Canım dünde benim aklıma geldi. Bu ara sesi çıkmadı pek merak ettim.bu arada @4343 neden kayboldu başka yolla görüşebilen yok mu hiç telefon mesaj falan merak ediyorum
Yok cnm bizim direk yumrta kalitesi.. yani ben öyle düşünyrm eşiminde sperm morfolojisi sıfır ama doktrlar onu takmıyor bile.. ımsı yapılcaktı ona bile gerek görmemişler.. artk araştrmıcam hiç bişey çok bunaldım.. kaliteli dedikleri tutmadı cnm o yüzden düşünyrm ister istemez ama tabiki verecek olan RabbimCanım siz dna hasar testi yaptırdız mı ? Biliyorsun Bizim üç tüp bebekte de embiryolar üçüncü günden sonra hep gelişimi yavaşladı sperm alakalı yani eşimin değerleri çok iyi ama hasar olduğu için embiryonun gelişimini bozuyor. Yumurtada sorun yoksa dna hasarı olduğu için gelişimi etkiliyor olabilir. Ama ben ne yazılar okudum orta kalite ile hamile kalanları. Ümidini kesme sakın canım inşaallah rabbim nasip eder belli olmaz
Hee desene erken dogabilirbugun oyle bir agrim var ki anlatamam. 32. haftaya Yeni girdim. sipa zamaninda gelir insallah saglikla hayirla...
Ayy sinir sikismasimi Allah yardimcin olsun da kuzum nie calisma izni aldinki yürüyüs yapardin kiz cocuk iste dogscak bu gidislecanım benim evet az kaldı maşallah papyoncum yetişti bize neredeysebenim minik baştan beri hep 1 hafta geriden geliyor sata göre 33+4 olmam gerekirken bugün 32+3 üm . cuma gün raporumu aldım ama çalışabilir raporu aldım. evde tüm şişer kalırım en azından iki hareket oluyor işim rahat çok şükür ben de iyiyim sadece ellerimde büyük sıkıntı var (sinir sıkışmasından dolayı) kortizon yaptırdım ama faydası olmadı buna da şükür anne olmak kolay değil bunu bizden başka kim bilir di mi hazırlıklar iyi kötü bitti ufak tefeklerim kaldı çok ta abartmamak istiyorum malum korkular doğuma kadar bitmeyecek
Yaa canım çok üzüldüm Allah sabır versin. Başı sağolsun.Kizlaraysesahra miz artik dualara katilamayacak malesef ablasini kaybetti bilionuz 1 bucuk senedir hastanedeydi Allah im arkadasimiza sabir versin insallah
Yaa çok üzüldümm Allah sabır versinKizlaraysesahra miz artik dualara katilamayacak malesef ablasini kaybetti bilionuz 1 bucuk senedir hastanedeydi Allah im arkadasimiza sabir versin insallah
Ufff deme yaa çok üzüldüm RAbbim sabır versin mekanını cennet etsinKizlaraysesahra miz artik dualara katilamayacak malesef ablasini kaybetti bilionuz 1 bucuk senedir hastanedeydi Allah im arkadasimiza sabir versin insallah
Allah korusun. zamaninda gelsin insallah.Hee desene erken dogabilir
cok uzuldum. Alah sabir versin. Gurbette ayrilik daha da zor olmustur.Kizlaraysesahra miz artik dualara katilamayacak malesef ablasini kaybetti bilionuz 1 bucuk senedir hastanedeydi Allah im arkadasimiza sabir versin insallah
Aminn canim buraya yazarken icimden dedim zate insallah hayirlisiyla vakti zamaninda gelsin pasa sag salim kucagina al insallah canim aynen insana daha bi koyuyo mesafeler gurbet anca yasayan anlioAllah korusun. zamaninda gelsin insallah.
cok uzuldum. Alah sabir versin. Gurbette ayrilik daha da zor olmustur.
Aminn canim benim insallahOfff çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, yerinde dinlendirsin inşallah. Rabbimaysesahra ya ve ailesine sabırlar versin inşallah.
Oy oy minnoş aceleci demek. Sağlıklıca kucağına al gül kokulunu canım. Dualarım seninle.selam can dostlarım sessiz güzellerim nerelerdesiniz yaaa terketmeyin buraları bak doğuracam haberiniz olmayacak
biliyorsunuz benim nazlı minnoş baştan beri geriden geliyor. dün de kontrolde tansiyonum yüksek çıktı bebeğin suyu azalmış hareketlerini çok kuvvetli hissetmediğimi söyledim ve bebek de sadece 1750 gr geldi. doktorum her an alabilirim dedi dün ve bugün ciğer geliştirici iğne vurundum. gün aşırı nst ye girecem artık takipteyim dualarınızı esirgmeyin lütfen
Kuzum ya hayirlisiyla insallah al kucagina korkma haftasi baya ii ve yaklasmis aceleci bu pasa simdi nasilsin canimselam can dostlarım sessiz güzellerim nerelerdesiniz yaaa terketmeyin buraları bak doğuracam haberiniz olmayacak
biliyorsunuz benim nazlı minnoş baştan beri geriden geliyor. dün de kontrolde tansiyonum yüksek çıktı bebeğin suyu azalmış hareketlerini çok kuvvetli hissetmediğimi söyledim ve bebek de sadece 1750 gr geldi. doktorum her an alabilirim dedi dün ve bugün ciğer geliştirici iğne vurundum. gün aşırı nst ye girecem artık takipteyim dualarınızı esirgmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?