Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim son 50 kaldi. Asiri yogundum su 10 gundur az az okuyabildim. Bitirmeyen kimler var ne kadar eksiik
Canim kimse bildirim yapmadi dnzderya hastanede galiba bitiremiyen coksa duamiz bir hafta sarkabilir eger azsa bititemeyen hep beraber bitirmeye calisiriz NursELmira m yazmis bak bitiremedim die kuzum kactane kaldi benim 2 cüzüm var bide yarin onu tamamlayacam bu aksamdan baslayip dedigim gibi bitiremeyen coksa 1 hafta sarksinmi kizlarrr nedionuz dnzderya papyonkilikli NursELmira S Sky_sun dianthus

Canım bende okurum diye düşünmştm ama misafirm geldi okuyamadm 100 daha okurm herhalde onunla birlkte 420 olacak.. gerisi kalıyor malesef. Kimseden de ses yok gerçi

Evet donus yapilirsa ona gore karar verirsiniz bana uyar her turlu

simdi okudum canim. Rabbim vakitlice gelmesini nasip etsin. duamdasin.

Evet canlar duamizi 1 hafta erteleyelim dnzderya m nasil bilmioz Allah im insallah yardim etsin hayirlisi ile duamizi yetistiremedik bidaki cuma bagislayalim arkadasimizin duasini Bestttt canim hakkini helal et bir hafta sarktti duan dnzderya papyonkilikli NursELmira dianthus kizlar acele etmeyin S Sky_sun canim senin bitmisti zaten bidaki cuma bagislancak duamiz

Kizlarrr toplasin helee hani bi kardesimiz buraya yazmisti gelin die hani bir yaz mecarasini anlatip pasasi süpriz yapmisti arkadsimiza o pasa varya o pasa yine annesine süpriz yapip erken geldi cok sükür arkadasimiz ii pasamizda ii evet evet bu kim siz anladiniz dnzderya m gözün aydin olsun canim benim Allah im anali babali büyütsün insallah evet kizlar pasa gelmis carsamba simdilik gözetim icin kuvezde ama cok sükür ii solunumu herseyi ii Allah im eve cikarmayida agiz tadiyla büyütmeyi nasib etsin

AA gerçekten mı doğum yaptı demek ne mutlu denizimize. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün rabbim korusun bebeğini. Darısı Bizim başımıza inşasllah.

AA gerçekten mı doğum yaptı demek ne mutlu denizimize. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün rabbim korusun bebeğini. Darısı Bizim başımıza inşasllah.
Aminn canim benim insallah hayirlisiyla aynen cok sükür Allah ima insallah sizlerinde yüregini gòbegini kucagini ve bir ömrünüzü doldursun evlatla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…