Geçen de biri eşime sızın hala çocuğunuz olmadı demiş. Eğer eşinde sorun varsa hamama gitsin demiş soran kişiyi de ne ben ne eşim tanıyor meğer bizi takip eden biri . Yuh dedim ya hadi beni rahat bırakmıyorlar bari senj bıraksınlar. İnşaallah canım yaza kısmet olursa ancak o zaman gidebiliriz görüşme yapmaya. Güzel dileklerin için çok sağol canım . Rabbim tez zamanda eli ayağı düzgün bir şekilde bebek nasip etsin inşallah. Sende inşasllah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini rabbim seni de bebeginide korusun. Bizlere de dua et canımcanım benim öncelikle millete laf anlatma işini düşünme anlatma yani kimseye cevap vermek zorunda değilsin bak benim daha bebeğim doğmadı geçen gün eşimin iş yerinden bi bayan ikinciyi düşünüyor musunuz diye sormuşresmen oha da dedim yani bana böyle bişey diyen olursa çok güzel bi cevap hazırladım ve kimseyi kırmaktan hatta rencide etmekten çekinmeyeceğim sen de öyle yap say sayıştır için soğusun en azından ohhhhh. ikincisi yaşa da takılma derim zira ben şekil A 38 yaşımdayım hatta 39 vaktini zamanını Rabbim bilir tabi tedbiri alıp takdiri Allaha bırakmak lazım ama bunu stres kaynağı kesinlikle yapma. dün boyacı vardı evde çocuk odası falan diyince adam çocuklar nerde diyo yolda dedim okuyorlar mı diyo okuyo okuyo annesinin canına okuyo ... meğer onların da 15 yıl sonra olmuş adam açıldı neler yaşamışlar şimdi bir kız bir oğlu varmış sınav dünyası işte sen de gerek doğal yoldan gerek tedavi için elinden geleni yap. devlet hastanesinde olmaz diye düşünme orda da çocuk sahibi olan bir dünya insan var hele de ankara tıp belki bi çok paracı özelden iyidir. eşinle en azından günü birlik bi gidin Ankara ya kendin gör görüş değerlendir. belki moral motivasyon olur ya da vazgeçersin ama bi karar vermiş olursun. Rabbim güzel gönlüne göre versin ben inanıyorum inşallah hepimiz mutlu sona er ya da geç ulaşacağız sloganımız belli "umudumuz sonsuz" seni çok seviyorum fıstık
yuhhh ya yuhhhh... ama arkadasim inan ban dogursan da gecmiyor soyleyecek soracak sozleri olan insan cok. kizimdan sonra eee erkek ne zaman diyenler. erkek olmaz Anasina cekmis onun iki KIZI var diyenler ilki kiz oldu gerisi de kiz olur diyenler... al hamileyim niye cahillik yapmis diyenler, rahmi patlamasin.iki sezeryan arasi az diyenler. diyenler diyenler diyenler...Geçen de biri eşime sızın hala çocuğunuz olmadı demiş. Eğer eşinde sorun varsa hamama gitsin demiş soran kişiyi de ne ben ne eşim tanıyor meğer bizi takip eden biri . Yuh dedim ya hadi beni rahat bırakmıyorlar bari senj bıraksınlar. İnşaallah canım yaza kısmet olursa ancak o zaman gidebiliriz görüşme yapmaya. Güzel dileklerin için çok sağol canım . Rabbim tez zamanda eli ayağı düzgün bir şekilde bebek nasip etsin inşallah. Sende inşasllah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini rabbim seni de bebeginide korusun. Bizlere de dua et canım
Cok sükür canim kosusturmaca birgünümüz sakin gecmiokiinan maddi olarak ne olur hic bilmiyorum ama ben kendi harcamalarimi yazaram belki bir isik tutarim. ozel llinikte yaptirdim ben. novaart tup bebek merkezi. 5500 verdim.sadece tedavi ilaclar da 1600 civariydi yanlis hatirlamiyorsam. imkanim olsa Ankara unv gider net bilgi alirsim.ama cok zor inan benim icin.
canim ben ayniyim Sukrolsun. sen nasilsin
Ahh ahh ne bakjon millete sen banada birtaneyi 6 yilda aldin simdiden basla 2.ciyi de kac yilda alirsin diolar bende hee cokta ii yapmisin verene can kurban nezaman uygun gòrürse detip sakaya vuruom yokkende ayni laflar varkende dil iste kemigi yokya durmuo karsindaki insan ne durumda olur demeden herkes bir fikir beyaninda bulunuo biz alerjigiz yasaklarimiz cok simdide bununla ilgili bir ton laf ve devamli gözetlemeliyim yasak yiyecek verilmemeliCanım Ankara tıp fakültesi ile ilgili konu var takip ediyorum orayı ama şuan aktif değil birine soru sordum bakalım cevap verirse belki bilgi edinebilirim. Yaş bu yani ilerledikçe şansım azalıyor. Herkes daha Yaşın genç diyor iyi de benim 6 yıldır olmuyor nasıl bekliyeyim asıl bu yaştan sonra beklememem gerek. Bide millete laf anlatmakla uğraşıyorum. anlamadan etmeden konuşurlar ahh ahh
Aynen tatlım inan sanane diyesim var ama işte saygımdan diyemiyorum boğazıma kadar getiren insanlar var vallahi Allah kolaylık versin bizlere cahil insanlar var onlarla yaşamak onlara cevap vermek kadar zor birşey. Bakalım canım ne zaman vaktimiz olursa gidip görüşme yapacaz artık. Geçen bahar işte Ankara'ya günü birlik gittik Kaan aydos ve genarta gitmiştik. Bu yaz işte Ankara tıp fakültesine vs. Görüşecez artık.yuhhh ya yuhhhh... ama arkadasim inan ban dogursan da gecmiyor soyleyecek soracak sozleri olan insan cok. kizimdan sonra eee erkek ne zaman diyenler. erkek olmaz Anasina cekmis onun iki KIZI var diyenler ilki kiz oldu gerisi de kiz olur diyenler... al hamileyim niye cahillik yapmis diyenler, rahmi patlamasin.iki sezeryan arasi az diyenler. diyenler diyenler diyenler...
soyle bagira cagira size ne demek istiyorum size ne... kizimdan once ee ne zaman diyenlere sen mi bakcan diyordum.
hickimseye bir aciklama yapma. senin yasadigini yalnizca sen bilirsin. daha bebegin oldugunda yatmasi kalkmasi yemesi icmesi bisuru seyi dert olacak millete.
dnzderya demis gunubirlik olsun gelseniz keske. burada ilk gorusmeler genelde ucretsiz. oylesine d gorusmeler degil hani. Ankaraunv.pekbilmiyorumama Bahar da geldi gelecek. bir cuma randevu alin hem ankarayi gezin hem de kafandaki sorulari gider. haftasonu da baska.tup bebek merkezleri ile gorusursunuz. Novaart genart vb.
Evet canım doğru diyorsun. Ne çocuk olunca susuyorlar ne olmayınca yaşayıp gidiyoruz olan bize oluyor sinir sahibi oldumAhh ahh ne bakjon millete sen banada birtaneyi 6 yilda aldin simdiden basla 2.ciyi de kac yilda alirsin diolar bende hee cokta ii yapmisin verene can kurban nezaman uygun gòrürse detip sakaya vuruom yokkende ayni laflar varkende dil iste kemigi yokya durmuo karsindaki insan ne durumda olur demeden herkes bir fikir beyaninda bulunuo biz alerjigiz yasaklarimiz cok simdide bununla ilgili bir ton laf ve devamli gözetlemeliyim yasak yiyecek verilmemeli
Cok haklisin arkadasim katiliorum sana yeri gelio en yakinimiz anlamio benimde ablam etraftaki sorulara dayanamayip.beni anlamiodu iiligimi isterken yanlis davraniodu tüp bebek olusu bile sorunumuzu 2 kat arttirio of of dedigin gibi sabir ve kulak tikamaEvet canım doğru diyorsun. Ne çocuk olunca susuyorlar ne olmayınca yaşayıp gidiyoruz olan bize oluyor sinir sahibi oldumbu konular Hassas durumlar valla ya insan sorarken Birsz Hassas davranmalı bence bizi bizden kimse anlamıyor yeri geliyor annem bile anlamıyor. Allah yardımcımız olsun Allah sabır versin ki bu durumla baş edelim. Önce sabır gerekli
Canım yazını yeni gördüm ben de2012 yılında tip fakültesinde tup bebek yaptırdım kaan hoca o zamanlar tip fakültesinde bakıyordu hastalara bilemezdim şimdi bu kadar değerli bir hoca olacani şimdi randevu almak bile çok zor neyse fakülte hakkında sana biraz bilgi veriyim yıllar geçti ama hemşireler çok iyiler güler yüzlü senle ilgileniyorlar kan ve ultrason sonuçlarını doktorlara gösterip ona göre sana ilaç dozu ne yapman gerekli onu söylüyorlar doktorlari sen birebir gorusmuyosun fakültenin ünlü doktorlari senin yumurta ve transferine girmiyorlar ama ben memnun kaldım hastane temiz ücret olarak çok birşey vermiyorsun rapor cikartiyorlar siz gelin görüşün sizin fikriniz belki farklı olur yine söylüyorum ben memnundum karar senin hatirladiklarim bu kadarEvet canım doğru diyorsun. Ne çocuk olunca susuyorlar ne olmayınca yaşayıp gidiyoruz olan bize oluyor sinir sahibi oldumbu konular Hassas durumlar valla ya insan sorarken Birsz Hassas davranmalı bence bizi bizden kimse anlamıyor yeri geliyor annem bile anlamıyor. Allah yardımcımız olsun Allah sabır versin ki bu durumla baş edelim. Önce sabır gerekli
Canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Aynen Kaan hoca ya mail attım 5 gün önceden mail attım düşün cevabı bile 8 mart verecek . O kadar yoğun ki Dr ... bakalım yazın ancak oralara gitme imkanımız var onun dışında imkansız o yüzden yazın gidince bilgi alacağım... rabbim yardımiz olsun inşaallahCanım yazını yeni gördüm ben de2012 yılında tip fakültesinde tup bebek yaptırdım kaan hoca o zamanlar tip fakültesinde bakıyordu hastalara bilemezdim şimdi bu kadar değerli bir hoca olacani şimdi randevu almak bile çok zor neyse fakülte hakkında sana biraz bilgi veriyim yıllar geçti ama hemşireler çok iyiler güler yüzlü senle ilgileniyorlar kan ve ultrason sonuçlarını doktorlara gösterip ona göre sana ilaç dozu ne yapman gerekli onu söylüyorlar doktorlari sen birebir gorusmuyosun fakültenin ünlü doktorlari senin yumurta ve transferine girmiyorlar ama ben memnun kaldım hastane temiz ücret olarak çok birşey vermiyorsun rapor cikartiyorlar siz gelin görüşün sizin fikriniz belki farklı olur yine söylüyorum ben memnundum karar senin hatirladiklarim bu kadar
Kızlar bende bitirdim duamı Allah kabul etsin inşallahKizlar kimler bitirdi duasini yarin son huhuhu burdamisiniz
Kızlar bende bitirdim duamı Allah kabul etsin inşallahKizlar kimler bitirdi duasini yarin son huhuhu burdamisiniz
Allah kabul etsin insallah canim agzina saglikKızlar bende bitirdim duamı Allah kabul etsin inşallah
H.g caney kayip koyuyorum adini insallah hayirlisiyla safi adiyla sifa nasib etsin insallah terapilerin faydasi olur minigimize kaybolmaKizlar nasilsiniz .coktanberi girmemistim iyumidiniz .bende benim kizla ugrasiyom dindilik bi gelisme yok terapileri baslafi .insallah Rabbimin izniyle hersey yoluna girer
Canım Allah şifa versin kızına. Tez zamanda iyileşsin inşaallahKizlar nasilsiniz .coktanberi girmemistim iyumidiniz .bende benim kizla ugrasiyom dindilik bi gelisme yok terapileri baslafi .insallah Rabbimin izniyle hersey yoluna girer
yaa kimse yanlış anlamasın ama böyle hiç içime sinmiyor zorla okunuyormuş gibime geliyor 15 gün gibi bi sürede ne olursa olsun bu dua okunur. okunduysa bi okudum yazılır. artık devam etmesek mi kiHuu kizlarrr kizlarrr evet suan 3 kisimi bitirdik heyy digerleri nerdee kizcelerr kimse bitirmedimi duasini
Yok kuzum olurmu hic cuma saatine kadar yetistirmeye calisio kimimiz hamile kimimiz müsait olmuo belki giremediler cancazim az kisi kaldi hic devam etmeden olurmu diger dostlarimiza haksizlik olmazmiyaa kimse yanlış anlamasın ama böyle hiç içime sinmiyor zorla okunuyormuş gibime geliyor 15 gün gibi bi sürede ne olursa olsun bu dua okunur. okunduysa bi okudum yazılır. artık devam etmesek mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?