Kiz bitmez temizlik desene bi kendimi deniyeyim kardescanimda girdi ilki kolaydi ikinci zordu ablam diodu ögretmenlik icin girdi o Allah yardimciniz olsun Allah im bekledigindende güzelini nasib etsin insallahSelâm kızlar bende aynı durumdayım bugün KPSS sınavına girdim bu kadar kafa doluluguyla üç yıl aradan sonra tekrar girdim ama çalışmadan işte girince pek iyi geçmediderdim bebekken gözüm bişeyi görmüyor. Baya temizlik yapmışsın canım kolay gelsin sana evdeki işler bitmez valla
ayyy kpss korkulu ruyamdi bir zamanlar. belli mi olur atanirsin belkiSelâm kızlar bende aynı durumdayım bugün KPSS sınavına girdim bu kadar kafa doluluguyla üç yıl aradan sonra tekrar girdim ama çalışmadan işte girince pek iyi geçmediderdim bebekken gözüm bişeyi görmüyor. Baya temizlik yapmışsın canım kolay gelsin sana evdeki işler bitmez valla
ya gecmis olsun me guzel seveni cokmus kayinpederinin masaallah. benim kayinpeder ameliyat olsa kapisini calan olur mu bilmiyorum. aslinda temiz kalpli bir adam ama hem com aksi hem com patavatsiz...Ayy canim ya ne günler gecirdik dikkat et kiz günlerin yaklasio zate ben iim kayinpederim ameliyat oldu bu bir haftayi misafirle gecirdim hatta 2 haftayi diyeyim
Amin canım inşaallah.Kiz bitmez temizlik desene bi kendimi deniyeyim kardescanimda girdi ilki kolaydi ikinci zordu ablam diodu ögretmenlik icin girdi o Allah yardimciniz olsun Allah im bekledigindende güzelini nasib etsin insallah
artık inşaallah canım ders çalışmak sınav artık benden geçmiş çocuk tedavilerinden ders çalışamıyor insan. Artık nasip kısmet rabbim yüzumuzu güldürsün artık eşim çok psikolojik etkileniyor çocuğu olan kişiler gelince bizimde olsaydı böyle konuşur yürürdü vs. Gibi duygularım pekişiyor çocuklu diyor yani çocuklu kişilerle görüşmek istemiyor Allah'ım sen büyüksün gün geçtikçe daha hassaslaşmaya başladıayyy kpss korkulu ruyamdi bir zamanlar. belli mi olur atanirsin belki
ya gecmis olsun me guzel seveni cokmus kayinpederinin masaallah. benim kayinpeder ameliyat olsa kapisini calan olur mu bilmiyorum. aslinda temiz kalpli bir adam ama hem com aksi hem com patavatsiz...
hatirlar misin bilmiyorum ilk gebeligim sonlandigi gun atanma haberini almistim. hey gidi hey. ha suanda isi biraktim gibi birsey. neyse mevzu bu degil.artık inşaallah canım ders çalışmak sınav artık benden geçmiş çocuk tedavilerinden ders çalışamıyor insan. Artık nasip kısmet rabbim yüzumuzu güldürsün artık eşim çok psikolojik etkileniyor çocuğu olan kişiler gelince bizimde olsaydı böyle konuşur yürürdü vs. Gibi duygularım pekişiyor çocuklu diyor yani çocuklu kişilerle görüşmek istemiyor Allah'ım sen büyüksün gün geçtikçe daha hassaslaşmaya başladı
Evet canım hatırladım rabbim bir yerden umudumuzu kestiğimiz zaman başka yerden umut veriyor ödüllendiriyor. Allah büyük inşaallah dediğin gibi düştüğümüz bu çukurdan çıkarız Rabbimin yardımıyla dualarımızla...hatirlar misin bilmiyorum ilk gebeligim sonlandigi gun atanma haberini almistim. hey gidi hey. ha suanda isi biraktim gibi birsey. neyse mevzu bu degil.
eminim ki guzellikler bulacak bu konuda yazan herkesi yillar oldu azalarak da olsa birakmadik birbirimizi dualarda bulusuyoruz surekli. insallah Rabbim nasip edecek buradaki tum arkadaslarimiza. duadan baska secenek yok.
esini.ve seni bizden baska kimseler anlayamaz. Rabbim hz. yusufu nasil cikardiysa kuyudan hepimizi dert kuyularimizdan cikarsin aminn...
Allah yardımcın olsun canım... İnşaallah Sağlıcakla doğsun bebeğin...canlar yarin dogumum var nasip ederse yaradan. dualarinizi esirgemeyin.
Desene ondan kaybedio yok benimkinin damarina basan olmadikca cok iidir valla damarina basan kardesiysede silioayyy kpss korkulu ruyamdi bir zamanlar. belli mi olur atanirsin belki
ya gecmis olsun me guzel seveni cokmus kayinpederinin masaallah. benim kayinpeder ameliyat olsa kapisini calan olur mu bilmiyorum. aslinda temiz kalpli bir adam ama hem com aksi hem com patavatsiz...
Aaa maşallah geldi çattı mı büyük gün benim daha takvimim bitmedicanlar yarin dogumum var nasip ederse yaradan. dualarinizi esirgemeyin.
İyiyiz canım bugün göz kontolü vardı çok kötü bi alet taktılar gözlerine yavrumundnzderya canim napion tosun nasil alistinizmi
Biz de kaka yaparken çok ağlıyoruz ne iş yaa öyle katı da değil kakasımerhabalar, biz geldik. sutsuz, dogal olarak cissiz, bol aglamali ozellikle kaka yapken... dualarinaza da taalibiz...
Oyy ana yüregi ben hep esimi götürüom cok korkuo dok. Tanioda kiyameti koparioz cok sükür Allah ima zayif bebek daha atik cevik ve kilo alio annesi benimkide zayiftiİyiyiz canım bugün göz kontolü vardı çok kötü bi alet taktılar gözlerine yavrumunçok şükür dorun yokmuş ordan da kontrolü vardı ona gittik 300 gr almış bin şükür öyle böyke büyüyecek inşallah
Oyy kuzum tuvalet problemimi var Allah yardimcin olsun biz halen ilacla yapioz o isi sütün gelir kuzum ayy òp cennet kokuluyu Allah im herkese nasib etsin insallahmerhabalar, biz geldik. sutsuz, dogal olarak cissiz, bol aglamali ozellikle kaka yapken... dualarinaza da taalibiz...
Kakaniz mukuslumu kivami nasilBiz de kaka yaparken çok ağlıyoruz ne iş yaa öyle katı da değil kakası
Yok canım mukus yok ne çok katı ne de ishal . Geçen gün dr karnındaki şişlik için probiotik yazayım dedi ama ben almadım dr a pek guvenemedim hafta içi başka dr a götüreyim diyorumKakaniz mukuslumu kivami nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?