tatlım papyoncumla konuştum eksik tamamlanmış ben de bağışlıyorum Rabbim kabul etsin hakkım varsa helal olsun sen de helal et kuzum.Aminn canim insallah agzina saglikNursELmira mda bitirmis 4 4343 canim eee diger kizlar nerde dnzderya m kuzum bugün yine sen bagislayabilirmisin benim üstüm müsait degil bide geriye 100 dua kalmisti kizlar bi arkadasimizinyardim edermisimiz
Canim benim Allah razi olsun senden hepinizden agzina yüregine saglik ne hakki sen cift canlisin okadar nefes harcion helal olsun canimtatlım papyoncumla konuştum eksik tamamlanmış ben de bağışlıyorum Rabbim kabul etsin hakkım varsa helal olsun sen de helal et kuzum.
tatlım Allah senden de razı olsun ilgileniyorsun o kadar. bence kısa vadede tedaviye başlayacak yok gibi senden devam edelim tabi arkadaşlar da ne derse...Kizlar bir dua daha bitti cok sükür Allah ima güzel yürekli insanlaraysesahra mizin duasi da bagislanio Allah razi olsun dnzderya mdan hepinizden 4 4343 papyonkilikli NursELmira S Sky_sun dianthus hepinizden Allah razi olsun papyon ve denizim siz cift canlisiniz her neresiniz dua miniklerimizin hakki gecio tesekkür ederim hepinize simdi kime okuyalim ben istedim sirayi ama tedaviye baslayacak olan simdi bana lazim busira diyen varsa yazsin kuzular liste yapalim hepimize hayirli cumalar
Kuzumm onaylarlarsa baslayalalim arkadasim tesaviye basladi kanser icin onun niyetine yigenimin niyetine ve bir niyetim daha var onun icinn istedim eger kabul ederlersetatlım Allah senden de razı olsun ilgileniyorsun o kadar. bence kısa vadede tedaviye başlayacak yok gibi senden devam edelim tabi arkadaşlar da ne derse...
maşallah canım çok şükür inşallah tamamen kurtulacak bir an evvel başlayalım duanaKizlar yigenim dün uyandirildi cok sükür simdi ii enfeksiyon gitti virüs duruo olsun zorlansada kendi nefes alip verio artik cok sükür Allah ima nerde kimin hastasi safi adiyla sifa bekleyen varsa Allah im nasib etsin insallah
Tmm kuzum Allahim izniyle onuda bitiririz Rabbim herkesin derdine derman versin
Nautilus kuzum napion sesin cikmio
Tamamlamdı canım RAvza için devam ....Ah canım görmedim yazdığını, okurdum tabiki ama tamamlanmıştır sanırım.
Tmm kuzum niyetleneyim haber veririm aminn canim benim insallahmaşallah canım çok şükür inşallah tamamen kurtulacak bir an evvel başlayalım duana
Tmm canim benim tesekkür ederim
Aminn canim benim arada ses ver kuzum hayat gales herkesi yuvarlio desene aminn canim Allah razi olsun insallah bu aralar cok salgin var baya dikkat etSağol arkadaşım çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz. Sizleri arada girip okuyorum. Hepinizin Allah yardımcısı olsun, dualarımdasiniz. Yeğenin için de çok üzüldüm. Allah bir an önce şifasını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?