Üzüldüm canım Allah sabır versin. İnşaallah bu son tedavin olur ve bebeğine kavuşursunAmin canimm. Evet 4 dogal yolla hamileligim ve dusugum var malesef
Insallah ilk ve son olsun cok zor surecler gecirdimÜzüldüm canım Allah sabır versin. İnşaallah bu son tedavin olur ve bebeğine kavuşursun
Âmin canım inşasllah. Benim üç negatif tüp bebek 3 negatif aşılama denemem var hiç birinde gebelik olmadı ne normal yolla ne de tedavi ile 6 yıldır uğraşıyoruz canım. Seneye yaza kadar olmazsa bir kere daha seneye yaz galiba tüp bebek tedavisi başlarız. Allah yardımcımız olsun. Bizim herşey çok iyi eşimin değerleri benim değerler rahim ama olmuyor. Şuan işte yeni bilgiler edindim dna hasarından dolayı embiryolar gelişimi geriden geliyor sanırım. Üçüncü günden sonra gelişimi geriliyorsa dna hasarı olduğu içinmiş. O yüzden sağlıklı embiryo elde etmek için tese ile sperm alıp tüp bebek tedavisi olmak gerekiyormuş bı kaç profle görüşme yaptık. Hayırlısı artık ne diyim bazen çok yoruluyorum bazen de umut dolu oluyorumInsallah ilk ve son olsun cok zor surecler gecirdiminsallah hepimiz saglikla kavusuruz. Senin kacinci tedavin canim
1 sene daha mi bekleyeceksin canim? Aslinda embriyolari genetige de gonderebilirsin saglikli olanlar koyulur basari sansi da artarÂmin canım inşasllah. Benim üç negatif tüp bebek 3 negatif aşılama denemem var hiç birinde gebelik olmadı ne normal yolla ne de tedavi ile 6 yıldır uğraşıyoruz canım. Seneye yaza kadar olmazsa bir kere daha seneye yaz galiba tüp bebek tedavisi başlarız. Allah yardımcımız olsun. Bizim herşey çok iyi eşimin değerleri benim değerler rahim ama olmuyor. Şuan işte yeni bilgiler edindim dna hasarından dolayı embiryolar gelişimi geriden geliyor sanırım. Üçüncü günden sonra gelişimi geriliyorsa dna hasarı olduğu içinmiş. O yüzden sağlıklı embiryo elde etmek için tese ile sperm alıp tüp bebek tedavisi olmak gerekiyormuş bı kaç profle görüşme yaptık. Hayırlısı artık ne diyim bazen çok yoruluyorum bazen de umut dolu oluyorum
Canım bizim embiryolar genetiğe Gidecek kadar gelişmiyor. Diyelim 16 yumurta toplandı embiryoyu pgt ye göndermek için üçüncü gün embiryosu olması lazım ve günüyle uyumlu olması gerekiyor. Maalesef bizimki günüyle uyumlu bölünmüyor bir iki tane bölünen oluyor onları zaten transfer ediyorlar. 5. Gün embiryosunda chg gönderiliyor bununda da aynı şekilde günüyle uyumlu olması lazım yine aynı şekilde bir iki tane geriye kalıyor ve genetiğe Gidecek embiryo kalmıyor. Bide bizim için genetik pek birşeyi ifade etmiyor. Hani iki uç kere tüp bebek deneriz embiryolar birinci kalite olur ve bir sürü embiryo olur transfere rağmen tutmaz o zaman genetik yaptırmak mantıklı en iyi embiryo bulup transfer etmek için. O yüzden canım genetik bizim için çok gereksiz kalıyor. Maddiyatan dolayı bir yıl bekleyecez canım maddi durumumuz müsait olsa bu yaz deneyecektik1 sene daha mi bekleyeceksin canim? Aslinda embriyolari genetige de gonderebilirsin saglikli olanlar koyulur basari sansi da artar
Aa anladim canim nedeni sperm miymis bunun peki? Of cok zor yaaaa herkes bir sekilde sinaniyo biizm de sinavimiz buymus.Canım bizim embiryolar genetiğe Gidecek kadar gelişmiyor. Diyelim 16 yumurta toplandı embiryoyu pgt ye göndermek için üçüncü gün embiryosu olması lazım ve günüyle uyumlu olması gerekiyor. Maalesef bizimki günüyle uyumlu bölünmüyor bir iki tane bölünen oluyor onları zaten transfer ediyorlar. 5. Gün embiryosunda chg gönderiliyor bununda da aynı şekilde günüyle uyumlu olması lazım yine aynı şekilde bir iki tane geriye kalıyor ve genetiğe Gidecek embiryo kalmıyor. Bide bizim için genetik pek birşeyi ifade etmiyor. Hani iki uç kere tüp bebek deneriz embiryolar birinci kalite olur ve bir sürü embiryo olur transfere rağmen tutmaz o zaman genetik yaptırmak mantıklı en iyi embiryo bulup transfer etmek için. O yüzden canım genetik bizim için çok gereksiz kalıyor. Maddiyatan dolayı bir yıl bekleyecez canım maddi durumumuz müsait olsa bu yaz deneyecektik
Söylenen şu embiryoyu 3. Güne kadar getiren yumurta 3. Gün sperm devreye giriyor. Bizim de embiryolarimiz üçüncü güne kadar iyi şekilde günüyle uyumlu bölünüp geliyor. Üçüncü gün gelişimi yavaşlamaya başlıyor işte dna hasarı olunca embiryonun gelişimini bozuyormus. Eşimin sperm parametreleri iyi fakat dna hasarı yüzde 25 orta derece hasarlı yüzde 15 altı olması lazım. Aynen canım neler öğrenip neler göreceğiz kim bilir sınav dünyasıAa anladim canim nedeni sperm miymis bunun peki? Of cok zor yaaaa herkes bir sekilde sinaniyo biizm de sinavimiz buymus.
Canım işte ikinci tedavi sonrası kalktık İstanbul a gittik. Sözde en iyi yermiş Bülent hocaya mikro çip var en iyisini seçeriz dedi sorun değil dedi dna hasarı olması. Fakat şöyle durum var 10 sperm seçtiler diyelim mikro çip ile en iyisini en hareketlisini dna hasarı yüzde kaç yüzde 25 her bir sperm içinde yüzde 25 hasarlı seçilmiş oluyor. İşte sperm çıkarken bozularak çıkıyormuş. Tese ile sperm alınca hasarsız oluyormuş. Bir kere de öyle deneyecez.Hadi yaaa. Ama ben sunu anlamadim neden 2. Tedaviden sonra biseyler yapmadilar. Cok duydum bunu ama ayiklaniyo diye biliyorum
Uzuldum canim yaaa belki dogal yoldan olur bak hic belli olmaz Allah ol desin yeterCanım işte ikinci tedavi sonrası kalktık İstanbul a gittik. Sözde en iyi yermiş Bülent hocaya mikro çip var en iyisini seçeriz dedi sorun değil dedi dna hasarı olması. Fakat şöyle durum var 10 sperm seçtiler diyelim mikro çip ile en iyisini en hareketlisini dna hasarı yüzde kaç yüzde 25 her bir sperm içinde yüzde 25 hasarlı seçilmiş oluyor. İşte sperm çıkarken bozularak çıkıyormuş. Tese ile sperm alınca hasarsız oluyormuş. Bir kere de öyle deneyecez.
Âmin canım inşasllah rabbim kimseyi evlatla sinamasin. İsteyen dileyen herkese nasip etsinUzuldum canim yaaa belki dogal yoldan olur bak hic belli olmaz Allah ol desin yeter
canım ben de okudum bitirdim eğer herkeste bitirdiyse bağışlayabilirim bana bilgi verir misin ?Kizlarr dualar teslim yarin son canlarrdnzderya kuzum yarin sen bagislayabilirmisin benim kirmizilarim erken geldi
Kuzum bititemeyen arkadasimiz varcanım ben de okudum bitirdim eğer herkeste bitirdiyse bağışlayabilirim bana bilgi verir misin ?
yani bağışlanmayacak mı?Kuzum bititemeyen arkadasimiz var
Yok kuzum bagislancak cuma saatine kadar biter deyani bağışlanmayacak mı?
Canim anca teste anlarsin ayni belirtiler hem adet hem hamilelik oluo ayni birbirine benzior insallah hayirlisiyla tutmustur minigin seninledir hadi hayirlisiyla insallahMerhaba arkadaslar bugun transferimin 3.gunu az bsey karin agrisi bazen bel agrisi kasik agrisi oluyor ama cok bi degisiklik yok acaba tutundugunu nasil anlayabiliriz 6nisanda kandan baktiracagim dondurulmus embrio transfer edildi
Ha bide benim birincide bisey bi an batip hafif canimi yakmisti 2. De anlamamistim bileMerhaba arkadaslar bugun transferimin 3.gunu az bsey karin agrisi bazen bel agrisi kasik agrisi oluyor ama cok bi degisiklik yok acaba tutundugunu nasil anlayabiliriz 6nisanda kandan baktiracagim dondurulmus embrio transfer edildi
evet ben daha bitiremedim.Kuzum bititemeyen arkadasimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?