Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kocaman yuregin var masaallah sana ama sana niyetlendik. bence suan soyke yapalim. eski listede 4343 vardi 550 okuyorduk. eger listemizde 550 yi gecen yoksa suan icin 550 okuyalim yine arkadas da senin niyetine 550 okusun sonra listeye devam.edelim. dnzderya var sonrasinda sanirim. bakalim nasil yapicaz. R ravza54 bi yorum yap kuzum. dnzderya aysesahra bi fikir verin yavvv
Ay cok sagol yaa dusunmen yeter. Ben de katilayim size destek olurum isterseniz

Canım senin fikir süper arkadaş katılsın jonguıl için sonra da ona okuyalım benim doğuma yakın okunur haksı zlık olmaz hakkım helal

Tamam canım o zaman senin dediğin gibi yapalım. İyi olur şekilde karışıklık olmaz hem ondan sonra arkadaşa okuruz o bitince de deniz e okuruz

Canim sen niyet ettin niyetine okunuo baslayan oldu seninkinden sonra hep brraber okuruz dnzderya mada uyarsa

Ben arkadasi kattim kuzum yeni liste yaptim 550 degil cancazim 555 okuyoduk okunan kisi 559 okuyodu listede arkadasimiz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…