Kiz kacak kac defa bildirim yapip sordum he bi gittin gidis o gidis òzledik hednzderya Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı olsun
Canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun.. öpüp kokladığun günler yakındır.. bian önce kavuş miniğine bizde seni seviyoruzzCanlarımmmm selam hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet RAbbim evladımı bağışladı . Çarşamba sabah hareketleri azaldı diye uğramıştım hastaneye meğer eşinden ayrılmış neredeyse kot pantolonumla girecek kadar acil amelyata alındım kurtuldu yavrum. Çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi küvezde kucağıma alamadım koklayamadım ama varlığına şükür bugünlerde geçecek eminim biz ne günlerden geçmedik ki... Bu arada bebeği alınca doktor bi şok daha yaşadı bebrğin altından us da görünmeyen onlarca miyom çıktı meğer ondan büyüyememİş minnak kuzum yeri darmış . Bebek diye mıyomları beslemişim. Bebeği aldıktan sonra beni tekrar genel anesteziye alıp uzun süren bi amelyat geçirdim dolayısıyla yorgun ve sancılıyım tek bildiğim hersey güzel olacak dualarınızı esirgemeyin canlar ben de doğumda hepinizin adını anarak dua ettim. Sizi çok seviyoruuuuummmmmm
Canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun.. öpüp kokladığun günler yakındır.. bian önce kavuş miniğine bizde seni seviyoruzzCanlarımmmm selam hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet RAbbim evladımı bağışladı . Çarşamba sabah hareketleri azaldı diye uğramıştım hastaneye meğer eşinden ayrılmış neredeyse kot pantolonumla girecek kadar acil amelyata alındım kurtuldu yavrum. Çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi küvezde kucağıma alamadım koklayamadım ama varlığına şükür bugünlerde geçecek eminim biz ne günlerden geçmedik ki... Bu arada bebeği alınca doktor bi şok daha yaşadı bebrğin altından us da görünmeyen onlarca miyom çıktı meğer ondan büyüyememİş minnak kuzum yeri darmış . Bebek diye mıyomları beslemişim. Bebeği aldıktan sonra beni tekrar genel anesteziye alıp uzun süren bi amelyat geçirdim dolayısıyla yorgun ve sancılıyım tek bildiğim hersey güzel olacak dualarınızı esirgemeyin canlar ben de doğumda hepinizin adını anarak dua ettim. Sizi çok seviyoruuuuummmmmm
Geçmiş olsun canım. Allah analı büyütsün şükür atlattın canım gözün aydın olsun. İnşaallah rabbim dualarını kabul etsin bizlere de nasip etsin.Canlarımmmm selam hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet RAbbim evladımı bağışladı . Çarşamba sabah hareketleri azaldı diye uğramıştım hastaneye meğer eşinden ayrılmış neredeyse kot pantolonumla girecek kadar acil amelyata alındım kurtuldu yavrum. Çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi küvezde kucağıma alamadım koklayamadım ama varlığına şükür bugünlerde geçecek eminim biz ne günlerden geçmedik ki... Bu arada bebeği alınca doktor bi şok daha yaşadı bebrğin altından us da görünmeyen onlarca miyom çıktı meğer ondan büyüyememİş minnak kuzum yeri darmış . Bebek diye mıyomları beslemişim. Bebeği aldıktan sonra beni tekrar genel anesteziye alıp uzun süren bi amelyat geçirdim dolayısıyla yorgun ve sancılıyım tek bildiğim hersey güzel olacak dualarınızı esirgemeyin canlar ben de doğumda hepinizin adını anarak dua ettim. Sizi çok seviyoruuuuummmmmm
Canım sen ne yapıyorsun transfer işlemine karar verildi mi kaçırmış olabilirimCanım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun.. öpüp kokladığun günler yakındır.. bian önce kavuş miniğine bizde seni seviyoruzz
Canim adetten hesaplanior ultrasyona girdiginde òlcümlere göre söyler doktorunTüp bebek te nasıl hesaplıyoruz kızlar adetten mı transfer den mı
Kuzumm yaa Allah im insallah hayirlisiyla tez zamanda evladininda seninde safi adiyla sifani nasib etsin de ana ogul kavusup koklasin Allah im yardimcin olsun insallah herseyde vardir bir hayir hikmet sahibi olan Allah ima binlerce sükürler olsun ne diye gitmis in nelere vesile olmus cok sükür bugünlerine ii olmaniza cok sevindim dedigin gibi hersey cok güzel olacak arkadasim pasamizin ismi varmiCanlarımmmm selam hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet RAbbim evladımı bağışladı . Çarşamba sabah hareketleri azaldı diye uğramıştım hastaneye meğer eşinden ayrılmış neredeyse kot pantolonumla girecek kadar acil amelyata alındım kurtuldu yavrum. Çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi küvezde kucağıma alamadım koklayamadım ama varlığına şükür bugünlerde geçecek eminim biz ne günlerden geçmedik ki... Bu arada bebeği alınca doktor bi şok daha yaşadı bebrğin altından us da görünmeyen onlarca miyom çıktı meğer ondan büyüyememİş minnak kuzum yeri darmış . Bebek diye mıyomları beslemişim. Bebeği aldıktan sonra beni tekrar genel anesteziye alıp uzun süren bi amelyat geçirdim dolayısıyla yorgun ve sancılıyım tek bildiğim hersey güzel olacak dualarınızı esirgemeyin canlar ben de doğumda hepinizin adını anarak dua ettim. Sizi çok seviyoruuuuummmmmm
hosgeldin canim...Kızlar hepinizden Allah razı olsun...
Allahim tez vakitte kavusmayi nasip etsin canim.Canlarımmmm selam hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet RAbbim evladımı bağışladı . Çarşamba sabah hareketleri azaldı diye uğramıştım hastaneye meğer eşinden ayrılmış neredeyse kot pantolonumla girecek kadar acil amelyata alındım kurtuldu yavrum. Çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi küvezde kucağıma alamadım koklayamadım ama varlığına şükür bugünlerde geçecek eminim biz ne günlerden geçmedik ki... Bu arada bebeği alınca doktor bi şok daha yaşadı bebrğin altından us da görünmeyen onlarca miyom çıktı meğer ondan büyüyememİş minnak kuzum yeri darmış . Bebek diye mıyomları beslemişim. Bebeği aldıktan sonra beni tekrar genel anesteziye alıp uzun süren bi amelyat geçirdim dolayısıyla yorgun ve sancılıyım tek bildiğim hersey güzel olacak dualarınızı esirgemeyin canlar ben de doğumda hepinizin adını anarak dua ettim. Sizi çok seviyoruuuuummmmmm
Kiz kacak kac defa bildirim yapip sordum he bi gittin gidis o gidis òzledik he
Tatlım çok sevindim. Allah anneli babalı büyütmek nasip etsin. Sana çok çok geçmişler olsun. Miyomlarla büyüyen mucize gül kokulunu sağlıcakla al kucağına..Canlarımmmm selam hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet RAbbim evladımı bağışladı . Çarşamba sabah hareketleri azaldı diye uğramıştım hastaneye meğer eşinden ayrılmış neredeyse kot pantolonumla girecek kadar acil amelyata alındım kurtuldu yavrum. Çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi küvezde kucağıma alamadım koklayamadım ama varlığına şükür bugünlerde geçecek eminim biz ne günlerden geçmedik ki... Bu arada bebeği alınca doktor bi şok daha yaşadı bebrğin altından us da görünmeyen onlarca miyom çıktı meğer ondan büyüyememİş minnak kuzum yeri darmış . Bebek diye mıyomları beslemişim. Bebeği aldıktan sonra beni tekrar genel anesteziye alıp uzun süren bi amelyat geçirdim dolayısıyla yorgun ve sancılıyım tek bildiğim hersey güzel olacak dualarınızı esirgemeyin canlar ben de doğumda hepinizin adını anarak dua ettim. Sizi çok seviyoruuuuummmmmm
Canım çook sevindim...Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah..Canlarımmmm selam hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet RAbbim evladımı bağışladı . Çarşamba sabah hareketleri azaldı diye uğramıştım hastaneye meğer eşinden ayrılmış neredeyse kot pantolonumla girecek kadar acil amelyata alındım kurtuldu yavrum. Çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi küvezde kucağıma alamadım koklayamadım ama varlığına şükür bugünlerde geçecek eminim biz ne günlerden geçmedik ki... Bu arada bebeği alınca doktor bi şok daha yaşadı bebrğin altından us da görünmeyen onlarca miyom çıktı meğer ondan büyüyememİş minnak kuzum yeri darmış . Bebek diye mıyomları beslemişim. Bebeği aldıktan sonra beni tekrar genel anesteziye alıp uzun süren bi amelyat geçirdim dolayısıyla yorgun ve sancılıyım tek bildiğim hersey güzel olacak dualarınızı esirgemeyin canlar ben de doğumda hepinizin adını anarak dua ettim. Sizi çok seviyoruuuuummmmmm
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimTatlım çok sevindim. Allah anneli babalı büyütmek nasip etsin. Sana çok çok geçmişler olsun. Miyomlarla büyüyen mucize gül kokulunu sağlıcakla al kucağına..
Canımmm özledik seni. Büyük bir sınava daha tabi oldun Rabbim sabır versin. Ablana da rahmet eylesin ki o zaten hastalıkla kefaretini verip direk cennetini buldu inşallah. İyi dileklerin için de çok sağol darısı en kısa sürede başına tatlımCanım çook sevindim...Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah..
Kuzumm ne özrü sadece özledik cok sükür iimisin yaArkadaşım çok az giriyorum. Öyle hızlıca bakıp çıkıyorum. Atlamışım herhalde özür dilerim. Allah'a şükür İyiyim. Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Büyümüştür iyicene.
Aminn canim benim insallah agzina saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?