ikinnci kez beni uyardin bana ne ben inatla 550 okuycamBen arkadasi kattim kuzum yeni liste yaptim 550 degil cancazim 555 okuyoduk okunan kisi 559 okuyodu listede arkadasimiz artik
Sen nasilsin büyümüstür bicirik
Kimler gelmiş kimler, nasılsın cnm. Bıcırık nasıl? Sen de varmı hamilelik. İkinci bebeğini bekleyen arkadaşlarımız var. Arada yaz özletme kendini :)
ikinnci kez beni uyardin bana ne ben inatla 550 okuycam
Canim bizde 16 aylik olduk ben halen emziriyom kiyamiom oysa yavas yavas biraktirmak istiorum halen ek gida reddimiz var ama eskisi kadar degil cok sükür òp annesi masallah insallah hayirlisiyla olur bakYa cok sevindimm Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsindnzderya papyonkilikli canim senden de hayirli haberler alalim insallah NursELmira
Valla buyudu oglusum 17 aylik oldu teyzeleri cok sagolun..is ev kosturmaca gidiyor
Emzirmeyi biraktim romatizmam cok kotulesti ilaclarima baslicam insallah..valla ikinciyi cok istiyorum ama kendiliginden olmuyor zaten artik ilerde belki dusunuruz ama suan mumkun degil ilaclarima geri donmem lazim
dianthus canim senin oglus da buyumustur op annesi benim icin
tamam canım çok sağol uğraşıyorsun böyle listelerle Allah razı olsun senden
sagol canim Allahim isteyen herkese nasip etsin.Ya cok sevindimm Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsindnzderya papyonkilikli canim senden de hayirli haberler alalim insallah NursELmira
Valla buyudu oglusum 17 aylik oldu teyzeleri cok sagolun..is ev kosturmaca gidiyor
Emzirmeyi biraktim romatizmam cok kotulesti ilaclarima baslicam insallah..valla ikinciyi cok istiyorum ama kendiliginden olmuyor zaten artik ilerde belki dusunuruz ama suan mumkun degil ilaclarima geri donmem lazim
Allah hepimizden razi olsun canim nolcak ki tas atip kolummu yoruluo iiki varsiniz keske daha cok sey yapabilsemtamam canım çok sağol uğraşıyorsun böyle listelerle Allah razı olsun senden
Aynıyız teyzesi 17 aylıksürekli koşturan bir afacan olduk. Sen de öp yakışıklıyı cnm. Ben de öperim. Hamilelik konusunda ben de normal olur belki diye beklemedeyim. Umarım hiçbirimizin tedaviye gereği kalmaz.Ya cok sevindimm Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsindnzderya papyonkilikli canim senden de hayirli haberler alalim insallah NursELmira
Bitiremezsen yardım ederim canımTmm canim benim de 55 kaldi
Allah kabul etsin canım.sanirim sıra sende olacak ravzamız ayarlayacak. Rabbim tedavinde yardımcın olsun. İlk tüp bebek denemesi mi seninHayirli kandiller arkadaslar dualarimi bitirdim. Cumartesi kontrolum var transferim persembeye ertelenebilir sanirim. Sirada kim var benim de yetisir dimi
Amin canimm. Evet 4 dogal yolla hamileligim ve dusugum var malesefAllah kabul etsin canım.sanirim sıra sende olacak ravzamız ayarlayacak. Rabbim tedavinde yardımcın olsun. İlk tüp bebek denemesi mi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?