Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Selam canim cok sükür iiz dnzderya ve papyonkilikli m hamile cok sükür NursELmira mda tedavide suan

Sen nasilsin büyümüstür bicirik

Kimler gelmiş kimler, nasılsın cnm. Bıcırık nasıl? Sen de varmı hamilelik. İkinci bebeğini bekleyen arkadaşlarımız var. Arada yaz özletme kendini :)

Ya cok sevindimm Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin dnzderya @papyonkilikli canim senden de hayirli haberler alalim insallah NursELmira

Valla buyudu oglusum 17 aylik oldu teyzeleri cok sagolun..is ev kosturmaca gidiyor
Emzirmeyi biraktim romatizmam cok kotulesti ilaclarima baslicam insallah..valla ikinciyi cok istiyorum ama kendiliginden olmuyor zaten artik ilerde belki dusunuruz ama suan mumkun degil ilaclarima geri donmem lazim

@dianthus canim senin oglus da buyumustur op annesi benim icin

Canim bizde 16 aylik olduk ben halen emziriyom kiyamiom oysa yavas yavas biraktirmak istiorum halen ek gida reddimiz var ama eskisi kadar degil cok sükür òp annesi masallah insallah hayirlisiyla olur bak papyonkilikli ma normelden oldu 2.cisi ki hic beklemiodu dnzderya normelden kaldi Allah im insallah hayirlisiyla herkese nasib etsin cok gecmis olsun ya Allah yardimcin olsun

sagol canim Allahim isteyen herkese nasip etsin.

Aynıyız teyzesi 17 aylıksürekli koşturan bir afacan olduk. Sen de öp yakışıklıyı cnm. Ben de öperim. Hamilelik konusunda ben de normal olur belki diye beklemedeyim. Umarım hiçbirimizin tedaviye gereği kalmaz.

Hayirli kandiller arkadaslar dualarimi bitirdim. Cumartesi kontrolum var transferim persembeye ertelenebilir sanirim. Sirada kim var benim de yetisir dimi
Allah kabul etsin canım.sanirim sıra sende olacak ravzamız ayarlayacak. Rabbim tedavinde yardımcın olsun. İlk tüp bebek denemesi mi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…