Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ayy cok sevindim cok sükür kucagina al bi sag salim de hepten rahatlarsin kuzum cok ii haber

Allah im dert verip derman aratmasin insallah bugünlerimize sükürler olsun arkadasimin rahatsizligi annesinin vefati derken yigenimin belirsizligi Halen uyuyor güzel gözlüm kar yagdi heryer bembeyaz o göremedi hicbir ilerleme yok hatta 2 gün cok korkuttu enfeksiyon artti ates aldi basini gitti cigerinin alt tarafi cürûmüs bu aksam biraz daha ii cok sükür enfeksiyon ilk yattigi zamana döndü atesi indi cigerler Halen calismio vardir bununda bir hayri dimi sikildikca sikildik yorulduk icimi döktüm hakkinizi helal edin bide ufakta olsa dualarinizda yavrumada yer verin nolur annesine babasina bagislasin insallah

Oh çok şükür canım, gözün aydın..

canim cok.sagol dusundugun icin yetistiremezsem haber vericem.
Allahim biran once teshis koyulmasini ve tedavisini nasip etsin. yemesi icmesi nasil? boynunu halen tutaamiyor mu gelisme var mi? turkiyeden herhangi bir dr ile gorustunuz mu
Kuzum sagolun boynunu tutuyor ama kafasini salliyor .bi gelisme yok da bugun norolijide termini var .cok uzuluyorum yemesi icmesi iyi ama surekli dilini cikaruyo .hic bisey ilgisini cekmiyo gecen dedi zaten doktor 3 aylik bebek gibi diyo .yakinda yasini girecrk cok uzuluyorum Allahim en kisa zamanda sifalar versin

Allahim hasta yataginda bekleyen herkese sifa versin Rabbim herkesin gonlune gore versin .hayat hep guzellikler getirsin .insallh kuzenin dimdik kalkacak insallah

Cok sevindim kuzum insallah gersey daha iyi olacak .Rabbim saglikla eline aldirsin .

Ayy cok sevindim cok sükür kucagina al bi sag salim de hepten rahatlarsin kuzum cok ii haber
Allah razi olsun... Insallah hep mujdeli haberler aliriz.
bak yine de gelisme var az da olsa bu da bir umut. isigi gormus hizli hizli ilerler insallah cikisa. Rabbim sifa versin.

insallah canim ya. ben bozuk plak gibi tekrar esiyorum belki ama imkaniniz el verdigince Turkiye ye gelin bir. gercekten bazi seyler farkedecek ben eminim.

Cok sevindim kuzum insallah gersey daha iyi olacak .Rabbim saglikla eline aldirsin .
insallah en kisa zamanda sen de kuzunun guzel gunlerini gorursun. ozelden kuzunun ismini gondersene ben bilmiyorum. isme dua aederim rumuzunla dua etmek ocime sinmiyor

papyonkilikli canım iyi olmanıza çok sevindim Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin sağlıkla alalım inşallah kucağımıza isteyen herkese özellikle de aysesahra , NursELmira , S Sky_sun , sultan1356 ve Nautilus kardeşlerime en kısa sürede nasip etsin inşallahhhhhhh. R ravza54 , 4 4343 Rabbimin hikmetinden sual olunmaz Şafi adıyla şifalar versin tüm hastalara içinde sizin kuzularınıza. dualarımdasınız canlarım

Âmin canım inşaallah çok sağol. Rabbim seninde bebeğini korusun sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah

Selam kizlar cok sükür yigenim yüzde 60 kendi nefes alio son verdikleri panzehir milim milimde olsa virüsü püskürtüo cok sükür bazen aksilikler olsada milim milim olsada ilerleme kaydedilio kan normele döndû en sonunda cigerleride kopmle calistimi insallah hayirlisiyla uyandirilacak dualariniz desteginiz icin Allah razi olsun insallah hep dualarimdasiniz iiki varsiniz herkrsin evladina yuvasina saglik huzur versin Allah im olmayanlarada emanetlerini hamilelerimiz sag salim alsin kucagina insallah hayirlisiyla bugünlerimize bin sükür

Kizlar dualarini bitirinler var bitirmiyenler okuyamayanlar yetistiremeyenler erken haber versin benim adet yeni bitti ben kendi duami bitirince teslim etmem gereken cüz var cok özür dilerimm bu sefer yardim edemicem canlarim bitis tarihi 13.01.17 cuma saatine kadar Allah im hepinizden razi olsun insallah

dnzderya dianthus tesekkür ederim canlarim cok sükür milim milim de olsa düzelio bi arkadasimiz duasini tamamlayamacak 250 taneyi bölüsebilirmisiniz eger müsaitseniz hakkinizi helal edin

Arkadslar ben duami bitirdim .Rabbim bu duanin yuzu suyu hurmetine Rabbim Ayseme en yakin zamanda mujdeli haberler vermeyi nasip eder herkesun derdine derman verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…