oy... Allahim evlatla imtihan etmesin kimseyi...
Canim benim bizim ocin en guzel suanda diua kuzum .Allahim saglikla eline aldirsin insallah hersey guzel olacakgecmis olsun tatlim.
yine ben aksam hocayla konustuk.erken ayrintili ultrasona riskli gebelik bolumune yonlendirdi... piffff
Kuzummmm tekrar gecmis olsun sana dikkat et tekrarlayabiliyo .Allah korusunKizlar nasilsiniz Ben rahatsiz yatiodum mide gribi olduk evcek Allah im göstermesin kimseye cok sükür kizla Ben iim biraz dikkat edin bulasici ve kolay kolay terk etmiomus
Kızlarr pazartesi histrskopi olucam adet bitimnde yapalım dedi doktor 21. Günü beklemeyelim dedi.. bi yanım inşallah sorun rahimdedir diyo bi yanım inşallah bişey çıkmaz diyo.. bu ne yaman çelişkidirr
Çıldırma kuzum bak us da bişey görünmemiş keşke hiç olmasaydı zaten o us lar 9 ay sonra doğurup kurtulsaydık MEvlanın verdiğine bin şükür diyip. Teknolojı yüzünden 9 değil 99 doğuruyoruz bu ne iş yaaSelamlar dun ultrasona girdim bir sorun gorunmuyor simdilik ama iki hafta sonr tekrar cagirdi benim dr um.da amniyosentezi bir dusun diyo.... cildirma raddesindeyim...
Canım benim Rabbim kolay geyirsin hakkında hayırlısını vetdin inşallah emeklerin sana yemelik bi bebek olarak dönsün inşallaahhhhKızlarr pazartesi histrskopi olucam adet bitimnde yapalım dedi doktor 21. Günü beklemeyelim dedi.. bi yanım inşallah sorun rahimdedir diyo bi yanım inşallah bişey çıkmaz diyo.. bu ne yaman çelişkidirr
Saol kuzum neden kine bisey dedimi off bunuda bi gecirde insallahgecmis olsun tatlim.
Saol kuzumGeçmişler olsun tatlım. Acil şifalar dilerim.
Kuzumm anlamiom neden sorun cikmadiysa hala amniyosentez de israr edio ki ayrintilida temiz kafan yüregin sikisik ama bu saglikli hamilelik olmazki.yani stresten bebeginin ne sevincini yasayabilion nede hamileligini binbir soru kafanda findigimda hissediordur sen yinede sakin ol vardir bununda bir hayri okadar ugrastin zar zor bir evlat nasib etti Rabbim hic ummadigin anda yine al dedi ve sicacik yüregine emanet etti amniyosentez yaptirdin Allah korusun tabiki ben inanmiorum gör bak hicbisey cikmayacak hadi cikti o hamileligi gecirebilcekmisin bebegine verimli findigima ii bakabilcenmi stres en büyük düsman hakkinizda hayirlisi olsun insallah sag salim saglikla al pasayi kucaginaSelamlar dun ultrasona girdim bir sorun gorunmuyor simdilik ama iki hafta sonr tekrar cagirdi benim dr um.da amniyosentezi bir dusun diyo.... cildirma raddesindeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?