Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kiz bitmez temizlik desene bi kendimi deniyeyim kardescanimda girdi ilki kolaydi ikinci zordu ablam diodu ögretmenlik icin girdi o Allah yardimciniz olsun Allah im bekledigindende güzelini nasib etsin insallah

ayyy kpss korkulu ruyamdi bir zamanlar. belli mi olur atanirsin belki
Ayy canim ya ne günler gecirdik dikkat et kiz günlerin yaklasio zate ben iim kayinpederim ameliyat oldu bu bir haftayi misafirle gecirdim hatta 2 haftayi diyeyim
ya gecmis olsun me guzel seveni cokmus kayinpederinin masaallah. benim kayinpeder ameliyat olsa kapisini calan olur mu bilmiyorum. aslinda temiz kalpli bir adam ama hem com aksi hem com patavatsiz...

artık inşaallah canım ders çalışmak sınav artık benden geçmiş çocuk tedavilerinden ders çalışamıyor insan. Artık nasip kısmet rabbim yüzumuzu güldürsün artık eşim çok psikolojik etkileniyor çocuğu olan kişiler gelince bizimde olsaydı böyle konuşur yürürdü vs. Gibi duygularım pekişiyor çocuklu diyor yani çocuklu kişilerle görüşmek istemiyor Allah'ım sen büyüksün gün geçtikçe daha hassaslaşmaya başladı

hatirlar misin bilmiyorum ilk gebeligim sonlandigi gun atanma haberini almistim. hey gidi hey. ha suanda isi biraktim gibi birsey. neyse mevzu bu degil.
eminim ki guzellikler bulacak bu konuda yazan herkesi yillar oldu azalarak da olsa birakmadik birbirimizi dualarda bulusuyoruz surekli. insallah Rabbim nasip edecek buradaki tum arkadaslarimiza. duadan baska secenek yok.
esini.ve seni bizden baska kimseler anlayamaz. Rabbim hz. yusufu nasil cikardiysa kuyudan hepimizi dert kuyularimizdan cikarsin aminn...

Evet canım hatırladım rabbim bir yerden umudumuzu kestiğimiz zaman başka yerden umut veriyor ödüllendiriyor. Allah büyük inşaallah dediğin gibi düştüğümüz bu çukurdan çıkarız Rabbimin yardımıyla dualarımızla...

Desene ondan kaybedio yok benimkinin damarina basan olmadikca cok iidir valla damarina basan kardesiysede silio

Oyy ana yüregi ben hep esimi götürüom cok korkuo dok. Tanioda kiyameti koparioz cok sükür Allah ima zayif bebek daha atik cevik ve kilo alio annesi benimkide zayifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…