Tmm canim ben aldim Rabbim niyetini kabul etsin Allah hasta kullarina sifa dertli kullarina derman nasip ersinKizlar sira bendeymis hepinizden simdiden Allah im memnun ve razi olsun insallah bu gece niyetleneyim nasibse yarin okumaya baslayabilirsiniz insallah tarih 27.01.17 cuma saatine kadar
R ravza54 : 559
dnzderya : 555
@NursELmira : 555
papyonkilikli : 555
dianthus : 555
S Sky_sun : 555
4 4343 : 555
@aysesahra : 555
Aminn canim benim insallah hayirlisiyla insallah bende niyetlendim geceTmm canim ben aldim Rabbim niyetini kabul etsin Allah hasta kullarina sifa dertli kullarina derman nasip ersin
Allah kabul etsin şimdiden canım. Rabbim dualarımızı kabul eylesinKizlar sira bendeymis hepinizden simdiden Allah im memnun ve razi olsun insallah bu gece niyetleneyim nasibse yarin okumaya baslayabilirsiniz insallah tarih 27.01.17 cuma saatine kadar
R ravza54 : 559
dnzderya : 555
@NursELmira : 555
papyonkilikli : 555
dianthus : 555
S Sky_sun : 555
4 4343 : 555
@aysesahra : 555
Aminn canim benim insallah hepimizin agzina yüregine saglikAllah kabul etsin şimdiden canım. Rabbim dualarımızı kabul eylesin
kan sonuclari cikti mi canimTmm canim ben aldim Rabbim niyetini kabul etsin Allah hasta kullarina sifa dertli kullarina derman nasip ersin
Ben yazdim baktim cevap yok girdim baktim kimse yazmamisHerkes nerde yahuu kaybolmayın
Valla bakan gidiyo bi selam sabah yok nasıl kardeşlikse buBen yazdim baktim cevap yok girdim baktim kimse yazmamis
ay maşallah sağlıkla yaşasın kuzucuk iyi ki doğmuşKızlar Merhaba nasılsınız
papyonkilikli canım kaç haftalik oldu bebisin sağlıcakla kucağına alırsın inş
Bizde dün bir yaş aşısını yaptirdik çok şükür ateş fln yapmadı
Doğum gününude geçen hafta kutladik
Tşk ederiz teyzesiay maşallah sağlıkla yaşasın kuzucuk iyi ki doğmuş
He ya hic sorma nedem kuzum yürüoz kosturuom pesinde ee pasa nasil isim buldunmu ee nasil gidioValla bakan gidiyo bi selam sabah yok nasıl kardeşlikse busennadılsın kuzum yeğenin nasıl?
Alleykümselam canim benim kostur kosturSelam kızlar, nasılsınız. Ben bıcırığın arkasından koşturup duruyorum :)
Canim zate cift canlisin bide findik varr hazirliklar devam ediodur denizderyamla ayy findik abla olcak
Oyy bir yas oldu masallah subhanallah ya nice ömürleri olsun insallahKızlar Merhaba nasılsınız
canim 21. hafta icindeyim. biz de haftaya kutlayacagiz nasip ederse. darisi oncelikle burada isteyen sonra herkesin basina...Kızlar Merhaba nasılsınız
Canım maşallah yarilamissin korunuyorum bilmiyorum belkide korunmasamda olmaz gibi geliyor Tüp Bebekten sonracanim 21. hafta icindeyim. biz de haftaya kutlayacagiz nasip ederse. darisi oncelikle burada isteyen sonra herkesin basina...
bir sikintim var bana bir dua ediverin aa dostlar operim hepinizi.
insallah canim.insallah... valla bazen telaseden unutuyorum bile kendisini hatirlatiyor. :) SUKROLSUN hamdolsun.[/QUOTE][QUOTE="ravza54, post: 49847022, member: 62942]
Canim zate cift canlisin bide findik varr hazirliklar devam ediodur denizderyamla ayy findik abla olcak
saglik sihhat benimle ilgili SUKROLSUN kuzularimla ilgili degil. valla korunmayi birak bian once olursa Yaradan kolayligini da nasip ediyor merak etme sen. ilk duydugumda cok korktum sonra ne yapiyorum ben dedim. simdi onune gelen herkes konusuyor soyle zor soyle bilmem ne... ne yapsaydim.diyorum, canina mi kiysaydim. iste ozaman susuyorlar... 87 ile doguma girdim kirki ciktiginda 75 dim 68 ile hamile kaldim simdi 75 78 arasi oynuyorum kilo gerilir saglik.olsun da...Canım maşallah yarilamissin korunuyorum bilmiyorum belkide korunmasamda olmaz gibi geliyor Tüp Bebekten sonra
Yaz sonu gibi korunmayi bırakırım inş tedavisiz olur
Kilo vermeyi çok istiyorum bide hamileliklerim zor ve cok stresli geçiyor
Rabbim gönlünde ne sıkıntı varsa yok edip feraha cikarsin seni
Düşünmeden de edemiyorum neye sıkıntı yaptın diye canım haddim olmayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?