Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Agzi olan konusuor zorda kimine göre zor tabikide zorluklari olcak degerli ve hayatta hicbirseye degismeyecegn biseyin kolayi olurmuymus kimi kolay alir kucagina aramaz hasretlik nedir burnundaki direk sizi nedir bogazindaki kemik sizi nedir bilmezlerki dedigin gibi agzi olan konusuo Allah im nasib etmis ne güzel vardir bi hayri süpriz bebegin sen hic kulak takma ikisi bir daha güzel büyüyorlar emeksiz is olurmu de soranlara insan azcik destek olur ya

artik dinlemiyorum bile. en son.ee nasil yatacaksin yataklari ayirirsiniz artik dedi biri orada kayis koptu bende. niye merak ettin benimle mi esimle mi yatcaksin dedim dalga gecerek bidaha da sustu. ay ama bir ortam masil buz kesermis yasayarak ogrendim. sonra cok pisman oldum yakismadi bana dedim ama esim bile agzina saglik dedi. o da bunalmis demek ki...

Cokta ii yakismis kimene nasil yatacagindan ne ayip bisey insanin özeloni incelemesi birdaha kimseye böyle dengesizlik yapmaz belki kötülükten dememistir ama adap var yahu gizlilik var Allah nie dört duvar arasina koymus insanlari hic yakismadi deme iide yakismis bazen böyle durumlarda olmasi gerekio ayy tersin tersmis ögrendim

Napion kuzu tosun nasil az kaldi ya
bakalım cumartesi muayenemiz var geçen ay detaylı olmuştu benim doktor görmeyeli 2 ay oldu ne dicek şeker yüklemesi de yapılacak ben de meraktayım ne kadar oldu pıtırcık yeteri kadar büyütebildim mi endişeliyim. ah az mı kaldı bir de bana sor asker günü sayar gibi şafak tutuyoruz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah papyoncuma da bana da cümle hamişlere olmayan herkese de versin inşaallaahhhh

aslinda cok d ters degilimdir ama geldiler artik.
aman ne derlerse desinler saglikla gelsin de...

Ayy yerim onu ben ooo tabikide büyümüstür gör bak seker yüklemesimi bi an bayginlik gecirdigim an.geldi aklima birgûn ikinci nasib olursa ikinciye yaptirmicam büyük ihtimal sen.eksiltme ilk yaptir bisey cikmaz merak etme bi baksin özlemistir dok. Amcasi ya pasayi ahh ahh bak gör bu günler bitioda son bir bucuk bir ay hatta son günler hic gecmio ki dogumuna karar verdinmi hayirlisiyla bol bol uyu dinlen hep muz ye peynir bal bisey daha vardi bunlar bebege kilo aldirio tabi anneyede aklimda kalmis

Bu arada insallah hayirlisiyla insallah duamiz hep bir insallah

ah kuzum yaa kilo deme bana 6 ay bitiyo 7 kg ya vurdum aynaya bakamıyorum ekmeği neredeyse kestim ki zaten az yerdim ama mecburen hergün bir yumurta bir bardak süt bir muz ve ceviz badem kaju tipi kuruyemiş mutlaka yiyorum e bunlar da yol su elektrik olarak geri dönüş yaptılar eksik olmasınlar inşallah bebeğim sağlıklı olsun da kiloları da bi şekilde veririm

Canim dogumdu emzirmeydi bi 8 ile 10 kilo gidio zate merak etme sonrada yavas yavas vrrirsin aynen yeterki saglikli olsunda gerisi bos bana ebem 27. Ci haftadan sonra muzu haftada bir yada iki tüket demisti ben hergün yiyordum bebek büyüdükce kabizlik cogalio muzda zorlar die demisti eger öyle bisey hissedersen hemen dok görüs ben acillerde kalmistin hastanedeki dogum dok cok kizmisti bana cok ikindim die dogumu baslata bilirdin dedi cok kizdi haklidaydi kefir vermisti bana qma tohumunu yogurtla yiyordum ayy bunlari yasamak bile güzel Allah im isteyen herkese nasib etsin insallah en kisa zamanda insallah sende papyonumda kucaginiza alin sag salim

Kizlar dua yarin sondu ama arkadaslarimiz yetistiremeyenler var 1 hafta ertelioruz 03.02.17 cuma saatine kadar son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…