Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

AA canım hoşgeldin Arada gel böyle valla tatlım bende aynı durumdayım tedavi yok bebek Yok bekliyoruz. Ne zaman maddi durumumuz düzelir o zaman tekrar tüp bebek tedavisine başlariz. Tese yöntemi ile bir kere de öyle tedavi olmaya karar verdik. nuraelmira nın tedavisini güzel haberlerini bekliyoruz. Denizimiz doğum yapacak öyle yanı bizden

Kızlarr hepinize teşekkr ederm ama ben niyeyse heyecanlanamıyrm birtakm aksilkler oldu tedavide yine elimde tek embriyo kaldı ve orta kalitede transfer yaptrp yaptrmamak arasında gidip geldim.. 5. Gün dondruldu aklım çok karışık boşuna heveslenmek istemyrm artk.. anlayacağınızz bende durumlar çokta parlak değil

Olsun cnn Allahtan umit kesilmez belki tutar okadar ilac zaman aci cekmissin transfer ettir bnce cok beklemedn zaman kaybin olmaz bosa gitmiste olmasin bukadar emek olmazsa eger bastan butun islemlere tekrar baslarsin 5. Gun embriosu ck kaliteli tutmayan vr 2. Embriosu tutan vr. Allah ol dedikten sonra...

Canim benim valla özlettin kendini cok sükür iiz bizler papyonkilikli mda hamile nasibse topige iki pasa daha gelio insallah hayirlisiyla Allah im gönlündekini nasib etsin hic beklemedigin anda arada gir özletme

Canim benim valla özlettin kendini cok sükür iiz bizler papyonkilikli mda hamile nasibse topige iki pasa daha gelio insallah hayirlisiyla Allah im gönlündekini nasib etsin hic beklemedigin anda arada gir özletme
bugun oyle bir agrim var ki anlatamam. 32. haftaya Yeni girdim. sipa zamaninda gelir insallah saglikla hayirla...

havuz mu dusunuyorsun? cok riskli degil mi??

Ne için riskli canım?? Birde havuz değil gözden çıkardm bu embriyoyu
neden gozden cikariyorsun ki? 2. gun embriyosuydu kizim biliyorsun. senin ki 5. gune kadar gitmis. transfer ol bence.
havuz ban hep.riskli geliyor be kuzum. cozunurken sorun yasanir mi acaba diye. sanki pgt icin havuz yapilmasi dah mantikli gibi geliyor. sacmaliyor da olabilirim tabi.

Canım hep dedim senin durumuna çok yakın görüyorum kendimi diye.. hep de umut oldun.. evet senin embriyon 2. Gün transfer edildi ama belkide 5. Güne bekletlse çok kaliteli bir 5. Gün embriysu olacaktı.. ama benm gözle görülür bi kalitesizlk var.. şimdiye kadar güya hep iyi kalite transfer edildi onlar bile tutmamşken bundan pek ümitlenemiyorum.. evet dondurduk ama zaten doktrm taze transfer yapmıyor kimseye ben istediğim için değil yani.. ama ben transfer konusunda kararsızım.. hakkımzda hayrlısı olsun

aynen oyle hakkinda hayirlisi olsun. drum bana kaliteleri sorgulatmamisti. o benim isim senin degil demisti. sakin ol olumlu olmaya calis. insallah dogru kararlar aldirir yaradan. duamdasin.

aynen oyle hakkinda hayirlisi olsun. drum bana kaliteleri sorgulatmamisti. o benim isim senin degil demisti. sakin ol olumlu olmaya calis. insallah dogru kararlar aldirir yaradan. duamdasin.
Allah razı olsun.. rabbimin al ben istedm OL'du demesini görüyrm sende o yüzden umudm olacaksn hep.. allahım miniğini korusun hayrlı doğumlar nasip etsin sanada cnm

dnzderya ve papyonkilikli kizlar az kaldiya gi ayy denizim senin ilk hadi hayirlisiyla insallah ya basladinizmi hazirliklara hayirlisiyla papyonum findigimin huyu nasil olcak cok merak ediom kizlar denizm dogum iznin nezamana
canım benim evet az kaldı maşallah papyoncum yetişti bize neredeyse benim minik baştan beri hep 1 hafta geriden geliyor sata göre 33+4 olmam gerekirken bugün 32+3 üm . cuma gün raporumu aldım ama çalışabilir raporu aldım. evde tüm şişer kalırım en azından iki hareket oluyor işim rahat çok şükür ben de iyiyim sadece ellerimde büyük sıkıntı var (sinir sıkışmasından dolayı) kortizon yaptırdım ama faydası olmadı buna da şükür anne olmak kolay değil bunu bizden başka kim bilir di mi hazırlıklar iyi kötü bitti ufak tefeklerim kaldı çok ta abartmamak istiyorum malum korkular doğuma kadar bitmeyecek

kız Allah iyiliğini versin cinsiyet mi kaldı sünnet olacak artık oğlum bak ne zamandır girmediğini anla topiğe bizleri ihmal etme canımsın ya şaka bi yana 5-6 haftamız kaldı sanırım darısı san ve tüm isteyenler inşallah. sen de olursa olur modunda ol ama bi ara tedaviyi de düşün yine iyi haberlerle gelirsin inşallah inan bana uğramasan da her zaman dualarımdasın

canım benim derler ya karıncaya can veren Rabbim... umut kesilir mi sen kalitesine bakma o ana rahminde öyle bi canlanır ki vücudun dinlensin hemen transfer ettir iyi haberlerle geleceksin ben inanıyorum dualarımdasın fıstık

Canım siz dna hasar testi yaptırdız mı ? Biliyorsun Bizim üç tüp bebekte de embiryolar üçüncü günden sonra hep gelişimi yavaşladı sperm alakalı yani eşimin değerleri çok iyi ama hasar olduğu için embiryonun gelişimini bozuyor. Yumurtada sorun yoksa dna hasarı olduğu için gelişimi etkiliyor olabilir. Ama ben ne yazılar okudum orta kalite ile hamile kalanları. Ümidini kesme sakın canım inşaallah rabbim nasip eder belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…