Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Valla bakan gidiyo bi selam sabah yok nasıl kardeşlikse bu sennadılsın kuzum yeğenin nasıl?
He ya hic sorma nedem kuzum yürüoz kosturuom pesinde ee pasa nasil isim buldunmu ee nasil gidio
Selam kızlar, nasılsınız. Ben bıcırığın arkasından koşturup duruyorum :)
Alleykümselam canim benim kostur kostur
valla kizlar birtek KIZI uyuturken girebiliyorum nete SUKROLSUN. duamdasiniz hepiniz. opuyorum. 4 4343 haber bekliyorum senden. kan sonuclari n oldu
Canim zate cift canlisin bide findik varr hazirliklar devam ediodur denizderyamla ayy findik abla olcak
Oyy bir yas oldu masallah subhanallah ya nice ömürleri olsun insallah

canim 21. hafta icindeyim. biz de haftaya kutlayacagiz nasip ederse. darisi oncelikle burada isteyen sonra herkesin basina...
bir sikintim var bana bir dua ediverin aa dostlar operim hepinizi.

[QUOTE="ravza54, post: 49847022, member: 62942]

Canim zate cift canlisin bide findik varr hazirliklar devam ediodur denizderyamla ayy findik abla olcak

[/QUOTE]
insallah canim.insallah... valla bazen telaseden unutuyorum bile kendisini hatirlatiyor. :) SUKROLSUN hamdolsun.

canim 21. hafta icindeyim. biz de haftaya kutlayacagiz nasip ederse. darisi oncelikle burada isteyen sonra herkesin basina...
bir sikintim var bana bir dua ediverin aa dostlar operim hepinizi.
Canım maşallah yarilamissin korunuyorum bilmiyorum belkide korunmasamda olmaz gibi geliyor Tüp Bebekten sonra

Yaz sonu gibi korunmayi bırakırım inş tedavisiz olur
Kilo vermeyi çok istiyorum bide hamileliklerim zor ve cok stresli geçiyor

Rabbim gönlünde ne sıkıntı varsa yok edip feraha cikarsin seni

Düşünmeden de edemiyorum neye sıkıntı yaptın diye canım haddim olmayarak

[QUOTE="ravza54, post: 49847022, member: 62942]

insallah canim.insallah... valla bazen telaseden unutuyorum bile kendisini hatirlatiyor. :) SUKROLSUN hamdolsun.[/QUOTE]
Unutmakmi Allah seni netmeye ii tekmele anneyi pasa güm gün cok sükür veren Allah ima isteyen herkese nasib etsin insallah insallah

saglik sihhat benimle ilgili SUKROLSUN kuzularimla ilgili degil. valla korunmayi birak bian once olursa Yaradan kolayligini da nasip ediyor merak etme sen. ilk duydugumda cok korktum sonra ne yapiyorum ben dedim. simdi onune gelen herkes konusuyor soyle zor soyle bilmem ne... ne yapsaydim.diyorum, canina mi kiysaydim. iste ozaman susuyorlar... 87 ile doguma girdim kirki ciktiginda 75 dim 68 ile hamile kaldim simdi 75 78 arasi oynuyorum kilo gerilir saglik.olsun da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…